Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

Τα Ζώδια των ημερών 07/10 – 13/10/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μια πολύ μυστήρια Παρασκευή μόλις μας ξημέρωσε, αναστατωμένη πολύ με βρίσκω, πρωί-πρωί, συνεπώς,
σας αφήνω με τις προβλέψεις των ημερών.. Πού μυαλό για να γράψω κάτι;


Αυτά είναι που λέμε τα μαγικά του σύμπαντος.. Εχθές του έβαλα τις φωνές, σήμερα μου έκρυβε εκπληξούλες.. Τρομάζω από τη μια, από την άλλη γουστάρω με τα χίλια!

Πάω να χαθώ στο μαγικό το δάσος.. εκεί που τα ξωτικά χορεύουν αθώα, ναζιάρικα, σκανδαλιάρικα.. Εκεί που υπάρχει πολύ magic.. 

φιλάκια..


Κριός
Φουρτούνες έρχονται από τις 10 ως και τις 12 γιατί προκύπτουν θέματα με το σπίτι, υποχρεώσεις που εκκρεμούν καιρό τώρα και που θα μείνουν ξανά στον αέρα. Σου αλλάζουν τα σχέδια, βρίσκεις όμως την άκρη. Αλλαγές στις 13 που δε σου αρέσουν. Μέχρι και τις 9 φτιάχνουν οι σχέσεις σου, επικοινωνείς ξεκάθαρα με το περιβάλλον σου και σε πολύ ήρεμους τόνους. Δε χρειάζεται να επιμένεις αν δε συμφωνούν μαζί σου, υπάρχει χρόνος για να αλλάξουν τα δεδομένα.
*Ξέχνα τα πείσματα για λίγο

Ταύρος
Καταπληκτικές οι ημέρες σου, ζεις το όνειρο. Μια επιθυμία σου μεγάλη πραγματοποιείται και ο έρωτας μπαίνει πολύ δυναμικά στη ζωή σου, ένας σίφουνας κανονικός. Ως και τις 9, φεύγουν τα εμπόδια, βρίσκεις τους ρυθμούς σου. Στις 10 φρόντισε να κάνεις αυτό που εσύ θες! Σου κάνουν νάζια στις 11 για ένα οικονομικό ζήτημα ή δε λαμβάνεις την απάντηση που προσμένεις. Μια ευκαιρία στις 12 παρουσιάζεται άρπαξέ την και ότι βγει.. Επαγγελματικό μαντάτο στις 13.
*Μη ξεμυαλίζεσαι

Δίδυμος
Τις παίρνεις τις αποφάσεις σου μέχρι και τις 9 και ή μένεις όπως πρέπει ή φεύγεις. Επιστρέφεις σπίτι σου στις 10, μείνε λίγο μόνη να σκεφτείς. Στις 11 διαπιστώνεις πως ο σύντροφός σου, έχει στραφεί κάπου αλλού εξαιτίας σου. Από τις 12 και μετά απογειώνεσαι, γίνεσαι πιο κοινωνική και οι φίλοι είναι δίπλα σου να σε στηρίξουν. Ψάχνεις να βρεις αιτίες, για να βρεις το τέλειο πάτημα και θα τις βρεις γιατί αυτή τη φορά έχεις και ένα δίκιο. Οργανώσου καλύτερα έξοδα σε περιμένουν.
*Ξεπέρασε τις ανασφάλειές σου

Καρκίνος
Φρόντισε να βγεις έξω να διασκεδάσεις. Μια αναστάτωση στις 11 τη ξεπερνάς όμως. Δίνεις σημασία στο σπίτι σου, στους δικούς σου τους ανθρώπους και ως και τις 13 αγαπάς και αγαπιέσαι. Μη φοβάσαι τίποτα! Ευχάριστες πολύ οι ημέρες σου. Μέχρι και τις 10 θα μπορέσεις να πετύχεις ένα στόχο που έχεις βάλει, να βελτιώσεις τις σχέσεις σου και να εκφραστείς ελεύθερα. Που σημαίνει πως οτιδήποτε έχεις κατά νου, να το βγάλεις από μέσα σου δίχως τύψεις.
*Δώσε βάση σε έναν νέο έρωτα

Λέων
Οργανώνεις τη ζωή σου και σε προσωπικό επίπεδο και σε οικονομικό. Κάποτε σου είχαν προτείνει κάτι, που τότε σου ήταν αδιάφορο. Μπορείς να το δεχθείς, γιατί μερικές φορές ποτέ δεν είναι αργά. Φρόντισε μέχρι και τις 9 να τακτοποιήσεις τους λογαριασμούς σου. Μπαίνεις σε σκέψεις για μια νέα δουλειά, για μια αύξηση ή μια προαγωγή. Πίστεψε στον εαυτό σου και μέχρι τις 12 φρόντισε να δραστηριοποιηθείς. Πολύ καλή μέρα για ένα επαγγελματικό ραντεβού είναι στις 13.
*Δραστηριοποιήσου!

Παρθένος
Προσοχή στις 7 η ημέρα κρύβει εντάσεις σε προσωπικά ή επαγγελματικά θέματα. Όλα τα ξεπερνάς στις 8, μια επιθυμία σου γίνεται αληθινή. Φρόντισε να κάνεις ότι σε ευχαριστεί και οι δουλειές μπορούν να γίνουν και αργότερα. Βέβαια στις 11 σε στριμώχνουν και αναγκαστικά δίνεις τη προσοχή σου στην οικογένεια. Ως και τις 10 λύσεις έρχονται έτσι ξαφνικά. Μια νέα δουλειά ή πρόταση επαγγελματική προκύπτει στις 12. Έξοδα σε πνίγουν στις 13.
*Ψυχραιμία πάνω από όλα

Ζυγός
Πολύ μπερδεμένη σε βρίσκω. Με τα ερωτικά σου ασχολείσαι, και τις παίρνεις τις αποφάσεις σου ως και τις 9. Θα καταφέρεις να πάρεις κάτι πίσω, αλλά το θέμα είναι τι πραγματικά σε κάνει ευτυχισμένη. Διαφωνείς με όλο τον κόσμο στις 10. Θα πρέπει να κρατήσεις διπλωματική στάση στις 11, για να μη χάσεις στο τέλος ένα πολύ σημαντικό άνθρωπο από τη ζωή σου. Εκρηκτική η ημέρα σου στις 12. Προσπάθησε να είσαι ψύχραιμη. Αλλαγές έρχονται ευχάριστες στις 13.
*Προχώρα σε αλλαγές

Σκορπιός
Η πιο ευχάριστη εβδομάδα του Οκτώβρη. Ο έρωτας σου χτυπά τη πόρτα, μαθαίνεις πράγματα που σε αναστατώνουν και σε ξεσηκώνουν και μέχρι και τις 10 δοκιμάζεις κάτι το διαφορετικό και αλλάζεις γνώμη κατά πολύ. Βγαίνεις, διασκεδάζεις είσαι με τους φίλους σου στις 11. Το ρίχνεις στη γυμναστική και την υγιεινή διατροφή στις 13. Κάνεις σώμα ξανά! Κάτι πολύ ευχάριστο σου συμβαίνει στις 12. Σε επαινούν ή για τη καλή σου τη δουλειά, ή λεφτά σου δίνουν.
*Ερωτοτροπείς ευχάριστα

Τοξότης
Τα ξανά βρίσκεις με τους φίλους σου στις 9, φεύγουν τα μαύρα τα σύννεφα. Πρόσεχε τα λόγια σου στις 10. Εντάσεις έρχονται στις 11, ένας καυγάς, είτε με το σύντροφό σου, είτε με κάποιον φίλο, σε κάνει να πεις το μεγάλο αντίο και με πολύ άσχημο τρόπο. Μια κρύο και μια ζέστη στις 7. Εκεί που σε αποθαρρύνουν, εκεί σε ξεσηκώνουν και μπαίνεις ξανά δυναμικά στο παιχνίδι της δουλειάς. Κατι ευχάριστο συμβαίνει στη δουλειά σου, βάζεις νέους στόχους και προχωράς.
*Κράτα τις ισορροπίες

Αιγόκερως
Φρόντισε να βγεις για διασκέδαση στις 10, το έχεις μεγάλη ανάγκη. Εντάσεις στο σπίτι. Δίνεις ξανά βάρος στη δουλειά σου και αυτή τη φορά σε ξελασπώνει ένας φίλος. Μέχρι και τις 9 ασχολείσαι, ονειρεύεσαι, βάζεις νέους στόχους. Πάλι όμως το μυαλό σου γυρίζει σε επαγγελματικά θέματα, τα οποία όμως τώρα μπορείς να τα αντιμετωπίσεις επιτυχώς. Ξεσηκώνεσαι για κάτι νέο, ελπίζεις για το καλύτερο. Από τις 13 και μετά θα πρέπει να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στη δουλειά.
*Προσωπική ζωή έχεις;

Υδροχόος
Μέχρι και τις 9 λύνεις τα θέματά σου, ηρεμείς και στις 10 μπορείς να ζήσεις ανεπανάληπτες στιγμές. Εκφράσου, δείξτε τι νιώθεις, αυτό που θα λάβεις θα είναι πολύ μοναδικό. Βασανίζεσαι πάλι με τα οικονομικά σου τα ζητήματα. Ζήτα βοήθεια αν χρειάζεται, μην αναλώνεσαι, έχεις άλλες προτεραιότητες, όπως τον έρωτα. Αλλάζει το σκηνικό στα επαγγελματικά σου, νέες ευκαιρίες, το χρήμα έρχεται και θα γίνει το δικό σου. Όπως ακριβώς το θες! Ένα σημάδι στις 13.
*Χαμογέλασε, μη κρύβεσαι

Ιχθύες
Θετικές οι μέρες σου ως και τις 9, κάνε καλές δημόσιες σχέσεις και φρόντισε και λίγο τον έρωτα ή αλλιώς το σύντροφό σου. Σε πιάνουν τα παράπονα στις 10, πως κανείς δε σε αγαπά. Πετάς στα σύννεφα και σε προσγειώνουν ανώμαλα στις 7. Προσωρινό είναι. Τακτοποίησε τις εκκρεμότητές σου στις 11 και μη πας να ξεφύγεις, μέσα από ψεύτικα δάκρυα. Αλλάζει το σκηνικό ως και τις 13, μπορεί να προκύψει μια νέα δουλειά, ένα επιπλέον εισόδημα. Σίγουρα ξημερώνει μια νέα ημέρα, αρκεί να το ψάξεις και εσύ λίγο παραπάνω.
*Η τύχη είναι με το μέρος σου

magicfariel@gmail.com