Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017

Τα Ζώδια σήμερα, Παρασκευή 28/07/2017 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μυστήρια η σημερινή ημέρα, γεμάτη από ευαισθησίες και ίσως και μπόλικη ίντριγκα!
Να μη τελειώσει η εβδομάδα κάπως επεισοδιακά; Τι θα συζητάμε το ΣΚ;;;

Λίγο πριν τις διακοπές και οι μηχανές έχουν πάρει μπρος, πρέπει να τακτοποιηθούν όλα τα ζητήματα, να μην υπάρξουν εκκρεμότητες, γιατί έρχεται και η συντέλεια του κόσμου, κάθε χρόνο τέτοια εποχή, ένα θέατρο του παραλόγου γιατί να μη το ζήσουμε! Και αναρωτιέμαι πόσο πια;;;;

Τσίτα η Ταυρίνα, όλα στα κόκκινα, ζητάω εκείνα τα ροζ τα χαπάκια και κανείς δε μου τα δίνει! Γιατί;;;;

Ο Άρης στα Λιοντάρια.. χαχα.. ας γελάσω! Ποια η διαφορά; Μας έδωσε και ένα μαστίγιο στο χέρι, έτσι για να γουστάρουμε περισσότερο. Σεξ και βία; Μόνο στις ταινίες, ή και στη πραγματική ζωή;;;

τρελά φιλάκια..


Κριός
Μέρα που θα καλό είναι να κρατήσετε χαμηλό προφίλ και να συνεργαστείτε ομαλά με τους ανθρώπους γύρω σας. Είτε είναι επαγγελματικό, είτε ερωτικό, στο χέρι σας είναι κανείς να μη σας χαλάσει το χατίρι!

Ταύρος
Ιδανική ημέρα για να τακτοποιήσετε όλες σας τις εκκρεμότητες! Ξεχάστε για λίγο τις διακοπές, βάλτε τα πράγματα σε μια σειρά και ας σας πιάσει το σκοτάδι. Η τύχη είναι με το μέρος σας, κυρίως σε επαγγελματικά ζητήματα!

Δίδυμος
Ευχάριστη πολύ η μέρα σας, με το χαμόγελο θα είστε γενικώς! Φίλοι και γνωστοί ξεχωρίζουν, σας ξεσηκώνουν και το ρίχνετε λίγο έξω, έτσι επειδή είναι καλοκαίρι. Πολύ φλερτ έχει το πρόγραμμα. Τι σας νοιάζει το παραπέρα;

Καρκίνος
Νιώθετε πολύ κουρασμένοι, όμως οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις είναι τέτοιες που θα χρειαστεί να ζοριστείτε λίγο παραπάνω. Εντάσεις προκύπτουν στη δουλειά, δε δείχνετε κατανόηση, όμως ούτε και οι άλλοι. Να είστε δίκαιοι!

Λέων
Καταρχήν αποφύγετε να πάτε στα μαγαζιά, γιατί θα ξεπαραδιαστείτε πριν καν φύγετε για διακοπές! Καλό είναι να δώσετε ιδιαίτερη σημασία στην οικογένειά σας. Άκρως επικοινωνιακοί, βρίσκετε λύσεις και ξενοιάζετε. Μη πεισμώνετε!

Παρθένος
Ζόρικη η μέρα σας, αφού θα ανοίξετε το κουμπαρά και θα κλαίτε με μαύρο δάκρυ! Δε φτάνουν τα κουκιά για όσα θέλετε να κάνετε, υπερβολικοί ως συνήθως, μπορεί να ακυρώσετε για τις ολιγοήμερες διακοπές σας. Συνέλθετε!

Ζυγός
Τα παίρνετε στο κρανίο φουλ και κοιτάζετε τη πάρτη σας και μόνο! Δε σας αναγνωρίζουν, όμως πόσο πια, θα γίνεστε χαλί να σας πατήσουν! Εξαφανιστείτε καλύτερα, παρά να δείξετε έναν άσχημο χαρακτήρα!

Σκορπιός
Κάτι μαθαίνετε, ένα κακοπροαίρετο κουτσομπολιό και παίρνετε ανάποδες! Θολωμένο το μυαλό σας, μπορεί να κλειστείτε στον εαυτό σας, μπορεί όμως και να τα κάνετε όλα ρημαδιό. Ξαφνικά σας φταίνε όλοι. Δεν είναι έτσι!

Τοξότης
Και χτυπάει το τηλέφωνο, φτιάχνετε βαλιτσούλα και δρόμο! Οι φίλοι σας ξεσηκώνουν για μια μεγάλη βόλτα, έχετε και πολύ καλή διάθεση, βρίσκετε την ευκαιρία να εξαφανιστείτε και να ξεκουραστείτε. Νέες γνωριμίες προκύπτουν!

Αιγόκερως
Μέρα που πέφτετε με τα μούτρα στη δουλειά. Και διακοπές να βρίσκεστε, θα είστε με το κινητό στο χέρι, για πολλές ώρες. Δώστε βάση, είστε απαραίτητοι και βάλτε τη τελεία σας όπου χρειάζεται. Οι φιλοδοξίες σας στα κόκκινα!

Υδροχόος
Βαλιτσούλα και δρόμο! Προτιμήστε μια παραλία, ένα μέρος διαφορετικό, με πολύ καλούς φίλους και αράξτε το κορμί σας. Κλείστε τους διακόπτες, γιατί έτσι πρέπει, προκειμένου να νιώσετε ψυχική ηρεμία. Διασκεδάστε το βραδάκι!

Ιχθύς
Μη μπλέκετε το χρήμα, τις δουλειές σας, με ερωτικές καταστάσεις! Μέρα που θα τα δείτε όλα ροζ και ξαφνικά θα ακολουθήσετε τη καρδιά σας. Μια περιπέτεια ακόμα! Το νου σας, γιατί μια ψυχή από το παρελθόν σας βασανίζει!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos