Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 03/08/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Αναρωτιέμαι ποιος να είναι ο τυχερός που του έκαναν εχθές μια ερωτική εξομολόγηση; Βασικά περίμενα με αγωνία κάποιος να
μου κάνει καντάδα κάτω από το μπαλκόνι, αλλά μπορεί το μωρό να έχασε το δρόμο, μπορεί να μπέρδεψε και τα στενά, πάντως έμεινα με την όρεξη! Χα χα ..

Στην αστρολογική τη πρόβλεψη πως θα πάρει φωτιά το σπίτι μου, πέφτει μέσα το σύμπαν μια και έξω! Καμινέτο το τσαρδί! Όμως στον έρωτα, τρώω και μια χλαπάτσα και έρχομαι στα ίσα μου κάθε φορά! Μα γιατί; Γιατί; Γιατί; Πότε θα συμβεί κάτι καλό και για εμάς τα Ταυράκια; Που ο Κρόνος μας περιπαίζει κάτι χρόνια τώρα; Πού να έρθει και στο ζώδιό μας! Καταστροφή!

Τώρα η ημέρα σήμερα; Μμμμμμμμ ακόμα το σκέφτομαι. Λίγο ζαβή τη βρίσκω. Τα μάτια σας ανοιχτά.. γιατί κάτι δε μου αρέσει..

φιλάκια..


Κριός
Να σας πω.. Δε κοιτάζετε λίγο το τραπεζικό σας το λογαριασμό, πριν πάτε πάλι για ψώνια; Ήταν γεμάτος πριν ξεκινήσει το ΣΚ, αλλά ξεφύγατε κάπως και θα πρέπει να οργανωθείτε εκ νέου για να σας βγάλουν οι ημέρες! Μα μήπως να πατήσετε ένα τρελό φρένο γιατί προβλέπεται να τα ισοπεδώσετε όλα για ψυχολογικούς λόγους; Συγκρατήστε τον εαυτό σας!

Ταύρος
Αν σας κλείσουν τη μύτη θα κάνετε μπούμ! Θέλετε να μιλήσετε, να πείτε το πώς νιώθετε, το πώς βλέπετε μια κατάσταση και κάνετε πίσω. Δε ξέρω κατά πόσο είναι αυτό καλό για την υγεία σας, πάντως σήμερα θα σας προκαλέσουν και πρέπει να πείτε την αλήθεια. Και αυτό να μη συμβεί, βρείτε τρόπο να ανοίξετε εσείς εκείνη τη συζήτηση. Κανείς δε θα σας σώσει!

Δίδυμος
Κατά πάσα πιθανότητα σήμερα να σας πάρει το ταίρι σας αγκαζέ και να πάτε στην αγορά να ψωνίσετε διάφορα. Ναι θα ενθουσιαστείτε, όμως θα ξεφύγετε στη πορεία, γιατί αντί να προτιμήσετε να πάρετε διάφορα αναγκαία πραγματάκια, θα πάτε κατευθείαν σε κάτι ακριβό που θα σας γυαλίσει αλλά να ξέρετε, η ποσότητα θα είναι μια. Πάρτε βαθιές ανάσες και βάλτε τη λογική να δουλέψει..

Καρκίνος
Μια πρόσκληση θα σας αλλάξει κατά πολύ τα σχέδια. Μπορεί να είναι και ένα επαγγελματικό δείπνο, μπορεί όμως και όχι. Το σίγουρο είναι πως θα βάλετε το χέρι βαθιά στη τσέπη και θα το νιώσετε το θέμα γιατί αλλιώς τα υπολογίζατε και αλλιώς θα προκύψουν. Αν είναι να εντυπωσιάσετε και να βγείτε κερδισμένοι από αυτό, τότε να το κάνετε και δίχως τύψεις. Δείτε το ως επένδυση στον εαυτό σας!

Λέων
Σήμερα θα ξεσπάσετε! Θα πιαστείτε από κάπου και θα γίνει ο χαμός! Τόσες μέρες τα κρατάτε μέσα σας και να που δε θα αντέξετε άλλο. Κάτι σας ενοχλεί, κάτι σας βασανίζει, θέλετε οπωσδήποτε να μάθετε τι συμβαίνει και ναι παίζει να συμβεί και αυτό. Δύσκολη πολύ η ημέρα σας, τα άστρα σας επιτίθενται γιατί άλλαξε το σκηνικό εκεί ψιλά.. Μήπως να είστε πιο ψύχραιμοι και πιο λογικοί αντί υπερ συναισθηματικοί και ευαίσθητοι;;;

Παρθένος
Κάτι πολύ τρελό μπήκε στο μυαλό σας και θα τρέξετε να το πείτε σε όλο τον κόσμο. Σας βλέπω να τρώτε μεγάλη πόρτα όμως, γιατί κανείς δε θα έχει την όρεξή σας. Μα και εσείς Δευτεριάτικο βρήκατε να ξεφύγετε; Οργανώστε το καλύτερα, να είναι όλα στην εντέλεια και μετά δε θα μπορέσουν εύκολα να σας φέρουν αντιρρήσεις. Να είστε πονηροί..

Ζυγός
Είστε έτοιμοι να κάνετε μεγάλη επανάσταση! Έχετε βαρεθεί να ρωτάτε τον έναν και τον άλλον, θέλετε αυτή τη φορά να γίνει το δικό σας. Όμως από τη μια είστε σίγουροι από την άλλη όχι και τόσο. Ακούστε εκείνη την εσωτερική τη φωνή, θα σας μιλήσει την αλήθεια. Αν κάτι σας κρατάει πίσω, είναι η ηθική. Να ξέρετε πως ότι δίνετε αυτά θα λάβετε πίσω. Για αυτό φροντίστε σήμερα να είστε καλοί άνθρωποι.

Σκορπιός
Μια χαρά είστε φτου μη σας ματιάσω, ο Κρόνος είναι και σε ορθή πορεία, θα σας τα κάνει λίγο μαντάρα, όχι πολύ! Τα επαγγελματικά σας είναι το φλέγον θέμα της ημέρας, αφού κάτι νέο έρχεται, κάτι αλλάζει και είστε μέσα στη τρελή τη χαρά. Βέβαια, μπορεί να ακυρώσετε μια καλοκαιρινή άδεια, μπορεί να μη κάνετε τα μπανάκια σας, αλλά ή θα βρείτε δουλειά, ή θα πραγματοποιήσετε ένα μικρό σας όνειρο..

Τοξότης
Μήπως να οργανωθείτε λίγο καλύτερα για το ταξιδάκι που ετοιμάζετε; Εντάξει μπορεί να το πήρατε απόφαση εχθές αργά το βράδυ, αλλά αυτό δε σημαίνει πως όλοι εσάς περιμένουν. Τρέξετε να κλείσετε δωμάτιο, πτήση, ότι χρειάζεται τέλος πάντων για να σιγουρέψετε το γεγονός και μετά αράζετε. Μη ξεγελιέστε γιατί μπορεί να ακυρωθούν όλα από τη μια στιγμή στην άλλη.. Το νου σας!

Αιγόκερως
Το ότι βρίσκεστε σε mood καλοκαιριού δε σημαίνει πως πρέπει να ανοίξετε τη ψυχή σας και να αποκαλύψετε όλα σας τα μυστικά. Κρατήστε το στόμα σας κλειστό και ναι να είστε αυθόρμητοι και χαρωποί όμως στους δικούς σας τους ανθρώπους, αυτούς που έχετε βασανίσει όλο το χειμώνα. Να είστε καχύποπτοι στις νέες τις γνωριμίες, μπορεί να θέλουν να σας ξεπαραδιάσουν. Και δεν είναι σωστά πράγματα αυτά!

Υδροχόος
Και όχι σήμερα δεν είστε στα καλά σας. Νεύρα και άγχος γιατί; Απλά δε γουστάρετε τη στασιμότητα. Σας καταλαβαίνω στο απόλυτο όμως σας λέω επίσης πώς να καθίσετε φρόνιμα στα αυγά σας και να αποφύγετε τις παλιές κακές παρέες. Δηλαδή, δε χρειάζεται να συνεργαστείτε με κάποιον κυρίως στον επαγγελματικό τομέα, που έχετε ήδη δοκιμάσει και έχετε αποτύχει. Κάντε υπομονή κάτι καλύτερο θα έρθει. Μη βιάζεστε!

Ιχθύες
Εσείς πετάτε στα σύννεφα. Είστε μέσα στη τρελή τη χαρά, μέσα στην αισιοδοξία και όλο ζητάτε νέα πράγματα. Πατήστε λίγο φρένο γιατί θα γκρεμοτσακιστείτε και δε το θέλουμε αυτό. Θα σας πιάσει μια μανία να κάνετε κάτι το παράνομο. Δε ξέρω τι είναι αυτό, πάντως όπως ανέφερα ξανά η φυλακή είναι ένα μέρος που συχνάζει το ζώδιό σας. Για αυτό καλύτερα να αλλάξετε γνώμη. Εσείς είστε καλλιτέχνες, τι τις θέλετε τις ταρζανιές;

magicfariel@gmail.com