Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017

Τα Ζώδια της Δευτέρας 18/12/2017 & η Νέα Σελήνη στο Τοξότη! by MagicF’Ariel..

Καλησπέρα ξωτικά μου! Είδατε; Έκπληξη! Μου αρέσει να είμαι απρόβλεπτη και να ξαφνιάζω τον κόσμο! Γιατί από αύριο,
μπουχός το ξωτικό! Ξανά βουτιά στο χάος! Και επειδή σας αγαπώ πολύ, είστε η παρείτσα μου.. αποφάσισα να κάνω μια εμφάνιση έτσι λίγο πιο special!




Τη βρίσκω πολύ παιχνιδιάρικη τη Νέα Σελήνη στο Τοξότη! Φέρνει έτσι μια αναστάτωση, αποζητά οι σελίδες να αλλάξουν και πραγματοποιεί τα όνειρα κάποιων. Να και ένα χαρμόσυνο γεγονός! Τα Λιοντάρια έχουν τη τιμητική τους στον έρωτα!
Ο φτερωτός Άγγελος επέλεξε να ρίξει εκεί τα βέλη του. Τους χρωστάει κάτι ξεχωριστό. Και οι Σκορπιοί λαμβάνετε χρήμα εξ ουρανού! Το σύμπαν πήρε τις αποφάσεις του.. τι να κάνουμε οι λοιποί;;;

Αν και έχουμε ακόμα ανάδρομο Ερμή, αν και δύσκολες οι μέρες αυτές, ζόρικες, γεμάτες από πίεση, η Νέα Σελήνη στο Τοξότη θα βρει τον τρόπο να μας μαγέψει ώρες βραδινές, έτσι ώστε κάθε πρωί να νιώθουμε δυνατοί, ορεξάτοι, έτοιμοι για όλα!

Λέμε ναι στο ρίσκο και όσα πάνε και όσα έρθουν.. Δουλειά ή Έρωτας; Ιδού η απορία..

καλό βράδυ.. & καλή εβδομάδα!


Κριός
Μπορεί έτσι ξαφνικά, να σας κάνουν μια πρόταση για ένα ταξιδάκι, έτσι λίγο πιο μακριά, σε ένα μέρος διαφορετικό και να φτιάξετε βαλίτσα και δρόμο! Η Νέα Σελήνη, φέρνει την έκπληξη, εντάξει ωραίες οι οικογενειακές οι στιγμές, αλλά βρίσκω καταπληκτική και μια τέτοια ευχάριστη αναστάτωση. Μη σας πιάσει η μανία δεν έχετε ρούχα να φορέσετε! Ξεπεράστε τέτοιες σκέψεις για να περάσετε καλά, είτε με το σύντροφό σας, ή μια καλή παρέα!

Ταύρος
Κάτι αλλάζει. Δε ξέρω ακόμα αν είναι προς το καλύτερο ή το χειρότερο, πάντως τραβάτε ένα δρόμο ολίγον διαφορετικό. Η Νέα Σελήνη στο Τοξότη σας κάνει κάπως τσιγκούνηδες! Από τη μια θέλετε να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας, από την άλλη όμως είναι μήνας που μπαίνει βαθιά το χέρι μέσα στη τσέπη και βογκάτε ήδη. Αποφύγετε τις σπατάλες λοιπόν και κάντε καλύτερο κουμάντο για να υπάρχει εκείνη η αξιαγάπητη σταθερότητα στη ζωή σας.

Δίδυμος
Συγκλονίζομαι που σας τα γράφω αλλά ετοιμαστείτε για αλλαγές μεγάλες και τρανές σε αρκετούς τομείς της ζωής σας. Βρίσκετε την άκρη σε ένα επαγγελματικό ζήτημα και αυτό σας οδηγεί κάπου αλλού και γιατί όχι να μη το δοκιμάσετε. Τι έχετε να χάσετε άλλωστε; Βέβαια μια ψυχή έρχεται ολοταχώς για να σας αναστατώσει ερωτικά και να σας απογειώσει στα ουράνια Χριστουγεννιάτικο! Φοβερό το βρίσκω, πάντως φτου μη σας ματιάσω!!!

Καρκίνος
Και λίγο πριν τις εορτές ανοίγουν οι δουλειές και όπως και να έχει θα χρειαστεί να εργαστείτε περισσότερο. Κάτι νέο μπαίνει στη ζωή σας, ή σας αναθέτουν μια αρμοδιότητα πολύ διαφορετική από τις συνηθισμένες και ενθουσιάζεστε τρελά! Εντάξει μη παρατήσετε τα Χριστουγεννιάτικα τα σχέδια που έχετε κάνει για να φτιάξετε καριέρα. Από την άλλη αν αξίζει το κόπο δώστε του να καταλάβει! Όμως μη χαλάτε τη διάθεση των δικών σας των ανθρώπων.

Λέων
Δε ξέρω, έτσι όπως μας τα λέει το σύμπαν όχι μόνο ερωτεύεστε, αλλά σας έρχεται κατά κούτελα! Το τρώτε το χαστούκι, πονάει αλλά σας αρέσει. Ε λοιπόν η Νέα Σελήνη στο Τοξότη φέρνει έναν άνθρωπο στη ζωή σας, που θα σας προσφέρει όλα όσα αποζητούσατε τόσο καιρό. Παίζει να είναι όμορφο, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας. Εντάξει μη συζητήσετε για γάμους και πρώην, αφήστε το παρελθόν πίσω. Αλλαγή σελίδας για τα καλά!

Παρθένος
Οικογενειακά είναι τα θέματα που σας απασχολούν και τις μέρες αυτές θα είναι έντονα τα συναισθήματα πολύ! Η Νέα Σελήνη στο Τοξότη δε θα σας αφήσει να ησυχάσετε, αν δε βρείτε μια άκρη ή αν δε δώσετε λύσεις. Βέβαια φέρνει κόσμο στο σπίτι σας και ξαφνικά να χρειαστεί να φιλοξενήσετε κάποιες ψυχές και κάπως έτσι να μπείτε και εσείς στο mood των Χριστουγέννων. Ίσως να ξεβολευτούν κάποιοι άλλοι για αυτό φροντίστε για όλους, έτσι όπως πρέπει.

Ζυγός
Τη χάνετε την ηρεμία σας ένα πράγμα, αφού οι υποχρεώσεις των ημερών, φέρνουν και νέες γνωριμίες και μπορεί πολύ ξαφνικά να αλλάξει όλο σας το πρόγραμμα. Έχω την εντύπωση πως θα το απολαύσετε όλο αυτό, γιατί θα ανανεωθείτε από την επαφή σας με τον κόσμο και θα είστε και οι πρωταγωνιστές, τι άλλο θέλετε από τη ζωή σας. Όμορφες μέρες λοιπόν, άκρως επικοινωνιακές, γεμάτες από φλερτ και ζωντάνια. Έτσι όπως σας αρέσει!

Σκορπιός
Γλυκά μου καιρός να πληρωθείτε. Να γεμίσουν οι τσέπες σας με λεφτά. Η Νέα Σελήνη στο Τοξότη ξεμπλοκάρει θέματα οικονομικά και αν σας χρωστούσαν χρήματα θα τα πάρετε. Μπορεί επίσης να σας δώσουν και κάτι παραπάνω σα μπόνους, επειδή είστε άριστοι στη δουλειά σας ή επειδή το αποτέλεσμα να είναι εκπληκτικό. Το σύμπαν θέλει να σας ανταμείψει για το κόπο σας, για το ήθος σας, για οτιδήποτε έχετε προσφέρει ως τώρα. Σας το εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου!

Τοξότης
Αέρας ανανέωσης με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας. Και όταν εσείς αποφασίζετε να αλλάξετε σελίδα στη ζωή σας, τότε κάποιοι άλλοι μπαίνουν σε περιπέτειες. Δείτε το ως αφορμή πως για να φτιάξει το ψυχολογικό, για να νιώσετε πιο όμορφα με τον εαυτό σας, ή που θα βελτιωθούν οι σχέσεις σας, ή που θα τελειώσουν. Βρήκατε και εσείς μέρες για να κάνετε τέτοια ξεκαθαρίσματα. Μέρες αγάπης γεμάτες από σασπένς. Για να δούμε..

Αιγόκερως
Τα μάθατε τα νέα νομίζω; Ο Κρόνος στο ζώδιό σας σύντομα! Δε ξέρω αν είναι καλό ή καλό, θα δείξει. Μπορεί να τα βρείτε εσείς οι δυο, αφού πάνω κάτω είστε αυστηροί χαρακτήρες. Η Νέα Σελήνη στο Τοξότη τεστάρει τις αντοχές σας. Όλα στα κόκκινα, πολύ κούραση, θα πρέπει να τρώτε και να κοιμάστε καλά! Δυναμικά ξεκινά η εβδομάδα σας, μπορεί να σας κάνουν μια πρόταση κάπως περίεργη και να σας αρέσει ακόμα πιο πολύ! Δουλειά ή έρωτας;

Υδροχόος
Ότι καλύτερο για σας η Νέα Σελήνη στο Τοξότη! Είστε αξιολάτρευτοι τις μέρες αυτές, προφανώς φέρεστε με όμορφο τρόπο και αποζητούν τη παρέα σας, συνεχώς! Πολύ ωραίο το συναίσθημα, νέες γνωριμίες προκύπτουν, νέα ενδιαφέροντα και κάπως έτσι σας ήρθε και η τρελή η ιδέα! Δυνατές οι μέρες αυτές, είπαμε οι καλές δημόσιες σχέσεις είναι το κλειδί της επιτυχίας σας. Όσο σας αγαπούν και σας θαυμάζουν, άλλο τόσο ανοίγουν οι πόρτες που θέλετε! Υπομονή όμως γιατί ο ανάδρομος Ερμής φεύγει μετά τις 23!

Ιχθύς
Δε τα φαντάζομαι όλα αυτά, αλλά πρόκειται να συμβεί μια πολύ μεγάλη αλλαγή στη ζωή σας, κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο. Μπορεί ακόμα να πραγματοποιηθεί ένα μεγάλο σας όνειρο. Πάντως η Νέα Σελήνη στο Τοξότη, ανοίγει τους δρόμους και όσοι κυνηγάτε το άπιαστο παίζει να το βρείτε και να το γραπώσετε και να κάνετε τη μεγάλη την ανατροπή! Πάντως όσοι γυρεύετε για εργασία, για κάντε μερικές ενέργειες παραπάνω, μπορεί να πετύχετε διάνα! Καλή επιτυχία!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos