Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 27/11/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Έφτασε επιτέλους Παρασκευή, δε το πιστεύω.. Σκέφτομαι διάφορα και θυμώνω περισσότερο με τον εαυτό μου, γιατί ως γυναίκα, Ταυρίνα και ερωτιάρα, είμαι και
χαζή..




Μου αρέσει πολύ να μου λένε το φλιτζάνι. Από όλα αυτά τα μυστήρια του μέλλοντος, προτιμώ αυτό! Είναι ένα είδος μαντικής, που προέρχεται από τα βάθη της Αραβίας. Πόσο με γοητεύουν όλα αυτά.. Εκεί που καθόντουσαν οι Άραβες, έπιναν το καφεδάκι τους και μιας που είχαν χρόνο και φαντασία άρχισαν να εξηγούν τα σύμβολα που έβλεπαν.. Βέβαια, αυτή είναι η φανερή εκδοχή, γιατί υπάρχουν και μυστικά, πολλά μυστικά που λίγοι τα γνωρίζουν..

Έχω ταξιδέψει σχεδόν σε όλη την Ελλάδα! Έχω ζήσει σε διάφορους τόπους και όλως τυχαίως έκανα γνωριμίες παράξενες, από μικρό παιδί. Λάτρευα το μυστήριο, αυτά που ο απλώς ο νους δε μπορεί να αντιληφθεί, γιατί κάποια πράγματα δεν είναι για όλους τους ανθρώπους.. Σα κοριτσάκι λοιπόν, διάβαζα τα άστρα, έμαθα να ρίχνω τα χαρτιά, με την απλή τη τράπουλα παρακαλώ πολύ και έτρεχα σε καφετζούδες.. Να είχα και ένα μαγικό ραβδάκι, μια χαρά θα ήταν.. Μια μικρή μαγισσούλα.. χα χα .. πόσο μου αρέσει..

Και γιατί θυμώνω; Ότι μου έχουν πει στο φλιτζάνι το τελευταίο τον καιρό, τίποτα απολύτως δεν έχει βγει. Αντιθέτως μου έβαλαν ιδέες, με έκαναν καχύποπτη πολύ και με ταξίδεψαν σε εποχές, πολύ δυσάρεστες. Γιατί τα κομποσκίνια και οι κατάρες υπάρχουν.. Τα φοβάμαι πολύ. Και σκέφτομαι..

Ότι είναι να συμβεί, θα συμβεί! Είτε το λέει το φλιτζάνι, είτε όχι..

Όλα θέμα χρόνου είναι..

φιλάκια..

Κριός
Σήμερα καλύτερα να μείνετε λίγο στην απέξω. Δηλαδή να βρείτε το χρόνο να δείτε λίγο όλα αυτά που κάνατε μέσα στην εβδομάδα, ήταν σωστά; Έπιασαν τόπο; Ή μήπως υπάρχει κάτι ακόμα που πρέπει να κάνετε, για να βελτιωθεί η κατάσταση; Σκεφτείτε λόγια που ακούσατε. Ήταν αληθινά; Ποιες οι προθέσεις;;; Μόνο όταν έχετε τις απαντήσεις σε όλα αυτά, να πάρετε τις αποφάσεις σας..

Ταύρος
Λεφτά δεν έχετε. Το είπαμε αυτό. Τώρα το θέμα είναι πώς θα τη βγάλετε το ΣΚ! Λοιπόν, σίγουρα έχετε κάτι ακόμα, αυτό δε το συζητώ και ξέρω είναι τα απολύτως απαραίτητα, αλλά όσο να είναι μια ανασφάλεια τη νιώθετε. Ερωτικές γκρίνιες με το ταίρι, εντάσεις με τους φίλους, είστε ανήσυχοι πολύ και εκδηλώνεστε με το χειρότερο τον τρόπο.. Μη τα μπερδεύετε. Άλλο η τσέπη σας και άλλοι οι σχέσεις σας!

Δίδυμος
Πολύ δύσκολη η μέρα σας, ζόρικη θα έλεγα, γιατί πραγματικά σας στριμώχνουν στη γωνία και σας τα ψάλλουν. Ότι κάνατε και δε κάνατε θα το ακούσετε και ότι και να πείτε οι άλλοι θα έχουν δίκιο, συνεπώς το νευρικό σας το σύστημα θα γίνει σμπαράλια. Η μέρα της κατσάδας, η μέρα που θα ακούσετε πολλές αλήθειες για τον εαυτό σας, η μέρα που παίζει να βάλετε και τα κλάματα! Ψυχραιμία.. τι να πω..

Καρκίνος
Κάτι που παλιά σας άρεσε πάρα πολύ, πλέον δε σας αρέσει καθόλου. Αυτό μπορεί να αφορά ένα κομμάτι της δουλειάς σας, ή έναν άνθρωπο που πιστεύατε πως ήταν Θεός και τώρα πια βλέπετε πως είναι ένας απλός θνητός σαν εσάς. Ότι και αν είναι, θα απογοητευθείτε για τα καλά, γιατί και χρόνο χαλάσατε και συναίσθημα. Να ξέρετε πως όλα αυτά είναι εμπειρίες και τίποτα άλλο!

Λέων
Οποιοσδήποτε ανακατευθεί σήμερα στα πόδια σας, θα τον φάει το μαύρο φίδι. Για τόσο πολύ! Επιτέλους έχετε καταλάβει πόσο δυναμικοί και ανεξάρτητοι είστε και δε θα δεχθείτε άλλο πια να σας λένε τι πρέπει να κάνετε και πιο είναι το σωστό. Επαναστατείτε κατά κάποιο τρόπο, αλλά κάπως έτσι είστε ελεύθεροι να αποφασίσετε για τον εαυτό σας και μόνο.

Παρθένος
Εκεί με τη δουλειά σας βασανίζεστε καιρό τώρα. Σήμερα λοιπόν κάποια ψυχή θα σας τάξει λαγούς με πετραχήλια. Θα χαρείτε πάρα πολύ, γιατί κατά βάθος ο αγώνας σας δε πάει χαμένος. Ωραία όλα αυτά, αλλά προτιμήστε τις πράξεις από τη θεωρία. Δηλαδή, μη μένετε στο θα, αλλά ξεκινήστε τις διαδικασίες για να δέσει το γλυκό. Και ας είναι Παρασκευή. Τι να κάνουμε.. Οι ευκαιρίες δεν έχουν μέρες..

Ζυγός
Για να σας ηρεμήσουν και ίσως και να σας ρίξουν και στάχτη στα μάτια, θα σας υποσχεθούν ένα σκασμό πράγματα. Μη πιστέψετε κουβέντα, γιατί απλά θα θελήσουν να κερδίσουν χρόνο για να δουν πώς πρέπει να σας αντιμετωπίσουν. Να είστε γλυκοί και ευγενικοί αλλά μη μένετε στα λόγια. Βάλτε τους να σας αποδείξουν κατά πόσο εννοούν αυτά που λένε.. Να είστε αποφασισμένοι για όλα!

Σκορπιός
Κάτι θέλετε να κάνετε εσείς φοβερό και τρομερό και πρέπει να βάλετε το χέρι βαθιά στη τσέπη. Τα ωραία τα πράγματα κοστίζουν χρυσά μου, δε το ξέρατε αυτό; Συνεπώς τώρα που αναλάβατε και τα οικονομικά σας ζητήματα, γνωρίζετε πολύ καλά πως ή θα ρισκάρετε και ότι βγει ή θα καθίσετε στα αυγά σας και θα ονειρεύεστε αυτό το what if.. Σκορπιοί είστε, δυναμικοί, τρελοί και ριψοκίνδυνοι.. Τι το σκέφτεστε;

Τοξότης
Έχετε πεισμώσει αρκετά με ένα ζήτημα και θα προσπαθήσετε να πείσετε τον κόσμο πως εσείς έχετε δίκιο και όχι εκείνοι. Καλά θα κάνατε να καθίσετε φρόνιμοι και να κλείσετε το στοματάκι σας, γιατί ένα καπρίτσιο είναι αυτό που μεθαύριο θα το ξεχάσετε εσείς, όμως όχι οι άλλοι. Δεν έχετε τα κέφια σας, ο εγωισμός σας στα κόκκινα και ίσως άλλα να λέτε σήμερα και άλλα να εννοείτε. Ο Κρόνος με το Ποσειδώνα φέρνουν σκοτάδια. Πολλά σκοτάδια.. Το νου σας!

Αιγόκερως
Από τους τυχερούς της παρέας. Όμορφη η μέρα σας, γεμάτη από αγάπη. Σήμερα να αφήσετε το σύντροφό σας να σας δείξει το πόσο νοιάζεται για εσάς και να το απολαύσετε κιόλας. Δηλαδή, δε χρειάζεται να τα κάνετε όλα εσείς. Έχετε αποδείξει σίγουρα την αξία σας όλο αυτό τον καιρό και ας πούμε πως το σύμπαν σας το ανταποδίδει κάπως έτσι.. Και σοκολατάκια να ζητήσετε.. Το σηκώνει το κρύο!

Υδροχόος
Θέλετε απεγνωσμένα να κάνετε shopping therapy! Να πάτε στα μαγαζιά και να τα σηκώσετε όλα. Θα το κάνετε αυτό, θα σας πιάσει μια μανία και ευτυχώς που βρέχει, τουλάχιστον αυτό μπορεί να σας σταματήσει κάπως.. Επιθυμείτε πολλά για τον εαυτό σας, κάπως έτσι πιστεύετε πως θα φτιάξετε το ψυχολογικό, όμως αυτό που θα κάνετε είναι να βγείτε εκτός τόπου και χρόνου και μετά να γκρινιάζετε πιο πολύ! Θα μας πείτε τι έχετε επιτέλους;;;

Ιχθύες
Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν. Σήμερα δε θέλετε να κάνετε και τόσα πολλά. Θα προτιμήσετε να κουρνιάσετε στο σπιτάκι σας ή να πάτε για καφέ ή έξω για φαγητό. Πάντως και πρόγραμμα να έχετε, θα αναβάλετε το ένα και το άλλο, γιατί θα αποζητήσετε εκείνο το χρόνο το προσωπικό που τόσο τον λατρεύετε. Ωραία όλα αυτά, αλλά το ξέρετε πως οι λιχουδιές, απαγορεύονται! Τι θα κάνετε τώρα;

magicfariel@gmail.com