Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017

Τα Ζώδια σήμερα, Τετάρτη 04/01/2017 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Σκέφτομαι διάφορα τις μέρες αυτές, από τη μια χαμογελώ, από την άλλη
κάνω βουτιά στο σκοτάδι, γιατί εννοείται πως όλα είναι στον αέρα, τίποτα δεν είναι δεδομένο, η κατάσταση είναι τρελή, ένα κουβάρι δίχως αρχή και τέλος and life goes on!

Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι, που έχουν μια πολύ μαγική ενέργεια. Μπορεί κανείς να το πει αλλιώς, πως έχουν μια θετική και λαμπερή αύρα! Είναι φοβερό όταν μια χαρισματική ύπαρξη, μπορεί να μεταμορφώσει κάποιον άλλον σε κάτι το διαφορετικό. Τι θέλω να πω;





Συνήθως το φως γοητεύεται από το σκοτάδι. Τα αντίθετα που λέμε.. Το φως έχει ανάγκη από λίγο μυστήριο, από λίγη σκιά, από ένα γκριζωπό τοπίο, για να έχει το κίνητρο, να λάμψει περισσότερο.

Το σκοτάδι, έχει ανάγκη από πολύ φως, για να μπορέσει να φτάσει μέχρι το βάθος. Να θυμηθεί, εποχές ξεχασμένες. Να ανακαλύψει ξανά εκείνο το συναισθηματικό τον κόσμο, που κάποτε ήταν πλούσιος. Κάποιος στον έκλεψε χρυσό μου..

Όταν εσύ εκεί έξω, βρεις έναν τέτοιον άνθρωπο, έχεις βρει ένα θησαυρό. Το σεντούκι εκείνο, που μόλις το ανοίξεις, σε τυφλώνει, από το χρυσό και τα διαμάντια του.. Είναι το άλλο μισό της ψυχής σου.. Θα φοβηθείς και θα τρέξεις μακριά ή θα το κατακτήσεις με πάθος;;;

φιλάκια..


Κριός
Μυστήρια η μέρα σας. Εμπόδια παντού, που εμφανίζονται και εξαφανίζονται ως δια μαγείας! Μέρα που θα συγχυστείτε πολύ, γιατί θα καταπιαστείτε με αρκετά θέματα και έναν προβληματισμό για τις προτεραιότητες θα τον έχετε. Συγκεντρωθείτε και όλα θα πάνε καλά!

Ταύρος
Οτιδήποτε πέσει στην αντίληψή σας, να το κρατήσετε για τον εαυτό σας. Όσο οι άλλοι κρυφά σας παρακολουθούν, άλλο τόσο να το κάνετε και εσείς. Ωραίο το παιχνίδι αυτό, μπορεί και επικίνδυνο μερικές φορές. Μη βγάλετε άχνα σήμερα, οτιδήποτε και αν συμβεί! Φάτε μια πάστα καλύτερα!

Δίδυμος
Επαγγελματικές οι ανησυχίες σας, άλλα θέλετε να κάνετε εσείς, άλλα σας προτείνουν και ξαφνικά πρέπει να κάνετε ξανά και ξανά, εκείνες τις συζητήσεις που άκρη ποτέ δε βγαίνει. Το ζητούμενο είναι τι πραγματικά θέλετε εσείς να κάνετε. Τις αποφάσεις εσείς θα τις πάρετε. Τι είναι αυτό που φοβάστε;

Καρκίνος
Κατά πάσα πιθανότητα να έρθουν σήμερα πάνω από το κεφάλι σας και να σας βασανίζουν με ερωτήσεις. Επαγγελματικό το θέμα, αφού θα ακούσετε πάλι ένα σκασμό πράγματα και εσείς καμία όρεξη για τέτοια. Βρείτε μια καλή δικαιολογία για να εξαφανιστείτε, ή πείτε ναι σε όλα. Ζόρικη η μέρα σας. Προσέξτε τα λόγια σας!

Λέων
Μέρα που δε θα ζοριστείτε για τίποτα. Όπως πάνε και όπως έρθουν. Άλλωστε το άγχος κάνει κακό στην υγεία. Να κανονίσετε το πρόγραμμά σας, έτσι όπως εσείς επιθυμείτε και να μην αφήσετε κανέναν να σας χαλάσει την ηρεμία σας. Πολύ Ζεν η κατάσταση για αυτό φροντίστε να την απολαύσετε. Σας βλέπω να χουζουρεύετε όλη μέρα στο κρεβάτι και στο καναπέ.

Παρθένος
Μέσα στη τρελή τη χαρά είστε. Κάτι έγινε που σας έφτιαξε τη διάθεση πολύ. Φροντίστε να είστε συνεργάσιμοι και να παίζετε ομαδικά. Μέρα που θα συναντήσετε πολύ κόσμο και θα ανταλλάξετε ενδιαφέρουσες απόψεις. Να ξεχάσετε τις παραξενιές σας στο σπίτι. Χρειάζεται και αυτό πού και πού..

Ζυγός
Έχετε τόσες δουλειές να κάνετε που θα ξεχάσετε τις υποσχέσεις σας και θα σας μαλώσουν. Όλο δικαιολογίες είστε τις μέρες αυτές, μια το ένα και μια το άλλο, αποφεύγετε οικογενειακές συγκεντρώσεις. Να που θα σας στριμώξουν σήμερα και θα σας τα ψάλουν ένα χεράκι. Κάτι στρώνει όμορφα στη δουλειά και ικανοποιείστε!

Σκορπιός
Ζόρικη η μέρα σας πολύ, κυρίως για επαγγελματικούς λόγους! Σας τη πέφτουν στη δουλειά και εσείς φυσικά εξαγριώνεστε. Πάρτε βαθιές ανάσες, δε χρειάζεται να τα κάνετε όλα μπάχαλο, από τη μια στιγμή στην άλλη. Μπορεί να ακούσετε μπόλικες τρελές ιδέες, τις οποίες θα βρείτε και αρκετά ανορθόδοξες και εκεί δε ξέρω για πόσο θα κρατήσετε το στόμα σας κλειστό!

Τοξότης
Πολλές οι προτάσεις για έξω, έχετε τη διάθεση να πάτε παντού, αλλά άμα ξεκινήσει έτσι ο μήνας, δε σας βλέπω να τη βγάζετε μέχρι το τέλος. Συνεπώς, πατήστε λίγο φρένο στις εξόδους σας και επιλέξτε ότι σας αρέσει περισσότερο! Μην είστε σπάταλοι, γιατί δε ξέρετε τι έρχεται. Επίσης πληρώσατε όλους τους λογαριασμούς ή ξεχάσατε κάτι στην άκρη;;;

Αιγόκερως
Διάφορες συζητήσεις θα κάνετε με κόσμο και κοσμάκι και φυσικά δε θα συμφωνήσετε με κανέναν. Και κάπως έτσι θα εκνευριστείτε, γιατί σας αρέσει να γίνεται το δικό σας και με τον τρόπο σας, να όμως που δε θα περάσει σήμερα. Σας προτείνω λοιπόν, να αφήσετε το μπουρίνι να ξεσπάσει, να παραλογιστεί ο κάθε ενοχλητικός και από αύριο βλέπουμε..

Υδροχόος
Ακόμα μια φοβερή ημέρα σας ξημέρωσε. Σήμερα το σύμπαν λέει, να φτιάξετε μυστικά! Αγαπημένη σας συνήθεια και αυτή. Συνεπώς, κινηθείτε υπογείως, δίχως κανείς να γνωρίζει το τι και το πώς και να είστε έτοιμοι για επίθεση! Μπορεί να σας προκαλέσουν. Να σας πατήσουν το κάλλο. Εσείς τίποτα. Ψύχραιμοι, λιγομίλητοι, σιγανοί και αδιάφοροι. Και θα έρθει η στιγμή! Υπομονή!

Ιχθύς
Δε ξέρω τι συνέβη, πάντως σήμερα θα γίνετε πολύ καλοί άνθρωποι. Σας πιάνουν οι ευαισθησίες σας και μια επιθυμία να βοηθήσετε τους δικούς σας, εκείνους που δεν έχουν, θα τη πραγματοποιήσετε και θα νιώσετε πολύ ωραία. Υπάρχουν και όρια, υπάρχει και λογική. Νομίζω με λάθος πόδι μπήκε η Αφροδίτη στο ζώδιό σας. Πρώτα θα ξεπαραδιαστείτε και μετά θα ερωτευθείτε;;;

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos