Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016

Ο Άρης στους Ιχθύες ξυπνά τις αισθήσεις των Ζωδίων! by MagicF’Ariel..

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μέρες τώρα θέλω να αναφερθώ σε αυτό το αστρολογικό το γεγονός, γιατί η αλήθεια είναι
εκεί που ήμασταν όλοι ήρεμοι και κατασταλαγμένοι, ξαφνικά όλα τούμπα και ο καθένας στο κόσμο του. Να είναι το κλίμα το γιορτινό; Να είναι ο Άρης από τους Ιχθύες που το έχει ρίξει στη μέθη και στο χορό; Πάντως θολωμένο το τοπίο από όλες τις απόψεις.




Από τις 19/12 λοιπόν που γύρισε και ο Ερμής ανάδρομος, αν είναι δυνατόν, μπήκε και ο Άρης στους Ιχθύες! Δηλαδή καμία επαφή με τη πραγματικότητα! Βέβαια, το καλό είναι πως θα αγαπήσουμε. Γιατί ο Άρης έχει βγάλει τη πανοπλία του, δεν είναι και τόσο μάχιμος, αντιθέτως έγινε ρομαντικός και φαντασμένος. Και πολύ ερωτικός και σέξι για κάποιες περιπτώσεις. Μέχρι τέλος Γενάρη.. μετά θα δείξει..

Για να δούμε. Θα κάνουμε βουτιά στο όνειρο ή όχι;;;

φιλάκια..


Κριός
Το διάσημα αυτό, ο Άρης από τους Ιχθύες, θα φροντίσει να σας ρίξει λίγο τους ρυθμούς, γιατί ίσως και να το έχετε παρατραβήξει! Και ξαφνικά όσο οι μέρες προχωρούν, δε θα έχειτε όρεξη καμιά, θα βαριέστε όλο και πιο πολύ και θα αναρωτιέστε πόσο πια θα είστε πρώτη γραμμή και τσίτα όλα; Θολωμένο το τοπίο, θα νιώθετε έτσι μια ζαλάδα μέσα στο μυαλό, μην αγχωθείτε, είναι ένας σημαντικός λόγος για να πατήσετε φρένο. Μιλήστε με τον εαυτό σας, δώστε σημασία στα σημάδια, τι προαίσθημα έχετε; Ο Άρης δε ταιριάζει καθόλου με τους Ιχθύες! Είναι έξω από τα νερά του. Μη πιστεύετε κανέναν. Αφήστε να φύγει ο Γενάρης και βλέπουμε..

Ταύρος
Καιρός λοιπόν να το ρίξετε στη διασκέδαση. Στις βόλτες και τις νέες τις γνωριμίες! Ο Άρης από τους Ιχθύες, σας ξεσπιτώνει κανονικά, σα να άκουσε τις κρυφές τις επιθυμίες και έχει όρεξη κάποιες τουλάχιστον να σας τις κάνει πραγματικότητα! Επιμένει το σύμπαν, πως είναι καιρός να γνωρίσετε νέους ανθρώπους, να αλλάξετε οριστικά σελίδα στη ζωή σας, να κάνετε χώρο για κάτι καινούριο. Ετοιμαστείτε λοιπόν, να δεχθείτε προσκλήσεις για έξω, να σας θαυμάσουν και να σας αγαπήσουν περισσότερο. Να κοιμάστε καλά, για να είστε φρεσκαδούρα την επόμενη. Μυστήριος ο Γενάρης πολύ!

Δίδυμος
Πω πω, τι σας έμελε να πάθετε! Ο Άρης από τους Ιχθύες, σας τρελαίνει το μυαλό! Εκεί που ήσασταν σίγουροι πως τα είχατε δρομολογήσει όλα μια χαρά, ξαφνικά το ένα και το άλλο, ή ακόμα και μικροαφορμές, θα σας κάνουν να νιώσετε πολύ παράξενα. Οτιδήποτε δεν έχετε ξεπεράσει με ομαλό τρόπο, οτιδήποτε σας αγχώνει και σας εκνευρίζει, θα σκάσει μύτη ξανά και θα πρέπει να το αντιμετωπίσετε άμεσα! Που σημαίνει, πως πάλι σας ενοχλούν έντονα εργασιακά θέματα, ο σύντροφός σας, ακόμα και άνθρωποι που συναναστρέφεστε καθημερινά. Μέσα στη γκρίνια και τη μουρμούρα, όλο το Γενάρη!

Καρκίνος
Είστε αψυχολόγητοι. Τέλος! Σωτηρία καμιά λέω, αλλά ποιος με ακούει; Ο Άρης από τους Ιχθύες θα σας κάνει πολύ φευγάτους ψυχολογικά, που σημαίνει πως αυτά που θα ξεστομίσετε τις μέρες αυτές θα είναι τα απίσευτα! Το παίρνετε απόφαση, πως η αλήθεια πρέπει να φανεί σε όλες τις περιπτώσεις και ότι προκύψει. Τα βάρη των άλλων δε θα τα επομιστείτε εσείς, γιατί δεν υπάρχει και λόγος. Από την άλλη όμως μπορεί να σας βοηθήσει να γίνετε πιο άνετοι και πιο ευέλικτοι ακόμα και σε θέματα που παλιά σας ενοχλούσαν. Να πείτε εκείνο το «δε βαριέσαι βρε αδερφέ..»!

Λέων
Λυπάμαι που σας το λέω, αλλά από τότε που μπήκε ο Άρης στους Ιχθύες, έχετε χάσει κάπως τον ύπνο σας και έχετε ξενερώσει με τη ζωή σας ολόκληρη! Είναι αστρολογικό το θέμα, μη πτοήστε με τίποτα! Η αλήθεια είναι πως νιώθετε πολύ δυσαρεστημένοι με τους πάντες και τα πάντα και νιώθετε πως δε κάνετε στη ζωή σας κάτι το ουσιαστικό. Θολωμένο το τοπίο, για αυτό να ξέρετε πως δεν είναι έτσι. Σας πιάνουν οι τσιγκουνιές σας, για ζητήματα πολύ σημαντικά και που μπορεί να σας φέρουν προβλήματα. Νιώθετε μια απίστευτη κούραση και θέλετε να σας αφήσουν ήσυχους. Δεν είναι έτσι, σοβαρευτείτε και αντιμετωπίστε τη πραγματικότητα ως έχει! Διχασμένος συναισθηματικά ο Γενάρης!

Παρθένος
Χρυσά μου τρελαίνεστε κανονικά! Δεν είστε ο εαυτός σας, με τον Άρη στους Ιχθύες! Σας ενοχλούν οι πάντες, τα λόγια τους, οι αντιδράσεις τους και δε το αφήνετε να περάσει έτσι. Στην άμυνα, στην αντεπίθεση, ετοιμόλογοι, έτοιμοι για πόλεμο κανονικά! Καλό θα ήταν να αποφεύγατε τις πολύωρες τις συζητήσεις με το κόσμο, γιατί σίγουρα δε θα σας βγει σε καλό. Είστε και αντιδραστικό στοιχείο, δε θα προλάβουμε και να σας μαζέψουμε! Ερωτικά τώρα πάλι μπλέκετε με μια περίπτωση μυστήρια. Άτακτους σας βρίσκω γιατί αποζητάτε πιο σαρκικές απολαύσεις, παρά εκείνες τις αιώνιες τις δεσμεύσεις.

Ζυγός
Δεν έχω λόγια στη περίπτωση τη δική σας! Το έχετε ρίξει καιρό στις απολαύσεις, τρώτε, πίνετε, ξενυχτάτε, κάνετε έρωτα τρελό και αλλοπαρμένο, όμως η ζυγαριά έχει αρχίσει ήδη να αλλάζει νούμερο, προς τα επάνω. Ε λοιπόν, ο Άρης έφτασε τη κατάλληλη την εποχή στους Ιχθύες, για να σας βοηθήσει να ταρακουνηθείτε και να ξεκινήσετε πάλι υγιειηνή διατροφή και γυμναστική! Το Γενάρη λοιπόν, βάζετε τον εαυτό σας σε αυστηρό πρόγραμμα, κόβετε τα ποτά και τα ξενύχτια και ο στόχος είναι να είστε όμορφοι, σουλουπωμένοι και υγιειής. Ευαίσθητοι και καλοπροαίρετοι όλο τον καιρό αυτό. Μες στη γλύκα!

Σκορπιός
Χαμογελώ πονηρά και σας γράφω τα παρακάτω! Πρέπει να φλέγεστε κανονικά τις μέρες αυτές. Να νιώθετε πολύ ερωτικοί και σέξι. Σωστά; Έχετε και εκείνο το διαπεραστικό το βλέμμα, που τρελαίνει κόσμο και κοσμάκι. Τι να λέμε τώρα; Σας φλερτάρουν, ξυπνάει και το αγρίμι που κρύβετε μέσα σας και πολλά μπορούν να προκύψουν μέχρι και όλο το Γενάρη. Ο Άρης στους Ιχθύες, αυτά σας κάνει. Σας θυμίζει τον έρωτα, το πάθος, σας κάνει διεκδικητικούς και αν είναι αμοιβαίο, ποιος σας πιάνει; Θα σας έλεγα λοιπόν, να ακούσετε τη καρδιά σας, εκείνη την εσωτερική τη φωνή και να πιστέψετε στη γλώσσα του σώματος. Τα μάτια λένε πάντα την αλήθεια! Μέσα σε όλα θα είστε τις μέρες αυτές και άκρως δημιουργικοί.

Τοξότης
Τρελό το διάστημα αυτό για εσάς! Από όλες τις απόψεις. Ο Άρης από τους Ιχθύες σας θολώνει τόσο πολύ το μυαλό, ή σας θυμίζει τόσα και τόσα, όσα δηλαδή θέλετε να ξεχάσετε και ξαφνικά ο πανικός ο ίδιος! Όλο το Γενάρη θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε οικογενειακά ζητήματα, να αποφύγετε όμως να κάνετε συζητήσεις μελαγχολικές. Ένα νέο άτομο μπαίνει μέσα στη ζωή σας, σίγουρα σας αποπροσανατολίζει, όμως είναι για καλό ή κακό; Ένας μουσαφίρης διαρκείας; Ένα μωρό; Κάτι συμβαίνει και αλλάζει η ζωή σας όλη. Προσπαθήστε να μην είστε με πολύ κόσμο, αποφύγετε τη βαβούρα και δώστε σημασία μόνο σε ότι σας ενδιαφέρει. Ή μόνοι ή παρέα με το χάος!

Αιγόκερως
Μια φοβερή περίοδος ξεκίνησε για εσάς εδώ και μέρες και θα συνεχιστεί φυσικά και όλο το Γενάρη αυτό το μαγικό, το ανεξήγητο που νιώθετε μέσα σας. Η αλήθεια είναι πως η αγάπη είναι ένα φοβερό συναίσθημα, που όταν τη νιώσετε σε έντονο βαθμό, θέλετε να τη μοιραστείτε με λίγους και καλούς. Δημιουργικοί πολύ θα είστε τις μέρες αυτές, εκφραστικοί επίσης και αξιαγάπητοι στις παρέες σας. Μαθαίνετε την αλήθεια για ένα θέμα που σας καίει τη ψυχή και παίζει να ηρεμήσετε επιτέλους! Στα επαγγελματικά σας μπορεί να συμβεί κάτι όμορφο, ή να πάρετε μια αύξηση, ή ένα μπόνους, ή να αναλάβετε επιπλέον δραστηριότητες με περισσότερα λεφτά. Όπως έχετε στρώσει, αναλόγως και θα ανταμειφθείτε φυσικά.

Υδροχόος
Βρε παιδιά πότε θα ηρεμίσετε εσείς; Όλο με το χρήμα ασχολείστε, όλο το αποζητάτε, από τη μια το βάζετε στην άκρη, από την άλλη το τρώτε, νομίζω θα κάνετε παρέα με το Σκρούτζ τις μέρες αυτές! Σίγουρα χρήματα θα έρθουν, μπορεί όμως όχι όσα υπολογίζατε. Καλό είναι να πληρώσετε τους λογαριασμούς σας, να ρίξετε το πήχη και να αποφύγετε τις μυστήριες τις συναλλαγές. Ο Άρης από τους Ιχθύες, στέλνει δίπλα σας ανθρώπους συμφεροντολόγους, κακής ποιότητας που πάλι θα σας μπλέξουν και δεν είσε εσείς για τέτοια. Μακριά από νέες συμφωνίες, όσο ωραίες και αν φαντάζουν. Το νου σας, τίποτα άλλο δε σας λέω! Να μπει Φλεβάρης και βλέπουμε..

Ιχθύς
Μυστήριο το κλίμα γύρω σας. Πώς νιώθετε; Δεν είστε καλά. Σωστά; Έχετε πυρετό, μεταφορικά το λέω, γιατί ξαφνικά σας ενδιαφέρει μόνο ο εαυτός σας και η τσέπη σας φυσικά. Έχετε βάλει κάποιους στόχους και πρέπει να τους πετύχετε. Δηλαδή αν είναι ερωτικό το ζήτημα, ή θα προχωρήσετε παρακάτω, ή θα πρέπει να βάλετε ένα τέλος. Είστε έτοιμοι για όλα και ο Άρης από τους Ιχθύες, θα σπρώξει και τη κατάσταση, έτσι ως να γίνετε πιο ξεκάθαροι από ποτέ. Θα αποζητήσετε την ησυχία σας και την ηρεμία σας τις μέρες αυτές και θα το δείξετε με κάθε τρόπο. Μην είστε ξινοί. Και γλυκομίλητοι.. πάλι θα γινει το δικό σας. Μη μπλέκετε με περιπέτειες γιατί θα χτυπήσετε το κεφάλι σας στο τοίχο..!!!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos