Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

Ποια Ζώδια θα εκπληρώσουν τις ερωτικές τους ανησυχίες.. by F’Ariel!

Το σύμπαν ξωτικά μου είναι μαγικό και ονειρεμένο. Και σήμερα έχει κέφια τρελά! Να είναι καλά ο Ήλιος στο Ζυγό, κάτι που
ο απλός ο νους δε το αντιλαμβάνεται και τόσο, να όμως που οι ειδικοί γνωρίζουν κάτι παραπάνω και μας ξεμυαλίζουν κανονικά!

Η ημέρα έφτασε στη μέση της, όσο να είναι οι ρυθμοί πέφτουν και θα πέσουν και άλλο και θα ξυπνήσει ο άλλος μας ο εαυτός, ο ζαβολιάρης, εκείνος ο ερωτιάρης και να και τα θαύματα βραδιάτικο. Δυστυχώς, δε θα έχουμε όλοι τη τύχη αυτή.. Λίγοι και καλοί..

Νομίζω πάλι κάποιοι αδικούνται.. Όπως θα δείτε η επιλογή, είναι πολύ παράξενη, όμως καθόλου τυχαία.

Ο Κριός θα μπορούσε να παίξει μπάλα με ένα Σκορπιό και να γίνει ο πανικός ο ίδιος! Να καεί το πελεκούδι που λέμε..

Το φοβερό όμως είναι ο Δίδυμος. Μπορεί να φλερτάρει και με το Τοξότη και με τον Ιχθύ. Το θέμα είναι ποιον θα μπορούσε να διαλέξει στο τέλος; Μήπως ο Ιχθύς είναι το μόνιμο και ο Τοξότης το παράνομο; Μμμμμ ενδιαφέρον, δε λέτε;

Κάτι άλλο δε μπορώ να φανταστώ.. αλλά δε χρειάζεται.. οι πράξεις θα μιλήσουν απόψε.. να μόλις σκοτεινιάσει..

πονηρές καλησπέρες..


Κριός
Και εκεί που θα είστε χαλαροί, δίχως να έχετε τίποτα το σημαντικό να κάνετε, μπορεί να σκάσει και μια πρόταση γάμου! Δε ξέρω αν είναι αυτό που επιθυμείτε για τον εαυτό σας, αλλά προσπαθήστε να μη δείξετε έντονα τις αντιδράσεις σας, είτε αυτές είναι θετικές, είτε αρνητικές.. Η βραδιά μπορεί να εξελιχθεί σε άκρως ερωτική και ρομαντική αν το επιλέξετε φυσικά!

Δίδυμος
Άκρως ερωτική η ημέρα από μόνη της! Μπορεί ο σύντροφός σας, να σας δώσει μια ακόμα ευκαιρία, να σας προσφέρει τον εαυτό του ή ένα δώρο αξίας, πάντως τη προσοχή σας θα τη τραβήξει σίγουρα. Βέβαια, επειδή και εσείς νιώθετε κάπως ξαναμμένοι σήμερα, μπορεί να επιλέξετε κάτι πιο απαγορευμένο, όμως το θέμα είναι πως θα υπάρξει συνέχεια. Προσέξτε γιατί μετά το χάος..!!!

Σκορπιός
Το παρελθόν ξανά χτυπά! Αν έχετε αφήσει μια ανεκμετάλλευτη περίπτωση, τότε το μυαλό σας θα είναι εκεί συνεχώς, μέχρι να σηκώσετε το τηλέφωνο και να ζητήσετε αυτό ακριβώς που επιθυμείτε! Το θέμα είναι μόλις πάρετε το «γλυκάκι» σας, να μη ξενερώσετε, αφού στόχος επετεύχθη. Είστε σίγουροι για τον εαυτό σας, θα το πετύχετε το μαναράκι, αφού γνωρίζετε πολύ καλά πώς να κινηθείτε, αλλά πάνω από όλα κόσμια και να είστε ειλικρινής!

Τοξότης
Φλερτάρετε πολύ το τελευταίο τον καιρό και να το περιμένετε το κουλό! Ο έρωτας βρίσκεται κάπου εκεί ανάμεσα, από γνωστούς και φίλους. Ανοίξτε τα ματάκια σας, κατεβάστε λίγο το πήχη και φροντίστε απόψε να βγείτε έξω. Μπαρότσαρκα; Μεζεδάκια σε ταβερνάκια..; Α και παρακαλώ πολύ να μη χασκογελάτε από εδώ και εκεί. Πρέπει να δείξετε μια σοβαρότητα.. Να υπάρξει μυστήριο. Τι λέτε;

Ιχθύες
Είστε πιο σίγουροι από ποτέ! Ωχ να προσμένουμε τις ανακοινώσεις; Σήμερα λοιπόν, θα το βάλετε το μαναράκι στο μάτι και θα κάνετε ντου από παντού! Τέρμα οι ευαισθησίες και οι ντροπές, εδώ νιώθετε μια φούντωση μέσα στη καρδιά. Αυτό που επιθυμείτε θα το αποκτήσετε, είτε με τον έναν τον τρόπο, είτε με τον άλλον! Άλλωστε όταν πεισμώνετε και θέλετε κάτι απεγνωσμένα, κινείτε γη και ουρανό.. Και τότε γίνεται δικό σας.. Και ναι η βραδιά σας, μπορεί να εξελιχθεί σε πολύ παθιάρικη..

magicfariel@gmail.com