Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 05/11/2015, by F’Ariel!


Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Παράξενη που είναι η ζωή, παράξενες που είναι οι σχέσεις.. Από τη μια θέλουμε, από την άλλη
δε θέλουμε, όλα μας αρέσουν και τίποτα και η κατάληξη είναι μια.. η μοναξιά. Γιατί και παρέα να έχουμε, το θέμα δεν είναι ένα σώμα απλά, αλλά το μυαλό. Η επικοινωνία. Η επαφή.

Αυτή η καθημερινότητα μας έχει ταράξει! Ξέρουμε τις συνήθειες του καθενός, κάθε μέρα κάνουμε τα ίδια και τα ίδια, συνεπώς αποφεύγουμε τις γκρίνιες με αυτό τον τρόπο, αλλά δε πολύ μιλάμε και μεταξύ μας.. Τι να πούμε άλλωστε; Εδώ είμαι, εδώ είσαι, βλεπόμαστε καθημερινά.. τι να λέμε τώρα..

Κενές σχέσεις.. Παντού. Στο σπίτι, στη δουλειά, στη διασκέδαση, στον έρωτα..

Επαναστάτησα για αυτό.. Προτίμησα το φανταστικό, πλατωνικό, εκείνον τον ανεκπλήρωτο έρωτα.. πάλι μόνη δεν είμαι; Μου αρέσει και δε μου αρέσει. Με γεμίζει, όμως με αδειάζει συγχρόνως. Τόσο ανικανοποίητη είμαι; Τι συμβαίνει επιτέλους;

παράξενη που είναι η ζωή..


Κριός
Μπορεί να ξεφύγατε από τα καθημερινά τα βαρετά κοινά πράγματα, αυτό δε σημαίνει όμως πως είστε και μια χαρά ψυχολογικά. Με μουτράκια και γκρίνια ξεκινάει η ημέρα σας, αλλά όσο θα προχωράει θα φτιάχνει και θα αλλάξετε στάση. Εντάξει δείτε λίγο το θέμα σας σφαιρικά και θα διαπιστώσετε πως είστε κατά βάθος υπερβολικοί.

Ταύρος
Μέσα στο παράπονο και τη γκρίνια σας βρίσκω γιατί θέλετε κάτι πολύ και δε γίνεται με τίποτα. Αντί να χαλάσετε το χρόνο σας σε μουρμούρες και λόγια άσκοπα, καλύτερα να οργανωθείτε εκ νέου και να δράσετε αναλόγως. Τη μάχη σας θα πρέπει να τη δώσετε ξανά από την αρχή ακόμα και για δεδομένες καταστάσεις.

Δίδυμος
Αν δεν είστε σίγουροι για κάτι, τότε να πιστέψετε σε αυτό. Δηλαδή στη διαίσθησή σας. Κάτι σας λέει μέσα σας πως τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως φαίνονται και πως κάποιος μπορεί να σας κοροϊδεύει. Έτσι είναι, γιατί εσείς οι πιο επικοινωνιακοί τύποι ever, πιάνετε τα σήματα αμέσως. Μια ερώτηση να κάνετε και αμέσως θα καταλάβετε τι τρέχει..

Καρκίνος
Παράξενη η μέρα σας και ναι θα αγχωθείτε αρκετά. Πολλές εκκρεμότητες και έρχεται και επιπλέον δουλειά, που σημαίνει πως καλό είναι να οργανωθείτε και να το πάτε βήμα-βήμα. Μιλήστε έξω από τα δόντια, μην έχουν απατηλές ελπίδες οι άλλοι, πρέπει να καταλάβουν πως όλα θέλουν το χρόνο τους. Ξεκάθαροι και με τις λύσεις στο τσεπάκι..

Λέων
Όλως τυχαίως είστε μια χαρά σήμερα. Ορεξάτοι πολύ! Δε ξέρω τι έγινε εχθές το βράδυ, πάντως πάλι τη ζαβολιά σας θα τη κάνετε. Ενθουσιασμένοι αρκετά, θα υποσχεθείτε πάλι λαγούς με πετραχήλια και θα εκτεθείτε στο τέλος. Τουλάχιστον ξεχωρίστε τους ανθρώπους που αγαπάτε και εκτιμάτε και προσπαθήστε να μη τους πληγώσετε..

Παρθένος
Από σήμερα μέχρι και τις 13/11 πετάει η ομάδα, για αυτό μη χάσετε λεπτό! Έρχονται παράξενες ημέρες που θα σας ζορίσουν πολύ άσχημα. Η μέρα κρύβει ελπίδα και αισιοδοξία για ένα θέμα που σας απασχολεί το τελευταίο τον καιρό. Έχετε τη διάθεση να δοκιμάσετε κάτι νέο, δίχως όμως να χάσετε κάτι που ήδη έχετε. Για να δούμε.. πώς θα το κάνετε αυτό;

Ζυγός
Από τη μια κάνετε ότι σας αρέσει και από την άλλη σας νοιάζει και η γνώμη του κόσμου. Αυτά τα δυο δε ταιριάζουν μεταξύ τους, γιατί συνήθως οι τρέλες, αρέσουν μόνο σε εμάς τους ίδιους! Θα πέσει στην αντίληψή σας πως κάποιος μπορεί να σας κουτσομπολεύει, δηλαδή να έχει βγάλει φτυάρι τρελό. Πρώτα ψάξτε το και μετά.. θα το βρείτε τον τρόπο εσείς..

Σκορπιός
Το τριήμερο της καταστροφής! Μη τρομάξετε φυσικά, αφού θα του δώσετε και θα καταλάβει το θέμα. Ναι θα βρείτε το χρόνο για τον εαυτό σας, για να διασκεδάσετε, να τα πιείτε και να ερωτοτροπήσετε! Από σήμερα ξεκινάει το παραμύθι, μπορεί να βρεθείτε στο σπίτι κάποιου φίλου χαλαρά και να προκύψει ένα φλερτ ανεπανάληπτο!!!

Τοξότης
Σήμερα έχει έξοδο! Θέλετε, δε θέλετε, θα φορέσετε τα καλά σας και θα κάνετε τη τσάρκα σας. Μπορεί να μην έχετε και τόση όρεξη να τραβηχτείτε, αλλά στη πορεία θα ξετρελαθείτε με τους ανθρώπους που θα συναντήσετε, ή αυτό που θα συμβεί. Μια ευχάριστη έκπληξη έχει το σύμπαν για εσάς.. Να ακολουθήσετε τα σημάδια.. μόνο έτσι!

Αιγόκερως
Ακόμα μια μέρα πολύ γεμάτη για εσάς. Κατά πάσα πιθανότητα να προκύψουν πολλές φωτιές σήμερα και εσείς να κάνετε το πυροσβέστη. Είστε ιδανικοί στο να λύνετε προβλήματα, άνθρωποι της σκέψης είστε και της λογικής. Με αυτό τον τρόπο για ακόμα μια φορά δείχνετε πόσο απαραίτητοι είστε!

Υδροχόος
Το παρελθόν ξανά χτυπά! Και όχι με ευχάριστο τρόπο, αφού το έχετε ξανά δει το όνειρο, γνωρίζετε τη κάθε λεπτομέρεια, απλά ποτέ δε κάτσατε να το αντιμετωπίσετε φρόνιμα. Καιρός να τα βάλετε κάτω, να πείτε την αλήθεια στον εαυτό σας και να ξεκαθαρίσετε το τοπίο. Συνεχώς αφήνετε πόρτες και παράθυρα ανοιχτά.. κάτι πρέπει να κλείσει επιτέλους!

Ιχθύες
Τρίτη μέρα σήμερα που είστε μέσα στη παράνοια! Απίστευτοι άνθρωποι μπορώ να πω.. Μεταξύ αστείου και σοβαρού, θα επιβεβαιώσετε σε όλους, πως εννοείτε κάθε λέξη και πως δε κάνετε πίσω με τίποτα! Αυτό είναι τρομακτικό για τους άλλους, απολαυστικό για εσάς. Μπορείτε να μη φωνάζετε;;; Υπάρχει και άλλος τρόπος.. Πιο γλυκός και πιο δηλητηριώδες..

magicfariel