Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 15/09/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Κρυώνει ο καιρός, να ξεκινήσουμε να ντυνόμαστε σιγά-σιγά, αρκετά με το καλοκαίρι.
Είναι όλα στο μυαλό. Οι εποχές του χρόνου, πάντα πανέμορφες και ξεχωριστές. Και τελικά τις αποζητάμε, γιατί έτσι ανανεώνεται το σώμα μας, η ύπαρξή μας,
εισπνέουμε έναν διαφορετικό αέρα.

Υπάρχει μια Ροδιά στο κήπο. Τα φύλλα της είναι μικρά, αλλά έχουν κιτρινίσει κάπως και μόλις φυσάει, πέφτουν. Φθινόπωρο στην αυλή του σπιτιού μου, πόσο ρομαντικό το βρίσκω.. Και κάπως έτσι παρατηρώ τα δέντρα τριγύρω, τις αυλές, τα πούσια κάνουν party και κάθε πρωί ακούω μια τσουγκράνα.. Απίστευτο; Κάποιος βασανίζεται. Θέλει να είναι όλα καθαρά! Μα.. θέλω να του πω.. Άραξε άνθρωπέ μου! Άσε τα να γίνουν βουναλάκι και μετά.. χα χα .. καμία σχέση! Η αρρώστια, είναι αρρώστια!


Φθινόπωρο, η εποχή που ο καθένας από εμάς, βάζει νέους στόχους, υπάρχει έντονη η επιθυμία, της αλλαγής, της ανανέωσης, του διαφορετικού. Άλλωστε πώς θα βγει ένας χειμώνας ολόκληρος;

Το θέμα δεν είναι το όνειρο. Αλλά το τι θα κάνεις εσύ για αυτό; Τα λόγια είναι αέρας, οι πράξεις δείχνουν την αλήθεια. Όλοι αποζητάμε κάτι καλύτερο στη ζωή μας. Πόσοι από εμάς το παλεύουμε πραγματικά;

φιλάκια..


Κριός
Μπορεί οι μέρες σας γενικότερα να είναι χαρωπές αλλά θα πρέπει να είστε προσγειωμένοι πολύ! Σήμερα κάτι θα σας μπει στο μάτι, ή στο μυαλό και θα αρχίσετε να ζητάτε παράλογες χάρες. Μήπως να ηρεμούσατε; Γιατί θα το ακούσετε εκείνο το ηρωικό το όχι και μετά θα έχει μουτράκια και τα σχετικά.. Ότι θέλετε να το κάνετε από μόνοι σας και να έχετε και την ευθύνη εξολοκλήρου!

Ταύρος
Μια χαρά και δυο τρομάρες λένε τα άστρα. Βασικά αν επιθυμείτε κάτι πολύ για τον εαυτό σας θα πρέπει να σκαρφιστείτε ένα εναλλακτικό σχέδιο. Να αφήσετε πίσω σας τις παλιές τις ιδέες και να δημιουργήσετε νέες, πιο φρέσκιες και ίσως και πολύ διαφορετικές, που θα ξεπερνούν ακόμα και εσάς, για να πετύχετε! Ζητήστε τη γνώμη κάποιου πιο έμπειρου, μπας και ξεκολλήσει το μυαλό..

Δίδυμος
Από τις αγαπημένες σας μέρες. Δηλαδή θα βρείτε κάτι που σας ενδιαφέρει, θα σας αρέσει και σίγουρα θα σας ενθουσιάσει και θα ασχολείστε με αυτό, μέχρι να βραδιάσει. Μπορεί να είναι ένα κουτσομπολιό, μπορεί μια αποκάλυψη για έναν δικό σας άνθρωπο, πάντως πριν ανοίξετε το στοματάκι σας, καλό είναι να μάθετε κατά πόσο αληθεύουν όλα αυτά. Γιατί παίζει και να εκτεθείτε στο τέλος!

Καρκίνος
Μια, μια οι απορίες σας θα λύνονται σήμερα. Ναι θα λάβετε απαντήσεις από ανθρώπους, ή ακόμα και από μικρά καθημερινά πράγματα, που κατά κάποιο τρόπο θα σας ηρεμίσουν πολύ. Οι επιθυμίες σας θα πραγματοποιηθούν, αλλά λίγη υπομονή δε βλάπτει. Το μυαλό σας είναι γεμάτο από ερωτήσεις, αλλά θα δείτε με ένα μαγικό τρόπο, πως οτιδήποτε σας συμβαίνει τον καιρό αυτό, έχει το λόγο του!

Λέων
Είστε έτοιμοι να κάνετε κάτι πολύ παράξενο, ίσως και ανορθόδοξο. Από τη μια ζητάτε να σας δώσουν μια ευκαιρία, από την άλλη όμως δε γνωρίζετε όλα τα δεδομένα και κάπως έτσι μπορεί να γίνει μια τρελή παρερμηνεία. Πριν δώσετε τα χέρια, ή βάλετε τη τζίφρα σας, καλύτερα να το ψάξετε γιατί συνήθως ο ενθουσιασμός σας, σας στέλνει λίγο αδιάβαστους στη πορεία.. Το νου σας..

Παρθένος
Σήμερα πρέπει να κλειδαμπαρωθείτε μέσα στο σπίτι, να πετάξετε τις κάρτες σας, να εξαφανίσετε το πορτοφόλι σας, γιατί το σύμπαν σας κάνει σπάταλους πολύ! Ξεπερνάτε ακόμα και τον ορισμό του shopping therapy, φτάνετε στο άλλο άκρο, που μετά και να το μετανιώσετε το κακό θα έχει γίνει. Σας πιάνει τρελή μανία να ικανοποιήσετε το εγώ σας, που παραβλέπετε τη πραγματικότητα..

Ζυγός
Μια χαρά είστε δε θέλω να ακούσω κάτι άλλο! Μπορείτε άνετα να προχωρήσετε στα σχέδια που έχετε κάνει για το μέλλον και να μη κοιτάξετε καθόλου πίσω σας. Μπορεί να επιθυμείτε τη τελειότητα, αλλά όλα είναι σχετικά και στη τελική, στη πορεία μπορεί να υπάρξει και βελτίωση. Γιατί το θέμα είναι η ευκαιρία και το σωστό timing. Κάπως έτσι αν σκεφτείτε, θα καταφέρετε να κατασταλάξετε κάπου.. αναποφάσιστα πλασματάκια..

Σκορπιός
Η υπομονή είναι αρετή. Αυτό να έχετε στο μυαλό σας όλη την ημέρα. Από την άλλη είστε σίγουροι για κάποιους ανθρώπους, ή για τη ροή των πραγμάτων, αλλά να ξέρετε τα φαινόμενα απατούν. Δηλαδή, ή περιμένετε να δείτε το αποτέλεσμα, ή κάντε καλύτερα ένα test drive.. όπου χρειάζεται. Παίζει να συγκλονιστείτε από τις αντιδράσεις, ή το αποτέλεσμα. Είχατε την εντύπωση πως κάτι ή κάποιος σας ανήκει.. σωστά;

Τοξότης
Κάποιος θα σας νευριάσει πάρα πολύ και οι επιλογές που θα έχετε είναι δυο. Ή το προσπερνάτε, λέγοντας μόνο τα απαραίτητα, ή μένετε εκεί και γαυγίζετε όλη την ημέρα. Τσάμπα το σάλιο σας θα χαλάσετε, σας το υπογράφω. Σήμερα λοιπόν, πετάξτε έτσι μερικές ατάκες, να πιάσουν το υπονοούμενο όσοι χρειάζεται και αφήστε τους άλλους να βγάλουν το φίδι από τη τρύπα. Μην αναλώνεστε με αδιάφορες καταστάσεις..

Αιγόκερως
Μέρα που θα συμβιβαστείτε, επειδή νιώθετε ωραία και επειδή δε χρειάζεται να τσακώνεστε συνεχώς για τα ίδια και τα ίδια. Άλλωστε πλέον γνωρίζετε τα υπερ και τα κατά, είτε σε θέματα χαρακτήρα, είτε σε αντιδράσεις. Αφήστε το να το πάρει το ποτάμι, μη χαλάτε τη ζαχαρένια σας, όλα θα γίνουν, είτε με τον έναν τρόπο, είτε με τον άλλον. Και κάπως έτσι θα σας δουν με άλλο μάτι. Πιο γλυκό..

Υδροχόος
Από τις πολύ τρελές ημέρες! Εσείς μια χαρά είστε, αλλά το παράξενο είναι πως θα έχετε τάσεις φυγής! Μια αναστάτωση, μια ανησυχία, μια νευρικότητα. Πάντως με το ζόρι δε θα κάνετε απολύτως τίποτα, ναι θα το χαλάσετε το χατίρι σε μερικούς, αλλά μόνο φτερά που δε θα βγάλετε στη πλάτη! Τι μέρα είναι; Άδεια από τη σημαία, αυτοκίνητο, βουνό ή θάλασσα, ένας σκύλος θα ήταν καλή παρέα.. και δρόμο!

Ιχθύες
Ψάχνεστε χρυσά μου, πάλι σε περίεργα μονοπάτια. Το νου σας, γιατί πάλι σε έξοδα θα μπείτε και πρέπει να είστε σίγουροι για τις αποφάσεις σας. Ωραίο το ρίσκο, αλλά όχι πάντοτε. Κοιτάξτε αυτά που έχετε ήδη πετύχει, φροντίστε να βελτιωθείτε όπου χρειάζεται και βλέπουμε. Τελειοποιήστε το έργο σας και μετά θα έρθει μια πολύ καλύτερη ευκαιρία. Μη βιάζεστε, χρυσά μου.. Λίγη οικονομία δε βλάπτει..

magicfariel@gmail.com