Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 10/11/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Δε ξέρω τι συμβαίνει στο σύμπαν εκεί ψηλά, αλλιώς μας τα λένε τα άστρα, όμως
προσωπικά τζίφος η υπόθεση. Ούτε ο Ταύρος με πιάνει, ούτε ο Αιγόκερως, ούτε ο Υδροχόος.. Συνεπώς να πω το κακό το μάτι που έχει πέσει επάνω μου και δε λέει να φύγει με τίποτα;

Είναι απίστευτο τι ενέργεια εκπέμπει ένα σώμα, ένα μυαλό, μια ψυχή. Δεν έχει σημασία που βρίσκεται, είναι τόσο δυνατή, που σε παρασέρνει στο δευτερόλεπτο. Κακή ενέργεια, κάτι τέτοιο μου έχουν μεταδώσει, θέλουν να με αφανίσουν, να εξαφανισθώ. Πολύ εκφραστική με βρίσκουν και συναισθηματική και αυτό δεν αρέσει.


Αστείρευτη η πηγή μου.. Τους απαντώ! Έχω τόση ενέργεια, τόσες σκέψεις, τόση αγάπη, τόσο από όλα, που θα τα μοιραστώ με όλη την υφήλιο αν μου κάνει κέφι.

Γιατί είμαι ελεύθερος άνθρωπος. Δε ζηλεύω, δε φθονώ, δεν ενοχλώ! Κοιτάζω τη πάρτη μου και μόνο..

Για αυτό θα γράφω και θα ξανά γράφω τα τρελά μου.. για μένα, για το ξωτικό..

και ..If you like..

φιλάκια..


Κριός
Μια πολύ καλή ημέρα για τα επαγγελματικά σας ζητήματα. Να συνδυάσετε αυτά που γνωρίζετε, με μια κατάσταση που θα σας βολέψει αρκετά, για να μπείτε στο παιχνίδι δυναμικά και να κερδίσετε φυσικά! Μέρα που θα καταφέρετε να πείσετε τους συνομιλητές σας για ένα πολύ καλό πλάνο, που έχετε.

Ταύρος
Μια συζήτηση σίγουρα θα σας τη κάνουν και εσείς θα πρέπει να ακούσετε πολύ προσεκτικά. Αυτά που θα σας πουν, θα είναι πολύ σημαντικά για τη πορεία σας, είτε μέσα σε μια ερωτική σχέση, είτε για τα επαγγελματικά σας ζητήματα. Μην αντιδράσετε επειδή θα σας στριμώξουν κατά κάποιο τρόπο στη γωνία.

Δίδυμος
Μέρα πολύ τυχερή για εσάς που ψάχνετε μια δουλειά. Μπορεί ακόμα και να σας πάρουν τηλέφωνο και να ξεκινήσετε αμέσως. Πάντως και έτσι να μη γίνει, καλό θα ήταν να κάνατε οι ίδιοι μερικά τηλεφωνήματα, γιατί ποτέ δε ξέρετε τι μπορεί να συμβεί. Λεφτά σας δίνουν και δε το πιστεύετε!

Καρκίνος
Με τα επαγγελματικά σας βασανίζεστε γιατί ξαφνικά θα σας αναθέσουν διάφορα και θα πρέπει να αποκτήσετε ένα ρόλο που και δε σας αρέσει και δε σας ταιριάζει. Να το πείτε έξω φωναχτά, γιατί καλύτερα από την αρχή να γνωρίζουν τις προθέσεις σας, παρά στη πορεία να το ανακαλύψουν!

Λέων
Μια χαρά είστε μη σας ακούσω να κλαίγεστε. Μέρα που θα κάνετε διάφορες συζητήσεις με τους φίλους σας και κάποιοι θα σας πουν μερικές κουβέντες παραπάνω. Να τους ακούσετε με προσοχή, να φιλτράρετε τα λόγια τους και ναι μερικές φορές η αλήθεια είναι λίγο τρομακτική. Αλλά παραμένει αλήθεια..

Παρθένος
Όλα είναι ένα παιχνίδι. Κάπως έτσι να το δείτε και να χαλαρώσετε. Αυτό που επιθυμείτε δε σας έρχεται με τον τρόπο που μέχρι τώρα το αντιμετωπίζατε. Μήπως να το χειριζόσασταν διαφορετικά; Μια πρόκληση θα δεχθείτε είτε στον ερωτικό τομέα, είτε στον επαγγελματικό. Να γίνετε πιο επιθετικοί και λίγο ζαβολιάρηδες..

Ζυγός
Οικογενειακή μέρα από όλες τις απόψεις. Θέλετε δε θέλετε, θα πρέπει να βρεθείτε στο σπίτι σας, να μείνετε για ώρες και να επικοινωνήσετε με τους δικούς σας τους ανθρώπους. Σας στριμώχνουν στη γωνία, σας τα ψάλουν ένα χεράκι, αλλά θα έχουν τόσο δίκιο που δε θα πείτε κουβέντα. Σιγά, πάλι τα δικά σας θα κάνετε στο τέλος!

Σκορπιός
Από τις αγαπημένες σας ημέρες. Το κυνήγι του θησαυρού. Κάτι θα μπει στο μυαλό σας και θα προσπαθήσετε να το ανακαλύψετε. Θα τη κάνετε την έρευνά σας και θα ικανοποιηθεί πολύ το εγώ σας. Το νου σας, γιατί ή σας ξεφεύγει ένα μυστικό και προκαλείτε πανικό, ή μαθαίνετε ένα και κάνετε εσείς το πανικό.. Έρευνα.. η λέξη κλειδί!

Τοξότης
Δεν είστε και στα πολύ καλά σας, γιατί σας έχουν αμφισβητήσει για πράγματα που δε το περιμένατε ποτέ! Θα κάνετε μεγάλη προσπάθεια για να αποδείξετε στους δικούς σας τους ανθρώπους, πως έχετε αλλάξει, πως είστε πιο πιστοί από ποτέ και πως ότι κάνετε το κάνετε με πάθος και λατρεία. Το νου σας, γιατί ο εγωισμός παίζει ύπουλο παιχνίδι..

Αιγόκερως
Σήμερα μπορεί να κάνετε μια νέα γνωριμία που θα σας γοητέψει πολύ! Μπορεί να προκύψει ένα αθώο φλερτ, είτε στη βόλτα, είτε στη δουλειά, που θα σας κάνει να νιώσετε πολύ όμορφα με τον εαυτό σας. Ντυθείτε ωραία, φορέστε τα αρώματά σας και ότι είναι να συμβεί, θα συμβεί.. Αυθόρμητα πάντα!

Υδροχόος
Κάτι θα μάθετε σήμερα χρυσά μου, που θα ανεβάσετε πυρετό! Θα αγχωθείτε, θα ζοριστείτε, θα σκοτεινιάσει το σύμπαν σας όλο, γιατί θα είναι τόσο εμπιστευτικό, τόσο προσωπικό, τόσο έντονο συναισθηματικά, που θα πρέπει να το διαφυλάξετε με όλο σας το είναι. Θα βασανιστεί πολύ το μυαλό σας, η ψυχή σας και προσμένω αντιδράσεις.. Μπουμ!

Ιχθύες
Μέρα που θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τη τετράγωνη λογική και τίποτα άλλο. Βλέπω να σας πιάνουν τα κλάματα από τα νεύρα, αλλά ίσως και από τη ψυχασθένειά σας. Οτιδήποτε και αν συμβεί, δε θα πρέπει κανείς να καταλάβει το πώς νιώθετε ή πώς θα πράξετε από εδώ και πέρα. Παρακολουθήστε τα γεγονότα, σα φαντάσματα!

magicfariel@gmail.com