Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 02/09/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Να πούμε κάποια ιστοριούλα; Από αυτές που μας αρέσουν; Σεπτέμβρης, ένας πολύ γλυκός μήνας μόλις μπήκε, ακόμα έχει ζέστη, όμως είναι
η όμορφη η ζέστη, που γαληνεύει τα πάντα γύρω. Η θάλασσα είναι πιο όμορφη, τα βουνά το ίδιο, όλη η φύση, είναι σα να λέει ένα μεγάλο ευχαριστώ, γιατί τώρα όπου να’ναι θα ανταποδώσει με τους καρπούς της..

Ρομαντικά ξανά σας τα λέω, γιατί μου αρέσει, αυτό που βλέπω, απολαμβάνω την ηρεμία μου, είμαι μόνη και σκέφτομαι.



Ένας χωρισμός δεν είναι ποτέ εύκολος. Πάντα ένας από τους δυο πληγώνεται περισσότερο και αυτό είναι στενάχωρο πολύ. Η αλήθεια είναι πως όλοι υποφέρουν στην αρχή, γιατί ο ένας πήρε την απόφαση να πει το αντίο και ο άλλος την άκουσε και τη δέχθηκε.. Εγωιστικό και βάναυσο και πολύ σκληρό, για όλο τον κόσμο, όμως σκέφτομαι.. Τι θα ήταν προτιμότερο;

Ένας συμβιβασμός, που μπορεί να έφερνε μίσος και απέχθεια στη πορεία, ή ένας αποχαιρετισμός, που θα συντηρούσε μια αγάπη, μια φιλία, δυο ανθρώπους σε μια καλή κατάσταση; Γιατί η αλήθεια είναι πολύ καλύτερη όσο και αν πονάει, από ένα μεγάλο ψέμα. Ή ακόμα και τη προσποίηση. Πόσο μπορεί κανείς, να παριστάνει κάποιον που δεν είναι; Για όλα υπάρχει ένα τέλος. Μια νέα αρχή.

..ανθρώπινες σχέσεις.. πολύ δύσκολες.. όμως ανεξάρτητα από τις διαφορές, πρέπει να σεβόμαστε και να εκτιμούμε αυτά που μας έμαθαν και να πράττουμε αναλόγως..

φιλάκια..


Κριός
Σήμερα θα δώσετε λίγη σημασία παραπάνω στο σύντροφό σας. Δηλαδή, δε θα βγείτε με τους φίλους και τις φίλες σας, θα μαζευτείτε νωρίς και θα φροντίσετε να ρίξετε λίγη στάχτη στα μάτια, έτσι για να μη προκληθούν εντάσεις! Μπορεί να τα έχετε βρει τον καιρό αυτό, αλλά υπάρχουν ακόμα πράγματα που σας ενοχλούν. Ζυγιάστε τα..

Ταύρος
Θα το ρίξετε έξω, θα βολτάρετε εν ολίγοις και ας είναι ακόμα Τετάρτη.. Μέρα χαρούμενη, θα συναντήσετε φίλους, θα χαλαρώσετε αρκετά και ναι είναι από εκείνες που θα είστε ο εαυτός σας. Δε χρειάζεται να ξεπαραδιαστείτε, ούτε να πάτε σε πολλά μέρη. Θα βρεθεί αυτό που σας ταιριάζει και εσείς φροντίστε να το απολαύσετε..

Δίδυμος
Να μείνετε στο σπίτι, να κλειδαμπαρωθείτε μέσα και να πέσετε για ύπνο. Αρκετά μας έχετε ταλαιπωρήσει τόσες μέρες με τα ψυχοσωματικά σας και τα νεύρα σας. Βέβαια πρώτα ρίχνετε τις βόμβες σας και μετά αποχωρείτε γιατί απλά δεν αντέχετε άλλο. Και αυτοί που μένουν πίσω κάνουν χαρακίρι. Εντάξει καλύτερα να κοιμάστε παρά να μιλάτε τις ημέρες αυτές..

Καρκίνος
Κάτι ετοιμάζετε πάλι. Όμως βιάζεστε πολύ και συνήθως δε βγαίνει σε καλό αυτό. Δουλέψτε το όσο περισσότερο γίνεται και αφήστε από μόνο του να πάρει ας πούμε τη τελική μορφή και να έρθει το αποτέλεσμα. Ακόμα και το καλό το φαγητό θέλει πολύ ώρα μαγείρεμα σε σιγανή φωτιά, για να μη χαθεί η νοστιμάδα.. Τώρα με πιάνετε κάπως..;;;

Λέων
Θα βγείτε απόψε.. Θα ντυθείτε ωραία και θα κυκλοφορήσετε και θα εντυπωσιάστε τα πλήθη.. Μπα; Καθημερινή, εσείς, θα στολιστείτε και θα το ξενυχτίσετε; Δε μας τα λέτε καθόλου καλά! Σας πειράζω φυσικά, γιατί αν έχετε τα κέφια και τη καλή τη παρέα, τότε πρέπει να το ζήσετε και αυτό. Το νου σας μην εκτεθείτε!

Παρθένος
Ξαφνικά έχει γεμίσει το κεφάλι σας από ιδέες.. Θέλετε να κάνετε τόσα πράγματα που θα μπλοκάρετε κανονικά, θα χαμογελάσετε και μετά; Σα καλά παιδιά, θα βάλετε προτεραιότητες, θα οργανωθείτε, θα ξεκινήσετε από την αρχή και ας σας πάρει το σκοτάδι. Μη κολλήσετε πουθενά.. Φτιάξτε τα όλα έτσι όπως πρέπει και μετά ξεκινήστε τον εξονυχιστικό τον έλεγχο..

Ζυγός
Λοιπόν αγαπητά μου κάτι σας βασανίζει το μυαλό. Τόσο καιρό κρατούσατε το στόμα σας κλειστό αλλά δεν αντέχετε άλλο! Σήμερα το σύμπαν θα σας πιέσει αφόρητα εκεί με τις μαγικές του τις ενέργειες και θα το ανοίξετε το ρημάδι και θα αφήσετε αρκετό κόσμο με το στόμα ανοιχτό. Θα είναι επαγγελματικό το ζήτημα; Θα είναι μια τρελή διαπίστωση που έχετε κάνει; Θα πείτε στο σύντροφό σας την αλήθεια; Για να δούμε..

Σκορπιός
Τρώγεστε με τα ρούχα σας κανονικά. Καχύποπτοι πολύ με τους γύρω σας, νομίζετε πως σας σκάβουν το λάκκο συνεχώς. Μπορεί να είναι έτσι γιατί δε πέφτετε συνήθως έξω, αλλά μπορεί και να μην είναι. Συγκρατηθείτε, παρακολουθήστε, κάντε το κατάσκοπο αν χρειαστεί, άλλωστε έχετε τα πρωτεία σε τέτοιου είδους συμπεριφορές, πάντως μην εκτεθείτε με τίποτα!

Τοξότης
Άλλα έχετε κανονίσει για σήμερα και άλλα θα συμβούν. Εντάξει δε μπορείτε συνεχώς να δουλεύετε, ούτε να βολτάρετε είναι μέρα που θα πρέπει να αφιερώσετε πολύτιμο χρόνο στους δικούς σας τους ανθρώπους και κάποιους φίλους σας. Θα ζοριστείτε κάπως, θα εκνευριστείτε στη πορεία, γιατί η αλήθεια είναι πως θα θέλατε να ήσασταν κάπου αλλού..

Αιγόκερως
Δυναμικοί και αποφασιστικοί όπως πάντα! Σήμερα θα ζητήσετε κάτι το διαφορετικό για εσάς και θα σας το κάνουν το χατίρι, γιατί στη τελική προσφέρετε περισσότερα από όσα πρέπει και αγαπάτε πολύ αυτό που κάνετε. Τι είναι αυτό; Μανιτάρι μαγικό.. Πάντως ότι και αν συμβαίνει στους γύρω σας, εσείς να επιμείνετε για το προσωπικό σας το όφελος!

Υδροχόος
 Άντε και σήμερα λίγο θα έχετε τα ψυχολογικά σας και από αύριο πετάει η ομάδα! Μήπως να ασχοληθείτε λίγο με το χρήμα που τόσο σας αρέσει; Να δείτε πόσα έχετε στην άκρη, πόσα πρέπει να χαλάσετε και γενικώς τι κάνατε το τελευταίο τον καιρό; Γιατί η μεγάλη η ζωή, κοστίζει ακριβά και τα παράξενα τα γούστα μόλις τα πραγματοποιείτε τα ξεχνάτε ένα πράγμα.. Για δείτε τους λογαριασμούς σας καλύτερα..

Ιχθύες
Με τη δουλειά σας, εκεί έχετε ρίξει όλο το βάρος και πολύ καλά κάνετε! Καλύτερη η ημέρα η σημερινή, για αυτό αφού έχετε πάρει τις αποφάσεις σας, καλά θα κάνετε να τις ανακοινώσετε και σε όποιον αρέσουν. Δε χρειάζεται να χαλιέστε για το κάθε παράξενο που τυγχάνει να βρίσκεται στη ζωή σας τώρα.. Δώστε να καταλάβουν τι ζητάτε ακριβώς! Αφήστε τα πλαγιομετωπικά.. αγαπητά μου ψαράκια..

magicfariel@gmail.com