Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018

Τα Ζώδια των ημερών! by MagicF’Ariel..

14/02 – 20/02/18
Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Τι βροχερό πρωινό, πάει έφυγε και η γιορτή του Έρωτα, από σήμερα έχουμε να
αντιμετωπίσουμε την έκλειψη Ηλίου στον Υδροχόο, έντονος ο συναισθηματικός μας ο κόσμος πολύ!
Αρκετοί θα προτιμήσετε ένα μικρό ταξιδάκι, έτσι για να αλλάξετε παραστάσεις και να ανανεωθεί η σχέση σας.



Όμως ο Άρης βάζει εμπόδια, αφού δε του αρέσουν και τόσο οι γλυκανάλατες οι καταστάσεις. Προσοχή στις 17, μέρα ζόρικη για όλο τον κόσμο. Προτιμήστε το σπιτάκι σας, τους δικούς σας τους ανθρώπους, την ηρεμία σας, γιατί το ψέμα και η εξαπάτηση έχουν τη τιμητική τους..

Βέβαια, πλησιάζουν τα καρναβάλια, να και ένα διάστημα που κάποιοι θα προτιμήσουν τις μάσκες, ο Ποσειδώνας παίζει δυνατά το παιχνίδι του, τις πιο κατάλληλες ημέρες. Να τις φορέσετε, αν είναι να εκφραστείτε με άνεση μεγάλη, όμως όταν έρθει η στιγμή, να τις βγάλετε, για να δουν τα μάτια σας, να δουν την αλήθεια που κρύβεται μέσα τους..

Τι σας λέω πρωινιάτικο.. φρου φρου και αρώματα και μεταξωτές κορδέλες..

φιλάκια..


Κριός
Τις μέρες αυτές τιμάς τη γιορτή των ερωτευμένων με κάθε τρόπο! Το σύμπαν στις 14 και 15, ως δια μαγείας, φέρνει ένα πρόσωπο στη ζωή σου, φλερτάρεις έντονα και ξεσηκώνεσαι σα μικρό παιδί. Να προσέχεις στις 17 γιατί ο Άρης προκαλεί πολλές αναποδιές και μπορεί να σου συμβεί το οτιδήποτε! Έχεις μια επαναστατική διάθεση από τις 18 μέχρι και τις 20! Προτιμάς τα ραντεβουδάκια σε μέρη διακριτικά και πολύ ήσυχα! Δε χρειάζεται να γνωρίζουν πολλά για σένα!
💥 Κάνεις μεγάλη προσπάθεια για να βελτιώσεις τη σχέση σου με το σύντροφό σου! Από την άλλη μπαίνεις δυναμικά στο παιχνίδι του έρωτα και όπου τραβήξει..!

Ταύρος
Οι μέρες αυτές μόνο ερωτικές δε θα είναι. Επαγγελματικά τα βάσανα που έχεις, αφού υπάρχουν δυο σενάρια που μπορεί να προκύψουν. Από τις 14 ως και τις 17, μπορεί να αποκαλυφτούν κάποια λάθη που έχεις κάνει και να σε μαλώσουν. Από την άλλη όμως μπορεί να σου προτείνουν κάτι νέο, με αποτέλεσμα να φορτωθείς επιπλέον υποχρεώσεις. Απέφυγε τους συναισθηματισμούς και τα πολλά τα λόγια. Μόνο άκουσε! Ένα μήνυμα στις 20, βάζει χρώμα στη ζωή σου.
💥 Ερωτικές εντάσεις προκύπτουν και εγωισμοί! Δε συμβιβάζεσαι με τίποτα λιγότερο, είσαι αποφασισμένη, ή θα γίνει το δικό σου, ή καθόλου. Διώχνεις μακριά ότι σε χαλάει!

Δίδυμος
Η γιορτή των ερωτευμένων σε βρίσκει με μια βαλίτσα στο χέρι! Ένα ταξιδάκι είναι ιδανικό τις μέρες αυτές, κυρίως όμως για επαγγελματικούς λόγους. Μέχρι και τις 16, συναντάς του κατάλληλους ανθρώπους, ευχάριστες εκπλήξεις προκύπτουν, αντλείς τις πληροφορίες που αποζητάς, είσαι έτοιμη για όλα! Ξεκουράσου στις 17, επιβάλλεται! Επαναστατική η διάθεσή σου στις 18 και 19, προσπάθησε να κρατήσεις τις ισορροπίες. Στις 20 σε μαλώνουν.
💥 Πιο όμορφη από ποτέ, γοητεύεις τα πλήθη, ακόμα και το σύντροφό σου! Προτίμησε τις βόλτες, τα ταξιδάκια, αφιέρωσε χρόνο και δε θα χάσεις. Αλλιώς προκύπτουν νέες γνωριμίες!

Καρκίνος
Διαπιστώνεις πως κάνεις πολλά έξοδα τις μέρες αυτές και πρέπει να βάλεις ένα φρένο. Από τις 14 ως και τις 16, μπορείς να κάνεις νέα σχέδια και συμφωνίες στη δουλειά σου, όμως δίχως να δώσεις τα χέρια. Στις 17 προκύπτουν εντάσεις και ανατροπές. Αν προβλέψεις σωστά μπορεί να αποφύγεις μερικά επεισόδια. Από τις 18 και μετά αφιέρωσε χρόνο στους φίλους σου και στη σχέση σου, το μέλλον σου φαντάζει λαμπρό! Στις 20 να ασχοληθείς με πράγματα που σου αρέσουν.
💥 Ιδανικές ημέρες για να μιλήσεις ειλικρινά στο ταίρι σου, για το πώς νιώθεις και βλέπεις κάποια πράγματα. Βελτιώνεται η σχέση σου. Αλλιώς ένα μήνυμα σε απογειώνει από χαρά!

Λέων
Με αφορμή τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, στις 14 και 15 κάνεις ξεσηκώνεσαι για ένα ταξιδάκι έτσι κάπως ερωτικό! Οι εκπλήξεις των ημερών πολλές, μπορεί ακόμα να σου κάνουν πρόταση γάμου ή συγκατοίκησης! Στις 17 τα παίρνεις όλα στραβά και προκαλείς παρεξηγήσεις. Μπορεί ακόμα να διαλύσεις μια σχέση. Ξεφεύγεις μέσω των φίλων σου στις 18 και 19, όμως οι εντάσεις συνεχίζονται και στις 20! Αντιμετώπισε τα θέματά σου με ειλικρίνεια και αποφασιστικότητα!
💥 Το σύμπαν επιμένει πως βελτιώνεται η σχέση σου, είτε με το σύντροφό σου, είτε με μια νέα γνωριμία. Συνεπώς, μη κρατάς αμυντική στάση και κάνε χώρο για τα καλύτερα που έρχονται!

Παρθένος
Μυστήριες πολύ οι μέρες αυτές, αφού μετά τη χαρά, έρχονται ο εκνευρισμός και η λύπη. Στις 14 και 15 μπορεί να σου κάνουν μια πρόταση για μια νέα δουλειά με περισσότερα χρήματα! Μέχρι όμως και τις 17 προκύπτουν διάφορες αναποδιές, εκτίθεσαι και βρίσκεσαι σε εμπόλεμη κατάσταση ακόμα και για αυτά που θεωρούσες δεδομένα. Προσπάθησε από τις 19 και μετά να βελτιώσεις τις σχέσεις σου. Είτε στη δουλειά, είτε στο σπίτι. Απέφυγε τα λόγια τα περιττά!
💥 Σα δώρο το σύμπαν φροντίζει να είναι ερωτικές οι μέρες αυτές και πολύ ρομαντικές. Το αποκούμπι σου είναι ο σύντροφός σου. Ειδάλλως φλέρταρε είναι ψυχοθεραπευτικό!

Ζυγός
Άκρως ερωτικές οι μέρες σου από τις 14 ως και τις 16! Ο φτερωτός άγγελος σε μαγεύει με τον τρόπο του και εσύ με τη σειρά σου, φροντίζεις να περάσεις όμορφες στιγμές, με το σύντροφό σου ή με μια νέα γνωριμία. Δείξε προσοχή στις 17, γιατί κάποιος θα προσπαθήσει να σε εξαπατήσει. Κάνε κάτι διαφορετικό στις 18, για να πάρεις δυνάμεις για αυτά που έρχονται. Με πεσμένα τα κέφια ξεκινά η εβδομάδα, μέχρι και τις 20, έχεις οικονομικά θέματα να αντιμετωπίσεις.
💥 Κράτησε τις ισορροπίες στα ερωτικά σου θέματα, γιατί ούτε οι απότομες αλλαγές αρέσουν, αλλά ούτε τα επιπόλαια φλερτ! Προστάτεψε τη σχέση σου και τον εαυτό σου!

Σκορπιός
Ξέχασε τον Άγιο Βαλεντίνο, τις ρομαντζάδες και τους έρωτες, γιατί τις μέρες αυτές θα χρειαστεί να τα δώσεις όλα στη δουλειά σου! Μέχρι και τις 15 επιβάλλεται να δώσεις το παρόν στο οικογενειακό σου το περιβάλλον. Από τις 16 όμως μέχρι και τις 20, αφιερώνεις περισσότερο χρόνο στη δουλειά, συζητήσεις πολλές γίνονται και χρειάζεται να είσαι μετρημένη και συγκρατημένη, για να βγεις κερδισμένη. Άνοιξε τους ορίζοντές σου, κοίταξε πίσω από το δέντρο.
💥 Στο λιγοστό χρόνο που έχεις πιάσε το ταίρι σου αγκαζέ και ξεκίνα τις βόλτες από εδώ και εκεί. Ανανέωσε τη σχέση σου, με ένα ταξίδι στο παρελθόν. Φλέρταρε με νέες υπάρξεις, κάτι πολύ όμορφο έρχεται!

Τοξότης
Μέρες γεμάτες από ευχάριστα μαντάτα! Μέχρι και τις 16 συναντάς κόσμο που έχεις καιρό να δεις, μπορεί να σου κάνουν και έκπληξη! Να ντύνεσαι καλά και να προσέχεις την υγεία σου, γιατί στις 17 και 18, νιώθεις μια αδιαθεσία, ένα κρυολόγημα σε περιτριγυρίζει. Μείνε λίγο σπίτι σου, επικοινώνησε με τους ανθρώπους σου, αποζήτησε λίγη ζεστασιά. Απέφυγε τις νυχτερινές εξόδους, κάνουν κακό στην υγεία σου! Μια άδεια από τη δουλειά είναι ότι χρειάζεσαι!
💥 Νιώθεις πως δε μπορείς να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις μια σχέσης, πιέζεσαι πολύ, όμως θα πρέπει να συμβιβαστείς, έστω και προσωρινά. Απόλαυσε τη μοναξιά σου!

Αιγόκερως
Από τις δύσπιστες της παρέας, ποιος έρωτας, ποιες καρδούλες και ποιος είναι ο Άγιος Βαλεντίνος; Η έκλειψη Ηλίου στις 15, σου φέρνει οικογενειακές ανακατωσούρες και οι εντάσεις έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο! Μέχρι και τις 17 θα πρέπει να προσέχεις το τι λες, το πώς περπατάς, ακόμα και το πώς οδηγάς! Αφηρημένη και φουλ εκνευρισμένη κάνεις το ένα λάθος μετά το άλλο. Ηρεμείς από τις 18 και μετά, το ρίχνεις στις βόλτες, αλλάζεις το σκηνικό!
💥 Ο έρωτας σου παίζει παιχνίδια πονηρά! Όσο τον απαρνιέσαι, άλλο τόσο σε προκαλεί και θες, δε θες θα αγαπήσεις με το ταίρι σου ή θα υποκύψεις σε μια νέα ή παλιά γνωριμία!

Υδροχόος
Ζεις για να δουλεύεις και να πετυχαίνεις τους πιο δύσκολους στόχους! Από τις 14 ως και τις 16, συναντάς πολύ κόσμο, ανταλλάσεις απόψεις, είσαι έτοιμη να κάνεις κάτι το διαφορετικό, έτσι γιατί σου αρέσει να εντυπωσιάζεις ακόμα και τις πιο μυστήριες περιπτώσεις! Βάστα μέχρι και τις 18, γιατί ότι λάμπει δεν είναι χρυσός και υπάρχουν αρκετοί εκεί έξω, που θέλουν να σε δουν να σκοντάφτεις. Ξεπέρασε απόψεις του χθες και φτιάξε ιδέες πρωτότυπες και πολύ μοναδικές.
💥 Δώσε την ευκαιρία στο σύντροφό σου, να σε πλησιάσει και να σε αγαπήσει έτσι όπως το αξίζεις. Ακόμα και μια νέα γνωριμία μπορεί να σε γιατρέψει. Πες ναι στον έρωτα!

Ιχθύες
Μυστήριες οι μέρες σου πολύ! Όχι δε θα δώσεις καρδούλες, ούτε θα λάβεις, όμως γεμίζει η τσέπη σου με χρήμα πολύ ξαφνικά από εκεί που δε το περιμένεις. Μια σου κίνηση, εντυπωσιάζει, γοητεύεις το περίγυρό σου, κυρίως για επαγγελματικά ζητήματα. Παρόλα αυτά, από τις 17 ως και τις 19, πέφτεις στο κρεβάτι, μια ίωση σε προβληματίζει έντονα, είσαι κακοδιάθετη, προτιμάς τη μοναξιά σου. Προφυλάξου όσο μπορείς, έχεις άλλες προτεραιότητες.
💥 Ιδανικές ημέρες για να αγαπήσεις το σύντροφό σου και να του το δείξεις. Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, μπορείς να φλερτάρεις ελεύθερα, με άγνωστες υπάρξεις.

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos