Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 24/09/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Πέμπτη, αισίως τελειώνει και αυτή η εβδομάδα. Δε ξέρω πως είστε, πάντως σιγά-σιγά, ξεκινούν τα γλέντια εκεί ψηλά στο σύμπαν! Πλησιάζει Πανσέληνος και
μια έκλειψη Σελήνης τρομερή και φοβερή! Έχουμε και ανάδρομο Ερμή, ο πανικός ο ίδιος. Δε μου αρέσει να καταστροφολογώ, αφού είμαι κατά βάθος ένα ερωτιάρικο και ρομαντικό ξωτικό, αλλά μια ρεαλιστική ματιά, δε βλάπτει πού και πού..

Τις ημέρες αυτές, μέχρι και τέλος του μήνα, οι σχέσεις όλων των ειδών θα περάσουν από κόσκινο! Τσακωμοί, λόγια, απιστίες, χωρισμοί, της Αφροδίτης το κάγκελο θα συμβεί! Νομίζω και η Θεά θα τρέξει να κρυφτεί, μη τη πιάσουν και δουν τι κακό κορίτσι είναι κατά βάθος!

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα, δεν είναι τυχαία. Και βρισκόμαστε στην αρχή.. Θέλει προσοχή λοιπόν, ακόμα και όταν οδηγούμε!

Κατά τα άλλα είναι όλα super! Χα χα

φιλάκια..


Κριός
Σας αποκαλύπτω λοιπόν, πως μέχρι τέλος του μήνας, θα είστε μέσα στα νευράκια και μουτράκια, γιατί όλο κάτι θα συμβαίνει που θα σας ανατρέπει το πρόγραμμα και όχι μόνο.. Σήμερα λοιπόν, θα σας στρεσάρουν με ένα πρόβλημα, που δε θα το έχετε δημιουργήσει εσείς, αφού θα σας ζητήσουν να το λύσετε κατά κάποιο τρόπο. Αντί να δαγκώνεστε, βοηθήστε όσο μπορείτε για να τελειώσετε και μια ώρα αρχύτερα.

Ταύρος
Προβληματίζεστε για μια δουλειά που κάνετε και δε σας φέρνει το χρήμα, έτσι όπως θα το θέλατε. Είστε έτοιμοι να τα παρατήσετε, απογοητευμένοι κάπως, όμως αν ακολουθήσετε τα σημάδια, θα διαπιστώσετε πως κακώς κάνετε έτσι. Όλα θέλουν το χρόνο τους, το πείσμα σας και την υπομονή σας. Φημίζεστε για τα προσόντα αυτά, για αυτό αν σας αρέσει η ασχολία αυτή, ακόμα και είναι ένα χόμπι, μη την αφήσετε σε καμία περίπτωση!

Δίδυμος
Μια μέρα πριν ξεκινήσουν οι τυφώνες. Δε θέλω να σας τρομοκρατήσω, για αυτό σήμερα να κάνετε ότι σας ευχαριστεί. Δηλαδή αν θέλετε να πάτε για καφέ με τους φίλους σας, να το κάνετε, βέβαια ότι και αν επιλέξετε, θα εξαφανιστείτε και θα σας ψάχνουν. Εσείς θα το απολαμβάνετε και κάποιοι άλλοι θα κόβουν φλέβες. Βασικά θα αδιαφορήσετε για ότι σας προβλημάτιζε τις τελευταίες ημέρες και κάποιες ψυχές θα αναστατωθούν πολύ!

Καρκίνος
Σήμερα θα σας το χαλάσουν το χατίρι, ότι και αν ζητήσετε, είτε σε προσωπικό επίπεδο, είτε σε επαγγελματικό. Θα γκρινιάξετε, θα μουρμουρίσετε, μπορεί να σπάσετε και τίποτα, γιατί θα τρελαθείτε, αφού μια σκέψη σας, μια επιθυμία σας, δε θα πραγματοποιηθεί. Ηρεμίστε λιγάκι, γιατί όλες οι ημέρες δεν είναι το ίδιο. Η υπόσχεση είναι υπόσχεση, απλά μπορεί να γίνει και τον άλλον το μήνα. Μέχρι και τις 30/9 μη προσμένετε θαύματα..

Λέων
Κάτι πρέπει να συνέβη ξαφνικά και βρήκατε το χαμόγελό σας ξανά. Τι μάθατε; Τι σας είπαν; Μήπως είστε έτοιμοι να κάνετε μια μεγάλη τρέλα; Ενθουσιασμένους πολύ σας βρίσκω, για μια ιδέα, πατήστε λίγο φρένο, προσγειωθείτε στη γη, σκεφτείτε λίγο ψύχραιμα και θα δείτε πως τα φαινόμενα απατούν. Πάντως είστε από τους προνομιούχους της παρέας. Μέχρι και τέλος του μήνα ένας νέος έρωτας προκύπτει, μυστικά ραντεβουδάκια και ρομαντικές καταστάσεις..

Παρθένος
Με τη δουλειά σας ασχολείστε πολύ, μια πρόκληση μπορεί να δεχθείτε έτσι ξαφνικά και θα πρέπει να μπείτε μπροστά και να τους δείξετε από τι είστε φτιαγμένοι. Μπορεί να πληγωθεί κάποιος συνάδελφος, που δεν έχει τα ίδια τα προσόντα με εσάς, όμως οι εποχές είναι τέτοιες που ο χρόνος πραγματικά είναι χρήμα και χρήμα δεν υπάρχει. Δυναμικοί και ανεξάρτητοι όπως πάντα, θα κάνετε εκεί τα μαγικά σας και θα νιώσετε πολύ ωραία με τον εαυτό σας. Οι άλλοι να ανοίξουν τα μάτια τους, μπας και μάθουν!

Ζυγός
Δύσκολη μέρα χρυσά μου, πολύ δύσκολη! Κουβέντα στη κουβέντα, θα ανάψουν τα αίματα και θα γίνει ο χαμός. Παίζει να ακούσετε τα απίστευτα, τα παράλογα, κάποια κριτική εις βάρος σας, πάντως μακριά από τα σπίρτα γιατί τσακμάκι!!! Τσαφ και πήραμε φωτιά! Προσέξτε τι θα ξεστομίσετε εκεί πέρα, γιατί αν σας ενδιαφέρει το άτομο που θα σας εκνευρίσει, δε πρέπει να το χάσετε μέσα από τη ζωή σας. Κάποιος πρέπει να κάνει πίσω..

Σκορπιός
Προβληματίζεστε για τα επόμενα επαγγελματικά σας σχέδια. Μπορεί να σας πιέζουν να πάρετε τις αποφάσεις σας, αλλά κάτι δε σας αρέσει. Κάτι σας βρωμάει. Και συνήθως η διαίσθησή σας δε πέφτει έξω. Μη βιαστείτε λοιπόν, να απαντήσετε, μην επιτρέψετε σε κανέναν να σας ζορίσει, αντιθέτως πείτε την αλήθεια, πως δεν είστε ακόμα έτοιμοι. Άλλωστε οι προσεκτικά μελετημένες κινήσεις σας, ήταν και είναι το μυστικό της επιτυχίας σας. Μη στεναχωριέστε..

Τοξότης
Καλέ τι πάθατε εσείς; Έχετε ξετρελαθεί με μια ιδέα, δε μπορώ να καταλάβω. Θέλετε να αδυνατίσετε απεγνωσμένα και έχετε μπει δυναμικά σε ένα πρόγραμμα; Βρήκατε μια νέα δουλειά που σας αρέσει πολύ και θα δώσετε το καλύτερο του εαυτού σας; Ένα νέο χόμπι; Πάντως είστε κατά ενθουσιασμένοι και έτοιμοι για όλα. Μπράβο σας, καιρός ήταν να πάρετε και εσείς λίγο τα πάνω σας.. Σίγουρα υπάρχει λόγος..

Αιγόκερως
Με τη δουλειά σας ασχολείστε και μόνο. Η προσοχή σας εκεί στραμμένη και σε όλα αυτά που πρέπει να κάνετε. Σε πολύ καλή διάθεση, είστε και όμορφοι τις ημέρες αυτές, ντύνεστε πιο φινετσάτα.. Ξέρετε τι εννοώ.. Αν δε προλαβαίνετε να κάνετε κάποιες δουλειές, ενημερώστε μόνο για να γνωρίζουν και οι άλλοι το πού βρίσκονται. Όλα θα γίνουν στην ώρα τους και δίχως βιασύνες. Σωστά;

Υδροχόος
Ακόμα και τα άστρα σας πήρανε χαμπάρι και κράζουν πρωί-πρωί. Τι έχετε μέσα στο μυαλό σας; Τι επιθυμείτε; Τι σας βασανίζει; Άντε κουνηθείτε, αρκετά το σκεφτήκατε από εδώ και εκεί. Πάλιωσε που λέμε το θέμα. Αυτό που θέλετε, μπορεί να πραγματοποιηθεί αν δραστηριοποιηθείτε αναλόγως. Το ένστικτό σας ακολουθήστε, τη καρδιά σας φυσικά, έχετε μύτη εσείς.. και θα δείτε πως γίνονται θαύματα, μόνο για σας.. μη μείνετε και με το παράπονο..

Ιχθύες
Μπορεί να είναι επαγγελματικό, μπορεί και ερωτικό, εξαρτάται σε τι φάση είστε. Πάντως αν νιώθετε ανασφάλεια για τη δουλειά σας, σήμερα θα συμβεί κάτι, που θα σας δείξει πως σας χρειάζονται και ενδιαφέρονται για τη περίπτωσή σας. Ανοίξτε τα μάτια, τα αυτιά, επεξεργαστείτε τα δεδομένα και χαμογελάστε. Το ίδιο μπορεί και το ταίρι σας, να σας αποδείξει. Δηλαδή να σας πει μια γλυκιά κουβέντα, ή να σας φέρει ένα δωράκι ας πούμε.. Εκτιμήστε ότι καλό σας συμβαίνει..

magicfariel@gmail.com