Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 09/09/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Δρόσισε έξω και μου αρέσει τόσο πολύ! Επιτέλους, γιατί ντάξει είμαστε μεσογειακοί τύποι, αλλά δε χρειάζεται να
κάνουμε σάουνα, κάθε μέρα όλη μέρα.. έλεος..!!

Που λέτε ξωτικούλια μου, είναι πολύ ωραίο να έχει κανείς φίλους, παιδικούς φίλους. Το παρελθόν είναι μια όμορφη ιστορία πια, οι πικρίες και οι κακίες, πάει πέρασαν. Ξεπεράσαμε τα χαζά και πλέον ζούμε το σήμερα, το τώρα και δημιουργούμε ένα νέο κοινό παρελθόν σε άλλες βάσεις.. πιο ώριμες.. χα χα !

Οι φιλενάδες μου είναι όλες τρελές! Για αυτό ταιριάζουμε άλλωστε, αλλά η κάθε μια έχει το χουσούρι της.. Το ψαράκι ενώ έχει πάρει τα πάνω του και θέλει, έχει βρει εμπόδια. Της τα βάζουν. Μέχρι να τα πάρει στο κρανίο φουλ!
Η Παρθένος, αποζητάει τον έρωτα, αλλά τον βαριέται κιόλας.. Θέλει να τη πάει βόλτα στο Παρίσι, για ένα καφέ .. τίποτα άλλο!
Η Ταυρίνα γοητεύει τρελά τώρα τελευταία, της τη πέφτουν κάργα και ενώ γουστάρει, έχει βγάλει το μαστίγιο και παίρνει το αίμα της πίσω.. Σειρά της τώρα να παίξει μπάλα..
Και φτάνουμε στη περίπτωσή μου.. η άλλη η Ταυρίνα, που πραγματικά είμαι για να τραβάω τις κοτσίδες μου, με δύναμη και ας φύγουν τούφες!!! Προς το παρόν, θέλω να γίνω γυναικάρα!

Και κάπως έτσι η νέα συμμορία, επιστρέφει δυναμικά, έχουμε τη Παρθένο ως personal trainer, την ακολουθούμε πιστά και ότι προκύψει..

τρελές καλημέρες..


Κριός
Μέρα που τα σας κάνουν τα νεύρα τσαντάλια! Αυτό που θέλετε να κάνετε, φροντίστε να το κάνετε, δίχως τη βοήθεια κάποιου. Μη περιμένετε από κανέναν να χάσει το χρόνο του για να ασχοληθεί με τις δικές τις υποθέσεις ή τις επιθυμίες. Μουτράκια από νωρίς το πρωί και ναι θα βρίσκεστε σε μια υπερένταση άνευ προηγουμένου! Μη φοβηθείτε να πάρετε πρωτοβουλίες και να δραστηριοποιηθείτε από μόνοι σας. Βέβαια, φροντίστε να είστε ήρεμοι όταν πάρετε τις αποφάσεις σας.. αλλιώς το χάος το ίδιο!

Ταύρος
Είπαμε να αποφύγετε τα λόγια τα περιττά. Θα σας βάλουν σε μπελάδες, θα χάσετε το χρόνο σας άδικα και μια τρύπα στο νερό. Πάντως σε σχέση με τα άλλα τα ζώδια, τη περνάτε λάδι τη δουλειά, γιατί εσείς θα έχετε το προνόμιο να διαλέξετε. Δηλαδή για σήμερα, ράψτε το, αποφύγετε τα κουτσομπολιά και εννοείται μη κάνετε το λάθος να δώσετε κάλπικες υποσχέσεις..

Δίδυμος
Ναι θα τρελαθείτε κανονικά, προφανώς ξεκίνησε από χθες το βράδυ και σήμερα το πρόβλημα έγινε βουνό και θα πρέπει να το λύσετε μια και έξω! Παίζει να τα πείτε όλα με το όνομά τους και να ξεσπάσει ένας χαμός, αλλά το θέμα είναι πως θα μάθετε την αλήθεια σε διάφορα που έχουν συμβεί και θα μπορέσετε να πάρετε τις αποφάσεις σας. Πάλι φτιάχνετε βαλίτσα και δρόμο; Απελευθερώνεστε;

Καρκίνος
Να σας το πω τόσο απλά, αν ο προϊστάμενος σας, ζητήσει κάτι, να του το κάνετε, χωρίς δεύτερη κουβέντα. Αν έχετε θέματα και ο χρόνος δε σας περισσεύει, μόνο τότε με σωστά επιχειρήματα, θα μπορέσετε όχι να βγάλετε άκρη, αλλά να πείτε αυτά που θέλετε. Η μέρα από μόνη της δεν είναι και τόσο καλή, σε έξαρση βρίσκεται το σύμπαν, για αυτό προτιμήστε να κάνετε το χαζό παρά κάτι άλλο..

Λέων
Έχετε δίπλα σας ανθρώπους που σας αγαπούν και σας νοιάζονται. Προτιμήστε τη παρέα τους, τη κουβέντα τους και ανοίξτε τα αυτιά σας. Μιλήστε όμως ειλικρινά, για να λάβετε τις σωστές τις απαντήσεις και μην αφήνετε μισό τελειωμένες κουβέντες δεξιά και αριστερά. Κάποιοι ίσως να μην έχουν την όρεξή σας. Και κάπως έτσι θα βγει το πρόγραμμα της ημέρας. Στο χέρι σας είναι να περάσετε όμορφα..

Παρθένος
Μέρα που θα εμφανισθούν διάφορα εμπόδια στα σχέδιά σας, έτσι επειδή πρέπει να υπάρχει και λίγο σασπένς στη ζωή σας. Μη τα λάβετε σοβαρά υπόψη γιατί αύριο θα έχουν φύγει, απλά μαζί με τους λοιπούς, ας πάθετε και εσείς κάτι.. Οι αλλαγές που αποζητάτε θα συμβούν, άλλωστε δε το βάζετε εύκολα κάτω εσείς και ήδη έχετε δρομολογήσει αρκετές.. Μάχιμοι όπως πάντα!

Ζυγός
Οικογενειακά θέματα θα προκύψουν ξανά και θα εκνευριστείτε αφάνταστα. Μπορεί να ακούσετε κουβέντες, τύπου πού πάτε, πώς είναι η ζωή σας έτσι, πότε θα αλλάξετε και τα σχετικά. Κλασικές καταπιεστικές κουβέντες, που σε ορισμένους δε τις επιτρέπετε καν. Μη προσπαθήσετε σε κάποιους να πείτε την αλήθεια και σε κάποιους ψέματα για να τους αποφύγετε. Θα σμίξουν μετά και θα γίνει ο χαμός! Εξαφανιστείτε καλύτερα και κόψτε τις κουβέντες τους μαχαίρι!

Σκορπιός
Πάλι οι σχέσεις σας έχουν διαταραχθεί, είναι και οι μέρες περίεργες, δε ξέρετε ποιον να εμπιστευτείτε τις σκέψεις σας. Κακό αυτό, για εσάς κυρίως, γιατί δηλητηριάζετε τη ψυχή σας άδικα. Δηλαδή, αν κάποιος σας δυσαρέστησε με τα λόγια του, αφορά το άτομο εκείνο το συγκεκριμένο. Όχι τους πάντες. Βέβαια, λίγο θολωμένο το μυαλό, είναι και το σύμπαν μαύρο και άραχνο.. συνιστώ ψυχραιμία και λογική..

Τοξότης
Τα λεφτά θα είναι το θέμα σας. Κάποιος σας χρωστάει και τώρα τα χρειάζεστε και θα δώσετε μεγάλη μάχη για αυτό. Μπορεί να σας είχαν υποσχεθεί μια αύξηση, ή μια καλύτερη συμφωνία και τώρα να κάνουν τη πάπια. Δεν είναι όμορφα πράγματα αυτά και κάτι έχετε βάλει στο μάτι, προσμένατε με αγωνία αυτή τη στιγμή και όχι δε θα το βάλετε κάτω με τίποτα. Μη μπλέκετε τους φίλους σας σε αυτό. Μόνο όσους αφορούν!

Αιγόκερως
Κάτι θα σας πουν που θα βγείτε έξω από τα ρούχα σας κυριολεκτικά. Μια κουβέντα άστοχη μπορεί να σας μπουρλοτοιάσει κανονικά και μετά να μη σας μαζεύουν με τίποτα. Προσοχή σας λέω, μεγάλη προσοχή, μπορεί να χάσετε τη δουλειά σας, μπορεί να χωρίσετε με το σύντροφό σας, όλα παίζουν για σήμερα ειδικά και καλά θα κάνετε να είστε όσο πιο ψύχραιμοι γίνεται. Εκρηκτική η ημέρα σας από όλες τις απόψεις!!!

Υδροχόος
Οτιδήποτε σχεδιάζετε το φέρνετε πάλι τούμπα και πάλι από την αρχή. Βασικά βάζετε από μόνοι σας εμπόδια στον εαυτό σας, ή μπορεί να κάνετε το δικηγόρο του διαβόλου και να καταλήξετε πως κάτι δεν είναι σωστό ή τέλειο. Είστε παράξενοι άνθρωποι, το καταλαβαίνω, αλλά όταν στα τρελά σχέδιά σας, υπάρχουν και άλλοι παρέα, τότε καλό είναι να τους μιλάτε γιατί έτσι είναι οι καλές οι συνεργασίες. Μην απογοητεύεστε και μην αποθαρρύνετε τον κόσμο!

Ιχθύες
Υπάρχει ένας άνθρωπος που εκεί που σας κάνει να πιστεύετε ότι μπορείτε να επαναπαυθείτε πάνω του, εκεί σας ταράζει τα νερά και νιώθετε απίστευτη ανασφάλεια. Κάντε έναν ωραίο διάλογο μαζί του, προσπαθήστε να κλέψετε κουβέντες μέσα από το στόμα του, πάντως ψάξτε το λίγο, γιατί πρέπει να είστε απολύτως σίγουροι για τις φανταστικές σκέψεις που κάνετε. Δεν είναι όλα άσπρο-μαύρο στη ζωή αυτή!

magicfariel@gmail.com