Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 19/11/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μερικές φορές και οι εξαφανίσεις κάνουν καλό. Καθαρίζει το μυαλό, η σκέψη γενικότερα. Για ακόμα μια φορά
κάνω την ανατροπή, αλλάζω τα δεδομένα και φέρνω τούμπα τη ζωή μου, γιατί;
Όταν κάτι έχει βαλτώσει, όταν κάτι δε πηγαίνει καλά, όταν η δυστυχία ποτίζει στη ψυχή, τότε ξαφνικά, όλα κρέμονται από μια κλωστή. Ή τη σπας και πας όπου σε βγάλει, ακόμα και στη κόλαση ή την επενδύεις, τη κάνεις πιο δυνατή και κολυμπάς στα βαθιά τα νερά..
Ε λοιπόν, αποφάσισα να κολυμπήσω, να εξερευνήσω τη θάλασσα σε βάθος, να δω όλα της τα χρώματα, να παλέψω με εκείνα τα κύματα, που άλλοτε είναι αγριεμένα και τεράστια, άλλοτε χορεύουν σε γαλήνιους ρυθμούς..



Ανικανοποίητοι άνθρωποι είμαστε! Τα θέλουμε όλα δικά μας, αλλά το θέμα είναι τι μπορούμε εμείς να προσφέρουμε. Τι ενέργεια θα ανταλλάξουμε, για να είμαστε όλοι καλά; Για να υπάρχουν εκείνες οι ισορροπίες της ζωής;

Μπερδεμένα σας τα λέω.. αλλά οι βασανισμένες οι ψυχές.. ξέρουν τι λέω..

φιλάκια..


Κριός
Ευχάριστη η μέρα σας πολύ! Κάτι θα συμβεί σήμερα που θα σας θυμίσει παλιές καλές στιγμές. Μπορεί να ακούσετε ένα τραγούδι, μπορεί να συναντήσετε ένα παλιό γνωστό, μπορεί ακόμα να γίνει και μια γκάφα, σα και τότε. Πάντως χαμογελάστε και απολαύσετε το. Τα άστρα σας περιπαίζουν..

Ταύρος
Οτιδήποτε θελήσετε σήμερα, φροντίστε να κινηθείτε και αναλόγως. Δηλαδή οι επιθυμίες σας θα ικανοποιηθούν, αν δραστηριοποιηθείτε και το δουλέψετε προσωπικά. Άλλωστε δεν έχετε εμπιστοσύνη στον έναν και τον άλλον, γιατί πάντα λάθη γίνονται. Θετική η ημέρα από όλες τις απόψεις..

Δίδυμος
Το μυαλό σας αλλού για αλλού συνεπώς να μη περιμένετε σήμερα να τελειώσετε κάτι. Όλο σκέφτεστε διάφορα και από την άλλη θα βαριέστε απίστευτα πολύ και μπορεί να σας πιάσει νύχτα για να τελειώσετε το οτιδήποτε. Και θα είναι και δύσκολη μέρα στη δουλειά.. Ζόρικη που λέμε..

Καρκίνος
Ο σύντροφός σας θα σας δώσει μεγάλη σημασία σήμερα, έτσι ξαφνικά! Δεν είναι και τόσο έτσι, αφού μέρες τώρα όλο γκρινιάζετε και τα σχετικά. Βέβαια για τους ελεύθερους της παρέας, μπορεί να εμφανιστεί εκείνο το μαναράκι και να παιχτεί ένα φλερτ τσαχπινογαργαλιάρικο. Πάντως στο χέρι σας είναι το ρομαντικό θέμα.

Λέων
Πάλι η φαντασία σας θα ξεφύγει, αλλά ένα χέρι θα σας βουτήξει έτσι ξαφνικά και θα σας σώσει από τα σκοτάδια. Αφήστε το τι έγινε στο παρελθόν, όλα εμπειρίες είναι, το πήρατε το μάθημά σας, τώρα άλλαξε η σελίδα, πάτε για τα καλύτερα. Έρχονται πολύ όμορφες μέρες για εσάς, θα το δείτε..!!!

Παρθένος
Νευράκια σήμερα χρυσά μου, γιατί κάποιος σας στριμώχνει και σας ζητάει τα απίστευτα. Δύσκολο να μη του δώσετε σημασία, γιατί μπορεί να είναι από τη δουλειά σας και θα ζοριστείτε πολύ να κάνετε αυτό το follow που λέμε.. Υπομονή και ψυχραιμία, γιατί ταράζεστε κάπως..

Ζυγός
Πολύ ωραία μέρα για να κάνετε μια ωραία κοπάνα από τη δουλειά. Αρκετά αγχωθήκατε, νευριάσατε, ζοριστήκατε, θα το πείτε εκείνο το αϊ σιχτήρ και θα δηλώσετε μια ωραία εξαφάνιση, έτσι να εκτιμήσουν και το έργο σας περισσότερο. Τη δική σας μικρή επανάσταση. Αθόρυβα μεν, αλλά όχι και τόσο..

Σκορπιός
Μια χαρά είστε μόλις το παιχνίδι ξεκίνησε, σωστά; Από τη μια θέλετε να περιμένετε λίγο ακόμα να δείτε τι θα γίνει, από την άλλη όμως αν κάνετε μια κίνηση σήμερα, μπορεί να εκπλαγείτε από τα αποτελέσματα. Ξεχάστε για λίγο την αναβλητικότητα, δε σας χαρακτηρίζει άλλωστε και παίξτε δυνατά!

Τοξότης
Σήμερα θα αποζητήσετε την ησυχία σας. Να μη σας μιλάει άνθρωπος. Δε θέλετε κανείς να σας ενοχλήσει, είτε είστε στη δουλειά, είτε στο σπίτι. Θα θελήσετε να οργανώσετε τις σκέψεις σας, τις επόμενες κινήσεις σας και να κλείσετε και καμιά εκκρεμότητα. Πολύ καλά θα κάνετε. Απλά πείτε το δυνατά να σας ακούσουν!

Αιγόκερως
Κάποιος θα σας εκνευρίσει αφάνταστα σήμερα, μια ψυχή που από τη μια τη συμπαθείτε, από την άλλη όχι και τόσο, αλλά κάτι έχει που σας γοητεύει και όχι μόνο. Απολαύστε το γεγονός και εντάξει μη γίνεστε και τόσο καυστικοί, γιατί το δικό σας το χιούμορ είναι λίγο black εως πολύ.. σωστά;

Υδροχόος
Δεν έχετε και τόσο τα κέφια σας, γιατί θα σας πιάσει μια τάση να θυμάστε το παρελθόν και τι ωραία που ήταν η ζωή τότε. Ξέρω, δε κλείνετε ποτέ τις πόρτες και είστε πολύ συναισθηματικοί με τις αναμνήσεις σας, αλλά όλο αυτό σας κάνει κακό. Πώς θα αλλάξετε σελίδα, αν πηγαινοέρχεστε;

Ιχθύες
Σήμερα δε βλέπω να πηγαίνετε στη δουλειά. Δε θα σηκώνεστε από το κρεβάτι με τίποτα. Νύστα μέχρι θανάτου που λέμε. Παίζει λοιπόν να κάνετε μια ωραία κοπάνα και να το πείτε κιόλας, δίχως καμία ντροπή! Πάντως αργείτε σήμερα να σηκωθείτε από το κρεβάτι και έχετε και ορεξούλες, για γούτσου-γούτσου..

magicfariel@gmail.com