Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 25/09/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Εχθές το βράδυ καθώς καθόμουν στη βεράντα, παρατηρούσα το φεγγάρι. Πολύ φωτεινό, καθαρός ο ουρανός, τα αστέρια λαμπίριζαν με ένα μαγικό τρόπο και αναρωτιόμουν, πότε
θα προλάβει να γεμίσει; Σε τρεις μέρες έχουμε πανσέληνο!

Έπιασα μια κουβεντούλα μαζί του, ακόμα δε το φοβάμαι, έτσι είμαστε εμείς τα ξωτικά, επικοινωνούμε με παράξενους τρόπους..
το ρώτησα τέλος πάντων τι θα γίνει με τη περίπτωσή μου;;; Δε περιμένω κάποια απάντηση, η ενέργεια που θα μου στείλει θα δείξει από μόνη της..

Κάθε τι που συμβαίνει γύρω μας, μας επηρεάζει. Οτιδήποτε υπάρχει εκπέμπει μια απίστευτη ενέργεια, ακόμα και το δέντρο, το λουλούδι, ο αέρας, τα χρώματα της φύσης, αμέτρητες πηγές ενέργειας, που περνούν απαρατήρητες για αρκετούς, αλλά αναρωτηθείτε, τι θα γίνει αν σας κόψουν εκείνο το δέντρο; Αν μαραθεί το λουλούδι; Αν ξαφνικά το καλοκαίρι δε τελειώσει ποτέ; Αμέσως δε θα αλλάξει η διάθεσή σας;

Και κάπως έτσι προτείνω, να παρατηρήσουμε λίγο τις ομορφιές της εποχής αυτής, προσωπικά σήμερα θα ασχοληθώ με τη κηπουρική! Θα αγοράσω λουλούδια και θα στολίσω τη βεράντα της μητέρας μου.. Δε ξέρω, μπορεί να επεκταθώ και στο κήπο.. Αναλόγως τι θα βρω και η φαντασία μου, μέχρι πού θα φτάσει.. Έχω όρεξη να κάνω κάτι δημιουργικό, που θα μου φτιάξει το κέφι και η ενέργεια που θα λάβω είναι απίστευτη!!! Και είναι και αμοιβαίο. Αυτό πού το πάτε; Δίνεις ομορφιά; Λαμβάνει ομορφιά;

Γιατί είπαμε.. Magic is everywhere..

φιλάκια..


Κριός
Πολύ καλή ημέρα για να ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας ζητήματα. Ναι κλείστε εκείνο το ραντεβού, κάντε δημόσιες σχέσεις, να είστε θετικοί και αισιόδοξοι και αν χρειαστεί να δουλέψετε λίγο παραπάνω, προς όφελός σας θα είναι. Μπορεί ακόμα να βοηθήσετε ένα άτομο. Κάντε το καλό και ρίξτε το στο γιαλό..

Ταύρος
Ερωτική η ημέρα σας πολύ! Κάτι ανέλπιστο θα συμβεί και θα απογειωθείτε! Πάει θα σας ψάχνουμε από ότι φαίνεται κανονικά. Αν δείτε εκείνο το σημάδι που προσμένετε καιρό τώρα, μη καθίσετε με σταυρωμένα τα χέρια. Αναλάβετε δράση, γιατί στη βράση κολλάει το σίδερο. Μια χαρά έρχεται από εκεί που δε το περιμένετε..

Δίδυμος
Χρυσά μου σκούρα τα πράγματα! Ερωτικοί καβγάδες με το ταίρι σας, ανεβαίνουν οι τόνοι, τα λόγια πιο πικρόχολα από ποτέ, πάει το κακό μόλις ξεκίνησε! Όποιον έχετε στη μπούκα, ακόμα δηλαδή φίλους ή οικογένεια, όλους θα τους περάσετε από κόσκινο και πραγματικά κάνετε τη ζωή σας άνω κάτω.. Και έχει και συνέχεια..

Καρκίνος
Ωραία ημέρα για εσάς, όχι όμως για τους άλλους! Θα βρείτε την ευκαιρία που ψάχνατε και θα ανοίξετε το στοματάκι σας και θα βγάλετε τα εσώψυχά σας και ας πέσουν και μερικοί στα πατώματα. Δε σας νοιάζει καθόλου. Καλύτερα να κάνετε αυτό, παρά να πάτε στα μαγαζιά και να ξεπαραδιαστείτε για ψυχολογικούς λόγους..

Λέων
Σήμερα θα ξυπνήσετε κάπως διαφορετικά. Πιο σοβαροί και πιο μετρημένοι και θα αποφασίσετε να κάνετε καλύτερο κουμάντο. Θα φτιάξετε τα οικονομικά σας ένα πράγμα και θα πάρετε και αποφάσεις τύπου, τι πρέπει να κόψετε και από πού! Μήπως έχετε πυρετό; Αφού δε θα αντέξετε, είστε καλοπερασάκηδες!

Παρθένος
Τσίτα τα γκάζια, σήμερα θα ξυπνήσετε πιο δυναμικοί από ποτέ! Ο Άρης στο ζώδιό σας, θα σας κάνει πολύ μάχιμους και δραστήριους κυρίως σε θέματα εργασίας. Μπορεί βέβαια να ανεβάσετε το πήχη και να χρειαστεί να δουλέψετε παραπάνω για να πετύχετε το σκοπό σας. Μια προαγωγή ας πούμε;

Ζυγός
Πω πω νεύρα και κακό; Όλη την ημέρα θα νιώθετε μια έξαψη μπορώ να πω και θα είστε πολύ αγχωμένοι. Για αυτό λοιπόν να ασχοληθείτε με κάτι διαφορετικό σήμερα, που να χρειαστεί να κινείστε για να φεύγει η ενέργεια που έχετε μέσα σας. Ναι πρέπει οπωσδήποτε να πάτε γυμναστήριο και να ξεχαστείτε εκεί μέσα για ώρες..

Σκορπιός
Κάτι έχετε βρει εσείς και είστε μέσα στη τρελή τη χαρά. Ένα νέο χόμπι; Κάτι το πολύ δημιουργικό; Πάντως ας το χαρακτηρίσουμε το νέο σας το παιχνιδάκι. Όλη η προσοχή σας στραμμένη εκεί, θα ασχοληθείτε με πολύ πάθος και δίχως φόβο και ναι θα το πετύχετε στο τέλος! Δικό σας, είναι πώς κάνετε έτσι; Εμάς θα μας το δείξετε;

Τοξότης
Χρυσά μου τα άστρα επιμένουν για τις νέες επαγγελματικές ευκαιρίες που θα προκύψουν η μια μετά την άλλη. Μπορεί ακόμα και εκεί που ήδη είστε, να έχει ανοίξει ένα παράθυρο και εσείς να έχετε το προνόμιο να μπείτε και να κάνετε τα μαγικά σας. Πάντως ανοίξτε τα μάτια σας, τα αυτιά σας και τρυπώστε!

Αιγόκερως
Είστε πιο συνεργάσιμοι και δεκτικοί τις ημέρες αυτές. Καλό αυτό, γιατί κάπως έτσι ο κόσμος μπορεί να επικοινωνήσει μαζί σας πιο άνετα! Συνεχώς ο τρόμος και ο φόβος είστε και καλά κάνετε, αλλά μερικές φορές προσαρμόζεστε στο κλίμα είναι και Παρασκευή σήμερα.. θα τη κάνετε τη καλή τη πράξη.. Χαμόγελα βλέπω και ακούω και νταούλια.. χα χα!

Υδροχόος
Μια μέρα κάπως παράξενη, αφού θα αποφασίσετε να ασχοληθείτε τα οικονομικά σας. Θα πληρώσετε λογαριασμούς, θα δείτε τραπεζικά υπόλοιπα, θα μείνετε λίγο με το στόμα ανοιχτό.. καλοκαίρι ήταν αυτό.. μη παθαίνετε επιλεκτικό αλτσχάιμερ.. για να έχετε να γκρινιάξετε κάπου.. Πάντως τακτοποιηθείτε λιγάκι και βάλτε νέους στόχους!

Ιχθύες
Πω πω νεύρα και κακό; Βρήκατε και εσείς τη μέρα, αλλά δε φταίτε, να το σύμπαν σκέφτηκε να σας τρελάνει λιγουλάκι. Τα βάζετε με τους ανθρώπους σας, σας φταίνε όλα, θα γκρινιάζετε όλη την ημέρα, καλά θα κάνετε να συγκρατηθείτε, ή να εξαφανιστείτε! Βασικά τσακώνεστε με τους πάντες! Βαλεριάνα.. θα τη χρειαστείτε!

magicfariel@gmail.com