Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 26/10/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Το τέλειο είναι που έχει ήδη ξημερώσει και είναι ακόμα 06:30 το πρωί! Φανταστικό το βρίσκω, αφού είμαι πρωινός τύπος, πιάνω την ημέρα από την αρχή και τώρα
τελευταία ένιωθα και λίγο σα βαμπιρ, αφού πίσσα σκοτάδια έξω και εγώ με το καφέ στο χέρι..

Θεωρίες και απόψεις πάνω στο θέμα του ύπνου. Συμφωνώ πως 8 ώρες είναι αρκετές, όμως ποιες είναι αυτές; Είναι ντροπή να τη πέσει κάποιος στις 10 το βράδυ; Τι σημασία έχει αν είσαι 30 ή 40 ή 50; Νιώθεις κούραση; Κλείνουν τα μάτια; Ύπνο! Το σώμα δίνει εντολή και εσύ πρέπει να το υπακούσεις.

Γιατί στις 6 το πρωί, είναι πολύ τέλεια να ξυπνάς! Ξεκινάει η ημέρα ήρεμα, δίχως άγχος, έτσι όπως σου αρέσει. Καφεδάκι, πρωινό, συζητησούλα και μετά δρόμο..

Εντάξει τα νιάτα.. Τα νιώθω στο απόλυτο. Και εγώ μια φορά και ένα καιρό, δε κοιμόμουν καθόλου. Όλο βόλτες, clubbing, τρέλες και δουλειά σερί. Ωραία ήταν, για τότε είχα αντοχές.. Γιατί τώρα; Ισχύει αυτό που λένε.. Ένα ξενύχτι τρελό, θέλει τρεις μέρες ξεσούρωμα.. φυτό το ξωτικό.. χα χα ..

Και κάπως έτσι.. σας λέω.. γατίσιες καλημέρες.. νιάου.. νιάου..

φιλάκια..


Κριός
Μέσα στα νεύρα και τη γκρίνια. Μέρα δύσκολη σας ξημέρωσε, γιατί θα σας ζορίσουν με τις απόψεις τους ή τους κανόνες τους, πάνω σε θέματα που σας βασανίζουν και δεν είστε απολύτως σίγουροι αν αξίζει να ασχοληθείτε περεταίρω ή όχι. Αντί να μουρμουράτε, πείτε ξεκάθαρα να μη σας ενοχλήσουν άλλο για την ημέρα. Να σας παρατήσουν ήσυχους.. γιατί το μάτι γυαλίζει..!

Ταύρος
Κάτι θα συμβεί σήμερα που θα σας αναστατώσει πολύ. Δε ξέρω αν θα είναι ερωτικό ή επαγγελματικό, πάντως μια αγωνία θα τη νιώσετε. Μπορεί να έχετε και μια περίεργη συνάντηση και να πάθετε το εγκεφαλικό. Να είστε προσεκτικοί, μαζεμένοι και καλύτερα αθόρυβοι. Αντιμετωπίστε το κουλό με ψυχραιμία..

Δίδυμος
Σήμερα θα τσακωθείτε με τους πάντες. Άσπρο θα σας λένε, μαύρο θα τους απαντάτε. Μια τρέλα θα τη νιώσετε και θα ξεσπάσετε ακόμα και σε εκείνους που δε φταίνε σε τίποτα. Τι να σας πω, αστρολογικά είναι μια παράξενη ημέρα, που θα σας κάνει υπερβολικούς και πολύ ευαίσθητους. Αποφύγετε την επαφή με τον κόσμο..

Καρκίνος
Άλλα σχεδιάζετε για σήμερα, άλλα θα προκύψουν και θα εκνευριστείτε απίστευτα. Δε χρειάζεται να χαλάσετε το κέφι όλων, επειδή δε θα γίνει το δικό σας. Καλύτερα να συμβιβαστείτε και να ψάξετε για εναλλακτικές. Πάντως ότι και να σας πω, το μπουμ θα το ακούσουμε, αφού θα εκραγείτε κανονικά! Βαθιές ανάσες..

Λέων
Μια απρόβλεπτη αλλαγή στα σχέδιά σας, θα σας αναστατώσει αρκετά και θα χαλάσει το κέφι σας. Δε χρειάζεται να το κάνετε θέμα. Κάπως έτσι θα είναι για όλους. Αυτό σας κάνει ως δικαιολογία; Αφήστε τις ιδέες για μια άλλη μέρα και ρίξτε λίγη στάχτη για το σήμερα και αφήστε να φύγει η ρημαδο.. Δευτέρα.. Πάντα χάλια ήταν.. σωστά;

Παρθένος
Να πάρετε λεφτά σήμερα μαζί σας, γιατί θα τα χρειαστείτε. Δε ξέρω κατά πόσο τα έχετε μέρες που είναι, αλλά ακόμα και τα τελευταία σας τα ψιλά, θα σας τα πάρει κάποιος. Μη κάνετε σα σπαστικό, αντιμετωπίστε το ως ένας νορμάλ άνθρωπος και μέρες είναι θα περάσουν.. Συγκεντρωθείτε λίγο στον έρωτα, κάντε του κόλπα. Πιάνουν!

Ζυγός
Αγαπητά μου, σήμερα θα πάθετε τα πάντα! Χαλάει το αυτοκίνητο; Το κινητό σας; Μένετε από λάστιχο; Άλλα λέτε και άλλα θα ακούνε τα αυτιά τους; Θα τα δείτε όλα που λένε και παίζει να το πάθετε το εγκεφαλικό. Μες στη γκρίνια και τη φασαρία με το που θα ανοίξετε τα μάτια σας.. Ακόμα και η ξυριστική σας μπορεί να μπλοκάρει. Ή η μηχανή του espresso. Στραβή μέρα, κουτσή και ανάποδη!

Σκορπιός
Ως εργασιομανής τύποι που είστε, μπορεί να μη περάσατε και πολύ καλά το ΣΚ, μες στη γκρίνια και τη μουρμούρα θα είστε όλη την ημέρα. Τα βάζετε με τους συναδέλφους σας, δημιουργείτε φασαρία από εκεί που δεν υπάρχει. Μα γιατί; Τι πάθατε; Γιατί θέλετε να γίνετε ξανά αντιπαθείς; Αντιμετωπίστε το πρόβλημα που θα προκύψει, με ψυχραιμία.

Τοξότης
Ετοιμαστείτε να βάλετε το χέρι βαθιά μες στη τσέπη. Πάλι θα πληρώσετε διάφορα απρόοπτα, γιατί είναι και οι μέρες τέτοιες, συμβαίνουν αυτά. Θα συγχυστείτε αρκετά, γιατί είχατε την εντύπωση πως σας περισσεύανε και θα τα τρώγατε αλλού, αλλά τζίφος η υπόθεση. Χαλάει το κέφι σας πολύ από αυτό..

Αιγόκερως
Ζαβή η μέρα εντελώς, αφού ο σύντροφός σας θα θυμηθεί πως δε του αφιερώνετε χρόνο αρκετό. Μετά από ΣΚ κουβέντα να γίνεται, μα πώς είναι δυνατόν; Και κάπως έτσι άλλες προτεραιότητες έχετε εσείς, άλλες σας δημιουργούν από το πουθενά και δυσανασχετείτε στο φουλ.. Τι να εξηγήσετε πείτε μου και εμένα.. Ραντεβού το επόμενο ΣΚ..

Υδροχόος
Θα τη κάνετε την έκπληξη σήμερα και θα μείνει πολύς κόσμος με το στόμα ανοιχτό. Δε ξέρω τι ετοιμάζετε, πάντως μια βόμβα θα τη ρίξετε και ως απρόβλεπτοι χαρακτήρες που είστε, θα σκορπίσετε το χάος σε όσους σας γνωρίζουν. Είστε το μοναδικό ζώδιο που νιώθει μια χαρά και υπάρχει κέφι για νάζια και πειράγματα. Το νου σας μη ξεπεράσετε τα όρια.. Πληγώνουν!

Ιχθύες
Δεν είστε και στα πολύ καλά σας ψυχολογικά, όμως είστε κιόλας! Τρελό ακούγεται, αλλά ως συνήθως ζείτε σε ένα δικό σας κόσμο φανταστικό και εκεί μόνο θαύματα συμβαίνουν. Συμμαζέψτε τα μυαλά σας και το νου σας πού δίνετε τα χρήματά σας ή γενικότερα σε όλες σας τις συναλλαγές. Μη πιστεύετε ότι σας λένε και τα φαινόμενα απατούν.. Φρόνιμα!

magicfariel@gmail.com