Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 07/08/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μια πολύ ωραία Παρασκευή μας ξημέρωσε. Ήρεμη, χαλαρή και αρκετά αισιόδοξη θα έλεγα. Αυτό που συμβαίνει τις ημέρες αυτές είναι λίγο παράξενο. Συζητάω με πολύ κόσμο και μου λένε
τα δικά τους και το θέμα είναι πως ξαφνικά λύθηκαν οι γλώσσες και βγήκε πολύ απωθημένο. Ο κόσμος εκφράστηκε ελεύθερα, έβγαλε τα εσώψυχά του και ότι προκύψει. Ένταση πολύ υπάρχει στις σχέσεις, όλων των ειδών αλλά κυρίως τις ερωτικές.

Σκούπα και φαράσι το λέω, γιατί εκείνο το μπλε το φεγγάρι είχε τελικά το σκοπό του.

Υπάρχει περίπτωση να παίζει μπάλα ο πλανήτης Ουρανός, παρέα με το Κρόνο, το Σκορπιό και τον Υδροχόο και να μη γίνει ο χαμός;;;; Υπάρχει; Δε νομίζω.. Οι αλλαγές είναι σίγουρες!

φιλάκια..


Κριός
Σήμερα καλό θα ήταν να πάτε στο γιατρό να σας κοιτάξει. Δεν αστειεύομαι, όλο και κάποια ενόχληση θα έχετε καιρό τώρα, ε να έφτασε η μέρα. Όλο σας το βάρος το ρίχνετε στη δουλειά γιατί θέλετε να ξεμπερδέψετε από διάφορα. Να όμως που πρέπει να βάλετε προτεραιότητες και να πετάξετε και κάτι στην απέξω…

Ταύρος
Κάπως καλύτερη η σημερινή ημέρα για εσάς. Θα βρείτε τον τρόπο να τα πείτε με τους δικούς σας τους ανθρώπους και να νιώσετε πολύ όμορφα. Ανοίξτε τη καρδιά σας, εκφραστείτε ελεύθερα, να είστε ήρεμοι πάνω από όλα και μια χαρά. Χαμογελάστε γιατί δε ξέρετε ποτέ τι μπορεί να συμβεί. Τα απρόβλεπτα είναι πάντα τα καλύτερα!

Δίδυμος
Πώς να σας το πω τώρα.. Τρελαίνεστε κανονικά. Φτιάχνετε βαλίτσα και δρόμο. Όχι δε πάτε διακοπές. Αλλά αλλάζετε σπίτι. Εδώ τώρα υπάρχουν δυο περιπτώσεις. Ή παίρνετε και το ταίρι σας μαζί, ή φεύγετε μόνοι! Τα λέτε χύμα και τσουβαλάτα και adios amigos. Είστε σίγουροι για αυτό; Τι έγινε που ξαφνικά θα χαλάσετε τη ζαχαρένια σας;

Καρκίνος
Βαθιές ανάσες και μη σταματάτε καθόλου. Είστε ευαίσθητοι πολύ τις ημέρες αυτές και φαντάζεστε διάφορα που σας χαλούν. Πετάξτε λίγο τη καρδιά σας στο ποτάμι και βάλτε λίγη λογική στο μυαλό σας. Είναι αδιανόητα αυτά που σκέφτεστε. Θα λειτουργήσετε πιο όμορφα και δε χρειάζεται να υπάρχουν εντάσεις μέρες που είναι..

Λέων
Μέρα που θα σας μαγέψει το σύμπαν και ξαφνικά θα ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας τα ζητήματα. Θα δείτε τι έχετε στην άκρη και τι μπορείτε να καλύψετε από αυτά. Είστε ήρεμοι και σοβαροί και ναι καιρός είναι να δείτε κάποια πράγματα από εντελώς διαφορετική οπτική γωνία. Μπορεί να είναι περίοδος διακοπών, αλλά ο ποιητής άλλα σας λέει..

Παρθένος
Είστε αλλού για αλλού. Όλο με τα επαγγελματικά σας τα ζητήματα ασχολείστε και ξέρετε δεν έχουν όλοι την ίδια όρεξη με εσάς μέρες που είναι. Σήμερα λοιπόν θα ανοίξετε το στοματάκι σας και θα πείτε ότι νιώθετε, πως βλέπετε τα πράγματα και τι μπορεί να γίνει από εδώ και πέρα. Θα σας ακούσουν με προσοχή, δε ξέρω τι θα συμβεί..

Ζυγός
Σήμερα καλά θα κάνετε ότι δουλειές έχετε να τις ολοκληρώσετε από μόνοι σας για να είστε σίγουροι για το αποτέλεσμα. Μη κάνετε πάσα σε άλλους θέματα που μπορεί αργότερα να κάψουν τη γούνα σας. Καλύτερα να τελειώσετε λίγο πιο αργά για να αποφύγετε το άγχος και τα νεύρα. Τις έχετε τις λύσεις στο τσεπάκι. Τι γκρινιάζετε;

Σκορπιός
Τι τέλεια μέρα σας ξημέρωσε. Όνειρο σκέτο. Ξαφνικά θα βρείτε το χρόνο να ασχοληθείτε με κάτι που θέλετε πάρα πολύ. Οι επιθυμίες σας σε προτεραιότητα, η καρδιά σας είναι ζεστή και θα κάνετε τα μαγικά σας σήμερα. Νιώθετε φανταστικά με τον εαυτό σας και θα το δείξετε σε όλους. Το ενδιαφερόμενο πρόσωπο θα μάθει τίποτα νέο;

Τοξότης
Ψάχνετε για νέα δουλειά; Συζήτηση στη συζήτηση σας μπήκε το μικρόβιο και αντί να είστε αραχτοί σε μια παραλία, τρέχετε να ανακαλύψετε τις ευκαιρίες του Αυγούστου; Η αλήθεια είναι πως είναι πολύ έξυπνο αυτό που κάνετε, είναι η καλύτερη εποχή. Βέβαια, να το κάνετε στα σοβαρά, γιατί θα χάσετε το χρόνο σας άδικα.

Αιγόκερως
Ταξιδέψτε, φύγετε μακριά. Το έχετε μεγάλη ανάγκη. Πρέπει να το κάνετε αυτό, αλλιώς θα τρελαθείτε. Οργανωθείτε και δρόμο. Όλοι θα αφήσουμε πίσω μας εκκρεμότητες, αυτές δε τελειώνουν ποτέ. Μην έρθω και σας πάρω από το χεράκι. Λοιπόν, βρείτε τρόπο ακόμα και εσείς που εργάζεστε να κάνετε μικρές αποδράσεις.

Υδροχόος
Να γελάσω πρωί-πρωί; Θα βρείτε εσείς λύσεις σήμερα στα ερωτικά σας τα ζητήματα; Είστε σίγουροι για αυτό; Γιατί η περίπτωσή σας είναι και λίγο παράξενη. Όλο τα μπλέκετε τα πράγματα μέσα στο μυαλό σας. Κάνετε σενάρια. Ιστορίες για αγρίους. Να σας δω.. Ακόμα και λεφτά βάζετε στη τσέπη σας. Όλα τα καλά! Εσείς και ο Ναπολέων..

Ιχθύες
Μια χαρά είστε. Μη βλέπω μουτράκια. Εντάξει και τα κουλά είναι μέσα στο πρόγραμμα. Για να έχουμε να ασχολούμαστε με κάτι από Σεπτέμβρη, δε λέτε; Μιλήστε με τους ανθρώπους σας, με τους συνεργάτες σας και ακούστε τι έχουν να σας πουν. Είναι πολύ σημαντικό αυτό. Χαμογελάστε όλα λύνονται. Οι δυσκολίες είναι το αλατοπίπερο της ζωής.

magicfariel@gmail.com