Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 01/10/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά & καλό μήνα! Χειμωνιάζει με γοργούς ρυθμούς, μου αρέσει κατά κάποιο τρόπο, αγωνιώ για το άγνωστο που έρχεται.. Το σύμπαν έχει
βαλθεί να μας τρελάνει εντελώς! Μας έχει κάνει λάστιχο, μια ο Ερμής είναι ανάδρομος, αλλά πού και πού έχει κέφια.. Στα πατώματα εμείς, τα μαντάτα απρόβλεπτα και τσαχπινογαργαλιάρικα.. Μια η Αφροδίτη τρέχει να κρυφτεί, όλα μας τα μυστικά στη φόρα. Ο Άρης από όπου και αν βρίσκεται μας κάνει άνω κάτω! Τσακωνόμαστε ακόμα και με το γαλατά. Θυμάστε; Και έρχεται και ο Ποσειδώνας και ο Πλούτωνας και φέρνουν τα φανταστικά σκοτάδια! Είναι κατάσταση αυτή; Χα χα !


Ο Οκτώβρης που λέτε, θα είναι πολύ super! Αφού επιβιώσαμε από τις εκλείψεις και τα κόκκινα φεγγάρια, δε μασάμε τίποτα! Σωστά; Δε θα σας αποκαλύψω ακόμα αυτά που θα έρθουν, αλλά μόνο που θα έχει πανσέληνο στο Ταύρο, ω ρε μάνα μου!

Για αυτό Ταυράκια, να ετοιμαστούμε.. all together.. και να κάνουμε τα μαγικά μας..


φιλάκια..


Κριός
Με μουτράκια σας μπαίνει ο νέος μήνας, γιατί; Πάλι κάποιος δε σας κάνει το χατίρι, θα δυσανασχετήσετε με κάτι που θα μάθετε, πάντως θα ζοριστείτε αρκετά γιατί δε σας παίρνει να φέρετε αντιρρήσεις γενικώς! Δύσκολη μέρα για εσάς, αλλά κρατηθείτε, γιατί αύριο θα τη βρείτε την άκρη του νήματος. Απλά σήμερα δουλέψτε το καλά.. με πιάνετε τι σας λέω;

Ταύρος
Όλη σας η προσοχή σε επαγγελματικά ζητήματα, από αυτά που σας αρέσουν. Μέρα πολύ δυνατή, χαρούμενη και θα έχετε μια απίστευτη ενέργεια να κάνετε τα πάντα. Όποιος και αν σας ενοχλήσει γειώστε τον με όμορφο τρόπο φυσικά, αλλά είστε και λίγο άγαρμποι σε αυτά, όλο και κάποιος θα σοκαριστεί! Κάντε το πρόγραμμά σας και μη ξεφεύγετε από αυτό, ότι και αν λένε οι άλλοι..

Δίδυμος
Σας την έκαναν την ερώτηση και περιμένουν σήμερα μια απάντηση. Δε πιστεύω να έγινε πρόταση γάμου; Περισσότερο βλέπω, να μπήκαν κάποια όρια, κάποιοι κανονισμοί, πάντως πνίγεστε πουλάκια μου, πνίγεστε. Καλύτερα να μην απαντήσετε ακόμα ή να σταματήσετε και εσείς τις ερωτήσεις, γιατί στο τέλος θα το βγάλετε εσείς το φίδι από τη τρύπα και δε θα σας αρέσει καθόλου.

Καρκίνος
Κάποιο ραντεβού θα έχετε σήμερα και θα γκρινιάξετε ως συνήθως γιατί θα πάτε λίγο πιο νωρίς και θα περιμένετε λίγη ωρίτσα μέχρι να έρθει το άτομο που περιμένετε. Να κάνετε υπομονή και να απολαύσετε τη βόλτα σας, ακόμα και μόνοι, είναι μια καλή ευκαιρία να σκεφτείτε πέντε πράγματα παραπάνω. Τι ρομαντικά πλασματάκια είστε εσείς; Χαζέψτε τον κόσμο, τι φοράει, να έχετε να κάνετε και gossip αργότερα..

Λέων
Δύσκολη μέρα για εσάς, αφού θα πρέπει να κάνετε διάφορες δουλειές και να ακολουθήσετε τους νόμους κατά γράμμα. Μη πάρετε καμία πρωτοβουλία από εκείνες που μετά φέρνουν αναστάτωση στους πάντες, καλύτερα να προτιμήσετε τις οδηγίες και ας έχει και στη τελική και κάποιος άλλος την ευθύνη. Ναι, το ξέρω, δε σας ταιριάζουν τέτοιες συμπεριφορές όμως χρειάζεται πού και πού!

Παρθένος
Πάλι έχετε βάλει ένα στόχο σχετικά ακατόρθωτο. Σήμερα λοιπόν, το δαιμόνιο το μυαλό σας θα βρει τον τρόπο για να φτάσετε πιο γρήγορα εκεί. Που σημαίνει πως θα γίνετε πιο μάχιμοι, πιο ευέλικτοι και θα προσαρμοστείτε με το ανορθόδοξο.. Καλά μη κοκκινίζετε γιατί ξέρουμε τι σκοτεινοί τύποι είστε κατά βάθος.. Δε σας νοιάζει τίποτα άλλο, παρά να γίνει το δικό σας και εντός της ημέρας!

Ζυγός
Μπορεί να έχετε βάλει κάτι στο μυαλό σας και να μη σας κάθετε με τίποτα! Κάθε εμπόδιο για καλό, έτσι να το βλέπετε και σήμερα καλά θα κάνετε να μην επιμείνετε, δε θα σας βγει με τίποτα. Από κέφια όχι και τόσο, χειμωνιάζει και δε σας αρέσει, ρούχα τώρα πάνω σας ξαφνικά, αλλά στη πορεία θα αλλάξετε γνώμη ως συνήθως.. Φροντίστε να χουχουλιάσετε μέσα σε μια αγκαλιά.. Κάνει καλό!

Σκορπιός
Σας το λέω από τώρα μέχρι και τις 03/10 θα είστε μέσα στη γκρίνια και τα σκοτάδια. Δε θα γίνει το δικό σας με τον τρόπο που θέλετε και φυσικά δε σας αρέσει καθόλου αυτό και σας ακούω να φωνάζετε ως εδώ πέρα.. Κάντε πίσω, αφήστε τους να φάνε τα μούτρα τους, χαλαρώστε επιτέλους και στη τελική αν είστε σίγουροι για τον εαυτό σας θα συμβεί το καλό, είτε με τον έναν τρόπο, είτε με τον άλλον!

Τοξότης
Ο χρόνος που έχετε είναι περιορισμένος το ξέρετε αυτό; Τι εννοώ, αν κάποια ψυχή σας ζητήσει βοήθεια, να το σκεφτείτε προσεκτικά, γιατί το ζητούμενο στη συγκεκριμένη περίπτωση, δε θα είναι η καλή η πράξη, αλλά το να σας ξεγελάσουν. Για αυτό ετοιμάστε ένα ηρωικό όχι και ασχοληθείτε με τις υποθέσεις σας. Αλλιώς θα πρέπει το άτομο αυτό, να αξίζει πραγματικά το κόπο για να ασχοληθείτε.

Αιγόκερως
Θα τα βάλετε σήμερα με το σύντροφό σας και η μουρμούρα θα πάει σύννεφο. Δε σας αρέσουν τα μαλλιά του ή της, το πώς ντύνεται, τα παπούτσια, πάντως όλα θα σας φταίνε. Και κάπως έτσι θα ανάψουν τα αίματα πρωί-πρωί και το κακό συνεχίζεται. Καλέ τι πάθατε; Μήπως φαντάζεστε ένα νέο ταίρι; Μήπως το υποσυνείδητο φωνάζει για αλλαγές; Να και το κακό το διαβολάκι .. χα χα .. Φρόνιμα..!

Υδροχόος
Δύσκολη η ημέρα σας πολύ! Άλλα θα λέτε, άλλα θα καταλαβαίνουν, θα τρελαθείτε κανονικά και νομίζω θα τα πάρετε φουλ στο κρανίο και θα αρχίσετε να φωνάζετε σα τους λωλούς! Ότι και να πω, η μέρα από μόνη της φέρνει εκνευρισμό, εντάσεις, ασυνεννοησία και πολύ πονοκέφαλο. Για αυτό ότι και αν συμβεί, ψυχραιμία, υπομονή, γιατί αύριο ξημερώνει μια πολύ super ημέρα.. Δε χρειάζεται να φέρετε τη καταστροφή..

Ιχθύες
Είστε χαρούμενοι κατά βάθος, γιατί κάτι που ετοιμάζετε έχει ανταπόκριση και προχωράει ακάθεκτα. Μερικά εμπόδια, πάει θα φύγουν και αυτά και μετά θα μπορέσετε να ασχοληθείτε με το ζουμί της υπόθεσης. Αν αυτό που κάνετε, βγαίνει από μέσα σας με πολύ πάθος και λατρεία, τότε θα λάβετε ακριβώς το ίδιο πίσω. Είναι μαγικά κόλπα αυτά.. που σας ταιριάζουν στο απόλυτο..

magicfariel@gmail.com