Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 29/10/2015 by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Η αλήθεια είναι πως βαριέμαι.. Και επειδή νιώθω έτσι, μια απίστευτη
σπαρίλα, σας αφήνω με τα λιγοστά μου λόγια..

Μια μπηχτή όμως στο σύμπαν θα τη πω..

«Σύμπαν μου.. αϊ σιχτίρ..!!! Όλο για έρωτα μιλάς, όλο για πάθη, όλο για μυστικά ραντεβού, μες στα μέλια μας έχεις, μας ξεσηκώνεις και τζίφος η υπόθεση! Μα είναι κατάσταση αυτή; Έχω αρχίσει και αναρωτιέμαι, αν είμαι Ταυρίνα.. ή κάτι άλλο..»
φιλάκια..


Κριός
Πιάστε χαρτί και μολύβι και γράψτε ότι θα σας πουν. Είναι το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε αφού θα είναι τόσα πολλά που παίζει να μπερδέψετε και τα μπούτια σας!

Ταύρος
Ψυχραιμία πάνω από όλα! Παίζει σήμερα να σας εκνευρίσουν αφάνταστα, να ανέβει η πίεση και να κοκκινίσετε ολόκληροι. Πάρτε βαθιές ανάσες και πολύ νερό!

Δίδυμος
Νιώθετε πολύ καλύτερα με τον εαυτό σας, μπορεί να σας είπαν και μια κουβέντα εχθές, η ασφάλεια και η αυτοπεποίθηση επιστρέφουν. Χαμογελάστε και απολαύστε!

Καρκίνος
Αποφύγετε σήμερα τις πολλές τις κουβέντες. Τόσα ακούσατε τις προηγούμενες ημέρες, βασικά δε βαρεθήκατε τόσο μπούρου-μπούρου; Κατεβάστε ρολά και απομακρυνθείτε!

Λέων
Μέρα που θα φέρετε αντιρρήσεις σε όσους προσπαθήσουν να σας αλλάξουν το πρόγραμμα. Εσείς μια χαρά, όχι και τόσο οι άλλοι. Κάντε αυτό που επιθυμείτε!

Παρθένος
Ένας πανικός στη δουλειά, πολύ χαοτική η κατάσταση σήμερα και αρκετοί θα παίξουν με τα νεύρα σας. Θα είστε έτοιμοι και για μπουκέτο! Τόσο παράξενη η κατάσταση.. Ψυχραιμία!

Ζυγός
Θα μπορέσετε σήμερα να δείτε πιο ξεκάθαρα τις υποθέσεις σας. Η επιλογή θα είναι δική σας και μόνο. Φροντίστε να μη παρασυρθείτε από συναισθηματισμούς.. Το συμφέρον σας πάνω από όλα!

Σκορπιός
Με τα λεφτά σας βασανίζεστε γιατί αλλιώς τα περιμένατε και αλλιώς ήρθαν. Κάτι δε πάει καλά και μια ανασφάλεια θα τη νιώσετε, γιατί η ιδέα σας δε προχώρησε. Πώς έγινε αυτό;

Τοξότης
Οτιδήποτε επιθυμήσετε για τον εαυτό σας, φροντίστε να το κάνετε από μόνοι σας. Ψάξτε το, δουλέψτε το, κοπιάστε για αυτό, πάντως κανείς δε θα σας σταθεί σήμερα. Ο καθένας τη πάρτη του!

Αιγόκερως
Θα σας ρωτήσουν κάτι και αυτό που θα απαντήσετε θα είναι το πιο σωστό. Μπορεί να μη σας το δείξουν αμέσως, όμως θα σας παραδεχθούν να το ξέρετε. Διπλωματική η στάση σας, πάνω από όλα!

Υδροχόος
Τρώγεστε λίγο με τα ρούχα σας και έχετε πεισμώσει κιόλας πως οι ιδέες σας είναι οι καλύτερες. Σήμερα καλύτερα να ακούσετε και την άλλη τη πλευρά και να σωπάσετε!

Ιχθύες
Χαπακωθείτε πρωί-πρωί γιατί πολλά νευράκια βλέπω. Πάλι θέλετε να κάνετε πράγματα ακατόρθωτα και θα προκαλέσετε ένα χάος. Ξεκινήστε από το σωστό σημείο, για να φτάσετε κάπου..

magicfariel@gmail.com