Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

Δίδυμοι, Ζυγοί & Υδροχόοι είστε έτοιμοι να συναντήσετε το παρελθόν σας;;; by F’Ariel!

Τα ζώδια του αέρα.. Είστε αεράτα ξωτικά εσείς.. δε σας πιάνει ποτέ κανείς! Μια εδώ, μια εκεί, ζείτε τον έρωτα κάθε στιγμή, όμως
παντού αφήνετε συντρίμμια! Το ξέρετε και αυτό..

Ο Ερμής τα φταίει όλα, που βολτάρει εκεί πάνω στο σύμπαν, κάνει τρελίτσες με τους άλλους τους Θεούς και αν και βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία, έχει κέφια! Τρελά κέφια! Για αυτό τις επόμενες ημέρες, θα σας συμβούν τα απίστευτα.

Συναντήσεις ξαφνικές, τηλέφωνα απρόοπτα, μηνυματάκια από ανθρώπους που έχετε καιρό να δείτε, μπορεί ακόμα και εσείς να αναστατώσετε μερικές ψυχές.. πάντως το παρελθόν, θα σας κάνει κούκου και θα ταρακουνηθεί το είναι σας..
Ευχάριστα τα μαντάτα, βέβαια το τι θα συμβεί από εκεί και έπειτα, άγνωστο! Σίγουρα θα περάσετε καλά τουλάχιστον ως και τις 04/10, θα χαμογελάσετε πονηρά, ακόμα και τα μουστάκια σας και ω ναι θα ζήσετε με πάθος και πολύ έρωτα!!!!!!

τις ευχές μου..

Δίδυμος
Ο έρωτας σας χτυπά τη πόρτα με το έτσι θέλω. Μπορεί να είναι μια ξεχασμένη ύπαρξη, μπορεί να είναι κάποιος που κάπως, κάποτε, να προσμένετε το απρόβλεπτο. Ακόμα και το ανεκπλήρωτο μπορεί να εκπληρωθεί! Μέχρι και τις 3/10 θα δείτε κάποια σημάδια, μπορεί να χτυπήσει το τηλέφωνο, ή κάποιο μήνυμα να προκύψει και να αναστατωθείτε τρελά! Τα έχετε κάνει ήδη μπάχαλο στη ζωή σας, να ξέρετε πως για όλα υπάρχει λόγος. Αν ξαφνικά δηλαδή χαλάσατε μια σχέση, ή βρίσκεστε στα πρόθυρα, είναι γιατί ο πρίγκιπας πάνω στο άλογο ή η πριγκηπέσα, έρχονται, είναι στο δρόμο.. Πολύ φοβερά σας τα λέω, αλλά ποτέ δε ξέρετε το σύμπαν τι εκπλήξεις φέρνει.. Ο Ερμής αν και βρίσκεται ανάδρομος, φέρνει μεν εμπόδια, αλλά ο έρωτας είναι πιο δυνατός! Τα νικάει όλα!

Ζυγός
Ναι μεν, αλλά! Τι εννοεί ο ποιητής. Είναι μέρες που θα πάρετε αποφάσεις για το ερωτικό σας το μέλλον. Νομίζω σας έχουν κάνει ή πρόταση γάμου, ή έχουν γίνει τελεσίδικες συζητήσεις, τύπου ή σοβαρεύεστε, ή όχι και μένετε σα τη καλαμιά στο κάμπο. Αυτό είναι τραγικό για τα δικά σας τα δεδομένα και νομίζω πως θα εξαφανιστείτε, με τους φίλους σας, να ξεσκάσετε όλως τυχαίως και ποιος σας είδε μετά! Στις 2/10 τις παίρνετε τις αποφάσεις σας, στις 3/10 τα δίνετε όλα, νομίζω ξεγυμνώνεστε, αφού θα εμφανιστεί ο πειρασμός, η ύπαρξη αυτή, που θα σας αναστατώσει πολύ και θα σας θυμίσει ποιοι είστε στη πραγματικότητα και τι θέλετε από τη ζωή σας.. Μέχρι και τις 04/10 να επιμείνετε για το ακατόρθωτο. Ο έρωτας βρίσκεται μπροστά σας και δε κάνετε κάτι για αυτό.. Μπερδεμένα σας τα λέω.. αλλά και εσείς πουλάκια μου.. μπερδεμένοι είστε..

Υδροχόος
Τι να πει κανείς για τη περίπτωσή σας; Τι;;; Ταξιδεύετε, πάντως με μια βαλίτσα στο χέρι σας βρίσκω, είναι οι μέρες τέτοιες που όλο και κάπου έχετε να πάτε. Άντε να το πω και στη γλώσσα σας, Business & Pleasure.. Σωστά; Ο έρωτας πού κολλάει; Θα συναντήσετε μια ύπαρξη που ήδη γνωρίζετε αλλά έχετε πολύ καιρό να δείτε. Δε ξέρω αν θα έχετε ζήσει το όνειρο, ή αν θα το ζήσετε, πάντως φτιάχνει πολύ η διάθεσή σας και μέχρι τις 04/10, πετάει η ομάδα! Άγνωστο αν θα κρατήσει, εσείς επιλέγετε ως συνήθως! Τις ημέρες αυτές αφού η ερωτική σας διάθεση θα βρίσκεται στα ύψη, εγκρίνονται οι τρέλες, τα αυθόρμητα και όπως πάνε και όπως έρθουν.. Πάντως τη συνάντηση θα την έχετε.. και θα είναι απρόβλεπτη.. Πιο απρόβλεπτη πεθαίνεις..!

magicfariel@gmail.com