Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 10/09/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Σκεφτόμουν η φιλενάδα μου θέλει να πάει βόλτα στο Παρίσι για καφέ.. Είναι ένα όνειρο εφικτό, το πιο δύσκολο φυσικά, είναι να βρεθεί ο ιππότης,
που θα της το προτείνει.. Γιατί τα λεφτά θα τα βρούμε, θα κάνουμε και μια σχετική οικονομία, έτοιμο το ταξιδάκι.. Το ζητούμενο δεν είναι αυτό.. Αλλά το όνειρο, η πρόταση, η έκπληξη.. 

Και κάπως έτσι κάνω βουτιά στο δικό μου το όνειρο, που μακάρι να ήταν μόνο ένα! Τρέλα επικρατεί στον εγκέφαλο μέσα, στη καρδιά και το σίγουρο είναι πως την έκανα την αρχή, έφερα τα πάνω-κάτω στη ζωή μου, θα το παλέψω και πιστεύω πως κατά βάθος θα πετύχω αυτά που θέλω.
Και όχι δεν είναι ο κύριος Έρωτας, αυτός μας πρόδωσε κανονικά! Χρόνια τώρα.. Αλλά είναι ο εαυτός μου. Η αλλαγή θα έρθει πρώτα από μένα και μετά θα ακολουθήσουν τα απρόβλεπτα.. που τόσο μου αρέσουν..
Ακόμα δεν έχω φτιάξει το παιδικό μου το δωμάτιο. Θέλω να το μεταμορφώσω σε γυναικείο. Εντύπωση μου κάνει το χρώμα, αφού είναι ανοιχτό γαλάζιο.. Ούτε αγοράκι να ήμουν, αλλά είναι το αγαπημένο μου, το μπλε και όλες οι αποχρώσεις του.. Το χρώμα του τρελού, έτσι λέει μια φιλενάδα Υδροχόος.. Και να το κουβάρι πώς ξετυλίγεται. Τίποτα δεν είναι τυχαίο στη ζωή αυτή!

Από την άλλη θέλω να βγάλω ένα εισιτήριο, να φύγω, να ταξιδέψω, μόνη μου, έτσι όπως έκανα στα νιάτα μου, γιατί είναι άλλη φάση το γεγονός. Απολαμβάνω τη μοναξιά μου, παρατηρώ τον κόσμο, ονειρεύομαι ότι θέλω.

..ααα να θυμηθώ να πάω στο γραφείο σήμερα.. χα χα !

φιλάκια..


Κριός
Φεύγουν τα εμπόδια, χαμογελάτε ξανά και μπορώ να σας πω, πως η ημέρα σας είναι θετική, αισιόδοξη και κρύβει ευκαιρίες.. Ξαφνικά το κουβάρι ξετυλίγεται και ότι θέλατε να κάνετε τις χθες και προχθές, θα συμβεί σήμερα με το πιο εύκολο τρόπο. Αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να σηκώσετε τα χέρια ψιλά!

Ταύρος
Μέρα που άλλα έχετε κατά νου και άλλα θα συμβούν. Απρόβλεπτη κάπως, θα σας τη χαλάσουν την ηρεμία σας, αλλά όχι έτσι όπως το φαντάζεστε. Γυρνάτε από τη δουλειά και βρίσκετε μουσαφίρηδες. Ή σας προσμένει ένας λογαριασμός φανταστικός και ονειρεμένος.. Μη γκρινιάξετε, όλα για καλό θα συμβούν και στο τέλος να και τα χαμόγελα..

Δίδυμος
Σήμερα λοιπόν θα πάρετε το αίμα σας πίσω. Τόσες μέρες σας έλεγαν τα δικά τους τα παλαβά, σειρά σας τώρα! Καλά θα κάνετε να μη ξεκινήσετε τις αγριοφωνάρες, γιατί θα χάσετε το δίκιο σας. Με όμορφα επιχειρήματα και λογικά θα καταφέρετε να κολλήσετε μερικούς στο τοίχο. Το ζητούμενο εδώ πέρα είναι το τι επιθυμείτε να κερδίσετε..

Καρκίνος
Μέρα που θα πάτε στην αγορά και θα χαλάσετε αρκετά για πάρτη σας και μόνο. Σας περίσσεψε κάτι; Σας κάνανε δώρο λεφτά; Πάντως δίχως να διαταραχθεί η καθημερινότητά σας, θα καταφέρετε να κάνετε το γνωστό shopping therapy και να ανανεωθείτε κάπως.. Το κομμωτήριο είναι η αδυναμία σας, μήπως να ξεκινήσετε από εκεί;

Λέων
Με εντελώς διαφορετική διάθεση ξυπνάτε, θα τα δείτε όλα θετικά και αισιόδοξα και πραγματικά απορώ τι θα κάνετε για αυτό.. ;;; Πολλά καλά θα σας βρουν, αρκεί να ξέρετε προς το πού βαδίζετε, τι είναι αυτό που επιθυμείτε περισσότερο και φυσικά καλό είναι να δραστηριοποιηθείτε. Βέβαια, το νου σας γιατί πάλι άφραγκοι θα μείνετε..

Παρθένος
Μυστήρια η μέρα σας, αφού ξαφνικά θα δείτε διάφορα σημάδια που θα ερμηνεύονται κιόλας. Αν ας πούμε είδατε στον ύπνο σας ένα πρώην εραστή, να περιμένετε να τον δείτε και στο ξύπνιο σας! Ή να μάθετε διάφορα μαντάτα.. Η διαίσθησή σας είναι αυτή που θα σας βοηθήσει, γιατί κατά βάθος γνωρίζετε πολύ καλά τι εννοεί ο ποιητής..

Ζυγός
Εντάξει μετά το πανικό το χθεσινό, ξαφνικά όλοι θα σας αγαπάνε και σήμερα ειδικά κανείς δε θα σας χαλάσει το χατίρι. Μέρα ζαβολιάρικη, αφού θα προτείνετε διάφορα παλαβά, για να δείτε τι υποστήριξη θα έχετε από το κοινό σας.. Λίγο αρχηγοί θα το παίξετε σε όλα τα επίπεδα, σας ταιριάζει ο χαρακτήρας αυτός.. Σας θαυμάζουν για την αποφασιστικότητά σας!

Σκορπιός
Κατάλληλη μέρα για δημόσιες σχέσεις. Βέβαια αφού τα κάνατε μαντάρα, πάλι τώρα ξανά από την αρχή. Νομίζω σας αρέσει να σας αντιπαθούν κατά βάθος, γιατί το βρίσκετε και σα παιχνιδάκι, να τους αποδείξετε το πόσο λάθος είναι. Ντυθείτε ωραία, φορέστε το χαμόγελό σας και κανονίστε να επιστρέψετε σπίτι με το φως του φεγγαριού..

Τοξότης
Ναι έχει έξοδο απόψε. Θα βγείτε με φίλους, θα κυκλοφορήσετε κανονικά και δε θα μαζεύεστε με τίποτα. Μια επιθυμία σας μπορεί να πραγματοποιηθεί, θα είναι απρόβλεπτο το γεγονός αλλά την έχετε δουλέψει ήδη καιρό τώρα. Πάντα χρειάζεται το κατάλληλο timing και έφτασε η στιγμή.. ωρίμασε το θέμα! Για εκμεταλλευτείτε το έτσι όπως πρέπει..

Αιγόκερως
Εντάξει μέχρι και αύριο θα τσακώνεστε με τους ανθρώπους τριγύρω.. Μπορεί να έχετε όλα τα δίκια του κόσμου, αλλά θα πρέπει να προσέξετε κάπως τη συμπεριφορά σας, γιατί οι άλλοι δε σας αντέχουν και τόσο! Αποφύγετε τις εντάσεις, το ξέρουμε πως είστε μάχιμοι και λύστε τα προβλήματα που θα προκύψουν με το πιο ανώδυνο τρόπο!

Υδροχόος
Προειδοποιώ.. δε τα λέει το ξωτικό αυτά.. αλλά φωνάζουν τα άστρα από μόνα τους.. Μέρα πολύ όμορφη για εσάς και το ψυχικό σας τον κόσμο. Ξέρετε πως έχετε πληγώσει μια ψυχή, πως την έχετε απογοητέψει εντελώς και τι φταίει! Πάρτε βαθιές ανάσες, πετάξτε για λίγο τον εγωισμό σας στα σκουπίδια και κάντε τη προσέγγιση.. Θα νιώσετε πολύ super μετά από αυτό! Αλλά μερικές φορές στου κουφού τη πόρτα.. όσο θέλεις βρόντα!

Ιχθύες
Κολασμένη η ημέρα σας και αμαρτωλή! Με το καλημέρα σας θα μπει το κακό το διαβολάκι μέσα σας και θα κάνετε ζαβολιές όλων των ειδών. Ξεπαραδιάζεστε είναι η αλήθεια, αλλά από την άλλη οι επιθυμίες σας βρίσκονται σε πρώτο πλάνο και επιβάλλεται να τις ικανοποιήσετε! Βαστάτε τα άλογα, γιατί εντάξει εσείς που τα έχετε και τρέχουν.. εσείς που δε τα έχετε; Τι θα κάνετε αύριο;

magicfariel@gmail.com