Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 13/10/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μια μαγική ημέρα μόλις μας ξημέρωσε.. Τι εννοώ.. ;; Λατρεύω το νούμερο 13, έχουμε και Νέα Σελήνη στο Ζυγό, συνεπώς
είναι μια καταπληκτική μέρα και άκρως μυστήρια για να κάνουμε μια νέα αρχή σε όλους τους τομείς της ζωής μας! Συμφωνείτε;

Και για να γίνω και πιο συγκεκριμένη, το ερωτικό στοιχείο είναι αυτό που θα μας απασχολήσει έντονα, αφού τα πάθη φουντώνουν, κάθε μέρα και πιο πολύ και «εντός λίγων ημερών», το νιώθω, θα γίνει το μπαμ και μετά; Απερίγραπτο αυτό που θα συμβεί..


Σας αφήνω τώρα.. στις σκέψεις σας.. εκείνες τις αμαρτωλές..

φιλάκια


Κριός
Υπομονή και σήμερα, από αύριο φτιάχνουν τα πράγματα. Παραμένουν ζόρικα τα πράγματα κυρίως στο θέμα των σχέσεων, αφού υπάρχει κάποιος που σας ενοχλεί και δε συμφωνεί με τις ιδέες σας, ούτε με τη νοοτροπία σας. Αν δε σας στρίμωξαν τόσες μέρες, να το περιμένετε το παράξενο.. Φροντίστε να έχετε τα κατάλληλα επιχειρήματα στο τσεπάκι..

Ταύρος
Την αλλαγή να τη περιμένετε. Είναι θέμα χρόνου, όμως θα είναι και άμεση. Μπορεί να προκύψει μια νέα ευκαιρία στη δουλειά και να την αρπάξετε δίχως πολύ σκέψη. Από την άλλη βέβαια η οικογένεια σας, να σας προτείνει κάτι που να σας αρέσει πολύ και αυτό να σας οδηγήσει σε τελείως διαφορετικά μονοπάτια. Ανοίξτε τα ματάκια σας..

Δίδυμος
Κοιτάξτε και σήμερα να περάσετε ευχάριστα τη μέρα σας, γιατί από αύριο ξεκινούν τα ζόρια. Με έναν άλλον αέρα θα ξυπνήσετε, θα ντυθείτε όμορφα και θα βγείτε έξω με φίλους και τα σχετικά. Κατά πάσα πιθανότητα να ξεχάσετε να γυρίσετε στο σπίτι, το φλερτ είναι ύψιστη προτεραιότητά σας, απολαύστε τη κατάσταση, όπως έρθει..

Καρκίνος
Σήμερα θα καλέσετε τους φίλους σας στο σπίτι και θα τους τρατάρετε κατά πάσα πιθανότητα κάτι που θα μαγειρέψετε. Νιώθετε πολύ όμορφα με τον εαυτό σας, έχετε καιρό να μοιράσετε αγάπη, η Νέα Σελήνη σας κάνει πιο ευαίσθητους και ρομαντικούς και μέχρι και τις 18, κάθε μέρα θα είναι καλύτερη για σας. Κάντε ότι σας αρέσει..

Λέων
Πολύ καλή ημέρα για να ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας. Τι να κάνουμε είναι μέρες τυχερές, που κρύβουν διάφορες ευκαιρίες που θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείτε. Επικοινωνήστε με τα κατάλληλα τα πρόσωπα, θα βγει μια άκρη και εννοείται πως κοιτάξτε το συμφέρον σας. Τα λεφτά είναι το ζητούμενο, άρα μόνο εκεί πρέπει να είναι το μυαλό σας..

Παρθένος
Με το καλημέρα σας θα φτάσουν στη πόρτα σας λογαριασμοί που θα πρέπει να τους πληρώσετε. Θα πάθετε ένα σοκ, αλλά έχετε τον τρόπο σας εσείς, όλα οργανωμένα μια χαρά, μέχρι τέλος του μήνα δε θα έχει μείνει τίποτα σε εκκρεμότητα. Το θέμα όμως είναι άλλο. Γιατί να έχετε τόσα πολλά έξοδα; Για σκεφτείτε το.. Είναι όλα απαραίτητα;

Ζυγός
Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας! Τι άλλο θέλετε χρυσά μου; Αυτό σημαίνει αλλαγές, πολλές και ξαφνικές για όσους δεν έχετε κάνει τη κατάλληλη τη προετοιμασία. Γιατί σημάδια υπήρξαν αρκετά. Δε λέτε; Σήμερα θα είστε ψύχραιμοι γιατί κάτι έχετε κατά νου που δε πρέπει κανείς να σας το χαλάσει.. Λίγη μετριοπάθεια δε βλάπτει..

Σκορπιός
Πάλι με το σώμα σας τρώγεστε, μπορεί να έχετε πάρει μερικά κιλά και να μη μπαίνουν τα ρούχα. Το ξέρετε το θέμα, πάλι υγιεινή διατροφή, γυμναστική, όλα αυτά τα άκρως βασανιστικά για μερικές ψυχές, πάντως αξίζει το κόπο. Μπορεί ακόμα και το κάπνισμα να κόψετε, αφού πλέον σας ενοχλεί. Ο παράξενος ο εαυτός σας, να τον χαίρεστε..!

Τοξότης
Μια χαρά είστε, πολύ ανεβασμένη η διάθεσή σας, έτοιμοι για όλα. Οτιδήποτε έχετε αποφασίσει να κάνετε για τις επόμενες ημέρες, δε θα συμβεί, γιατί οι επιθυμίες σας αλλάζουν. Δώστε βάση σε θέματα οικογένειας ή ακόμα και του ίδιου σας του εαυτού, γιατί υπάρχουν απορίες που καλό είναι να λυθούν.. άμεσα!

Αιγόκερως
Κάτι θα γίνει στη δουλειά, μπορεί να σας φορτώσουν με επιπλέον και να σας αλλάξει αυτό όλο το πρόγραμμα. Θα δυσανασχετήσετε λιγάκι, αλλά όλα έχουν και τα λήξη τους. Για μερικές μέρες δε χάθηκε και ο κόσμος όλος. Πάντως μια αλλαγή ξαφνική σας ζορίζει αρκετά.. Βαθιές ανάσες.. Αύριο θα είναι μια άλλη μέρα!

Υδροχόος
Ως απρόβλεπτοι χαρακτήρες, θα κάνετε σήμερα κάτι το πολύ διαφορετικό, το παράξενο, το μαγικό, αυτό που θα αφήσει τον κόσμο άναυδο! Μπορεί να είναι μια ερωτική επανάσταση, μπορεί όμως μια επαγγελματική επιλογή. Εσείς μια χαρά και δυο τρομάρες, οι άλλοι;;; Νομίζω στα πατώματα.. ή κάγκελο.. χα χα!

Ιχθύες
Οι αλλαγές που θέλετε, φέρουν και ευθύνες. Τις γνωρίζατε μεν, αλλά πλέον θα τις αναλάβετε οι ίδιοι, προσωπικά. Είτε αφορούν θέματα δουλειάς, είτε σπιτιού. Μη φοβάστε όλα μπορείτε να τα καταφέρετε, αρκεί να υπάρχει καλή διάθεση και κάποιος να σας βοηθήσει. Διώξτε ότι σας χαλάει. Βάλτε κάτι νέο στη ζωή σας.

magicfariel@gmail.com