Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες & Ιχθύες.. προσοχή στις Ψευδαισθήσεις.. by F'Ariel!

Ποσειδώνας είναι αυτός.. τρελός και μαγικός, γνωρίζετε όλοι πλέον τι μπορεί να να κάνει και  πού και πώς να μας οδηγήσει..
Είναι ο Θεός της παραίσθησης, της παραπλάνησης και θολώνει το μυαλό τόσο πολύ, που όσοι
βρίσκονται υπό την επιρροή του, μόλις ξυπνούν, αναρωτιούνται.. τι μπορεί να συνέβη..

Και κάπως έτσι, εσείς η παρέα της παράνοιας, θα ξεφύγετε εντελώς! Το έχετε που το έχετε στο αίμα σας, νομίζω πως σήμερα θα δώσετε ρέστα!


Για να δούμε..

Δίδυμος
Τα έχετε κάνει μαντάρα σε θέματα οικογενειακά! Είναι έτοιμοι να σας κλείσουν τη πόρτα κατά μούτρα και να μη σας ξανά μιλήσουν ποτέ! Σίγουρα σας μαλώνουν για τις επιλογές σας, όμως και εσείς δε κάθεστε έτσι, αφού η επίθεση που κάνετε, είναι η άμυνά σας και κάπως έτσι, επιθυμείτε να κερδίσετε χρόνο για να τη βγείτε απο πάνω. Να όμως που αυτή τη φορά, παίζει πολύ να είστε λάθος, να σκέφτεστε παράλογα και να απαιτείτε απο τους άλλους είτε να σας βοηθήσουν οικονομικά, είτε συναισθηματικά, ενώ είστε απων γενικότερα. Μπορεί να αγαπήσετε με το ταίρι σας για λίγο, όμως δεν είστε σε φάση.. αφού τα επαγγελματικά σας είναι αυτά που σας βασανίζουν και το χρήμα! Ανάδρομος, ξε ανάδρομος, πρέπει να δραστηριοποιηθείτε άμεσα!!!

Παρθένος
Βρήκατε την ημέρα για να επικοινωνήσετε με το κόσμο. Ναι μεν θα έχετε τη καλύτερη τη διάθεση, αλλά αυτά που θα ακούσετε θα σας εκπλήξουν κάπως και θα αναστατωθείτε, αφού θα αφήσουν πολλά στη μέση και εσείς θα πρέπει να φτάσετε στο τέλος! Όσο και αν το παλέψετε ας  πούμε για να μάθετε την αλήθεια, δε θα τα καταφέρετε, γιατί ανάδρομος Ερμής σήμερα στο Ζυγό, χάθηκε το σήμα! Ανάψτε μια φωτιά και κάντε σινιάλο με καπνό, ίσως να σας καταλάβουν καλύτερα! Επαγγελματικά ζόρια, νευράκια, εντάσεις, μπορεί να μαλλιοτραβηχτείτε με καμιά ύπαρξη εκεί πέρα.. Λίγα και μετρημένα τα λόγια σας και να αποφύγετε και τις μεγάλες τις αποφάσεις.. Κάντε τη πάπια.. πώς αλλιώς να σας το πω..

Τοξότης
Πολύ super η ημέρα σας, πραγματικά απορώ. Βέβαια, αργότερα θα διαπιστώσετε, κατά πόσο θα εξελιχθούν τα πράγματα όπως επιθυμείτε! Η διάθεσή σας ανεβασμένη, μέσα στα χαμόγελα, νομίζω θα είστε όλη την ημέρα, θα λύσετε τα θέματά σας μια χαρά, να είστε σίγουροι για αυτό και μετά ξυπνίσατε! Εντάξει δε θέλω να γίνω καυστική, αλλά με ανάδρομο Ερμή και με το Ποσειδώνα να κάνει party εκεί ψιλά, όλα θα φαντάζουν ωραία, αλλά δε θα είναι και τόσο.. Ασχοληθείτε με την ουσία των πραγματων, με τους φίλους σας, με οτι σας αρέσει, πλην τον έρωτα βεβαίως-βεβαίως! Εκεί το καβγαδάκι δε θα το γλιτώσετε. Λίγο στα λεφτά σας δώστε προσοχή, γιατί έχει ο μήνας, ακόμα μέρες.. Δε βγαίνετε με τίποτα..

Ιχθύες
Θολώνει το μυαλό σας μια και έξω! Επαγγελματικές ανησυχίες σας στρεσάρουν πολύ, γιατί απο τη μια τα βλέπετε εντελώς συναισθηματικά τα πράγματα και απο την άλλη λογικά και πρακτικά. Τίποτα μεταξύ τους δε ταιριάζει, δεν είναι μέρα για να ξεκαθαρίσετε το τοπίο, ούτε να πάρετε αποφάσεις ζωής! Αφήστε να φύγει αυτό το μαγικό πλανητικό σκηνικό και μετά προχωρήστε στα σχέδια που έχετε. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να εκφραστείτε ελεύθερα, απέναντι στους δικούς σας τους ανθρώπους και να ακούσετε τις συμβουλές τους. Μη δράσετε σε στιγμή που θα είστε φορτισμένοι, γιατί θα το κάνετε το λάθος και μετά κανείς δε θα σας βοηθήσει να ξελασπώσετε.. Είστε στο μάτι του κυκλώνα, το νου σας, το νου σας!

magicfariel@gmail.com