Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 03/11/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μόλις μου ήρθε ένα φλας.. πολύ τρελό! Θα κράξουμε πρωι-πρωί, τι λέτε;;
Πηγαίνω γυμναστήριο, γιατί ο στόχος είναι να φτιάξω το σωματάκι μου, που τόσο πολύ το έχω ταλαιπωρήσει τα τελευταία τα χρόνια..
Μη νομίζετε είμαι μια τεμπέλα, προτιμώ ακόμα το καναπέ και το αραλίκι, αλλά αυτό δε με έβγαλε κάπου, αντιθέτως με φούσκωσε σα μπαλόνι και η λύση είναι η σωστή η διατροφή και η γυμναστική. Όλα τα άλλα είναι κουραφέξαλα!

Και εκεί που γυμνάζω το κορμί, έχω πάει στα όργανα που όλως τυχαίως συχνάζουν περισσότεροι άντρες. Μμμμμμ αγαπημένη θέα, αιώνες τώρα. Και ως διακριτικός άνθρωπος που είμαι κάθομαι τους παρακολουθώ και χαμογελώ, γιατί έχουν πολύ πλάκα!

Κορίτσια μου, τα αγαπημένα μας τα παλικάρια βασανίζονται πολύ για να έχουν τα μπράτσα τα φοβερά και τρομερά, τους κοιλιακούς τους τόσο λαχταριστούς και τις πλάτες, εκείνες τις γεροδεμένες! Τι βάρη σηκώνουν, πωωωωωωωωω μιλάμε για ζόρι! Τα πάθη των αντρών! Νέος τίτλος.. χα χα ! Και αναρωτιέμαι.. αυτό δεν είναι γυμναστική.. Αυτό είναι πάω να μου φύγει ο τάκος.. Δηλαδή πόση τσίτα ρε παιδιά;; Αντρίλα εεεεε;;; Γουστάρω!

φιλάκια..


Κριός
Μπορεί να έχετε πολλές δουλειές να κάνετε σήμερα και να μη προλαβαίνετε εκ των πραγμάτων. Λοιπόν, ζητήστε βοήθεια και αφήστε τους εγωισμούς και τα πείσματα στην άκρη. Αν θέλετε να τελειώσετε στην ώρα σας, προτιμήστε το ομαδικό παιχνίδι..

Ταύρος
Μαγική η μέρα σας από όλες τις απόψεις. Είστε πολύ δημιουργικοί και το έργο σας εκπέμπει έναν αισθησιασμό, κάτι πολύ ζεστό και αυτό να σας πω την αλήθεια θα τραβήξει αρκετά βλέμματα επάνω σας. Παιχνιδιάρικη η διάθεσή σας και άκρως ερωτική..

Δίδυμος
Σήμερα κατά πάσα πιθανότητα να έχετε κανονίσει να πάτε βόλτα με τους φίλους σας. Ευχάριστο πολύ αυτό, αλλά να που κάτι θα συμβεί στο σπίτι σας και θα χρειαστεί να αναβάλετε τα πάντα; Μουτράκια, γκρίνια, μουρμούρα, όλα τα καλά σας πιάνουν πάλι!

Καρκίνος
Μέρα που θα εκφραστείτε ελεύθερα, θα βγάλετε από μέσα σας οτιδήποτε σας βασανίζει και θα νιώσετε πολύ ωραία. Όσο πιο ξεκάθαροι είστε, άλλο τόσο γρήγορα θα ξεμπερδέψετε και θα γίνει και το δικό σας. Αφήστε τα νιαουρίσματα και πιάστε δουλειά!

Λέων
Μπα! Είδατε πέντε φράγκα στη τσέπη σας και σκέφτεστε να πάτε στην αγορά και να ξεπαραδιαστείτε; Είστε σίγουροι για αυτό; Πάντως σα μαγεμένοι ένα πράγμα, θα το κάνετε αυτό, ότι και να σας πω.. Το νου σας και με μέτρο! Τίποτα άλλο δε σας λέω..

Παρθένος
Μια χαρά εσείς, όχι τόσο και οι άλλοι. Κάποιος θα σας τσιγκλήσει, ή μπορεί και να σας προκαλέσει και να ξεσπάσετε μέσα σε δευτερόλεπτα. Ασυμμάζευτους σας βρίσκω, αλλά προφανώς τη ψάχνατε την ευκαιρία αυτή, για να βάλετε μερικούς στη θέση τους..

Ζυγός
Τα νεύρα σας ξανά από την αρχή. Πάλι βασανίζεστε γιατί υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι στη ζωή σας, που όλο ζητούν και ξανά ζητούν και δε σας γυρίζουν πίσω τίποτα. Συνεπώς έχετε αδειάσει κάπως και θέλετε να ξεφύγετε. Το νου σας μη τα κάνετε όλα λίμπα..

Σκορπιός
Από τις αγαπημένες σας ημέρες. Γοητεύετε και μαγεύετε τα πλήθη. Τι έχετε βάλει στο μάτι; Ή ποιον καλύτερα; Θα βρείτε τον τρόπο, όσο φάουλ και αν είστε, για να φτιάξετε το κλίμα, να χαμογελάσετε και να χτυπήσετε και στο ψαχνό. Λατρεμένο παιχνίδι, σωστά;

Τοξότης
Εντυπωσιάζετε σήμερα τους φίλους σας, το περίγυρό σας, θα ντυθείτε και όμορφα, μες στη λάμψη σας βρίσκω. Εντάξει να χαρείτε, αλλά δε χρειάζεται να καβαλήσετε το καλάμι, γιατί όλα αλλάζουν ξαφνικά.. Να είστε μετριόφρων ότι καλό και αν συμβεί. Είναι πιο γοητευτικό..

Αιγόκερως
Κάτι πολύ καλό εμφανίζεται στη ζωή σας. Μπορεί να είναι μια ερωτική ευκαιρία, μπορεί και μια επαγγελματική. Πάντως έχετε ξεφύγει από τα κοινά, βρίσκεστε σε άλλο επίπεδο και αποζητάτε φυσικά το καλύτερο για τον εαυτό σας. Δε συμβιβάζεστε με το μέτριο!

Υδροχόος
Εκεί με τα λεφτά σας βασανίζεστε. Τι να σας πω.. Όλο δουλειά και χρήμα. Ο απώτερος σκοπός της ζωής σας. Κάτι θα συμβεί σήμερα, που θα αναστατωθείτε για τα καλά. Αυτό που θα πρέπει να κάνετε είναι να το αντιμετωπίσετε ψύχραιμα και να γνωρίζετε τα δεδομένα..

Ιχθύες
Σήμερα σας στριμώχνουν στη γωνιά και σας λένε τα δικά τους. Να περιμένετε να κάνετε συζητήσεις τύπου πότε θα παντρευτείτε, ή αν τελικά θα χωρίσετε. Θα πρέπει να διαλέξετε πιο μονοπάτι θα βαδίσετε το επόμενο το διάστημα. Όχι δεν είστε καλά.. Σας τρομάζουν..

magicfariel@gmai.com