Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 21/10/2015, by F’Ariel!


Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά. Μια απλή καθημερινή ημέρα για όλους μόλις μας ξημέρωσε και ηρεμία στο Αιγαίο.. Οι βαρκούλες δεν αρμενίζουν πια..
Ένα μυστήριο πλανάται στον αέρα, για αυτό θα πάω βόλτα εκεί στη θάλασσα, που τόσο τη λατρεύω και θα της μιλήσω.. θα της πω όλη την αλήθεια.. θα της παραδώσω όλη μου την ενέργεια και θα την αφήσω να με μαγέψει με το άρωμά της, το χρώμα της, τη μουσική της.. οι απαντήσεις της.. μοναδικές..

Σας αφήνω γλυκά μου.. καλή συνέχεια..


Κριός
Θετική η ημέρα σας και αισιόδοξη πολύ. Θα κάνετε όνειρα ξανά και βάζετε νέους στόχους. Μπορείτε να ελπίζετε για ένα νέο επαγγελματικό σχέδιο.

Ταύρος
Μέρα που θα σας αλλάξουν λίγο τα πλάνα σας και θα εκνευριστείτε αρκετά. Δε πειράζει συμβαίνουν και αυτά πού και πού..

Δίδυμος
Παιχνιδιάρικη η μέρα σας, πολύ! Από τη μια θα κάνετε προσπάθειες για να πετύχετε κάτι και εκεί που θα είναι όλα έτοιμα, κάτι θα εμφανίζεται και θα σας το χαλάει..

Καρκίνος
Κοιτάξτε τη πάρτη σας και μόνο. Εντάξει να είπαμε να είστε καλοί άνθρωποι, αλλά όχι σε σημείο να σας εκμεταλλεύονται. Φέρτε αντιρρήσεις!

Λέων
Μπορεί να μη σας δώσουν σημασία για κάτι, αυτό όμως δε σημαίνει πως θα θέλουν το κακό σας.. Αφήστε και κανέναν άλλον να κάνει κάτι για εσάς..

Παρθένος
Το σύμπαν σας επιτρέπει να τεμπελιάσετε λιγάκι που σημαίνει πως κάποιος άλλος θα χρειαστεί να κάνει τις βαριές τις δουλειές. Δε πειράζει.. παρατηρήστε και απολαύστε..

Ζυγός
Αν έχετε μια επιθυμία μεγάλη εδώ και μέρες, σας προτείνω σήμερα να κάνατε έτσι κάποια κίνηση γιατί η τύχη είναι κοντά σας.. Κάτι καλό μπορεί να συμβεί..

Σκορπιός
Λίγο συναισθηματικούς σας βρίσκω και ονειροπόλους. Παράξενο για τους άλλους αυτό, αλλά ετούτη τη φορά αποζητάτε κάτι πιο όμορφο, παρά τα λεφτά..

Τοξότης
Μέρα που θα μαλλιάσει η γλώσσα σας. Όλο θα μιλάτε αλλά ευτυχώς για πράγματα πολύ σημαντικά για εσάς και θα βγει κάτι πολύ καλό από αυτό.


Αιγόκερως
Σήμερα θα πάτε για ψώνια. Δε ξέρω πού μέρα που είναι, αλλά ακόμα και το supermarket είναι στο πρόγραμμα.. Γράψτε τα σε ένα χαρτί.. παίζει να ξεχάσετε τα μισά..

Υδροχόος
Έχετε βάλει στόχο. Δε ξέρω αν είναι ερωτικός ή επαγγελματικός, πάντως κάτι σας βασανίζει. Αυτή τη φορά θα συμπεριφερθείτε πολύ διαφορετικά και το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει.

Ιχθύες
Να ακολουθήσετε τη πρώτη σας τη σκέψη. Μη ρωτήσετε κανέναν αντιθέτως να κάνετε ότι λέει η καρδιά σας. Ακολουθήστε το ένστικτό σας..

magicfariel