Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

Μέρα παράξενη! Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, το σύμπαν σας βάζει στο μάτι ξανά! by F’Ariel

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Λέω το σημερινό να το αλλάξω λίγο, δε θα αφήσω κανέναν παραπονεμένο, μόνο που θα δώσω ιδιαίτερη έμφαση στα Ζώδια, που θα καούν στη φωτιά,
από μόνα τους! Σύμπαν είναι αυτό, τρελό και μαγικό.. και κακό άμα θέλει μερικές φορές..

Ο Πλούτωνας και ο Ερμής, δυο Θεοί μυστήριοι, παράξενοι που όταν θέλουν μπορούν να φέρουν και τη καταστροφή, θα παίξουν ένα νέο παιχνίδι, εκεί ψιλά στον Όλυμπο και η ενέργεια που θα λάβουμε θα είναι σκοτεινή μέχρι εκεί που δε φτάνει..

Τις ημέρες αυτές θα ειπωθούν πολλά λόγια, ίσως και ανούσια, όμως το κακό τους θα το κάνουν. Οι ψευδαισθήσεις και οι εμμονές θα πρωταγωνιστήσουν και πολλά κουτσομπολιά συγχρόνως μπλέκοντας το κάθε ένα από εμάς, σε περιπέτειες παράλογες.. Συνεπώς, κλειστά τα στόματα, προσοχή στις αντιδράσεις και το νου σας ξωτικά μου.. το νου σας..

Οι μέρες που ακολουθούν θα είναι πιο παράξενες από ποτέ..

φιλάκια..


Κριός
Με το σύντροφό σας θα τα βάλετε και άλλα θα σας λέει και άλλα θα καταλαβαίνετε. Όσο περνάει η ώρα όλο και κάποιος θα ρίχνει λάδι στη φωτιά και κάποιοι θα θελήσουν να βοηθήσουν και ξαφνικά μπορεί να μάθετε κάποια μυστικά και έφτασε και το χάος. Δύσκολη μέρα πολύ, για αυτό προσέξτε μη κοιμηθείτε στο καναπέ απόψε..! Στηριχτείτε εξολοκλήρου στις δυνάμεις σας!

Ταύρος
Να αποφύγετε τα κουτσομπολιά και τις απότομες τις αντιδράσεις. Ότι και αν συμβεί σηκωθείτε και φύγετε ή κρατήστε τη ψυχραιμία σας και μέρα είναι θα περάσει. Μακριά από τις εντάσεις ή κάνετε το πυροσβέστη.. κερδισμένοι θα βγείτε. Καλό είναι σήμερα να αποφύγετε τις σοβαρές τις συζητήσεις..

Δίδυμος
Ερωτικές απιστίες λένε τα άστρα για εσάς, είστε έτοιμοι να τη κάνετε τη ζαβολιά σας. Το θέμα όμως είναι πως θα σας πιάσει το ταίρι σας και θα γίνει ο χαμός. Για φρόνιμα, γιατί είπαμε οι μέρες αυτές είναι λίγο επικίνδυνες. Αν αποφασίσετε να μιλήσετε στο σύντροφό σας για τη σχέση σας, πείτε την αλήθεια και δώστε λύσεις! Ξεκαθαρίστε το τοπίο!

Καρκίνος
Εντάξει θα σας έλεγα να μη βγείτε από το σπίτι, να εξαφανίσετε, να κλείσετε το τηλέφωνο και το στόμα σας φυσικά. Σήμερα θα σας πιάσουν οι ανασφάλειές σας και θα τα βάλετε με το σύντροφό σας. Μπορεί να το φτάσετε στα άκρα από το πουθενά και να τα μαζέψετε και να φύγετε! Το νου σας, γιατί αυτή είναι η παγίδα του σύμπαντος. Μιλήστε μεν, αλλά όσο πιο όμορφα μπορείτε και με λογικά επιχειρήματα! Κακή μέρα και στη δουλειά!

Λέων
Μέρα παράξενη αφού θα μπλεχτείτε με διάφορα κουτσομπολιά και στο τέλος θα βρείτε και το μπελά σας. Αποφύγετε τα περιττά τα λόγια και κοιτάξτε λίγο τον εαυτό σας, για να διατηρήσετε την ηρεμία σας! Από την άλλη η φαντασία σας, θα οργιάσει και οι αντιδράσεις σας θα είναι πολύ παράξενες. Θολώνει το μυαλό που λέμε.. Μήπως να μιλούσατε σε κάποιον; Σίγουρα θα σας βοηθούσε, αλλά να είστε σίγουροι πως θα είναι και το σωστό το άτομο..

Παρθένος
Καιρός να επιστρέψει το μυαλό στη θέση του γιατί; Ίσως σας κλέψουν τις ημέρες αυτές και να τρελαθείτε κανονικά. Φροντίστε να έχετε τα απολύτως απαραίτητα επάνω σας. Από την άλλη σας πιάνει ένα ερωτικό πείσμα και γίνεστε κάπως πιο επιθετικοί είτε απέναντι στο σύντροφό σας, είτε σε κάποιον που σας αρέσει. Μα τι πράγματα είναι αυτά; Ένα εμπόδιο στη δουλειά σημαίνει πως πρέπει να το παλέψετε ακόμα περισσότερο!

Ζυγός
Πόλεμος στη δουλειά! Για τόσο πολύ. Βασικά το πρόβλημα θα το έχετε εσείς και μόνο που θα φαντάζεστε διάφορα πράγματα από το πρωί. Θα ακούσετε και τα μαντάτα και θα σας γυρίσει το μάτι κανονικά. Και κάπως έτσι κόντρα στη κόντρα θα ανάψουν τα αίματα και το αποτέλεσμα δε θα είναι και τόσο καλό αν δε συγκρατηθείτε. Παίζει να διαταράξετε σχέσεις αιώνων που λέει ο λόγος! Το νου σας.. Αποφύγετε τις παρανομίες και μην αφήνετε πολλούς να ανακατεύονται στις υποθέσεις σας!

Σκορπιός
Σκοτάδια στο φουλ! Κανένα φως, σας πιάνουν τα ψυχολογικά σας και αντιδράτε πολύ παράξενα. Ακόμα μπαίνετε και σε διαδικασία να βγείτε έξω για σεργιάνι και να κάνετε τις απιστίες σας, που τόσο τις έχετε μέσα στο αίμα σας .. εσείς! Προσοχή γιατί σας πιάνουν. Οι μπορεί να μπλέξετε, έτσι ξαφνικά. Συγκρατήστε το παθιασμένο το κορμί σας για μερικές μέρες αργότερα.. χα χα ! Πολύ άγχος, φόβος, ανασφάλεια και χρυσά μου δε σας ταιριάζει εσάς κάτι τέτοιο.. Καχύποπτοι με όλους όπως πάντα!

Τοξότης
Φιλικά πίσω μαχαιρώματα σας στέλνουν αδιάβαστους! Μαθαίνετε τα πάντα για ένα συμβάν και ανεβάζετε πίεση κανονικά. Δε ξέρω αν θα μπορέσουν να σας συγκρατήσουν, πάντως μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά και αυτό θα σας κάνει να μείνετε μόνοι και έρημοι.. Το νου σας, γιατί δεν είναι έτσι. Κρεμάστε το άτομο που σας φέρθηκε άσχημα, αλλά όχι και όλο τον κόσμο. Στη τελική, μάθατε την αλήθεια τώρα. Θέματα με χρήματα θα πρέπει να τα χειριστείτε με το καλύτερο δυνατό τρόπο!

Αιγόκερως
Φροντίστε να είστε τίμιοι, δίκαιοι και συνεργάσιμοι γιατί οι ημέρες αυτές είναι πολύ επικίνδυνες κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο. Ξεχάστε τις λαμογιές, τα κουτσομπολιά και εντάξει δε μπορεί συνέχεια να γίνεται το δικό σας. Ας γίνει και λίγο το χατίρι του άλλου. Κάπως έτσι θα πρέπει να σκέφτεστε, να συμβιβαστείτε και στη τελική και λίγο το χαζό να κάνετε δε πειράζει.. Προσοχή στα λόγια σας. Στάζουν φαρμάκι και κάποιοι δε θα το αντέξουν και τόσο. Βάλτε αυτό που φορούν στα άλογα.. για να μη δαγκώνουν.. για τόσο πολύ λέμε..

Υδροχόος
Πω πω σκοτάδια έτσι ξαφνικά.. Από τα χαμόγελα και τη τρελή την αισιοδοξία, ξαφνικά στα μουτράκια και στην απαισιοδοξία. Ή του ύψους ή του βάθους.. Μέρες μυστήριες για το ψυχικό σας τον κόσμο, η καχυποψία θα πρωταγωνιστήσει και μπορεί να τσακωθείτε και με όλο τον κόσμο από το πουθενά. Αποφύγετε να ταξιδέψετε, μαζευτείτε επιτέλους στο σπιτάκι σας και σίγουρα διάφορα θα τραβήξουν τη προσοχή σας. Μήπως να αντιδράσετε σε όλο αυτό και να πάρετε τις αποφάσεις σας; Να βάλετε μια τελεία και να κάνετε μια νέα αρχή.. ;;; Μήπως;

Ιχθύες
Το σκότος και το χάος το ίδιο! Να κάνετε παρέα με τους Υδροχόους να ξεφύγετε εντελώς! Καχύποπτοι με τους πάντες και τα πάντα, η συμπεριφορά σας θα είναι εριστική και μπορεί να προκαλέσετε και πανικούς από εδώ και εκεί. Η ψυχασθένεια σε όλο της το μεγαλείο θα έλεγα. Τα βάζετε με το σύντροφό σας και γίνεται ένα τρελό πανηγύρι, αφού σας εκνευρίζουν τα πάντα και ακούτε και λόγια άκρως απογοητευτικά. Ψυχραιμία, η σωστή κουβέντα και όχι στη τρέλα της στιγμής.. Η ανασφάλεια σας καλημερίζει..

magicfariel@gmail.com