Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 18/09/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Τι ωραία, έφτασε Παρασκευή, η αγαπημένη μέρα των Ταύρων. Βέβαια,
όλα τα ίδια και τα ίδια είναι, παγερά αδιάφορα τα βρίσκω, για αυτό και το ενδιαφέρον μου, έχει στραφεί, στη γυμναστική και στον ύπνο.
Κάνω προθέρμανση.. μυρίζομαι clubbing, το χειμώνα. Πρέπει να είμαι σε φόρμα.

Ονειρεύομαι πάλι, αλλά αυτά μου κάνει η συγκεκριμένη ημέρα.. μου δημιουργεί επιθυμίες νυχτερινές, μεθυσμένες, τρελές και ξέφρενες.. Το παιδί, δε θα φύγει ποτέ από μέσα μου.. όσο και αν μερικοί έχουν βαλθεί να το εξοντώσουν.. Βρήκα τρόπο να προστατευτώ.. Ανέβηκα πιο πάνω. Απομακρύνθηκα.. Τώρα βρίσκομαι στο δικό μου το κάστρο. Με πιάνετε μερικές ψυχές πιστεύω..

Επιθυμίες και όνειρα έχουμε όλοι. Δεν είναι κακό αυτό. Ο τρόπος που τα αντιμετωπίζουμε είναι το ζητούμενο. Τα αφήνουμε στην άκρη, τα ξεχνάμε και μια ωραία μέρα γίνεται η έκρηξη η ίδια, ή προσπαθούμε κατά διαστήματα να ικανοποιούμε τους εαυτούς μας, για να υπάρχει και μια ισορροπία. Η ψυχή με το νου είναι όμορφο να βρίσκονται σε γαλήνη..

Το σωστό και το λάθος, δεν υπάρχει, γιατί ο καθένας έχει τη δική του την αντίληψη. Συνεπώς, κάνουμε αυτό που θέλουμε, δίχως όμως να ενοχλούμε το παραδίπλα. Και εδώ χάνεται η μπάλα.. Πανηγύρι σωστό.. Πρώτα θα ενοχλήσουμε και μετά θα αποφασίσουμε προς τα πού να τραβήξουμε.. Εγωιστικό πολύ το βρίσκω..

Εκφράζομαι ελεύθερα, ονειρεύομαι, επιθυμώ, το παλεύω, το ζητάω, το απαιτώ από τον εαυτό μου και μόνο και όταν πετύχω, το οτιδήποτε, τότε θα είμαι πολύ ευτυχισμένη, ικανοποιημένη και έτοιμη για κάτι ακόμα καλύτερο.. Και τα μούτρα μου να φάω, θα βρω κάτι άλλο..

Έτσι είναι τα δαιμόνια μυαλά..

φιλάκια..



Κριός
Μια εντελώς νέα μέρα σας ξημέρωσε και νιώθετε πιο καλά από ποτέ! Με τα επαγγελματικά σας θα ασχοληθείτε, αφού βάζετε νέους στόχους και μερικοί αλλάζετε τη ζωή σας ριζικά! Η προοπτική υπάρχει, οι ευκαιρίες το ίδιο, για όσους ψάχνεστε, ή ψαχτήκατε το διάστημα αυτό, σήμερα λοιπόν, να προχωρήσετε δυναμικά και αποφασιστικά δίχως όμως να φέρετε τη καταστροφή.. Με όμορφο τρόπο..

Ταύρος
Φεύγω και αφήνω πίσω μου συντρίμμια! Αλλαγές, πολλές αλλαγές, που από τη μια σας αρέσουν, από την άλλη όχι και τόσο. Μα τις αποζητούσατε, τώρα μη κάνετε πίσω. Ξέρω, αναστατώνεστε, ειδικά όταν γίνονται σε γρήγορους ρυθμούς, αλλά μερικές φορές τα ξαφνικά είναι και τα καλύτερα. Σβήνετε τα πάντα από το παρελθόν και αλλάζετε σελίδα. Μη φοβάστε, κάτι έρχεται που θα σας απογειώσει..

Δίδυμος
Σήμερα νιώθετε καλύτερα από χθες και θα αποφασίσετε να ασχοληθείτε με τις σχέσεις σας. Ποιες σας κάνουν, ποιοι έχουν να σας προσφέρουν κάτι, αν υπάρχει καμιά δουλειά για σας και τα σχετικά. Δηλαδή το συμφέρον θα σας κάνει να δραστηριοποιηθείτε και να χαμογελάσετε λιγάκι. Κοιτάξτε τη πάρτη σας, γιατί έρχονται πολύ δύσκολες μέρες και άκρως ανατρεπτικές. Τώρα που είστε καλά.. στα μυαλά..

Καρκίνος
Να πάτε στο γιατρό. Αν δε νιώθετε καλά, να το κοιτάξετε γιατί μετά το μικρό γίνεται μεγάλο και δεν είστε και τύποι τόσο συνεπής σε θέματα υγείας. Τώρα που είναι νωρίς, λοιπόν. Από την άλλη ανοίγετε τα φτερά σας επαγγελματικά και βάζετε τζίφρες παντού. Ναι σήμερα είναι μια πολύ καλή ημέρα, για να δραστηριοποιηθείτε και να δώσετε και τα χέρια. Φάτε καλά γιατί από αύριο δίαιτα!

Λέων
Θα τη κάνετε τη χαζομάρα σε ερωτικό επίπεδο και εντάξει να είστε ελεύθεροι, όλα επιτρέπονται, για αυτό why not σε μια νέα εμπειρία. Αλλά αν βρίσκεστε σε σχέση, τότε θα σας καταλάβουν και θα γίνει ο χαμός. Μη βιάζεστε να ερωτοτροπήσετε με τον οποιονδήποτε, γιατί θα εκτεθείτε και μετά θα ξενερώσετε και άντε να μαζεύουμε τα κομμάτια σας ξανά.. Δείτε πώς μπορείτε να βγάλτε περισσότερα χρήματα!

Παρθένος
Κάτι θέλετε απεγνωσμένα και σας την έχουν πέσει οι δικοί σας οι άνθρωποι και το μόνο που φέρνουν είναι εμπόδια και τη καταστροφή. Αν είστε σίγουροι για το αποτέλεσμα, τότε δε χρειάζεται να ακούσετε κανέναν. Αν όμως υπάρχει ο οποιοσδήποτε κίνδυνος, κάντε πίσω. Παρόλα αυτά, καλό είναι να θέσετε τα όρια στις σχέσεις σας και μερικοί να μη παρεκτρέπονται. Έτσι δεν είναι;

Ζυγός
Αλλάζουν τα δεδομένα στη δουλειά σας και θα πρέπει να κάνετε μαθήματα εντατικά, για να μπορέσετε να ακολουθήσετε. Σας αρέσει πολύ αυτό, γιατί κατά βάθος, τις αλλαγές τις ξαφνικές κιόλας, τις βρίσκετε πολύ ανανεωτικές.. Μπορεί να ταξιδέψετε, να πάτε κάπου, για να λάβετε τις γνώσεις αυτές. Να κάτι που σας αρέσει πολύ. Η ημέρα από μόνη της θα σας πει προς τα πού να κατευθυνθείτε..

Σκορπιός
Αν δεν έχετε βρει ακόμα δουλειά, σήμερα είναι μια πολύ καλή ημέρα για να ψαχτείτε λίγο παραπάνω. Δεν έχει σημασία αν είναι Παρασκευή, οι ανάγκες που έχετε και το πώς θα τις καλύψετε. Το σύμπαν άλλωστε σας χρωστάει κάτι πολύ καλό και δυνατό, αφού τόσα χρόνια με το Κρόνο, σας τσάκισε κανονικά! Ανοίξτε τους ορίζοντές σας και σηκώστε και το τηλέφωνο. Μια χάρη, όλο και κάποιος θα σας τη χρωστάει..

Τοξότης
Από σήμερα ο Κρόνος στο ζώδιό σας! Δόξα να έχει για το λοιπό τον κόσμο! Κακίες πρωί-πρωί, αλλά έπρεπε να φύγει από το Σκορπιό, κατέστρεψε τα πάντα στο πέρασμά του! Εσάς βέβαια, κατά ένα περίεργο τρόπο, δε θα σας ταλαιπωρήσει και τόσο. Περισσότερο αλλαγές θα φέρει και ναι τα ξεκαθαρίσματα στις σχέσεις θα είναι σαρωτικές! Θα μάθετε καλύτερα τον εαυτό σας και θα είστε σίγουροι για τις κινήσεις σας. Τουλάχιστον σας μπαίνει ωραία.. Γλυκά-γλυκά.. Ο Κρόνος έτσι;

Αιγόκερως
Μη σας ακούσω να γκρινιάξετε, θα σας φάω το λαρύγγι! Αλλαγές, ευχάριστες έρχονται, που θα σας ανανεώσουν και θα σας απογειώσουν κανονικά. Κάτι νέο μπαίνει στη ζωή σας, μπορεί να είναι μια δουλειά, ένα παιδί, ή ακόμα και ένας νέος έρωτας. Ναι όλα θα γίνουν πολύ ξαφνικά και οι αποφάσεις που θα πάρετε θα είναι δραστικές και δε φαντάζεστε καν τι εννοώ..

Υδροχόος
Εμπάργκο στους Υδροχόους αυτή είναι η εντολή που έχω λάβει.. Αλλά οι αδυναμίες, είναι αδυναμίες και θα σας πω πάλι τα κάλαντα! Το μυαλό σας είναι παντού. Έχετε βάλει νέους στόχους, υψηλούς, ίσως και λίγο ακατόρθωτους, αλλά θα τους πετύχετε. Κυρίως αναφέρομαι σε επαγγελματικό επίπεδο, αφού εκεί είναι αιώνια στραμμένη η προσοχή σας. Όμως μπορεί να σκέφτεστε και το γάμο και ένα παιδί. Εσείς δε θα αφήσετε απογόνους; Προβληματίζεστε σωστά;

Ιχθύες
Με τα επαγγελματικά σας ζητήματα ασχολείστε και το πώς φαίνεσθε στο κόσμο γενικότερα. Είστε ανεβασμένοι τον καιρό αυτό, ψάχνεστε γενικότερα για ένα καλύτερο μέλλον και αν κινηθείτε σωστά, θα γίνουν όλα έτσι όπως τα φαντάζεστε. Θολωμένο όμως το μυαλό.. λίγο το νου σας! Κάντε δημόσιες σχέσεις, να σας δουν, να σας συμπαθήσουν, να σας αγαπήσουν. Άλλωστε εκεί κρύβετε ένα μεγάλο μυστικό για την επιτυχία που αποζητάτε..

magicfariel@gmail.com