Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 23/11/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μόλις έχει ξημερώσει και κοιτάζω τον ουρανό. Τι όμορφο το θέαμα. Ο ήλιος κάνει προσπάθεια να ανέβει και να
ξεπροβάλει μέσα από τα γκρίζα τα σύννεφα, που ακόμα δεν έχουν προλάβει να ενωθούν. Λίγο γαλάζιο, λίγο γκρι, λίγο ροζ.. Η φύση, πάλι ζωγραφίζει και πόσο μου αρέσει.. πόσο.. 




Ρομαντική η διάθεσή μου.. ως συνήθως, αφού λατρεύω το γλυκό το χάραμα, τη πρωινή τη δροσούλα και το καθαρό αέρα.. Πόσο θα ήθελα μια μέρα, να ταξιδέψω εκεί ψηλά, παρέα με τα σύννεφα, να πετάξω, ή να κρατηθώ πάνω σε ένα από αυτά και να βολτάρω άφοβα εκεί στον ουρανό.. Τι θέα; Τι όνειρο; Τι συναίσθημα; Η ελευθερία σε όλο της το μεγαλείο..

Αστρολογικά τώρα, δύσκολη η μέρα πολύ, απρόβλεπτη και χαοτική θα μπορούσα να πω, αφού η Θεά Αφροδίτη στραβοκοιτάζει τον Ουρανό και όχι μόνο! Εντάσεις, τσακωμοί, επαναστάσεις δίχως λογική, κυρίως για Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους! Όμως τα σκάγια πέφτουν και λίγο τριγύρω.. για αυτό το νου σας!

καλή συνέχεια σε όλους..


Κριός
Νευράκια ως συνήθως! Τα είπαμε και χθες.. Θέλετε να κάνετε το ένα και το άλλο και ξαφνικά δε θα καταφέρετε ούτε σειρά προτεραιότητας να βάλετε. Όλα μαζί και ότι προκύψει. Λάθος αυτό, το ξέρετε, θα χάσετε το χρόνο σας άδικα και θα έχετε κάνει μια τρύπα στο νερό! Πρώτα τελειώστε με το παλιό και μετά καταπιάνεστε με το νέο!

Ταύρος
Ότι και αν συμβεί σήμερα, αφήστε να το πάρει το ποτάμι. Μη κάνετε τίποτα απολύτως, τα σημάδια θα φανούν μέχρι το βράδυ. Αν χρειαστεί να κάνετε κάτι το δημιουργικό, δε θα τα καταφέρετε, αφού ενώ θα έχετε όλη τη καλή τη διάθεση, κάτι θα σας σταματά. Και αύριο μέρα είναι. Don’t worry..

Δίδυμος
Κάτι σας βασανίζει πολύ και έχετε ρωτήσει όλους τους φίλους σας τι να κάνετε! Αυτό θα σας μπερδέψει τη σκέψη ακόμα περισσότερο, γιατί θα ακούσετε το μακρύ και το κοντό του καθενός και κατά βάθος εσείς έχετε κάνει ήδη τις επιλογές σας. Εκνευρίζεστε μάλιστα, γιατί μόνο εσείς έχετε συναισθήματα. Να μείνετε λίγο μόνοι..

Καρκίνος
Σήμερα να προτιμήσετε το δρόμο το γνωστό ότι και αν κάνετε. Να ξεχάσετε τις πονηριές και τα σύντομα τα μονοπάτια, γιατί θα μπλέξετε τα μπούτια σας και δε θα φτάσετε ποτέ στο προορισμό σας. Άλλωστε δε σας ταιριάζουν τα ψέματα, για αυτό φροντίστε να μην εκτεθείτε έτσι στα καλά τα καθούμενα.

Λέων
Κατά πάσα πιθανότητα να σας εκνευρίσουν στη δουλειά. Θα πρέπει να συγκρατήσετε τα νεύρα σας, τα λόγια σας, όλο σας το είναι γιατί δε θα αξίζει το κόπο να χαλαστείτε τόσο. Αύριο θα το έχετε ξεπεράσει και εσείς και οι άλλοι. Για αυτό αφήστε το κάθε κακοπροαίρετο να βράζει με το ζουμί του.

Παρθένος
Ακόμα μια δύσκολη μέρα στη δουλειά. Μπορεί να σας έχουν βάλει και στο μάτι και να μη το ξέρετε. Πάντως σήμερα παίζει πολύ να πέσει στην αντίληψή σας, η κάκιστη συμπεριφορά κάποιων και θα αναρωτηθείτε αν προσπαθούν να σας βοηθήσουν ή όχι. Μην εκραγείτε ακόμα ή μη πάρετε καμία βιαστική απόφαση. Υπομονή!

Ζυγός
Κάτι μάθατε χθες ή θα μάθετε σήμερα και θα χαρείτε πάρα πολύ! Βρίσκεστε σε εμπόλεμη κατάσταση και κάθε πληροφορία είναι χρήσιμη για τον αγώνα που δίνετε. Συγκρατηθείτε ακόμα, μη δείξετε τι γνωρίζετε και υποχωρήστε αν χρειαστεί στις ανούσιες προκλήσεις των άλλων. Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο!

Σκορπιός
Τι έχετε πάθει χρυσά μου; Κάτι σας βασανίζει πολύ! Και το έχετε ρίξει στη δουλειά για να μη σκέφτεστε; Μήπως κάνετε και τις δουλειές των άλλων; Καλά θα κάνετε να ηρεμίσετε λιγάκι και να ξεκουραστείτε και φυσικά να μη συνηθίζετε τον κόσμο σας σε χάρες, γιατί μετά θα σας γυρίσει και θα γίνετε οι κακοί της παρέας!

Τοξότης
Ότι και να κάνετε σήμερα, θα βγείτε εκτός τόπου και χρόνου. Ξαφνικά το κουβάρι έχει πολλές άκρες και θα τρελαθείτε εντελώς! Τι να σας πω, χαοτική η μέρα σας από όλες τις απόψεις. Καλύτερα να οργανωθείτε εκ νέου, να βάλετε προτεραιότητες και να πάρετε βαθιές ανάσες. Ζόρικη η μέρα σας πολύ!

Αιγόκερως
Δύσκολη η μέρα σας κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο. Μέσα στα νεύρα θα είστε, συνεπώς ότι και αν σας πουν εσείς θα το δείτε στραβά και θα παρεξηγηθείτε και θα ανοίξετε το στοματάκι σας και όποιον πάρει ο χάρος. Για αυτό καλύτερα να αποφύγετε τις επαφές τουλάχιστον με άτομα από τη δουλειά!

Υδροχόος
Κάτι θα μάθετε σήμερα για ένα δικό σας άτομο και θα χαλαστείτε πάρα πολύ! Αν μείνετε ψύχραιμοι, θα περάσει ανώδυνα το θέμα και για εσάς και για το άλλο το πρόσωπο. Αν όμως ανοίξετε το στοματάκι σας, τότε θα στάξετε το δηλητήριο και θα πληγώσετε όσο δε φαντάζεστε. Ακόμα δε πήρατε το μάθημά σας;

Ιχθύες
Αποφύγετε σήμερα τις βόλτες στα μαγαζιά γιατί θα σας πιάσουν τα ψυχολογικά σας και θα ξεπαραδιαστείτε άνευ λόγου και αιτίας. Σπατάλες λένε τα άστρα, ανούσιες εντελώς για αυτό μακριά από πειρασμούς τέτοιου είδους. Να πάτε αύριο φυσικά, για να σας φύγει το συναίσθημα και με μέτρο πάνω από όλα!

magicfariel@gmail.com