Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

Τα Ζώδια των ημερών 18/11 – 24/11/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μια φίλη μου Ζυγός, με ρώτησε για το Θεό Άρη. Αναρωτιόταν πόσο ακόμα θα της αναστατώσει τη ζωή και θα γιατί το
πεδίο είναι τόσο μάχιμο!

Μα δεν είχα δώσει τόση σημασία στο αστρολογικό αυτό γεγονός, αλλά τελικά δε πιστεύω πως ένας τέτοιος Θεός θα έχανε τη δυναμική του βολτάροντας σε ένα από τα πιο ευαίσθητα και ρομαντικά ζώδια..



Μας έριξε στάχτη στα μάτια, υποσχέθηκε πως θα ήταν πιο ήρεμος, αλλά κάθε μέρα που περνάει, είναι πιο ζόρικη από την άλλη και ναι υπάρχει τελικά εξήγηση!

Φανερώθηκες Θεέ του πολέμου, μας τα έκανες όλα άνω-κάτω και μας έκανες να ψάχνουμε το φταίχτη αλλού! Μα να σου δώσω μια ευχή; Δε πας να βρεις τη Θεά Αφροδίτη, να κάνεις λίγο γούτσου-γούτσου, μπας και έρθεις στα ίσα σου;;;; 

Οι σχέσεις πάλι στα κόκκινα! Το έχετε καταλάβει νομίζω..

φιλάκια..



Κριός
Θυμάσαι ένα παλιό σου στόχο και ξαφνικά επιστρέφεις στο παρελθόν. Θέλεις να ασχοληθείς ξανά και μέχρι και τις 20, αφοσιώνεσαι κάπως μοναχικά σε αυτό. Μπορεί να πας και σε μια σχολή. Απέφυγε τις εντάσεις στις 21. Μετά από έναν μεγάλο τσακωμό, φτάνει η στιγμή της δικαίωσης στις 22. Η αισιοδοξία επιστρέφει. Απρόβλεπτα γεγονότα στις 24 σε αποσυντονίζουν. Πρόσεχε πως αντιδράς!

Ταύρος
Ξεκαθάρισμα μεγάλο θα γίνει σε φιλικό επίπεδο. Δε θα δεχτείς να μείνουν στη ζωή σου άνθρωποι που δε σου κάνουν. Συνεπώς μέχρι και τις 19 δραστηριοποιήσου αναλόγως. Λεφτά έρχονται στις 20 με έναν μαγικό τρόπο. Πρόσεχε τις λες στις 21, μη προκαλείς εντάσεις. Ερωτική η μέρα στις 22, μια ευχάριστη είδη σου φτιάχνει το κέφι πολύ. Ξεκουράσου στις 23. Ότι και αν συμβεί στις 24 αντιμετώπισέ το!

Δίδυμος
Δύσκολες μέρες ακολουθούν να το ξέρεις. Κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο και σχέσεων. Τουλάχιστον μέχρι και τις 21 θα βασανιστείς αρκετά. Είσαι αφηρημένη, δουλεύεις παραπάνω, μεν ξέρεις τι ζητάς, όμως ανακατεύονται πολλοί στα πόδια σου και σε αποσυντονίζουν. Ξεκαθαρίζει το τοπίο στις 22, όμως κλείσε τα αυτιά σου σε συμβουλές. Τυχερή και θαυματουργή μέρα στις 24.

Καρκίνος
Οι διαθέσεις σου θα εναλλάσσονται συνεχώς. Ενώ μέχρι και τις 19 αισιοδοξείς και ονειρεύεσαι, ξαφνικά σου ανατρέπουν το πρόγραμμα και όχι μόνο άδεια δε θα μπορέσεις να πάρεις, αλλά θα έχει σκληρή δουλειά. Όλα στα κόκκινα μέχρι και τις 21. Μπόρα είναι θα περάσει. Προσπάθησε μέχρι και τις 23 να βρεις τρόπο να πετύχεις τους στόχους σου. Από τον ίσιο δρόμο πάντα. Απρόβλεπτη η μέρα σου στις 24.

Λέων
Αποφασίζεις να βάλεις ένα τέλος στην ερωτική σου τη δυστυχία μέχρι και τις 19. Μπορεί μεν ακόμα να έχεις συναισθήματα, αλλά θες περισσότερο να φτιάξεις τη ζωή σου. Εκφράζεσαι ελεύθερα και μέχρι και τις 20 είσαι πολύ χαρούμενη. Εντάσεις έρχονται στις 21 και σε αναστατώνουν. Βγαίνεις έξω, διασκεδάζεις, κάνεις νέες γνωριμίες στις 22. Από τη μια προχωράς, από τη μια δειλιάζεις. Άσε τα πράγματα να έρθουν από μόνα τους μέχρι και τις 24!

Παρθένος
Ενώ σου δείχνουν το καλό τους το πρόσωπο στη δουλειά, υπάρχει ένα άτομο που σε κοντράρει επίτηδες. Σε ζορίζουν στις 19. Μουσαφίρηδες στο σπίτι σου, έτσι ξαφνικά και είναι η αιτία για οικογενειακούς καυγάδες. Το κανόνισαν άλλοι για σένα. Μέχρι και τις 24 ασχολείσαι με οικογενειακά ζητήματα, από τη μια συμβιβάζεσαι, από την άλλη εξοργίζεσαι γιατί προκύπτουν και έξοδα που δε τα είχες υπολογίσει.

Ζυγός
Γίνεσαι χίλια κομμάτια μέχρι και τις 20 αλλά σου αρέσει. Οργανώνεσαι, αλλά συγχρόνως δε ζορίζεσαι αφού έχεις άλλες προτεραιότητες, όπως η ξεκούραση και οι φίλοι σου. Οικογενειακοί καυγάδες στις 21, προσπάθησε να τους αποφύγεις. Ναι μεν υποχωρείς, αλλά εξαφανίζεσαι με ένα ταξιδάκι. Στις 22 και 23 πας κάπου μακριά. Προσπάθησε να κρατήσεις διπλωματική στάση στις 24, ξεφεύγουν τα πράγματα.

Σκορπιός
Ερωτικό διήμερο ακολουθεί στις 18 και 19. Επιτέλους ξέρεις τι θέλεις και είναι καιρός να δραστηριοποιηθείς πολύ δυναμικά. Ωραίο το μυστήριο το παιχνίδι αλλά πλέον χρειάζονται περισσότερες πράξεις. Οργανώνεσαι οικονομικά στις 20, αλλά κάτι μαθαίνεις στις 21 και αναστατώνεσαι. Συμβιβάζεσαι με μια νέα δουλειά στις 22. Τα χρήματα δε θα είναι όσα θα ήθελες. Εμπόδια και εκνευρισμός σε επαγγελματικό επίπεδο ως και τις 24.

Τοξότης
Κλείνεις κάθε πόρτα με το παρελθόν στις 18. Φρόντισε να μείνεις λίγο μόνη στις 19, να ξεκουραστείς και να βρεις την ησυχία σου. Ξεκινάει μια θετική και λαμπερή ημέρα στις 20. Καιρός για νέες γνωριμίες. Να ικανοποιήσεις τις επιθυμίες σου στις 21 ανεξάρτητα με το τι σου προσφέρουν. Και μαζί με τα γενέθλιά σου έρχεται και ένας νέος έρωτας. Στις 24 σου αποκαλύπτει ένας φίλος το μυστικό του.

Αιγόκερως
Βρίσκεις τον εαυτό σου και νιώθεις πολύ όμορφα με τους ανθρώπους δίπλα σου. Αδυναμίες προκύπτουν στις 19 και αντί να νευριάζεις χαμογελάς πονηρά. Τα λόγια σου πρόσεχε στις 20, κάνεις χιούμορ που δε το καταλαβαίνουν όλοι. Εντάσεις στο σπίτι στις 21. Άσε τους άλλους να κάνουν τις σκληρές τις δουλειές. Προσπάθησε να είσαι ψύχραιμη στις 23 και 24 γιατί κάποιος σε προκαλεί.

Υδροχόος
Γκρινιάζεις για οικονομικά ζητήματα στις 18 και αναπολείς το παρελθόν στις 19. Κάνεις κακό στον εαυτό σου. Ξυπνάς από αυτό στις 20, ανακοινώνεις ένα νέο σχέδιο και βρίσκεις και ακόλουθους σε αυτό. Βέβαια απογοητεύεσαι στις 21, γιατί πολύ δύσκολο να πραγματοποιηθεί τελικά. Η αλήθεια είναι πως μέχρι και τις 24 τη βρίσκεις την άκρη, ονειρεύεσαι ξανά και προχωράς ακάθεκτα και αμετανόητα!

Ιχθύες
Ανανεώνεσαι από τις 18 και μετά και ξεσηκώνεσαι ευχάριστα. Κάνεις ότι σου αρέσει, ξεκουράζεσαι περισσότερο. Πολύ τυχερή ημέρα στις 20 στη δουλειά. Μπορεί να πάρεις μια αύξηση ή μια προαγωγή. Κάτι επιθυμείς πολύ στις 21 αλλά το χατίρι δε σου το κάνουν και γινεσαι έξω φρενών. Υπάρχει λόγος. Και πρέπει να το μάθεις. Απέφυγε τα περιττά τα έξοδα, ξεφεύγεις στις 23. Τσακώνεσαι στις 24.

magicfariel@gmail.com