Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 28/09/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Και εκεί που είχα όρεξη να κάνω τα πάντα, ξαφνικά δεν έκανα τίποτα! Κάπως έτσι με πιάνει το φεγγάρι αυτό, αναβάλω και όλο αναβάλω και ευτυχώς που
μέχρι στιγμής ήταν όλες οι βόλτες που είχα σκοπό να κάνω.. Χάθηκε κάθε όρεξη για έξω, για επαφή με τους φίλους μου, προτίμησα τη μοναξιά και το κρεβάτι μου.

Όταν είχα φύγει από το πατρικό μου, να πάω να ζήσω αλλού, ήμουν ένα αγρίμι! Δε μαζευόμουν με τίποτα μέσα. Τώρα που γύρισα έχω ηρεμίσει και επιλέγω πότε θα κάνω κάτι το διαφορετικό, όμως προτιμώ την ησυχία και το σπιτάκι μου.. Η βεράντα είναι η μεγάλη μου αδυναμία. Παντού πράσινο. Έχει θέα το κήπο που βρίσκεται στο κάτω μέρος. Λεμονιές, πορτοκαλιές, ροδιές, έλατα και κισσός γύρω-γύρω.. Ο δικός μου ο παράδεισος.. Γιατί να θέλω λοιπόν, να με φάνε οι δρόμοι; Υπάρχει λόγος;;;
Σα γεροντοκόρη ακούγομαι.. χα χα .. αλλά να είστε σίγουροι πως δεν είμαι!!!! Κακό κορίτσι το ξωτικό, αιώνες τώρα.. απλά κάνω relax.. μη χαλάσει και η επιδερμίδα στα καλά καθούμενα.. Σωστά;

Πόσο βαριέμαι.. πόσο! Σπαρίλα τρελή με έχει πιάσει και δε θέλω να κάνω απολύτως τίποτα. Τεμπέλα με έχει κάνει το φεγγάρι αυτό.. πολύ τεμπέλα..

Εσείς πώς πάτε από κέφια;

Φιλάκια..


Κριός
Σήμερα είναι η μέρα σας. Έχετε τη τιμητική σας, αφού η έκλειψη γίνεται στο ζώδιό σας και θα σας δώσει μια ανεξήγητη δύναμη για να κάνετε αυτό που πραγματικά θέλετε. Κάτι θα συμβεί, θα βρείτε το δίκιο σας σε αρκετά θέματα και αυτό θα σας ανακουφίσει πολύ. Μπορεί να απαλλαγείτε και από κάποιες υποχρεώσεις που ποτέ δε σας αφορούσαν, αλλά τις είχατε αναλάβει για να είστε σίγουροι πως όλα βαίνουν καλώς. Ξεχάστε τα όλα αυτά! Αλλαγές και πάλι αλλαγές!

Ταύρος
Κάτι θα συμβεί στη δουλειά σας και θα εκνευριστείτε απίστευτα πολύ. Μπορεί να ανεβάσετε και πίεση και αυτή τη φορά να σας μαζεύουν. Νομίζω δε θα μπορέσετε να αποφύγετε τουλάχιστον κάποιο επεισόδιο. Βέβαια να είστε ψύχραιμοι, μη βιαστείτε να αντιμιλήσετε, πάρτε το απόφαση πως είναι μια πολύ δύσκολη μέρα για όλο τον κόσμο. Μπόρα είναι θα περάσει.

Δίδυμος
Ας υποθέσουμε πως σήμερα είναι η τελευταία ημέρα της φρίκης! Θα ηρεμίσετε τις επόμενες ημέρες από τη ψυχασθένεια που σας έχει πιάσει καιρό τώρα. Να αφιερώσετε χρόνο στις σχέσεις σας, να υποστηρίξετε τις απόψεις σας, να δείξετε τέλος πάντων πως όλο αυτό το σαματά που κάνατε, είχε κάποια ουσία. Καιρός να βάλετε προτεραιότητες και να ανεβάσετε το πήχη ξανά! Κυρίως σε θέματα επαγγελματικά!

Καρκίνος
Κακώς κλείσατε ραντεβού σήμερα με τους φίλους σας. Δε σκεφτήκατε πως έχετε μια δουλειά να κάνετε ή πως ο χρόνος δε σας φτάνει. Η ημέρα δεν είναι και η καλύτερη από αστρολογικής άποψης, θα σας πιάσει άγχος και νευρικότητα και τελικά τίποτα δε θα απολαύσετε στο τέλος. Να αναβάλετε τα ραντεβού σας, δώστε βάση στις δουλειές σας και από βδομάδα θα σας έλεγα.. για τόσο πολύ! Θέματα οργάνωσης θα σας απασχολήσουν έντονα..

Λέων
Διάφορα έχετε μέσα στο μυαλό σας, σήμερα θα ξυπνήσετε με έναν άλλον αέρα, πιο αποφασιστικό. Ναι ξέρετε τι θέλετε να κάνετε, πώς να το κάνετε και θα βρείτε τον τρόπο και να το ανακοινώσετε. Αν επιθυμείτε να σας ξημερώσει μια καλύτερη ημέρα, πρέπει να το πάρετε απόφαση και να κάνετε αλλαγές. Η μιζέρια δε ταιριάζει στα Λιοντάρια, αντιθέτως η υπερηφάνεια και ο εγωισμός. Χτενίστε τη χαίτη σας και προχωρήστε!

Παρθένος
Κατά πάσα πιθανότητα να πάτε στη τράπεζα και να βρείτε πολύ λίγα χρήματα που σημαίνει άκυρες οι σπατάλες. Αυτό θα σας συγχύσει αρκετά γιατί είχατε την εντύπωση πως είστε μια χαρά. Από την άλλη ερωτικοί καβγάδες μπορεί να προκύψουν, ή με το τωρινό σας σύντροφο ή με κάποιον πρώην. Ότι του φανεί του λωλο-Στεφανή! Αφήστε τους να παραλογίζονται.. δε τρέχει και τίποτα!

Ζυγός
Δύσκολη η μέρα σας, πολύ δύσκολη. Μια συνάντηση με έναν συνεργάτη σας, θα είναι πολύ έντονη και ξαφνικά θα διαπιστώσετε πως δε συμφωνείτε με τίποτα και πως ποτέ δε θα συμβεί αυτό! Και κάπως έτσι μπορεί να έρθετε και στα χέρια, γιατί καιρό τώρα μαζεύετε μέσα σας διάφορα, είστε έτοιμοι να κάνετε το μεγάλο το μπαμ! Ψυχραιμία, γιατί ο συναισθηματικός σας ο κόσμος θα είναι στα κόκκινα σήμερα!

Σκορπιός
Στη τσίτα είστε κυρίως για επαγγελματικά ζητήματα. Κάτι ετοιμάζετε εσείς, δε σας κάθεται όπως θα θέλατε και όλο γκρινιάζετε. Μπορεί να έχετε τα δίκια σας, αλλά αν η συμπεριφορά σας είναι άσχημη, πώς θα το βρείτε; Επαγγελματικές ανησυχίες, πολύ βαβούρα θα έλεγα, εμπόδια, καθυστερήσεις και αναβολές και εσείς ασυμμάζευτοι. Εντάξει ακόμα δε καταλάβατε πως το φαινόμενο σας χτυπάει στο ψαχνό;

Τοξότης
Μια χαρά και δυο τρομάρες. Αψυχολόγητοι ως συνήθως. Το πήρατε απόφαση πως πρέπει η ζωή σας να αλλάξει προς το καλύτερο και πως για να γίνει αυτό κάποιοι άνθρωποι θα πρέπει να φύγουν μέσα από τη ζωή σας. Χωρίζετε; Διαλύετε μια συνεργασία; Τα μαζεύετε και εξαφανίζεστε; Πάντως ξεριζώνετε παλιές καλές συνήθειες και κάνετε χώρο για κάτι νέο!

Αιγόκερως
Εσείς που έχετε περισσότερο μυαλό από τους άλλους, καλό είναι να είστε και το παράδειγμα. Σήμερα λοιπόν, αφιερώστε χρόνο στη δουλειά σας και αφήστε τις μαζώξεις και τα φιλαράκια, γιατί δε θα καταφέρετε να είστε στην ώρα σας σπίτι και θα ακούσετε και γκρίνιες από πάνω. Δευτέρα ποτέ δε κανονίζουμε κάτι τέτοιο, αφού μια νέα εβδομάδα ξεκινά και κανείς δε ξέρει προς τα πού θα μας βγάλει. Σωστά;

Υδροχόος
Να σας το πω μια και έξω! Αποφύγετε το τιμόνι σήμερα. Θα είστε αφηρημένοι, εκνευρισμένοι και μπορεί να στουκάρετε και πουθενά. Πάρτε ταξί, ή τα ποδαράκια σας. Για τόσο πολύ λέμε. Να περιμένετε εντάσεις με τους ανθρώπους που συναναστρέφεστε καθημερινά. Από το σπίτι; Από τη δουλειά; Όλοι θα πέσουν πάνω σας και θα σας στρεσάρουν απίστευτα.. Ξου ξου.. κάντε τα μαγικά σας και εξαφανίστε τους!

Ιχθύες
Και ξαφνικά θα θυμηθείτε πως πρέπει να κάνετε οικονομία γιατί ο μήνας δε βγαίνει. Σοβαρά; Μα τόσο καιρό τι κάνατε; Νευράκια πολλά, άγχος, γκρίνια και ναι η ψυχασθένειά σας, θα παίξει πάλι πρωταγωνιστικό ρόλο. Μπορεί να οργανωθείτε σε πιο ψύχραιμες καταστάσεις και να αναθεωρήσετε όπου χρειάζεται. Φεγγάρι είναι αυτό, δε γίνεται να μη σας πιάσει μια τρέλα!

magicfariel@gmail.com