Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 20/10/2015, by F’Ariel!


Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Που λέτε έχω μια φιλενάδα Διδυμίνα, η οποία κάθε φορά που εξαφανίζομαι με μαλώνει! Έχει ένα τρόπο αυτό το κορίτσι, σα να μου λέει,
«κοπελιά, τι τρέχει; Για σύνελθε..!!» και μου αρέσει αυτό, γιατί μου θυμίζει τους στόχους που έχω βάλει στη ζωή μου..
Βέβαια η ίδια, κάνει παρέα με το χάος, αλλά έτσι είναι οι αέρηδες.. όπου σύννεφο και θολούρα, μέσα είναι..

Συμπεριφορές, αχ αυτές οι συμπεριφορές, είναι τόσο αψυχολόγητες, τόσο παράλογες, τόσο εγωιστικές, που πραγματικά απορώ πώς κάποιοι άνθρωποι υπάρχουν και ζουν ανάμεσά μας.. Γιατί όλα είναι τι δίνεις και τι παίρνεις.. Βέβαια για να φτάσει κανείς σε αυτό το σημείο, πρέπει να γνωρίζει και τι θέλει. Η τρέλα από εκεί ξεκινάει. Από τις επιθυμίες.

Και ερχόμαστε στο ερώτημα, μέχρι που είναι κανείς διατεθειμένος να φτάσει για να ικανοποιήσει τις επιθυμίες του;;; 


Και απαντά το χάος.. 

Γιατί είμαστε πλεονέκτες. Θέλουμε τα πάντα όλα. Εμ δε γίνεται δουλειά έτσι.. Επιλέγεις το καλύτερο για τον εαυτό σου, βάζεις υψηλούς στόχους και το πολεμάς με υπομονή και επιμονή. Όλα χρειάζονται σκληρή δουλειά, ακόμα και οι σχέσεις, ακόμα και οι συμπεριφορές..

Του μιλώ αθώα, μου απαντά πονηρά..
Του μιλώ πονηρά και εξαφανίζεται..
Του κάνω κόρτε στενό, παθαίνει το εγκεφαλικό!

Μα.. αγόρι μου, ξέρεις επιτέλους τι θέλεις από τη ζωή σου; χα χα ..

Τρελές και αλλοπρόσαλλες καλημέρες..


Κριός
Μια νέα εργασία μπορεί να σας αναθέσουν στη δουλειά, κάτι που θα χρειαστεί το χρόνο του και καλά θα κάνετε να δώσετε την απόλυτη προσοχή σας. Το ότι θα γκρινιάξετε είναι το σίγουρο, όμως επειδή βρίσκεστε σε κρίσιμο σημείο, καλύτερα να δώσετε βάση, γιατί ένα μπράβο θα θελήσετε να το ακούσετε απεγνωσμένα. Δείξτε το καλύτερό σας εαυτό.

Ταύρος
Μέρα που θα δώσετε μεγάλη σημασία στη δουλειά σας. Ξαφνικά έχετε δουλειές με φούντες και όχι μόνο. Τρέξιμο πολύ, όλη την ημέρα, άγχος και καθόλου νεύρα. Εσείς μπροστά στα δύσκολα, είστε πάντα μάχιμοι και όταν οι άλλοι σηκώνουν τα χέρια ψηλά, εσείς προχωράτε ακάθεκτα και μέχρι τελικής πτώσης. Δεν έχετε να φοβηθείτε κάτι..

Δίδυμος
Θα απογοητευθείτε λίγο σήμερα, γιατί αυτό έχουν τα άστρα στο πρόγραμμα για εσάς. Αυτά τα λεφτά τα προσμένετε απεγνωσμένα και με μεγάλη αγωνία και δεν έρχονται και θα τσιτώσετε από τη μια από την άλλη δε θα έχετε και άλλη επιλογή. Πρέπει να περιμένετε.. λίγο ακόμα. Θα το φτιάξετε το νύχι ή το μαλλί, αναφέρομαι σε εσάς τις γυναίκες.. αλλά προς το τέλος της εβδομάδας. Οι άντρες.. ένα νέο gadget ας πούμε..;

Καρκίνος
Τρώγεστε με τα ρούχα σας και φαντάζεστε διάφορα. Είστε πολύ ζηλιάρηδες κατά βάθος και πάλι τα βάζετε με το ταίρι σας και κάνετε ένα χαμό. Τα θέλετε όλα δικά σας και αν μπορούσατε να κλειδώσετε το σύντροφό σας σε μια ντουλάπα θα το κάνατε. Όπως αφήνει εσάς ελεύθερους να κάνετε ότι θέλετε, έτσι πρέπει να συμπεριφερθείτε και εσείς.. Αμοιβαία είναι αυτά χρυσά μου..

Λέων
Οι στόχοι σας αυτές τις ημέρες είναι επαγγελματικοί. Ένα project, μια νέα εργασία, σας τα έχουν αναθέσει καιρό τώρα και βρίσκεστε περίπου στο τέλος. Να τα δώσετε όλα σήμερα, μην αφήσετε τίποτα στη τύχη του και να ξέρετε πως σύντομα και αύξηση θα πάρετε και θα βρεθείτε σε μια θέση καλύτερη. Αισιόδοξοι να είστε και φιλόδοξοι, γιατί έτσι σας προτιμά το σύμπαν!

Παρθένος
Καλά η μέρα σας είναι άκρως ερωτική. Ακόμα και εσείς οι δύσκολες οι περιπτώσεις, μαγευτήκατε από τη Θεά την Αφροδίτη και βλέπετε ήδη πεταλουδίτσες και ροζ καρδούλες. Σήμερα που λέτε το ενδιαφερόμενο το πρόσωπο θα σας δώσει εκείνη την ευκαιρία, για εκείνο το ραντεβού, εκείνη τη συνάντηση που θα ανάψουν τα αίματα μια και έξω. Ο έρωτας δε σας αφήνει σε ησυχία.. Μια αναστάτωση τη νιώθετε..

Ζυγός
Σας βλέπω σήμερα να είστε χαμένοι στο διάστημα. Το μυαλό σας θα ταξιδεύει από εδώ και εκεί, έτσι άνευ λόγου και αιτίας. Μπορεί να σας ζαλίσουν οι φίλοι σας με διάφορες ερωτήσεις, ούτε τη διάθεση θα έχετε να απαντήσετε, ούτε να το λιβανίσετε, ούτε τίποτα. Μήπως έχετε πυρετό; Κάπως μουτρωμένοι, στεναχωρημένοι, απογοητευμένοι, αλλά όχι επειδή θα προκύψει κάτι, έτσι απλά..

Σκορπιός
Από τις αγαπημένες σας ημέρες. Εκείνου του κατασκόπου! Ψάχνετε διάφορα, πρέπει να μάθετε και θα χρησιμοποιήσετε όλες σας τις τεχνικές. Για αυτό υπάρχουν άλλωστε και οι πληροφορίες, για να έρχονται προς τα εσάς, για την απόλυτη επεξεργασία. Να φορέσετε μαύρα, σας ταιριάζουν πολύ και να πάρετε καλό πρωινό. Ελαφρύ μεν γιατί με αυτά που θα μάθετε μπορεί να σας πιάσει και το στομάχι.. Αλλά γουστάρετε με τα χίλια!

Τοξότης
Μέρα που θα πεισμώσετε, γιατί πρέπει να γίνει το δικό σας. Αυτό που επιθυμείτε το σκέφτεστε καιρό τώρα και σήμερα θα σας δοθεί η ευκαιρία ή να το αποκτήσετε αν είναι αντικείμενο, ή αν αναφερόμαστε στον έρωτα, να τον προσκαλέσετε στο σπίτι σας και να του εξηγήσετε το όνειρο.. Διαλέξτε και πάρτε! Σε όλες όμως τις περιπτώσεις η προσωπική σας ικανοποίηση σε πρώτο μέτωπο! Δε συμβιβάζεστε με τίποτα!

Αιγόκερως
Το τελευταίο καιρό προσπαθείτε να ανεβείτε μερικά σκαλοπάτια στη δουλειά, να εργαστείτε πιο πολύ, έχετε νέες ιδέες, αλλά υπάρχει και το θέμα της ανταμοιβής που εκεί κάνουν τη πάπια.. Λοιπόν σήμερα είναι μια μαγική ημέρα. Θα έρθουν σε εσάς και θα σας ζητήσουν να προχωρήσετε σε αυτά που επιθυμείτε και με το σωστό τον τρόπο. Ναι μπορείτε να χαρείτε και να ενθουσιαστείτε σα τα μικρά τα παιδιά..

Υδροχόος
Αγαπητά μου θα σας πιάσουν τα ψυχολογικά σας σήμερα και ναι θα σκοτεινιάσει το σύμπαν σας όλο. Τα βάζετε με τον εαυτό σας, με τα επαγγελματικά σας, με το πλανήτη όλον, αφού το σύμπαν σας τσαλαπάτησε τα όνειρα το τελευταίο τον καιρό. Ναι έχετε τα δίκια σας, όμως οι καταστροφές πάει πέρασαν και καλό είναι να ξυπνήσετε εκείνο το ονειροπόλο το παιδί που κρύβετε μέσα σας και να κάνετε πάλι τα μαγικά σας..

Ιχθύες
Όποιος βιάζετε σκοντάφτει. Το πιάσατε το νόημα σωστά; Μπορεί να έχετε σχεδιάσει πολλά για σήμερα, αλλά δε θα σας βγει και θα γκρινιάξετε λίγο παραπάνω. Όλα θέλουν το χρόνο τους, ξέρω εσείς δεν έχετε από αυτό.. αλλά η υπομονή είναι αρετή. Αυτοσχεδιάστε καλύτερα, ας έχετε ένα δεύτερο πλάνο γιατί οι σφήνες θα παίξουν πολύ. Και μέχρι να βραδιάσει, όλα θα έχουν πάρει το δρόμο τους..

magicfariel