Πέμπτη 20 Απριλίου 2017

Τα Ζώδια σήμερα, Πέμπτη 20/04/2017 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μια πολύ τρελή ημέρα μόλις ξεκίνησε, απορώ τι μπορεί να συμβεί στο καθένα από εμάς.
Τα γράφω μεν, αλλά το σύμπαν βάζει και τρικλοποδιές, έτσι επειδή γουστάρει να μοιράζει εγκεφαλικά! Μασάμε όμως; Δε μασάμε!





Κάνω συζήτηση με ένα φίλο Ταύρο. Και στο τέλος μου λέει, πως έχω διαλέξει το δύσκολο το μονοπάτι. Γιατί το ακατόρθωτο, όταν και εφόσον πετύχει, τότε θα είναι σπουδαίο. Θα αφήσει μοναδικά συναισθήματα χαράς και ικανοποίησης. Θα εξαφανίσει το πόνο και το δάκρυ και κάθε άσχημο συναίσθημα που κάποτε ένιωσα και τότε θα λέω.. με πάθος και τόλμη.. magic is something you make.. !!!!
Προς το παρόν βαδίζω πάνω σε αναμμένα κάρβουνα, σε ένα δρόμο γεμάτο από καρφιά και πρόκες, οι παγίδες παντού, έχει πολύ κρύο, κάθε μέρα χάνω και λίγο από το μαγικό φίλτρο της ελπίδας. Αν αδειάσει το μπουκαλάκι, δε ξέρω τι θα κάνω;
Αγωνιώ για τη στιγμή που θα συναντήσω, πεδιάδες, τοπία ανθισμένα, λουλούδια, ζωάκια, όμορφες μυρωδιές, το δικό μου το παράδεισο, έτσι όπως τον έχω ονειρευτεί.. Αξίζει το κόπο το ταξίδι. Θέλω να έρθει εκείνη η μέρα.. Κουράστηκα.. αλλά δε το βάζω κάτω!

η Ταυρίνα έχει υπομονή, επιμονή και πείσμα.. αααααα είναι και ερωτιάρα, μη ξεχνιόμαστε.. αθεράπευτα όμως..

φιλάκια..


Κριός
Μέρα που θα κάνετε το πυροσβέστη. Θα σβήνετε φωτιές, από εδώ και εκεί γιατί δεν έχετε καμία όρεξη για λόγια και φασαρίες. Ειλικρινά απορώ με την υπομονή σας πολλές φορές, αλλά προφανώς είναι η διπλωματική στάση που κρατάτε! Οι ιδέες σας πρέπει να εφαρμοστούν σχεδόν παντού!

Ταύρος
Δουλειά και πάλι δουλειά, αφού δε νομίζω να έχει απομείνει και κάτι άλλο! Ναι με το σταυρό στο χέρι, αυτό σας ενοχλεί καιρό τώρα, αλλά να που όταν πετύχετε το στόχο που έχετε βάλει η ικανοποίηση θα είναι σαφώς καλύτερη. Μη το βάζετε κάτω, το σύμπαν σας στέλνει δωράκια!

Δίδυμος
Μη φοβηθείτε να χαλάσετε το κέφι στους άλλους. Σήμερα είναι η ημέρα σας από όλες τις απόψεις. Εννοείται πως δε χρειάζεται να φτάσετε στα άκρα, για αυτό δηλώστε τις προθέσεις από νωρίς και αφήστε τους να βγάλουν εκείνοι το φίδι από τη τρύπα! Ερωτική η βραδιά σας απόψε! Για πολύ φλερτ λέμε..

Καρκίνος
Φοβερή και τρομερή η μέρα σας από αστρολογικής άποψης. Αν γυρεύετε για δουλειά, καλό είναι να δραστηριοποιηθείτε αναλόγως, να κάνετε μερικά τηλεφωνήματα, να επιμείνετε σε κάτι που σας ενδιαφέρει, γιατί μπορεί να γίνει όλο δικό σας. Από την άλλη πάρτε το αίμα σας πίσω, αν χρειαστεί!

Λέων
Μέρα πολύ καλή πάνω σε θέματα δουλειάς. Μπορεί να γίνετε το καλό το παράδειγμα προς τους συναδέλφους σας και να νιώσετε πολύ ωραία. Μπορεί ακόμα και το αφεντικό να σας μιλήσει για το μέλλον σας και να νιώσετε σπουδαίοι. Καβαλάτε λίγο το καλάμι, αλλά το έχετε τόσο ανάγκη και εσείς..!

Παρθένος
Εκείνα τα λεφτά που περιμένατε;;; Που αγωνιούσατε αν θα πληρωθείτε ή όχι για τις υπηρεσίες σας; Ε ναι, έφτασε η μέρα να τα λάβετε ή τουλάχιστον να σας το επιβεβαιώσουν. Η απάντηση είναι θετική! Αυτό και μόνο σας απογειώνει γιατί έχετε κοπιάσει πολύ, για το τίποτα; Χαμογελάστε!

Ζυγός
Έχω την εντύπωση πως επιστρέφετε στα γνώριμα. Δηλαδή κάνατε τόση επανάσταση για το τίποτα. Ναι μεν κάποιοι το έπιασαν το νόημα, ένιωσαν κάπως άβολα με τη στάση σας και τις απουσίες σας, όμως το θέμα είναι πώς νιώθετε εσείς. Πριν κάνετε την οποιαδήποτε κίνηση, σκεφτείτε το καλά!

Σκορπιός
Νιώθετε πολύ όμορφα με τον εαυτό σας, αλλά μην αποφεύγετε να πάτε στο γιατρό. Δε σας αρέσουν τέτοιες επισκέψεις, αλλά μια επιβεβαίωση πως είστε υγιής δε βλάπτει! Κάτι μπορεί να σας ενοχλήσει έτσι ξαφνικά, είναι και περίοδος που πρέπει να τα δώσετε όλα. Έχετε ανάγκη από ένα μικρό service!

Τοξότης
Υποψιάζομαι πως δεν έχετε φράγκο. Ή δε σας φτάνουν για να καλύψετε τις υποχρεώσεις σας. Κακή διαχείριση λέω εγώ, αλλά ποιος με ακούει. Εννοείται πως θα ζητήσετε από εδώ και εκεί, θα σας βοηθήσουν όπως πάντα, αλλά η ψαλίδα με τα χρέη θα ανοίξει. Και έρχεται καλοκαιράκι. Πού πάτε;;;

Αιγόκερως
Και ξαφνικά γίνεστε οι ρομαντικοί της ημέρας. Σπάνιο αυτό, πρέπει να το εκμεταλλευτείτε οπωσδήποτε. Μπορεί εκεί που κάθεστε αμέριμνοι να σας έρθει μια ανθοδέσμη. Μπορεί και ένα γλυκό, ερωτικό, μηνυματάκι. Κάτι όμορφο θα σας συμβεί είτε έχετε σύντροφο, είτε όχι. Απολαύστε!

Υδροχόος
Δε ξέρω τι έχετε πάθει εσείς. Ξαφνικά αγαπάτε περισσότερο το σπιτάκι σας, το καναπέ σας, το κρεβατάκι σας και δε θέλετε να βγείτε έξω με τίποτα. Εδώ σκέφτομαι πονηρά και σας ρωτώ, μήπως κρύβεστε από κανέναν ή καμία; Σίγουρα έχετε κάνει ζαβολιές και τώρα εξαφάνιση. Πέφτω στη φωτιά λέμε!

Ιχθύς
Χρυσά μου οι μέρες σας είναι μυστήριες πολύ. Σα κάτι μαγικό δε σας αφήνει να ανοίξετε τα φτερά σας όπως θα το θέλατε. Είναι εκείνη η καλή η νεράιδα. Μη στεναχωριέστε, όλα θα γίνουν στο χρόνο τους και έτσι όπως πρέπει. Υπομονή, ψυχραιμία και να είστε πονηροί και όχι ρομαντικοί!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos