Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 05/10/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Προς μεγάλη μου έκπληξη διαπιστώνω πως σήμερα είναι η ημέρα των Ταύρων! Τα άστρα συγκεντρώθηκαν εκεί σε ένα σημείο, έβαλαν στόχο και
θα ρίξουν όλη τη μαγική τους τη χρυσόσκονη, πάνω σε εμάς τα Ταυράκια. Μα πώς έγινε αυτό το θαύμα; Ενθουσιάζομαι, αλλά φοβάμαι κιόλας, γιατί; Ποτέ τίποτα δε βγαίνει αληθινό!

Για έρωτες μιλάει; Καταστροφές έρχονται! Μπορεί σε εσάς να μη συμβαίνουν τέτοια κακά.. αλλά σε εμένα.. τα πάντα όλα! Τι πήγα σε χαρτορίχτρες.. Τι σε φλιτζανούδες; Τι σε αστρολογού; Πού είναι ο έρωτας; Ο Μαχαραγιάς μου; Χα χα .. πόσο χαζή νιώθω.. δε φαντάζεστε!

Και κάπως έτσι σας λέω.. adios amigos..

φιλάκια..


Κριός
Δύσκολη μέρα σας ξημέρωσε. Ξαφνικά θα σας βγάλουν πρόγραμμα και θα σας το επιβάλουν κιόλας. Δε νομίζω να το επιτρέψετε αυτό με αποτέλεσμα να υπάρξουν εντάσεις. Να είστε ψύχραιμοι, όμως συγχρόνως ετοιμοπόλεμοι!

Ταύρος
Θετική η ημέρα σας όμως προς άγνωστη κατεύθυνση. Να έχετε κοντά το τηλέφωνό σας, γιατί μπορεί να χτυπήσει και να συμβεί το απρόβλεπτο. Να ντυθείτε ωραία από το πρωί, για να είστε έτοιμοι για βόλτες. Κάτι ευχάριστο θα σας συμβεί.

Δίδυμος
Σήμερα θα πρέπει να επιστρέψετε κάτι χρήματα σε ένα γνωστό σας πρόσωπο. Μπορεί να τα έχετε τα λεφτά, μπορεί και όχι. Φροντίστε να είστε ειλικρινής και όσο πιο τίμιοι γίνεται. Βασικά αντιμετωπίστε το θέμα αυτό με σοβαρότητα.

Καρκίνος
Έχετε ξεκουραστεί με το παραπάνω, σήμερα θα πρέπει να τα δώσετε όλα στο θέμα της δουλειάς. Μη φοβηθείτε να ξεκινήσετε από τις προβληματικές τις καταστάσεις, αυτές θα σας αποσπάσουν πολύτιμο χρόνο όμως αργότερα θα σας γλιτώσουν.

Λέων
Κάτι που έχετε στο μυαλό σας δε προχωράει όπως θα θέλατε και θα τα πάρετε φουλ κρανίο. Άλλο πράγμα η φαντασία και άλλο η πραγματικότητα. Αν λίγο τα ξεχωρίσετε, θα δείτε πως όλα γίνονται για το καλό σας. Αφήστε την ημέρα να κυλήσει ήρεμα.

Παρθένος
Επαγγελματικά τα βάσανά σας, αφού έχετε κάνει όλες τις απαραίτητες τις ενέργειες για να πετύχετε τους στόχους σας. Υπομονή και όχι νευρικά πράγματα. Να ξέρετε πως από τις 08/10 και μετά θα ξεμπλοκάρουν οι υποθέσεις σας. Το νου σας..

Ζυγός
Με το καλημέρα σας θα πρέπει να φορτσάρετε γιατί δε θα προλάβετε να κάνετε και πολλά! Σας στρεσάρουν διάφορα άτομα, σας φορτώνουν με δικά τους προβλήματα, βασικά θα ζητήσουν από εσάς να βγάλετε το φίδι από τη τρύπα. Εκνευρίζεστε..

Σκορπιός
Λίγο με τα νεύρα σας θα παίξουν σήμερα, βαθιές ανάσες και βλέμμα προς τον ωκεανό. Το ξέρουμε πως δε συμφωνείτε εύκολα με τους άλλους, αφού όλα πρέπει να γίνονται με το δικό σας τρόπο. Ας είστε ρεαλιστές λοιπόν και ψύχραιμοι..

Τοξότης
Πεσμένα τα κέφια σήμερα. Συνεπώς οτιδήποτε έχετε να κάνετε, θα δυσανασχετήσετε και θα δείτε τη πιο αρνητική πλευρά σε όλες τις υποθέσεις σας. Αφήστε το για αύριο, ή καλύτερα μετά τις 08/10, γιατί μαύρα σύννεφα μαζεύτηκαν από πάνω σας!

Αιγόκερως
Ζόρικη η μέρα σας κυρίως στη δουλειά. Μπορεί να γνωρίζετε τα πάντα, να είστε ικανοί από μόνοι σας να σβήνετε φωτιές που προκύπτουν, όμως σήμερα θα πρέπει να συνεργαστείτε με τον κόσμο. Θα φτάσει πιο γρήγορα το βραδάκι..

Υδροχόος
Σήμερα θα σας τη πέσουν όλοι αυτοί οι καλοθελητές, θα σας πουν όλα τα αρνητικά του κόσμου και ίσως να πέσετε και σε μαρασμό. Ακούστε με προσοχή, μη πιστεύετε λέξη και κάντε υπομονή λίγες μέρες. Τίποτα δεν είναι έτσι όπως φαίνεται..

Ιχθύες
Εντάξει δεν έχετε τα κέφια σας, αλλά τις ζαβολιές εσείς τις κάνατε. Ζόρικη η ημέρα σας, θα δείτε διάφορα που δε σας αρέσουν, φτιάξτε τα με όμορφο τρόπο και μη γκρινιάζετε σα τα μικρά τα παιδιά. Μια εξερεύνηση δε θα ήταν άσχημη ιδέα.

magicfariel@gmail.com