Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 12/10/2015 by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μια μυστήρια εβδομάδα ξεκινάει, έντονη πολύ με απρόβλεπτα γεγονότα και πολύ σασπένς..
Από τη μια όνειρα πραγματοποιούνται, από την άλλη γκρεμίζονται. Όποτε μπλέκει ο Ουρανός στα πλανητικά τα κόλπα, τότε εδώ κάτω έρχεται το χάος.. Τα πάνω-κάτω..

Ας μη ξεκινήσουμε με καταστροφικά μαντάτα, αντιθέτως ας μιλήσουμε για τον Έρωτα.. Δε βγήκε όλο το καλοκαίρι παγανιά και βγήκε τώρα! Να προσμένετε λοιπόν να συμβεί το μοιραίο, οπουδήποτε, ακόμα και με άνθρωπο που γνωρίζετε χρόνια.. Ένα πάθος.. εκδηλώνεται.. Λέτε;

φιλάκια..


Κριός
Δύσκολη η μέρα σας, να το περιμένετε να τσακωθείτε με κάποιον. Μπορεί να είναι από το σπίτι, μπορεί και από τη δουλειά. Θα σας ζητήσουν να κάνετε κάτι, που εσείς δε θα το θέλετε και εκεί τα επιχειρήματα εναντίον σας θα είναι περισσότερα και δε θα καταφέρετε να κάνετε πίσω.. Καλύτερα να κρατήσετε χαμηλό προφίλ.

Ταύρος
Επιθυμείτε κάτι πάρα πολύ και θα πρέπει να κάνετε μια ακόμα κίνηση. Δε ξέρω τι εννοεί ο ποιητής, με μπερδεύει κάπως. Το θέμα είναι πως σας βασανίζει κάτι, για το οποίο έχετε ήδη παλέψει αρκετά και ενώ έχει φτάσει η στιγμή της ανταμοιβής, θα χρειαστεί να προσφέρετε ακόμα πιο πολλά.. Καταπατήστε τον εγωισμό σας και προχωρήστε παραπέρα..

Δίδυμος
Ενώ η μέρα σας δε θα ξεκινήσει και τόσο καλά, θα κάνετε μια προσπάθεια να απομακρυνθείτε από τους πάντες, οι φίλοι σας δε θα σας αφήσουν σε τόση ησυχία. Ευτυχώς που υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που σας αγαπούν.. δύστροπα πλασματάκια! Λεφτά θα σας δώσουν, τη καλή τη κουβέντα θα την ακούσετε, φτιάχνει πολύ η ψυχολογία σας.

Καρκίνος
Από σήμερα ξεκινούν πολύ χαρωπές μέρες για εσάς, τα βρίσκετε με τον εαυτό σας, με τους άλλους και όλα προχωρούν όπως ακριβώς θέλετε. Ότι και αν προκύψει, μη το δείτε αρνητικά, αντιθέτως θα σας δείξει πού ακριβώς θα πρέπει να εστιάσετε για να πετύχετε το στόχο σας..

Λέων
Μέρα πολύ θετική σε θέματα εργασίας. Να δραστηριοποιηθείτε, να τρέξετε, να το κυνηγήσετε και όλο και κάτι καλό θα προκύψει. Μαγική τη βρίσκω την ημέρα σας πάνω σε τέτοια ζητήματα, για αυτό ασχοληθείτε σοβαρά με το αντικείμενο σας, είτε εργάζεστε, είτε όχι, για να έρθουν και τα ευχάριστα! Move on..

Παρθένος
Με κάτι θα ανακατευθείτε και από εκεί που ήταν σα χόμπι, μπορεί να γίνει και δουλειά και να βγάλετε ένα χαρτζιλίκι από το πουθενά. Εκεί στα ομαδικά που πηγαίνετε και δουλεύετε το κορμί σας, ποτέ δε ξέρετε τι μπορεί να συμβεί.. Είστε και μυστήριοι τύποι.. χα χα !

Ζυγός
Το προσμένετε το απρόβλεπτο, άλλωστε έχετε προαίσθημα μέρες τώρα. Ε λοιπόν σήμερα θα συμβεί, μια αναβολή, μια αλλαγή σχεδίων, κάτι που θα προκαλέσει σίγουρα μια αναστάτωση στο πρόγραμμά σας. Όμως είστε συνηθισμένοι εσείς στα χιόνια.. τόσα χρόνια έχετε μάθει να έχετε και εναλλακτικό σχέδιο..

Σκορπιός
Από τις αγαπημένες σας ημέρες. Λεφτά θα έρθουν στα χέρια σας. Θα είναι ένα μπόνους; Κάτι χρωστούμενα; Για μια δουλειά που κάποτε κάνατε; Πάντως κάτι θα λάβετε, να το προσμένετε. Συνεργάζεστε όμορφα με τους γύρω σας και έχετε σχέδιο εσείς.. κάτι ετοιμάζετε πάλι.. Θετική μέρα για σας, να την εκμεταλλευτείτε αναλόγως..

Τοξότης
Μόλις πάτε στη δουλειά, να χτυπήσετε τη πόρτα του αφεντικού και να ζητήσετε μια αύξηση! Αυτά λένε τα άστρα.. Συνεπώς, είναι μια θετική και αισιόδοξη ημέρα, για να κανονίσετε τέτοιου είδους θέματα. Ακόμα και νέες συμφωνίες, το οτιδήποτε μπορεί να φέρει περισσότερα χρήματα στη ζωή σας..

Αιγόκερως
Εκεί με τα επαγγελματικά σας βασανίζεστε, μια νέα ιδέα θα σας ξεμυαλίσει και θα πέσετε μονοί διπλά στα πάντα για να πετύχετε το στόχο σας. Δυναμική η ημέρα και σας βρίσκει και αποφασισμένους για τα πάντα! Καλά χαλαρώστε λίγο, δε θα πάτε και στο πόλεμο. Πάντως η ελπίδα επιστρέφει στη ζωή σας..

Υδροχόος
Θα γίνει το θαύμα αυτό που ελπίζετε ανυπόμονα πλασματάκια. Και η δουλειά θα κλείσει και λεφτά θα έρθουν ξανά στα χέρια σας. Να μην ανησυχείτε καθόλου. Όμορφη η μέρα σας και αισιόδοξη, για αυτό παίξτε μπάλα με χαμόγελα και καλή διάθεση.. Δε σας αρέσει η Δευτέρα το ξέρω.. αλλά.. δε θα σας ρωτήσει κανείς..

Ιχθύες
Από τις μαγικές ημέρες αφού θα προκύψει μια συνάντηση με ένα άτομο που ίσως να αποφεύγατε καιρό τώρα. Ή ακόμα καλύτερα μια απρόβλεπτη πρόταση, που τώρα θα σας φαντάζει ονειρική. Από ανθρώπους που δε φαίνονται μπορείτε να προσμένετε τις πιο χαρμόσυνες εκπλήξεις.. Το νου σας!

magicfariel@gmail.com