Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

Πανσέληνος & Έκλειψη Σελήνης στο Κριό, 28/09/2015. Η τύχη σε ποια ζώδια χτυπά τη πόρτα; by F’Ariel!

Ξωτικά μου, κάνω τη μελέτη μου τη πρωινή, επεξεργάζομαι τα δεδομένα και θα προσπαθήσω με το πιο όμορφο και γλυκό τρόπο να σας μεταφέρω τα μαντάτα. Το φαινόμενο αυτό, θα συμβεί ξημερώματα. Συνεπώς,
τα μαγικά φίλτρα του σύμπαντος θα δουλεύουν όλη νύχτα και κατά πάσα πιθανότητα, αύριο το πρωί να ξυπνήσουμε κάπως μυστήρια..


Η αλήθεια είναι, πως το φεγγάρι, η παρουσία του και μόνο, ή ακόμα καλύτερα και όταν είναι γεμάτο, μας επηρεάζει είτε το θέλουμε, είτε όχι. Είναι απαραίτητο στη ζωή μας, στην ύπαρξή μας μπορώ να πω, γιατί όλοι γνωρίζουμε, πως αν απομακρυνθεί από τη γη, τότε το χάος.. Στο καθένα από μας, μιλά διαφορετικά! Κατά βάση όμως, μας κάνει ιδιαίτερα συναισθηματικούς και πολύ ευαίσθητους.

Το γεγονός πως γίνεται στο Κριό, ενώ ο Κρόνος βρίσκεται στο Τοξότη και ο Άρης στη Παρθένο, μπορώ να πω, πως όλο αυτό το σύμπλεγμα, θα φέρει εκρηκτικές και επιπόλαιες καταστάσεις, σε απρόβλεπτο χρόνο και άγνωστο το πώς θα αντιδράσει ο καθένας από εμάς!

Τα χαρακτηριστικά ενός Κριού, όπως ο παρορμητισμός, η αποφασιστικότητά του, οι γρήγορες κινήσεις του, ο δυναμισμός αυτός που έχει, θα εμφανισθούν σε μικρές δόσεις ή μεγάλες και στα υπόλοιπα ζώδια, σε άλλους θετικά όμως σε κάποιους αρνητικά. Γιατί έτσι; Γιατί κάποιοι θα το παλέψουν ακλουθώντας τον δύσκολο δρόμο, εκείνον με τα εμπόδια και τους προβληματισμούς και κάποιοι τον εύκολο το δρόμο, της λαμογιάς και του μυστικισμού.. Οι μεν θα επιτύχουν, οι δε θα τους κάψει κεραυνός! Τώρα καταλάβατε τι εννοώ;

Τις ημέρες αυτές όμως, θα παίξουν μπάλα η Αφροδίτη και ο Δίας και θα συναντηθούν και με τους άλλους τους δυο τρελούς, το Κρόνο και τον Άρη και θα συμβεί ένας ερωτικός πανικός! Κρυφοί έρωτες αποκαλύπτονται, κάποιοι μπορεί να τους ζήσουν κιόλας, μυστικά αχ αυτά τα μυστικά.. κρατήστε τα όσο μπορείτε σε πολύ κρυφό και σκοτεινό μέρος! Φλερτ παντού, μηνυματάκια, αλλά αν είστε σε σχέση και κινηθείτε κάπως έτσι, να το ξέρετε ο Άρης θα σας μαρτυρήσει και ο Κρόνος θα σας δώσει μια και άντε γεια μετά! Για αυτό να θυμάστε, η τιμιότητα και το ήθος πάνω από όλα!

Σε επαγγελματικό επίπεδο τώρα, θα συμβεί ένας πανικός σε αρκετές περιπτώσεις, αλλά θα γίνει μεγάλο ξεκαθάρισμα. Όποιος κάνει σωστά τη δουλειά του, ενδιαφέρεται για αυτή και είναι πρόθυμος να το παλέψει, θα ανταμειφθεί για μια τέτοια συμπεριφορά, ενώ ο τεμπέλης και ο αδιάφορος, θα δει τη πόρτα! Τα λέω ωμά, αλλά η αλήθεια κάπως έτσι είναι.. Μη τρέξετε να ρίξετε στάχτη, γιατί ήδη γνωρίζουν, ήδη έχουν πάρει τις αποφάσεις τους. Είχατε την ευκαιρία long time ago..!

Τα Ζώδια που θα βρεθούν στο μάτι του κυκλώνα, είναι οι Κριοί, οι Καρκίνοι, οι Ζυγοί και οι Αιγόκεροι! Μια μεγάλη αλλαγή θα συμβεί στη ζωή σας, απρόβλεπτη και πολύ στενάχωρη! Δε θα είναι επιλογή σας, ίσως να διαταραχτούν οι καθημερινές σας οι ισορροπίες, κάτι τελειώνει και κάτι νέο θα αρχίσει. Μπορεί με το ζόρι, αλλά μόνο έτσι θα καταφέρετε να αλλάξετε σελίδα στη ζωή σας!

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, θα περάσετε λίγο δύσκολα, αφού φεγγάρι είναι αυτό, που θα φέρει πολλά εμπόδια στα σχέδια που έχετε. Συνεπώς, αναβολές, καθυστερήσεις και πολύ γκρίνια, θα είναι τα συστατικά των επόμενων ημερών. Εντάξει, αφού τώρα ξέρετε, να θυμίσω πως έχουμε και ανάδρομο Ερμή, μην επιμένετε! Άδικα θα κοπιάσετε, άδικα θα φωνάξετε, αφού θα νιώθετε πως είστε πιο μόνοι από ποτέ. Δεν είναι έτσι, απλά επικοινωνιακά θα είναι τα θέματά σας και άκρως εγωιστικά!

Και πάμε τώρα στους τυχερούς! Υπάρχουν και αυτά τα ζώδια, που όλως τυχαίως μέσα από τη συμπαντική αυτή μάχη, θα κερδίσουν μια μαγική ενέργεια, ένα αστεράτο έπαθλο, μπόλικη χρυσόσκονη ας πούμε.. 

Ταύροι, Λιοντάρια, Σκορπιοί και Υδροχόοι, να χαμογελάσετε! Σειρά σας να λάμψετε ξανά, είτε επαγγελματικά, είτε ερωτικά! Θα βρείτε την άκρη εσείς, θα το κάνετε εκείνο το βήμα, θα ρισκάρετε λίγο παραπάνω, όλο και κάτι θα συμβεί, όμως εκεί που δε θα το περιμένετε! Για αυτό φροντίστε να ντύνεστε ωραία, να φέρεστε αναλόγως και άντε κουνηθείτε! Τι είναι αυτό που επιθυμείτε όσο τίποτα άλλο στη ζωή σας;;;

magicfariel@gmail.com