Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Ερωτικά μυστικά αποκαλύπτονται! Τα Ζώδια χορεύουν σε άλλους ρυθμούς σήμερα, by F’Ariel!

Μυστικά.. ερωτικά μυστικά, έχει ο κόσμος μπόλικα από αυτά.. Ένοχα μυστικά, πλημμυρισμένα από συναισθήματα, πάθους, αγάπης, πόνου, χαράς.. όλα καταλήγουν
σε μια ανάμνηση, άλλοτε γλυκιά και άλλοτε ξινή.. μεταξύ μας τώρα.. μερικά δε ξεπερνιούνται ποτέ!

Το θέμα είναι όμως άλλο! Αυτά που έχουμε εκμυστηρευτεί στους φίλους μας, στους ανθρώπους μας, δεν αφορούν όλο τον κόσμο. Μερικά ίσως δε θα έπρεπε να τα πούμε ποτέ, να όμως που η ρημάδα η καρδιά ψάχνει απεγνωσμένα για να εκδηλωθεί γιατί θα σκάσει..

Προτείνω, στους κακοπροαίρετους, να συγκρατηθούν, ανεξάρτητα αν η επιρροή του Πλούτωνα θα είναι άκρως σκοτεινή και να συμμαζευτούν, γιατί το κακό που θα μοιράσετε, να το περιμένετε πάλι πίσω.. Το να πληγώσετε ανθρώπους που αγαπούν κρυφά, δεν έχει κάποιο νόημα, γιατί η αγάπη νικάει τα πάντα! Τα αγνά τα συναισθήματα, είναι δυνατά, μοναδικά και κρύβουν απίστευτη μαγεία..

Ερωτικά μυστικά.. φέρνουν ίντριγκες, δάκρυα, απογοητεύσεις, όταν δε πιάνουν τόπο, αλλά να που υπάρχουν, ζούμε μαζί τους, ονειρευόμαστε.. το άπιαστο.. το ακατόρθωτο.. κάτι σιγο-καίει.. σωστά;

Σσσσσσσσσστ είναι μυστικό..


Κριός
Κάτι θα μάθετε ή για το σύντροφό σας, ή για το άτομο που σας ενδιαφέρει ερωτικά! Υπάρχει το ενδεχόμενο να πέσετε από τα σύννεφα, κάτι που θεωρούσατε δεδομένο, απλά να ήταν μέσα στο μυαλό σας, καιρό τώρα! Πριν πιάσετε το τσεκούρι ή το μπαλντά, ψάξτε το γιατί μπορεί να είναι έτσι, μπορεί και να μην είναι. Όμως και ένοχο να είναι το άτομο, κατά πάσα πιθανότητα να έχετε μερίδιο ευθύνης και εσείς!
*Προσοχή!

Ταύρος
Θα το μάθετε το νέο, θα το πάθετε το εγκεφαλικό, ο σκοπός αυτός θα είναι, για αυτό συγκρατηθείτε και μη πεθάνετε κιόλας! Ο άνθρωπος που θα σας σφυρίξει το μαντάτο, σίγουρα θα θέλει το κακό σας και τίποτα άλλο. Καταρχήν, ο στόχος είναι να πληγωθείτε, να απογοητευτείτε και να παρατήσετε τα όπλα, είτε αφορά τη σχέση σας, είτε το άτομο που σας αρέσει πολύ! Ερωτικά παραπονάκια από το ταίρι σας.. Να τα προσμένετε..
*Προσοχή!

Δίδυμος
Να και η φιλενάδα ή ο φίλος, που θα ανοίξει το στοματάκι του και θα σας θάψει κάτω από τη γη στο τσακ μπαμ. Παρελθόν έχετε στα σίγουρα, άτακτο και αλανιάρικο και να που θα μαθευτούν λεπτομέρειες για κάτι που έχει τελειώσει αιώνες τώρα και θα εκτεθείτε ανεπανόρθωτα στο σύντροφο σας ή σε μια νέα γνωριμία που έχει προκύψει πρόσφατα. Παραδεχθείτε την αλήθεια, αν και δε θα το κάνετε ποτέ αυτό.. και τώρα που ξέρετε ποιος σας θάβει.. απλά κάντε τον πέρα!
*Προσοχή!

Καρκίνος
Άσχημη μέρα και για εσάς, αφού θα το μάθετε το νέο για το σύντροφό σας και θα γίνει ο χαμός ο ίδιος. Από κουβέντες σε στιλ χαβαλέ, κάπως έτσι θα ξεκινήσει και ξαφνικά κάποιος θα πετάξει τη κοτσάνα και δε θα μαζεύεται το θέμα από πουθενά. Εσείς που είστε μόνοι και έρημοι, θα ανοίξτε την ατζέντα και θα ταξιδέψετε στο παρελθόν, σε ξεχασμένες αγάπες.. Μη το κάνετε το λάθος, γιατί μπορεί να μάθετε πως κάποιος παντρεύτηκε να το πάθετε το εγκεφαλικό!
*Προσοχή!

Λέων
Υπάρχει ένα άτομο που σας γουστάρει πολύ και θα κάνει τα πάντα για να σας έχει. Συνεπώς, θα μάθετε κάτι, που θα σας ενοχλήσει, θα σας ρίξει στα πατώματα, για μια μεγάλη σας αγάπη, για τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει τέλος πάντων και παίζει από αντίδραση να τρέξετε για απιστίες και ξένες αγκαλιές γενικότερα. Πριν εκτεθείτε ανεπανόρθωτα, θα σας έλεγα να ηρεμίσετε και να το ψάξετε το θέμα, με όμορφο τρόπο φυσικά γιατί μετά δε θα έχετε καμία ελπίδα για κάτι καλύτερο. Μη πιστεύετε κουβέντα! Σας εξαπατούν!
*Προσοχή!

Παρθένος
Ερωτικό σίγουρα δε θα είναι, όμως κουτσομπολιό εις βάρος σας, θα συμβεί και θα το μάθετε και θα εκνευριστείτε απίστευτα. Πολύ καλός φίλος ή φίλη θα είναι, άτομο που έχετε μοιραστεί τα εσώψυχά σας, που γνωρίζει την αλήθεια, όμως θα αποδειχτεί τελικά φίδι. Το καλό είναι πως εκεί που θα τα πει, κανείς δε θα πιστέψει, γιατί ήδη σας γνωρίζουν, είστε και έντονη προσωπικότητα, αλλά μόνο το σούσουρο φτάνει.. Μάχιμους σας θέλω και καθόλου ευαίσθητους!

Ζυγός
Κανένα μυστικό σας δε θα αποκαλυφθεί, αντιθέτως θα διαπιστώσετε για ακόμα μια φορά πως ο σύντροφός σας, ή ένα άτομο από το παρελθόν, που κάποτε ερωτευθήκατε, ασχοληθήκατε με πάθος, αγαπήσατε, τελικά δε σας κάνει σε καμία περίπτωση όμως. Μπορείτε να κλείσετε τη πόρτα και να κοιτάξετε μπροστά; Εκτός αν σας αρέσει να βασανίζεστε. Λοιπόν φρόνιμα και αν το μυαλό σας πηγαίνει στο απαγορευμένο.. φωνάξτε τη πυροσβεστική!

Σκορπιός
Η αγαπημένη σας ημέρα! Θα βγάλετε τα μαχαίρια, το δηλητήριο, θα στοχεύσετε και θα προκαλέσετε μεγάλο πανικό! Εντάξει σας έχουν κάνει κακό στο παρελθόν, σας έχουν πληγώσει, σας απογοήτεψαν, Κρόνος ήταν αυτός, αλλά το να το κρατήσετε Μανιάτικο και σήμερα να κάνετε επίθεση, το βρίσκω πολύ Σκορπίστικο, όμως θα υπάρξουν αντίποινα. Το νου σας, γιατί θα ανοίξετε τους ασκούς του Αιόλου και να μεν θα εκθέσετε το πρόσωπο αυτό ανεπανάληπτα, αλλά θα συμβεί το ίδιο και σε εσάς.. Αξίζει το κόπο;

Τοξότης
Εσείς που φλερτάρετε, με άγνωστες υπάρξεις, που σας το παίζουν δύσκολοι, καλά θα κάνετε να κοιτάξετε και λίγο αλλού! Δηλαδή είναι πολύ κακό να σας θεωρούν δεδομένους και αφού το έχετε το νάζι, μοιραστείτε το και με κάποιον άλλον που ίσως να το εκτιμήσει πολύ περισσότερο. Ναι θα προκαλέσετε ζήλιες, ανακατωσούρα, θα στάξει η γλώσσα σας λίγο φαρμάκι και ναι θα πληγώσετε το γόη, ή τη γόησσα .. αλλά δε πειράζει! Συμβαίνουν και αυτά πού και πού..

Αιγόκερως
Ανακατεύεται η οικογένειά σας, στα προσωπικά σας τα ζητήματα και σας τα κάνουν άνω κάτω! Μπορεί να θέλουν να σας χωρίσουν, μπορεί να θέλουν να σας εκθέσουν, όλα παίζουν, γιατί και η ημέρα αστρολογικά δεν είναι και η καλύτερη. Βέβαια, ο χαρακτήρας σας είναι τέτοιος που δε θα δώσετε ιδιαίτερη σημασία, αντιθέτως θα τους κλείσετε και τη πόρτα κατάμουτρα και θα στρώσουν! Σκληροί παίχτες, που δε πτοείστε από τέτοιες συμπεριφορές!

Υδροχόος
Πέρα από όλα τα κακά που έχετε, κάθεστε και ακούτε τον έναν και τον άλλον για θέματα που αφορούν τη προσωπική σας τη ζωή! Πολύ κακώς, μερικούς τους συμφέρει να είστε μόνοι, δυστυχείς και σα τη καλαμιά στο κάμπο! Μέρα που θα πρέπει να δώσετε σημασία, σε μια σχέση, σε έναν άνθρωπο, εκεί τέλος πάντων που η χτυπάει η καρδιά σας λίγο πιο δυνατά και να αποφασίσετε τι θα κάνετε από εδώ και πέρα. Αποφασίστε από μόνοι σας και με κλειστά τα μάτια.. Magic is all over..

Ιχθύες
Μια επίθεση θα τη δεχθείτε από το ταίρι σας, ή τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Καλύτερα να απομακρυνθείτε, να εξαφανιστείτε, γιατί θα ακούσετε διάφορα για τη γούνα σας, είστε και λίγο άτακτα παιδιά τελευταία, δε νομίζω να περάσετε ένα φοβερό ΣΚ.. Πάντως κατά ένα περίεργο τρόπο θα σας δηλητηριάσουν, τη καρδιά, το μυαλό, αλλά αφού θέλετε να το παίζετε αθώα παιδιά, σκύψτε λίγο το κεφάλι και πείτε και ένα συγγνώμη..

magicfariel@gmail.com