Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 16/09/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Κάθε πρωί, κάνω μια διαδικτυακή περαντζάδα, να δω τα νέα της νύχτας, τι συνέβη,
όσο έκανα παρέα με το Μορφέα..!

Δε βρίσκω τίποτα το συγκλονιστικό τον καιρό αυτό, μου είναι σχεδόν όλα αδιάφορα, αλλά μου αρέσει να ψάχνω, γιατί όλως τυχαίως πέφτω πάνω σε διάφορα ερωτικά στιχάκια, ή λόγια σοφών, που με κάνουν ή να χαμογελώ, ή να βυθίζομαι στις σκέψεις μου ξανά..


Σήμερα λοιπόν το πρωί, με γοήτεψε το εξής..

 «Ξέρω.. μα επιλέγω ξανά το όνειρο»
Πόσο απλές λέξεις και όμως πόσο δυνατές μπορούν να γίνουν για το καθένα από μας..

Ξέρω, σημαίνει έχω γνώση, εμπειρία. Έζησα αυτό που έπρεπε, πήρα ότι ήταν να πάρω και επανέρχομαι στην αληθινή μου την επιθυμία, στην αρχική μου τη θέση, το όνειρο! Γιατί, ότι δρόμο και αν διαλέξουμε, κατά βάθος θα καταλήξουμε σε εκείνη τη σκέψη, σε εκείνο το χαμόγελο, σε εκείνο το μέρος, που κάποτε, με τα πιο αγνά αισθήματα, αφήσαμε τη φαντασία μας να καλπάσει, να ονειρευτεί, το οτιδήποτε. Από έναν έρωτα μεγάλο, μέχρι μια φανταστική καριέρα, ή το τέλειο σπίτι, ή ακόμα μια πισίνα.. Βλέπετε; Κάποια πράγματα δεν αλλάζουν, όσα χρόνια και αν περάσουν..

..μα επιλέγω ξανά το όνειρο.. εδώ κρύβεται πόνος.. Γιατί; Σημαίνει πως ακόμα δε βρήκες, δε βρήκα εκείνο που θα κάλυπτε το όνειρο.. Ίσως όμως να υπερισχύει και το ανικανοποίητο.. κάποιος σίγουρα απογοητεύεται και πληγώνεται.. γιατί κρύβει και αλλαγές.. ξαφνικές, μπουρίνια προτιμώ! Γυρίζω πίσω, στο παρελθόν, ψάχνω να βρω πού το έχασα, τι έκανα λάθος, να βρω τις απαντήσεις, εκείνες που θα μου εξηγήσουν, γιατί τώρα ξαφνικά επιλέγω το όνειρο.. τι με οδήγησε εκεί; Είμαι έτοιμη να ξεκινήσω πάλι από την αρχή; Δυνάμεις προφανώς έχω.. αλλά αν δε μου βγει; Αν αποτύχω; Όμως η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία, άρα αν πραγματοποιήσω το όνειρο της ζωής μου; Και πιο είναι αυτό τελικά; Σίγουρα θα αξίζει το κόπο.. Γιατί;

..Υπάρχω.. για να Ζω..

φιλάκια..


Κριός
Σήμερα δε θα έχετε καμία όρεξη για δουλειά και θα είστε μέσα στα χασκόγελα και τα πειράγματα. Δε σας ταιριάζει τέτοια συμπεριφορά ιδιαίτερα αν είστε γυναίκα. Οι άντρες το έχετε στο αίμα σας.. Φλερτ και πάλι φλερτ. Όμως κάτι θα σας προτείνουν, ας πούμε ένα νέο project και θα ενθουσιαστείτε μια και έξω! Θα έχετε τόσο πολύ καλή διάθεση, που όλα θα σας φανούν ωραία!

Ταύρος
Μια πολύ ωραία μέρα σας ξημέρωσε και από άποψη ερωτική, αλλά και επαγγελματική. Συνήθως αυτά τα δυο δε ταιριάζουν μεταξύ τους, γιατί απαιτούν χρόνο πολύ, αλλά εσείς ξέρετε πολύ καλά πώς να τα συνδυάζετε. Μπορεί να θαυμάσετε και μια περίπτωση, αλλά μη τρελαίνεστε, θα είναι της στιγμής. Κανείς δεν είναι Θεός, ούτε ήλιος καλοκαιρινός, με πιάνετε τι σας λέω.. Προσγειωθείτε πίσω στη γη..

Δίδυμος
Μέσα στα νεύρα και τη γκρίνια θα είστε σήμερα. Μπορεί να τα κάνετε και ρημαδιό και εκεί που όλα είναι τέλεια, ξαφνικά να έχουμε δράματα! Προσοχή, μεγάλη προσοχή, κλειστείτε καλύτερα σε ένα δωμάτιο και σπάστε διάφορα, παρά να ανοίξετε το στοματάκι σας. Στο σπίτι γίνεται ο χαμός και μπορεί ακόμα να δηλώσετε και μια παραίτηση από τη δουλειά σας. Τι να σας πω.. για τα σίδερα εντελώς!

Καρκίνος
Βρίσκεστε σε δίλημμα για ένα θέμα επαγγελματικό. Ετοιμάζεστε να κάνετε μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή σας, αλλά κάτι θα δείτε, κάτι θα διαισθανθείτε, που θα κάνετε ένα μικρό βήμα πίσω. Από τη μια τις ευκαιρίες τις αρπάζουμε, από την άλλη όμως ένα ρίσκο οικονομικό, μπορεί να φέρει και τη καταστροφή. Βέβαια στη βράση κολλάει το σίδερο, για αυτό κάντε ότι λέει η ψυχή σας..

Λέων
Κάτι θα ακούσετε σήμερα στη δουλειά και θα γίνετε έξαλλοι. Πριν ξεκινήσετε να φωνάζετε, να κλαίτε και να κάνετε σαματά, ψάξτε να βρείτε αν όντως είναι έτσι και μετά παίξτε εκείνη τη θεατρική τη παράσταση. Τσάμπα θα χαλαστείτε, αφού κανείς δε χρωστάει καλό σε κανέναν. Μπορεί να σας ζηλεύουν, μπορεί να έχουν πάρει χαμπάρι πως πιστεύετε ότι σας λένε, μπορεί να θέλουν να σας κάνουν να εκτεθείτε. Το νου σας, χίλιες φορές!

Παρθένος
Τι έγινε χρυσά μου; Σας πήρε τηλέφωνο το μαναράκι και πετάτε στα σύννεφα σήμερα; Μήπως σας πρότειναν μια καλύτερη δουλειά; Κάτι έγινε μέσα στη νύχτα, γιατί σήμερα θα τα βλέπετε όλα ροζ, φανταστικά και ονειρεμένα. Να είστε μέσα στην αισιοδοξία, αλλά με τα πόδια στη γη. Απολαύστε το συναίσθημα, κάντε και καμιά τρέλα γιατί από αύριο.. χάλια η κατάσταση! Πείτε μου τώρα την αλήθεια.. ποιος σας έστειλε μήνυμα.. ;;;

Ζυγός
Έχετε αναθέσει σε κάποιους συνεργάτες σας διάφορες δουλειές γιατί δε προλαβαίνετε να κάνετε τα πάντα από μόνοι σας. Σήμερα λοιπόν, καλά θα κάνετε να τους επιβλέψετε, γιατί μπορεί άλλα να έχετε κατά νου και άλλα να ανακαλύψετε.. Μην αφήσετε κανέναν να σας πάει πίσω, από αμέλεια ή χαλαρότητα. Από αύριο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σας, που σημαίνει πως τα εμπόδια έρχονται από μόνα τους..

Σκορπιός
Ερωτική η ημέρα σας και σκανδαλιάρικη πολύ! Αν δε προσέξετε μπορεί να γίνουν και περίεργες συναντήσεις και να βρεθείτε σε πολύ δύσκολη θέση. Ένα δικό σας πρόσωπο, από το περιβάλλον σας, σας κάνει τα γλυκά τα μάτια. Μπορεί να ενδώσετε αφού σας αρέσουν κάτι τέτοια, αλλά να που μπορεί να είναι φίλος ή φιλενάδα, ενός ατόμου που ήδη γνωρίζετε.. Μπορεί να είναι και παγίδα! Μη σας πιάσουν τώρα στα γεράματα.. χα χα !

Τοξότης
Φροντίστε σήμερα να τηρήσετε το πρόγραμμά σας κατά γράμμα. Αν δηλαδή έχετε υποσχεθεί να αφιερώσετε χρόνο στο σπίτι και στους δικούς σας τους ανθρώπους, να το κάνετε. Αλλιώς θα έχει γκρίνια και μουρμούρα τρελή. Από την άλλη οι απαιτήσεις στη δουλειά θα είναι τέτοιες, που θα πρέπει να μείνετε λίγο παραπάνω. Δεν είναι μέρα για κουτσομπολιά και χαζοκουβέντες..

Αιγόκερως
Πολύ ευχάριστη η ημέρα σας και πολύ δυνατή! Μια ευκαιρία, ένα συμβάν, κάτι εντελώς ξεχωριστό, θα τραβήξει τη προσοχή σας και ξαφνικά θα νιώσετε πιο ζωντανοί και χαρωποί από ποτέ! Μπορεί να είναι ερωτικό, μπορεί και επαγγελματικό, πάντως θα ξεπεράσετε τον εαυτό σας, θα σβήσετε για λίγο τις γραμμές, τα όρια που λέμε και θα πράξετε όπως σας μιλήσει η ψυχή σας.. Μπράβο σας!!! Καιρός ήταν.. να απελευθερωθείτε και εσείς λιγάκι..

Υδροχόος
Τα έχετε κάνει μαντάρα με τα οικονομικά σας. Αυτό μου κάνει τρελή εντύπωση, αλλά η μεγάλη η ζωή κάπως έτσι είναι. Ήρθαν χρήματα, έφυγαν χρήματα και τώρα πανικός; Δε ξέρω σε τι κατάσταση είστε, αλλά μαζευτείτε, κάντε καλύτερη διαχείριση των χρημάτων σας και το σπίτι ωραίο είναι πού και πού.. Μήπως έχετε μείνει ακόμα στο καλοκαιράκι; Πάει μας τελείωσε και αυτό.. για ακόμα μια φορά..

Ιχθύες
Δεν είναι καλή ημέρα, γενικώς.. Αν ετοιμάζεστε να κάνετε μια μεγάλη αγορά, εξετάστε όλες τις περιπτώσεις πιο πριν. Πρέπει να γνωρίζετε όλα τα δεδομένα, τα καλά και τα κακά για να αποφύγετε στο μέλλον τις δυσάρεστες τις εκπλήξεις.. Μην αφήσετε κανέναν να σας πουλήσει φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες. Να επιμείνετε στις απορίες σας και αν κάτι σας έχει καρφωθεί στο μυαλό, ξέρετε πως έχετε δίκιο, για αυτό μη το αφήσετε να περάσει έτσι.. Το νου σας!

magicfariel@gmail.com