Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016

Τα τυχερά Ζώδια της ημέρας, 27/12/2016 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Ε λοιπόν, σήμερα είναι μια διαφορετική ημέρα. Είναι ανεξήγητο αυτό που
νιώθω, από τη μια βαριέμαι απίστευτα, από την άλλη μια μαγική ενέργεια να με κυριεύει όσο περνάει η ώρα και πιο πολύ.
Οι σκέψεις αμέτρητες, άλλες στενάχωρες, άλλες φουλ ρομαντικές, το αιώνιο γιατί παραμένει αναπάντητο και η ζωή συνεχίζεται!

Δε γκρινιάζω σε καμία περίπτωση. Αντιθέτως νιώθω σα ξωτικό, τρελό και αλλοπαρμένο και να είστε σίγουροι χορεύω κάθε βράδυ, μες στο δάσος, δίπλα από τη φωτιά που τόσο μου αρέσει. Μπορεί να καώ. Αλλά δε με νοιάζει. Ζω με πάθος, είμαι αλλού.. Σε εκείνο το μαγικό το σημείο. Πόσο λατρεύω τη μυρωδιά του πεύκου; Κάθε δέντρο, κάθε βλαστάρι έχει το άρωμά του.. Είναι τέλειο. Σωστά;

Και επιστροφή στη γη, στο εδώ, στο σήμερα. Θα γράψω για τα ζώδια που έχουν την εύνοια του σύμπαντος. Που θα μπορέσουν να κάνουν κάτι το διαφορετικό και να περάσουν πολύ όμορφα. Κάποιοι είναι στην απέξω. Δε πειράζει.. Την επόμενη φορά!

φιλάκια..


Δίδυμος
Πολύ μυστήρια η ημέρα σας. Ερωτική η διάθεσή σας, θα φτιάξετε ατμόσφαιρα και θα αποπλανήσετε το σύντροφό σας! Αν δεν έχετε από αυτό, τότε να ντυθείτε ωραία, να βγείτε έξω βόλτα, να ανακατευτείτε με τα πλήθη και όλο και κάποιο μαναράκι θα γνωρίσετε. Πάντως αστρολογικά είναι μια μέρα θετική και αισιόδοξη, σε θέματα επικοινωνίας, εκφραστικότητας, γίνεστε πιο γλυκοί και κερδίζετε τις εντυπώσεις. Μπορεί και ως δια μαγείας να βρείτε τη δουλειά των ονείρων σας. Κάντε τις σκέψεις σας πραγματικότητα!

Λέων
Οτιδήποτε βάλετε στο μυαλό σας, σε ερωτικά ζητήματα κυρίως, θα πρέπει να φροντίσετε να το πετύχετε. Δηλαδή αν σας αρέσει ένα μαναράκι, τότε μη μένετε στο να το κοιτάζετε και να το ονειρεύεστε. Κάντε εκείνο το βήμα για να συμβεί και το γεγονός. Σας αρέσουν τα δύσκολα και να έχετε το ρόλο του κυνηγού. Αυτό κάνει τη φαντασία σας να οργιάζει. Για αυτό φροντίστε να μπείτε στο παιχνίδι δυναμικά και να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας! Αν το πάρουμε από επαγγελματικής άποψης, τότε δώστε τα όλα και δε θα χάσετε.

Σκορπιός
Και φυσικά όλη την ημέρα θα αναρωτιέστε γιατί να βρίσκεστε μαζί με τα τυχερά τα ζώδια ενώ τίποτα το ιδιαίτερο δε συμβαίνει. Είστε και μυστήριοι τύποι εσείς, τα περιμένετε όλα στο πιάτο, πρέπει να έρθουν από μόνα τους σε εσάς και όλα τα σχετικά εγωιστικά τα κόλπα σας. Ε λοιπόν, θα βασανιστείτε με τέτοιου είδους σκέψεις, θα κάνετε ένα βήμα μπρος, δέκα πίσω, θα βαρέσετε το κεφάλι σας στο τοίχο και μετά βουαλά. Αν κάνετε το πρώτο βήμα εσείς, τότε μπορεί να συμβεί κάτι το πολύ μαγικό. Ο έρωτας δεν έχει όρια. Είναι ανεξέλεγκτος!

Τοξότης
Κάτι πολύ ευχάριστο πρέπει να σας έχει συμβεί και ξαφνικά δε μαζεύεστε στο σπίτι σας με τίποτα! Όλη μέρα τραγουδάτε, χαμογελάτε πονηρά και εννοείται πως πιο πρόγραμμα;;; Έχουν αλλάξει τα πάντα ή θα αλλάξουν όλα μέσα σε λίγες ώρες! Πάντως τόσο χαρούμενοι καιρό έχετε να νιώσετε, είστε με ανθρώπους που σας αγαπούν, πολύ φίλοι δίπλα σας, ακόμα και ο σύντροφός σας είναι διαφορετικός. Ακόμα και οι μοναχικοί όλο και κάτι θα ανακαλύψετε εκεί έξω. Γοητεύετε τα πλήθη, να το ξέρετε!

Αιγόκερως
Μαγική η μέρα σας από όλες τις απόψεις. Ότι έχετε μέσα στο μυαλό σας ξαφνικά θα συμβαίνει. Οτιδήποτε σκεφτείτε, θα βρίσκετε ένα σημάδι, μπορεί το παιχνίδι να είναι αινιγματικό όμως αν το παίξετε σωστά όλο και κάπου θα σας βγάλει. Μυστήρια ημέρα, έντονος ο συναισθηματικός σας ο κόσμος, έχετε μια διαίσθηση πως κάτι θα συμβεί. Δε μπορείτε να το προσδιορίσετε, όμως μέχρι να νυχτώσει ίσως να έχετε και την απάντηση. Και τότε δε ξέρω, κάτι θα λάμψει μπροστά σας. Όμορφα νιώθετε, να διώξετε κάθε ανασφάλεια, κάτι θέλει το σύμπαν να σας κάνει δώρο!

Υδροχόος
Τι να πω; Κάθε μέρα και καλύτερα! Μια φοβερή ημέρα σας ξημέρωσε, πριν κάτι ώρες, λογικά πρέπει να νιώθετε πολύ ωραία με τον εαυτό σας, έτοιμοι για όλα! Σήμερα λοιπόν, ότι σας μιλήσει η καρδούλα σας, αυτό και θα κάνετε. Δε πάνε οι άλλοι να σας λένε όχι, ή να προβάλουν εκατομμύρια εμπόδια. Εσείς έχετε όραμα, υψηλούς στόχους και τώρα που παίζει, θα κινηθείτε αναλόγως! Δυνατοί, αισιόδοξοι και χαμογελαστοί σα να έχει ηρεμίσει η ψυχούλα σας. Όλο αυτό σίγουρα είναι επαγγελματικό αλλά και με τον έρωτα άμα παίξετε, δε θα χάσετε. Και εκεί κερδισμένοι θα βγείτε!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos