Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018

Το Ζώδιο του Σκορπιού: Το 2018 είναι η Χρονιά των Εκπλήξεων! by MagicF’Ariel..

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Και επειδή έχω αδυναμία στο ζώδιο του Σκορπιού, θα κάνω τη μαγική
αναφορά μου, στα αστρολογικά μαντάτα του καιρού και ότι προκύψει φυσικά!

Με μια κλεφτή ματιά, μπορώ να πω πως το 2018 είναι η χρονιά που θα δέσει το γλυκό. Μια σχετική άποψη, αφού κάποιους εκεί έξω σας βασανίζουν ερωτικά ζητήματα και κάποιους επαγγελματικά. Συνεπώς όλο και κάποιος θα αδικηθεί και θα πονέσει, αλλά υπάρχουν και άλλοι τόσοι που θα χαμογελάσετε με μεγάλη ικανοποίηση.

Ο Δίας όπως γνωρίζετε βρίσκεται στο ζώδιό σας, η τύχη είναι με το μέρος σας, μπορεί να μη τη βλέπετε, μπορεί να μη τη βιώνετε, μη βιάζεστε, έχετε όλο το 2018 στη διάθεσή σας, για να το παλέψετε και να βγείτε νικητές!
Ο Δίας δε πρόκειται να σας κάνει τη χάρη ή εύκολο ας το πω και έτσι. Πρώτα σας θέλει μάχιμους και στη γραμμή εκεί μπροστά-μπροστά και μετά θα σας ανταμείψει έτσι όπως πρέπει.. Όμως αυτό που θα λάβετε, είναι μοναδικό και όχι δε θα είναι κάποιο διαμάντι ανεκτίμητης αξίας.. Κάτι ακόμα πιο σπουδαίο! Και για να είμαι ακόμα πιο ειλικρινής οι επιτυχίες θα είναι περισσότερο επαγγελματικές παρά ερωτικές. Για αυτό πάρτε το απόφαση, πως φέτος έχει εργασία και χαρά, άνοδος και περισσότερα λεφτά!

Ερωτικά 
Από τα μέσα Φλεβάρη θα μπορέσετε να ηρεμήσετε από τα διάφορα που σας απασχολούν και να αφιερώσετε χρόνο στη προσωπική σας τη ζωή. Στο σύντροφό σας, στους δικούς σας τους ανθρώπους. Να το κάνετε γιατί είναι μια καλή ευκαιρία να ανταλλάξτε όμορφα συναισθήματα και να νιώσετε πολύ ωραία.
Το σύμπαν σας επιφυλάσσει διάφορες εκπλήξεις στη πορεία, που σημαίνει πως καλό είναι να έχετε ωραίες αναμνήσεις, τη βαλίτσα σας έτοιμη, άντε και τα χάπια σας, για καλού-κακού! Η άνοιξη πέρα από πεταλουδίτσες, έρωτες, αγάπες και λουλούδια, φέρνει απρόσμενες αλλαγές, ίσως και λίγο άγαρμπες, εντάσεις και ένα πανηγύρι σωστό.
Ο Άρης φταίει για όλα να το ξέρετε! Συνεπώς μια ξαφνική μετακόμιση παίζει πολύ, είτε για επαγγελματικούς σκοπούς, είτε γιατί κάτι δε πάει καλά.. Μια επανάσταση πού και πού χρειάζεται, έτσι για να μπαίνουν μερικοί στη θέση τους! Τι εννοεί ο ποιητής; Θα δείξει!

Το καλοκαίρι σας το φετινό θα είναι σκληροπυρηνικό, νευράκια πολλά, η καχυποψία σε όλο της το μεγαλείο, εντάσεις και το φαρμάκι θα στάζει συνεχώς! Ε λοιπόν ο Άρης πάλι φταίει, είναι ψυχολογικό, είναι που σας πιέζουν σε περίοδο που εσείς τρέχετε και δε φτάνετε; Καμία διάθεση ερωτική!
Και το κερασάκι στη τούρτα είναι ο Οκτώβρης που έρχεται, με μια Αφροδίτη ανάδρομη, να το πω και στη γλώσσα μας, στραβωμένη εντελώς, η οποία θα δώσει ρέστα πάνω στο κορμί και τη ψυχή σας κα θα γίνει το έλα να δεις! Τρομάζω ήδη! Φέτος ακόμα και στον έρωτα σας περιμένουν εκπλήξεις που δε τις φαντάζεστε ούτε καν!
Γιατί εντάξει, μπορεί εσείς να μην έχετε και τόσο τα κέφια σας, αλλά το σύμπαν θα φέρει τα πάνω – κάτω, γιατί είναι μαγικό και γουστάρει να σας τιμωρεί γλυκά για τις κακές πράξεις που κατά καιρούς λατρεύετε να κάνετε! Αναφέρομαι κυρίως στις ελεύθερες τις ψυχές, γιατί εκεί κρύβεται όλο το παιχνίδι! Ε λοιπόν το μαναράκι που σας την έπεφτε και το διώχνατε μακριά μια φορά και έναν καιρό, θα αρχίσετε να το γουστάρετε τρελά και ξαφνικά μπορεί να προκύψει έρωτας τρελός, ακόμα και με πρόσωπο που κάποτε δε θα λέγατε ούτε ένα γεια! Γελάω από τώρα, γιατί εσείς, το χάος και τα μυστικά σας! Άντε να βγάλουμε άκρη! Πάντως αναθεωρείτε τις απόψεις σας, προφανώς τα φράγκα και το εφέ δεν έχουν τόση σημασία, όσο η χημεία, η έλξη, το πάθος, εκείνο το χαμόγελο, άντε να σας δω να σας θαυμάσω!

Και ως συνήθως εκεί γύρω στα γενέθλιά σας, σας πιάνουν οι ευαισθησίες σας, πλησιάζουν και τα Χριστούγεννα, φέτος δε θα τα κάνετε παρέα με τον Άρη, ελπίζω να είναι πιο γλυκά, πιο αγαπησιάρικα, έτσι λέει το σύμπαν και τότε είναι που θα κάνετε την ανατροπή! Τότε θα αποζητήσετε την αγάπη σε όλο της το μεγαλείο και τότε θα εκτιμήσετε κάποιες παρουσίες μέσα στη ζωή σας! Είτε έχετε σχέση, είτε όχι!

Επαγγελματικά
Πολύ δυνατή η χρονιά για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας τα ζητήματα! Φέτος θα σας δοθεί η ευκαιρία να διαπρέψετε σε αυτό που ξέρετε να κάνετε καλύτερα και να βγάλετε περισσότερα χρήματα. Μόλις πατήσει ο Φλεβάρης, μια πρόταση θα σας κάνουν, θα σας στηρίξουν, θα νιώσετε ενεργό μέλος μια ομάδας! Εννοείται πως αυτό θα συμβεί σε όποιον το έχει παλέψει με όλο του το είναι. Τίποτα δεν έρχεται τόσο εύκολα στη ζωή αυτή, βάζει εμπόδια ο Δίας άλλωστε! Και ανταμείβει τους ικανούς!
Το καλό είναι πως θα έχετε το χρόνο να επεξεργαστείτε τα δεδομένα και να αποφασίσετε στο τι θα κάνετε από εδώ και πέρα. Ή έχει σκληρή δουλειά και η τσέπη γεμάτη, ή κάτι πιο χαλαρό και το μέτριο δεν είναι άσχημο. Δε σας έχω φυσικά για τέτοιους χαρακτήρες, συνεπώς μια βαλίτσα να την έχετε έτοιμη, γιατί μπορεί να βρεθείτε οπουδήποτε!

Ο Αύγουστος είναι ο πιο τυχερός μήνας για εσάς, αφού εκεί θα κριθούν πολλά και θα δρέψετε τους καρπούς σας! Η χρονιά τελειώνει εντυπωσιακά, αφού ο Νοέμβρης, είναι ο μήνας σας άλλωστε και τότε το σύμπαν θα σας κάνει μπόλικα δωράκια. Έτσι επειδή σας βασάνισε πιο πριν! Τότε θα τα ζυγιάσετε και θα αποφασίσετε πώς θέλετε να σας βρει η επόμενη μέρα..! Αξίζει το κόπο ή όχι..;;;

Και ας αναφέρω έτσι μια μικρή μαγική λεπτομέρεια για κάθε μήνα χωριστά! Τι λέτε..;;; Θα σας μαγέψω με το Ταυρίσιο μου ταπεραμέντο..;;;

2018
Γενάρης
Να προσέχετε τις ιώσεις! Μακριά από οτιδήποτε μπορεί να σας ρίξει στο κρεβάτι. Διαχειριστείτε καλύτερα τα νευράκια στη δουλειά, κάντε υπομονή, γιατί τα καλύτερα έρχονται!

Φλεβάρης
Δε τη γλυτώνετε! Πέφτετε στο κρεβάτι τέζα! Αυτό σας αναστατώνει αρκετά. Από τα μέσα Φλεβάρη και μετά επανέρχεστε, σαφώς πιο ήρεμοι και πιο ξεκούραστοι. Το φλερτ μπαίνει ξανά μέσα στη ζωή σας!

Μάρτης
Ο μήνας που γίνονται πολλές συζητήσεις γύρω από τα επαγγελματικά σας τα ζητήματα. Σας στηρίζουν, σας το δείχνουν και μια πρόταση για κάτι το διαφορετικό είναι η αιτία να πάρετε πολύ τα επάνω σας!

Απρίλης
Ξεκινάτε διατροφή, περισσότερη γυμναστική, πρέπει να είστε σε φόρμα για το καλοκαίρι που έρχεται! Νιώθετε πολύ δυνατοί και ξαφνικά γίνεστε περιζήτητοι στις παρέες σας και τις φιλικές και τις επαγγελματικές!

Μάης
Μήνας γεμάτος από εντάσεις ερωτικές και οικογενειακές. Το διάστημα αυτό θα πρέπει να επιλέξετε ή δουλειά και χρήμα ή σπίτι και ζόρικα τα πράγματα. Εννοείται πως θα η δουλειά προέχει, συνεπώς φτιάξτε βαλίτσα!

Ιούνης
Τσίτα τα γκάζια, μέσα στα νεύρα, πολύ δύσκολος ο μήνας αυτός για εσάς! Δε θα έχετε ούτε ένα λεπτό στη διάθεσή σας και δε θα βρίσκετε κατανόηση από κανέναν. Όσο τα προσωπικά σας καταρρέουν άλλο τόσο τα επαγγελματικά σας ανθίζουν!

Ιούλης 
Μήνας διακοπών για αρκετούς! Μήνας όμως και για σκληρή δουλειά. Εξαρτάται! Όπως και να έχει, θα χρειαστεί να μοιράσετε το χρόνο σας και να απολαύσετε και το καλοκαιράκι και τη δουλειά σας!

Αύγουστος
Μου μυρίζει έρωτας μεγάλος μες στο κατακαλόκαιρο! Τι πιο τέλειο από αυτό; Θα είναι ένα πρόσωπο μέσα από τη δουλειά σας; Θα το συναντήσετε τυχαία σε μια πλαζ; Πάντως θα απολαύσετε στιγμές γεμάτες από ερωτισμό και πάθος!

Σεπτέμβρης
Και πάλι η δουλειά σε πρώτο πλάνο, εντάσεις, ερωτικά καβγαδάκια, ποιος θα φανταζόταν πως θα ζήλευαν τη κατάσταση που βρίσκεστε. Ε λοιπόν κρατήστε τις ισορροπίες ή τραβήξτε το δρόμο σας!

Οκτώβρης
Με ανάδρομη την Αφροδίτη, τα κάνετε όλα γυαλιά καρφιά, ξεσπάτε, σας πιάνουν τα ψυχολογικά σας, να τα χάπια εκείνα τα ροζ που μπορεί να χρειαστούν! Καιρός να μείνετε λίγο μόνοι!

Νοέμβρης
Μεταμορφώνεστε σε υπέροχα πλάσματα, τα βρίσκετε με τον εαυτό σας, αγαπάτε περισσότερο τους άλλους, ζητάτε ένα συγγνώμη, ο δαίμονας που έγινε άγγελος! Το διάστημα αυτό να ακούτε την εσωτερική σας τη φωνή!

Δεκέμβρης
Ένας έρωτας σκέτη τρέλα είναι το δώρο του σύμπαντος για το τέλος του χρόνου! Μια νέα γνωριμία; Μια παλιά; Πάντως ζείτε στιγμές αχαλίνωτου πάθους, εκφράζεστε με απίστευτη άνεση, σίγουρα κάνετε τις ζαβολιές σας! Αυτά τα ολίγα! Καλή Χρονιά σας εύχομαι.. και φρόνιμα!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos