Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 27/10/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Βασικά έχω πονοκέφαλο.. Αυτό μου έχει προκαλέσει η πανσέληνος ως τώρα.. Σα να έχω πιει μια νταμιτζάνα κρασί.. Τι συμβαίνει εκεί πάνω; Λένε πως είναι ερωτικό
το φεγγάρι αυτό.. χα χα ας γελάσω..

Παντού ο έρωτας, δε βλέπετε; Έχω βαρεθεί να με τρυπάει με τα βέλη του.. Μα δε θέλω άλλο.. αρκετά! Εντάξει το παραδέχομαι.. φτερωτέ άγγελε, δε πρόκειται να ξε ερωτευτώ ποτέ.. Τόσο φαρμάκι που έσταξες μέσα μου και ας το λες εσύ μαγικό φίλτρο.. πότισε το θέμα..

Και κάπως έτσι γκρινιάζω σε ήρεμους τόνους.. δηλαδή γίνομαι παραπονιάρικο μωρό, γιατί μέχρι τώρα κανένα αστρολογικό χαρμόσυνο γεγονός, δε μου πραγματοποιήθηκε.. Σήμερα λοιπόν, που έχουμε πανσέληνο στο Ταύρο, στο ζώδιό μου δηλαδή.. πρέπει να συμβούν θαύματα..

Ας υποθέσουμε, ο ιππότης πάνω στο άλογο, θα μου πει «..καλημέρα πριγκηπέσα, είσαι για μια τσάρκα στο δάσος;;..»

Θα πάω.. σας το λέω να το ξέρετε.. και ότι προκύψει.. χα χα !!!

φιλάκια..


Κριός
Πολύ χαρούμενοι θα είστε σήμερα. Θα κανονίσετε να βολτάρετε με τους φίλους σας και να θυμηθείτε λίγο τα παλιά. Ανέμελες καταστάσεις. Δυναμικοί, αισιόδοξοι και δε ξέρω πώς να σας το πω.. σας να φόρτισε η μπαταρία μέσα σας και θα τα δώσετε όλα με οτιδήποτε και αν ασχοληθείτε. Τσίτα τα γκάζια που λέμε..

Ταύρος
Νέα σχέδια, νέα πλάνα. Κάτι αλλαγές θα κάνετε, που καιρό τις σκεφτόσασταν, αλλά να που σήμερα θα σας σπρώξει και το φεγγάρι. Βάζετε νέους ανθρώπους μέσα στη ζωή σας, διώχνετε εκείνους που σας πληγώνουν, προχωράτε διαφορετικά. Αλλαγές ακόμα και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Δίδυμος
Δε σας ταιριάζει το φεγγάρι αυτό με τίποτα. Οι ανασφάλειές σας στα κόκκινα γιατί οτιδήποτε συμβαίνει τριγύρω, σας ενοχλεί και αληθινά δε σας κάνει πια. Φορτισμένοι πολύ είστε και τα βλέπετε και όλα αρνητικά. Καλύτερα να αποφύγετε τις σοβαρές τις συζητήσεις, γιατί πληγώνουν και αδικούν κάποιες ψυχές..

Καρκίνος
Να βγείτε έξω με τους φίλους σας, να διασκεδάσετε, να περάσετε ωραία. Μπορεί να είναι Τρίτη, αλλά δεν έχει καμία σημασία. Συναντήστε ανθρώπους που έχετε καιρό να δείτε και επικοινωνήστε με το πιο ευχάριστο τρόπο. Αν έχετε μπλέξει με διάφορες δραστηριότητες που δε σας κάνουν πια, απλά να τις σταματήσετε..

Λέων
Από τη μια θέλετε να δουλεύετε όλη την ημέρα, από την άλλη σας λείπουν και οι προσωπικές στιγμές. Το θέμα είναι πως θα πρέπει να δώσετε σημασία στη δουλειά σας, γιατί οι μέρες είναι τυχερές και μια αύξηση έρχεται.. Καλή διαγωγή λοιπόν και ο σύντροφος και τα φιλαράκια.. λίγο πιο μετά.. Αρκεί να είστε ειλικρινής..

Παρθένος
Μπορεί να θέλετε να αλλάξετε διάφορα, αλλά δε μπορούν να συμβούν από τη μια στιγμή στην άλλη. Είστε πολύ δυναμικά άτομα για να το βάλετε κάτω, για αυτό αλλάξτε τακτική και βρείτε τον τρόπο να γίνει το δικό σας. Οι επιλογές οδηγούν στα μονοπάτια της ζωής.. Όλα θέλουν το χρόνο τους.. Καιρός για ρίσκο!

Ζυγός
Να περιμένετε να σας στριμώξει το ταίρι σας σήμερα και να σας τα ψάλλει. Ξαφνικά δε σας εμπιστεύεται καθόλου, είστε και εσείς λίγο άτακτα παιδιά, δίνετε και δικαιώματα πού και πού, δύσκολη η μέρα σας πολύ. Μη γελάτε, γιατί αυτό είναι άκρως εκνευριστικό. Αντιθέτως να πείστε με λογικά επιχειρήματα πως είστε αθώοι!

Σκορπιός
Ήρεμοι πολύ και μπορώ να πω και άκρως γοητευτικοί. Θα ασχοληθείτε με τις σχέσεις σας, με ανθρώπους που στο παρελθόν σας είχαν προβληματίσει και μπορεί να δώσετε και μια ευκαιρία. Πάλι πειράματα θα κάνετε και πάλι θα εκνευριστείτε στη πορεία, αφού το πρώτο το σημάδι, πάντα είναι και το πιο αληθινό..

Τοξότης
Σήμερα θα ασχοληθείτε με τη καθαριότητα και την οργάνωση του χώρου σας! Αυτά κάνει η πανσέληνος στο Ταύρο, σας τακτοποιεί. Απίστευτο και όμως αληθινό. Είτε στη δουλειά, είτε στο σπίτι, θα αποφασίσετε να φτιάξετε συρτάρια, ντουλάπες, μπορεί ακόμα να ξεσκονίσετε κάτω από το καναπέ.. Για πολύ μούρλια λέμε..

Αιγόκερως
Ξαφνικά αγαπάτε όλο τον κόσμο. Απίστευτο και όμως αληθινό. Ωραία λοιπόν, μοιράστε χαμόγελα σήμερα, έτσι για να τους μπουρδουκλώσετε λιγάκι και μετά χτυπάτε στο ψαχνό. Μέρα όμορφη, θετική και αισιόδοξη, ασχολείστε με τον εαυτό σας και τα φιλαράκια σας που τόσο σας φτιάχνουν το κέφι.. Κάποιο κουτσομπολιό θα σας πουν σίγουρα!

Υδροχόος
Νομίζω το φεγγάρι αυτό σας κάνει «καλόν άνθρωπο». Γιατί; Μαζεύεστε στο σπίτι σας, το καθαρίζετε, ηρεμείτε και έρχεστε σε επαφή με την οικογένειά σας. Γιατί γίνεται λόγος σε αυτό; Γιατί όλο ταξιδεύετε, όλο δουλεύετε, όλο έχετε μια δικαιολογία έτοιμη για να εξαφανίζεστε. Αλλάζει η συμπεριφορά σας, αλλάζει και το κλίμα..

Ιχθύες
Πολλές ιδέες θα έχετε, νορμάλ αυτή τη φορά για τα επόμενα επαγγελματικά σας βήματα. Από τη μια θέλετε να ρισκάρετε, από την άλλη βαριέστε κιόλας, αλλά στο τέλος θα νικήσει η αληθινή σας επιθυμία. Οργανώστε λιγάκι τις σκέψεις σας και μη πηγαίνετε στα τυφλά. Ας έχετε σχέδιο μια φορά!

magicfariel@gmail.com