Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 25/08/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Άλλη μέρα σήμερα, εντελώς διαφορετική και σκέφτομαι και βασανίζομαι, με αυτές τις γνωστές-άγνωστες σχέσεις.. Από λόγια γεμίσαμε, από
αόρατες ενέργειες, εντάξει όποιος έχει το χάρισμα να παίζει εγκεφαλικά, μπράβο του, αλλά κατά βάθος ποτέ δεν είναι αρκετό.

Ευκαιρίες, τόσες ευκαιρίες, άλλες έπιασαν τόπο, άλλες χάθηκαν και συνεχίζω να αναρωτιέμαι, τελικά άξιζε το κόπο, ή όχι; Ποιος το πάλεψε περισσότερο; Ποιος ενδιαφέρθηκε τόσο πολύ, που τώρα απλά κάνει πίσω και προσμένει.. ; Τι ένα ευχαριστώ; Μια καλή κουβέντα; Μπα.. Είπαμε οι προσδοκίες πληγώνουν.. μεγάλη αλήθεια και αυτό. Άρα κάνουμε ότι νιώθουμε και ή είναι αμοιβαίο, ή απλά δεν είναι. Το να επιμένουμε σε σχέσεις που πληγώνουν, είναι λάθος; Μα πόσο να αντέξει μια καρδιά, ένα σώμα, μια ψυχή;

Κουράστηκα να το ψάχνω, να προβληματίζομαι, γιατί ότι είναι να συμβεί, θα συμβεί. Ποια είμαι εγώ που θα τα βάλει με το Κάρμα; Ή με ένα σύμπαν ολόκληρο;

και κάπως έτσι βάζω μουσικούλα.. και απολαμβάνω ένα όμορφο πρωινό.. και έτσι ωραία είναι..

φιλάκια..


Κριός
Σήμερα λοιπόν, να ντυθείτε όμορφα, να φορέσετε το αγαπημένο σας το άρωμα, να πάρετε αγκαζέ τους καλούς σας τους τρόπους και να βγείτε σεργιάνι. Μπορεί να είναι ερωτικό, μπορεί και επαγγελματικό, το θέμα είναι πως θα καταφέρετε να εντυπωσιάσετε και να πετύχετε οτιδήποτε έχετε μέσα στο μυαλό σας!

Ταύρος
Τα άστρα πάει τρελάθηκαν. Δε ξέρω τι θέλει να μας πει ο ποιητής, αλλά τη βαλιτσούλα, να μη τη μαζέψετε, γιατί παίζει να σας ξεμυαλίσουν με ένα ταξιδάκι ακόμα. Τώρα πού θα πάτε και με ποιους εσείς μόνο το γνωρίζετε, αλλά γλυκά μου, δε χειμώνιασε ακόμα, συνεπώς μερικές εξορμήσεις ακόμα επιτρέπονται!

Δίδυμος
Πάλι κάτι έχετε κατά νου, το μαγειρεύετε μέρες τώρα και θέλετε οπωσδήποτε κάποιος να σας συνοδεύσει! Μπορεί να είναι το ταίρι σας, μπορεί ένας φίλος σας, πάντως αν χρησιμοποιήσετε σωστά τα επιχειρήματά σας, τότε θα βγείτε κερδισμένοι. Το θέμα είναι να κάνετε το κομμάτι σας, αλλά να περάσουν και οι άλλοι όμορφα..

Καρκίνος
Τη γκρίνια την έχετε έτοιμη.. να θα φανεί με το που θα ξυπνήσετε, αλλά κακώς θα κάνετε, γιατί ήδη σας έχουν συμπεριλάβει στα σχέδιά τους, οι δικοί σας οι άνθρωποι και να είστε σίγουροι πως θέλουν να περάσετε και εσείς καλά και να είστε και χαρούμενοι. Μη κάνετε το λάθος και ξεκινήσετε πρώτοι. Ακούστε πρώτα τι έχουν να σας πουν!

Λέων
Θα προσγειωθείτε λίγο ανώμαλα χρυσά μου, αφού τόσες μέρες κοιμόσασταν παρέα με τα σύννεφα. Θα το πάρετε απόφαση πως από σήμερα είναι μια άλλη μέρα και πως θα πρέπει να αντιμετωπίσετε τις υποθέσεις σας με μεγάλη σοβαρότητα. Βάλτε προτεραιότητες και ασχοληθείτε με τα απαραίτητα. Όχι όλα μαζί θα χάσετε τη μπάλα!

Παρθένος
Μωρά μου σήμερα θα σας φλερτάρει το άτομο που σας ενδιαφέρει. Μη αρχίσετε πάλι τα σπαστικά σας και κοιτάζετε το ταβάνι. Θα σας δοθεί η ευκαιρία που ψάχνατε τόσο καιρό, που σημαίνει ένα ραντεβουδάκι είναι μια χαρά να συμβεί, ίσως και ένα φιλάκι από το πουθενά. Απολαύστε τη στιγμή, ότι και αν προκύψει. Κάντε και εσείς το πρώτο βήμα αν χρειαστεί..


Ζυγός
Έχετε κάνει το σύντροφό σας και ζηλεύει. Κάποιοι δικαιολογημένα, κάποιοι όχι και τόσο. Είστε και ζαβολιάρικες ψυχές, καλά θα κάνετε να χαμηλώσετε τους τόνους, γιατί δεν αξίζει να τσακωθείτε, αν δεν υπάρχει ουσιαστικό πρόβλημα. Μέρα παράξενη για το ψυχικό σας τον κόσμο ξαφνικά θα θελήσετε να τα γκρεμίσετε όλα. Βαστάτε εκεί δα πέρα, γιατί μια μικρή μπόρα είναι και θα περάσει!

Σκορπιός
Καλή ημέρα για να κάνετε διάφορες συζητήσεις. Αν θέλετε να αντλήσετε μια πληροφορία, κάντε εκεί τα μαγικά σας και με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα μάθετε πολλά περισσότερα από όσα περιμένατε. Δεχθείτε κάποιες συμβουλές, το ξέρω πως δε σας αρέσουν οι υποδείξεις, αλλά αν κάνετε τη κατάλληλη επεξεργασία, τότε.. θα το βρείτε το ζουμί..

Τοξότης
Θα πάτε τράπεζα και θα βρείτε υπόλοιπο! Τέτοια χαρά που θα κάνετε, δε περιγράφεται! Σας το εύχομαι, γιατί μέρες που είναι, όλοι πάνω κάτω άφραγκοι είμαστε, για αυτό τέτοιου είδους εκπλήξεις χρειάζονται πού και πού. Αυτό δε σημαίνει πως θα πρέπει να τα εξαφανίσετε για να ταιριάξετε με τους λοιπούς.. Για φρόνιμα..

Αιγόκερως
Α καλά.. Εσείς θα μεταμορφωθείτε σε ένα φοβερό θεατρίνο; Θα βρείτε τις κατάλληλες τις λέξεις για να μαγέψετε το κοινό σας; Πολύ γλυκούς σας βρίσκω και φοβάμαι. Πάντως ξέρετε πώς να χειριστείτε διάφορα θέματα που έχουν προκύψει, αυτή τη φορά θα χρησιμοποιήσετε τη καλή τη πλευρά του εαυτού σας και ναι θα γίνει πάλι το δικό σας!

Υδροχόος
Τι έγινε; Βρήκατε το δρόμο της επιστροφής; Είναι καλά το σπιτάκι σας; Μήπως χρειάζεται μια γενική καθαριότητα; Νεύρα σήμερα και κούραση πολύ θα σας βγει και ξαφνικά θα κάνετε βουτιά στο σκοτάδι και ως συνήθως θα γκρινιάξετε. Καλοκαίρι τέλος! Τι κάνουμε από εδώ και πέρα; Πάλι τα επαγγελματικά σας, είναι αυτά που σας βασανίζουν!

Ιχθύες
Μια χαρά και δυο τρομάρες. Με τις σχέσεις σας θα ασχοληθείτε σήμερα, είτε αυτές είναι προσωπικές, είτε επαγγελματικές. Θα θελήσετε να ξεκαθαρίσετε το τοπίο και να δείτε κιόλας και ποιοι είναι με το μέρος σας. Δε ξέρω τι έχετε κατά νου, πάλι σκούπα και φαράσι θα πιάσετε, σίγουρα μέχρι και τις 31/08, θα έχετε πάρει τις αποφάσεις σας!

magicfariel@gmail.com