Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 01/09/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά & καλό μήνα! Πώς περνάει έτσι ο καιρός; Πώς; Και ξαφνικά το κοριτσάκι και το αγοράκι που ήταν 20 χρονών, είναι πλέον 40 και 50! Το κατάλαβε κανείς; Μπα.. Και ούτε πρόκειται γιατί
η ψυχή μένει για πάντα νέα!

Εντάξει μόνο η ψυχή γιατί όλα τα άλλα σμπαραλιάζουν, αλλά υπάρχουν τρόποι συντήρησης και όχι δε μπορεί κανείς να μπει στο ψυγείο, θα πουντιάσει…


Και για να σοβαρευτούμε. Ο τρόπος ζωής που έχει ο καθένας από εμάς, καθορίζει τη μεζούρα της νεότητας. Δυστυχώς, η καθημερινότητα, είναι ότι χειρότερο υπάρχει και το να αντλήσει κανείς δύναμη και κουράγιο, να δραστηριοποιείται συγχρόνως με αυτά που του αρέσουν, είναι μεγάλο κατόρθωμα.
Συνήθως ο καναπές, νικάει, η τηλεόραση και το λίπος.. Να η μπάκα, να τα προγούλια, να τα οπίσθια τα τεράστια και ξαφνικά να σου και ένας καθρέπτης.. Μου συνέβη και τρόμαξα! Ναι παίζουν και τα ψυχολογικά, οι ανασφάλειες, η βαρεμάρα, αλλά η ζωή είναι μια. Έρχεται και φεύγει σα το γάργαρο το νερό και δεν επιστρέφει πίσω ούτε ένα λεπτό!

Υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να τα κάνουν όλα συγχρόνως, να δείχνουν ακούραστοι, δυναμικοί και ορεξάτοι για τη κάθε πρόκληση. Υπάρχουν όμως και άλλοι, που ενώ έχουν όνειρα, τα καταπατούν, αφήνονται σε ένα γάμο, παρασύρονται από ένα ρολόι μονάχα και έρχεται η μέρα που αναρωτιούνται.. «Μα τι έκανα τόσα χρόνια στη ζωή μου;;;»

Και κάπως έτσι τρελαινόμαστε κανονικά! Καίμε φλάντζα που λέμε.. γιατί; Γιατί ο παιδικός μας ο φίλος, η κολλητή, παραμένουν νέοι και ωραίοι, ζουν το κάθε λεπτό, έχουν φοβερή σιλουέτα, δεν έχει περάσει ούτε μια μέρα από πάνω τους.. ;; Μα πώς το κάνουν αυτό;

Απλά ζούνε..

..και ναι υπάρχει τίμημα και σε αυτό..

φιλάκια..


Κριός
Καλά εντελώς διαφορετική ημέρα για εσάς. Ορεξάτοι με το χαμόγελο είστε ετοιμοπόλεμοι περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Οτιδήποτε συμβεί που μπορεί να μη σας αρέσει, θα προτιμήσετε να ξεστομίσετε κουβέντες και να βάλετε μερικούς στη θέση τους, παρά να κάνετε μουτράκια. Δόξα το Θεό, μεταμορφωθήκατε. Λοιπόν σας θέλω μάχιμους και άκρως εκφραστικούς.. Τι λέτε; Θα τα καταφέρετε;

Ταύρος
Αστρολογικά η ημέρα σας δε θα είναι και πολύ καλή. Μπορεί να αποφύγετε με δεξιοτεχνία τα προβλήματα που θα σκάσουν στη δουλειά, όμως σε θέματα σπιτιού και προσωπικών ζητημάτων μπορεί να γίνει κόλαση! Κάτι δε θα κανονίσετε σωστά, κάτι θα συμβεί έτσι ξαφνικά, που μπορεί να γίνει και πόλεμος μέσα στο σαλόνι. Δε ξέρω, πιείτε ένα ποτηράκι να χαλαρώσουν οι αισθήσεις και κουνήστε λευκή σημαία..

Δίδυμος
Βρε κάποιος σας έχει αναστατώσει πάρα πολύ, ίσως με μια πρόταση για μια πολύ καλή δουλειά και είστε έτοιμοι να τα τινάξετε όλα στον αέρα κυρίως τη προσωπική σας τη ζωή. Συγκρατηθείτε, γιατί μπορεί να μην είναι έτσι όπως τα φαντάζεστε και να πάθετε μεγάλη ζημιά από το πουθενά. Μέχρι και τις 3 θα τραβήξετε ζόρια με τον εαυτό σας, τους γύρω σας και νομίζω θα τα κάνετε μπάχαλο!

Καρκίνος
Καλέ σήμερα θα είστε πιο ρομαντικοί από ποτέ. Σας βλέπω να φοράτε κάτι ροζ γιατί έτσι θα είναι η διάθεσή σας και θα σας μπει και μια ιδέα πολύ μυστήρια. Κάπου θα πάτε που θα θυμηθείτε τα παλιά τα χρόνια, τότε που ήσασταν νέοι και ζούσατε στιγμές ανέμελες. Μπορεί να το βάλετε το χέρι στη τσέπη, όμως θα αξίζει το κόπο. Ο Σεπτέμβρης σας βρίσκει πολύ γλυκούς και όμορφους..

Λέων
Φοβερή η ημέρα σας από όλες τις απόψεις. Ξαφνικά θα ανοίξουν οι ουρανοί και μπορεί οτιδήποτε είχατε μέσα στο μυαλό σας όλες αυτές τις ημέρες να πραγματοποιηθεί. Δηλαδή να σας φωνάξει το αφεντικό σας και να σας δώσει μια αύξηση. Ή μια ημερομηνία που θα συμβεί αυτό.. Μπορεί ακόμα και να αγαπήσετε με το ταίρι σας. Πολλά παίζουν αρκεί να έχετε κάνει τις απαραίτητες ενέργειες.

Παρθένος
Σήμερα θα πέσει στην αντίληψή σας κάτι που θα σας εξοργίσει κανονικά! Κάποιος σας το παίζει φίλος ή καλός συνάδελφος και ξαφνικά θα δείτε διάφορες κινήσεις ή θα ακούσετε κάτι, που κατευθείαν θα δείτε το όνειρο και θα γίνει ο χαμός! Με τσακωμούς και εντάσεις ξεκινάει ο Σεπτέμβρης να περιμένετε από τις 4 και μετά να φτιάξει το κλίμα γενικότερα. Προς το παρόν ας είστε καχύποπτοι..

Ζυγός
Έφτασε η μέρα που θα τα πείτε χύμα και τσουβαλάτα όμως δε θα χαλάσει η διάθεσή σας καθόλου. Αν έχετε δουλέψει σκληρά για κάτι και το κατέχετε εξολοκλήρου, τότε δε θα επιτρέψετε σε κανέναν να σας το χαλάσει αυτό, δε θα ακούσετε κιχ! Βασικά λίγο δύσκολα τα πράγματα γιατί κανείς ποτέ δεν είναι μόνος του, που σημαίνει πως θα πρέπει μεν να ξεκαθαρίσετε τη θέση σας, από την άλλη όμως θα πρέπει να συνεργαστείτε!

Σκορπιός
Μέσα στα νεύρα θα είστε σήμερα καλά θα κάνετε να αποφύγετε τις δημόσιες σχέσεις δηλαδή να βγείτε έξω να σας δουν και τα σχετικά, γιατί παίζει να ανοίξετε το στόμα σας και να τα κάνετε όλα ρημαδιό! Καλύτερα να βρεθείτε με φίλους που ξέρουν πόσο δύστροποι και γλυκοί άνθρωποι είστε, για να μη σας παρεξηγήσουν, ούτε φυσικά να χαλάσετε το προφίλ σας. Εξαφανιστείτε από τα φώτα της δημοσιότητας.. θα εκτεθείτε..

Τοξότης
Εντάξει όποιος σας βλέπει τις ημέρες αυτές, δηλαδή το πώς αντιδράτε στα ζητήματά σας, θα πρέπει να παίρνει ψυχοφάρμακα. Δεν είστε στα καλύτερά σας, κάποιος σας έχει ενοχλήσει με τα λόγια του, με τη στάση του, πάντως τραβάτε ζόρια τρελά και πλέον φαίνεται. Μη καταστρέψετε σχέσεις που χτίζετε χρόνια τώρα για ένα καπρίτσιο. Βρείτε τρόπο να μπορέσετε να δραπετεύσετε αν θέλετε.. Να ένα λαγούμι ας πούμε..

Αιγόκερως
Κάθε μέρα θα είναι και καλύτερη από εδώ και πέρα να το περιμένετε για αυτό ως και τις 8 φροντίστε να κάνετε τα θαύματά σας! Είστε εργασιομανής οι περισσότεροι, ή κολλημένοι με κάποια συνήθεια όπως ο τζόγος ας πούμε.. μεταξύ μας τώρα. Λοιπόν μπορεί να χάνετε το πολύτιμο το χρόνο σας, μπορεί και λεφτά, αλλά σήμερα είναι μια πολύ τυχερή ημέρα που έχει μπόλικα δώρα για εσάς.. Για αρπάξτε τις ευκαιρίες..

Υδροχόος
Μμμ κλειστείτε στο σπίτι. Δεν είναι καλή ημέρα για εσάς. Κάτι θα σας προτείνουν που από τη μια θα σας αρέσει από την άλλη όχι και τόσο. Εναλλακτικές δε θα έχετε προς το παρόν και παίζει να κάνετε ένα μεγάλο λάθος. Αποφύγετε να κλείσετε συμφωνίες ου δε σας κάνουν, έτσι επειδή! Αφήστε λίγο να περάσει ο χρόνος, οι μέρες καλύτερα και θα έρθει η στιγμή που θα παίξετε μπάλα έτσι όπως θέλετε εσείς.. Το νου σας..!!

Ιχθύες
Ωωω μέσα στα νεύρα θα είστε σήμερα και τη ψυχοπάθεια! Βασικά 1η του μήνα και θα βάλετε γκάζια στους πάντες! Θα γυαλίσει το ματάκι σας και φοβάμαι μόνο που τα γράφω. Καλά θα κάνετε από τη μια, να είμαι ειλικρινής, από την άλλη βαστάτε τα άλογα γιατί ο κόσμος δεν αντέχει και πολλά! Δράστε έτσι όπως πρέπει και αφήστε τους άλλους να προβληματιστούν και να αντιμετωπίσουν τα διάφορα θέματα. Πιάνουν πουλιά στον αέρα ή απλώς τα πιάνουν;;; χα χα ..

magicfariel@gmail.com