Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Τα Ζώδια των ημερών 29/07 – 04/08/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Τις ημέρες αυτές κάνω όνειρα πολλά! Ξύπνησε πάλι κάτι μέσα μου και θέλω να ανοίξω τα φτερά μου και να πετάξω! Αυτό είναι το ωραίο όταν
συναναστρέφεσαι με έξυπνους, δραστήριους και φιλόδοξους ανθρώπους! Σου δίνουν κίνητρο μόνο με την αύρα τους και σε εμπνέουν να θες να γίνεις ακόμα καλύτερος, πιο ικανός, ίσως και να ανακαλύψεις τα χαρίσματα και τις επιθυμίες που κρύβεις χρόνια στη ψυχή σου!

Ξεκινούν για πολλούς οι διακοπές, είναι οι μέρες τέτοιες, φεύγει και ο Ιούλης, στο καλό και να μας γράφει, ελπίζω ο Αύγουστος να είναι λίγο πιο ανάλαφρος, γιατί τη κάψαμε τη φλάντζα!


Σας εύχομαι Καλές διακοπές και το σπίτι ωραίο είναι, για εμάς που δε το βλέπουμε καθόλου και το χωριουδάκι του καθενός μια λατρεία είναι και ας το υποτιμούσατε τόσα χρόνια.. Ότι έχει ο καθένας είναι ένα θεϊκό δώρο.. Εκτιμήστε το και απολαύστε το! Θα έρθουν μέρες καλύτερες, πού θα πάει..

φιλάκια..


Κριός
Οι διακοπές και οι μεγάλες οι βόλτες είναι τα μόνα που σε ενδιαφέρουν. Κάτι σκαρώνεις πάλι και ενώ είναι όλοι έτοιμοι να σου κάνουν το χατίρι τελευταία στιγμή αλλάζουν σκέψεις. Η πανσέληνος στις 31 σου φτιάχνει το κέφι, όμως σε βάζει να κάνεις εκείνο το ξεκαθάρισμα των φίλων. Στις 29 και 30 ρώτα για να πάρεις κάτι. Το οτιδήποτε. Ζήτα τη γνώμη των άλλων. Μόνο έτσι θα γίνει το δικό σου. Μέχρι και τις 2 βρίσκεις λύσεις στα θέματά σου. Στις 3 απέφυγε τις σπατάλες.
*Τυχερή ημέρα στις 4

Ταύρος
Δύσκολες οι τελευταίες μέρες του Ιούλη για εσένα. Προσπάθησε στις 28 να μην εκραγείς συναισθηματικά γιατί τα κάνεις όλα μπάχαλο. Όσο πιο αντικειμενική τόσο το καλύτερο. Υπομονή λοιπόν και ψυχραιμία. Στις 30 σε πιάνει το παράπονο, νιώθεις πιο μόνη από ποτέ. Η πανσέληνος στον Υδροχόο στις 31, σου τρελαίνει το μυαλό. Διώχνεις ότι σε χαλάει μέχρι και τις 2! Δουλειά και σπίτι, πάλι όλα στα κόκκινα! Προσοχή στις 3 εντάσεις που προκύπτουν που μπορούν να λυθούν με μια κουβέντα.
* Απέφυγε τα έξοδα στις 4

Δίδυμος
Μέρες μυστήριες και ίσως και παράλογες. Η πανσέληνος στις 31 σε ανανεώνει και κάνεις μια επιλογή μοναχική και αξιοζήλευτη. Συναντάς ένα παλιό σου έρωτα. Ενώ στις 28 χαίρεσαι που επιτέλους ανήκεις κάπου μετά αλλάζεις τροπάρι και κάνεις επίθεση για περασμένα ξινά σταφύλια. Μάχιμη σε βρίσκω στις 29 και 30, αφού επαναφέρεις θέματα που καίνε και φέρνουν έντονα λόγια και παρεξηγήσεις. Ψάχνεσαι μου φαίνεται να αλλάξεις κάτι. Βρίσκεις καλύτερη δουλειά. Δώσε βάση στις 4.
* Όχι σπατάλες στις 3.

Καρκίνος
Στις 30 θα γκρινιάζεις και θα ψάχνεις να βρεις το λόγο. Κάτι γίνεται με τα οικονομικά σου στις 31 και ανατρέπονται αρκετά. Απέφυγε το shopping therapy! Θα χρειαστεί όμως ένα γεύμα να το πληρώσεις. Σου χαλάνε τα σχέδια και μαζί και τη καλή σου τη διάθεση. Ενώ εσύ έχεις τελειώσει με τις υποχρεώσεις σου, στις 28 προκύπτει κάτι έκτακτο και αναλαμβάνεις να κλείσεις τρύπες. Σε προκαλούν στις 29 δε ξέρω πώς θα το αντιμετωπίσεις. Οι αλλαγές είναι σίγουρες στα πλάνα σου, δέξου το όσο είναι νωρίς.
* Ζήτησε αύξηση στις 4!

Λέων
Από τη μια χαμογελάς από την άλλη κλαις. Προχωράς ακάθεκτα σε νέες γνωριμίες, σε φλερτ και προσπαθείς να δεις αν περνάει ακόμα η μπογιά σου. Όλα αυτά στις 28. Μετά αλλάζεις πάλι διάθεση μια η δουλειά σου, μια τα προσωπικά σου, φτάνεις ξανά στα όριά σου και ξεσπάς. Προσοχή μεγάλη στις 29 και 30, προσπάθησε τουλάχιστον να είσαι συγκεντρωμένη. Η πανσέληνος στις 31 σε διχάζει. Πού θα αφιερώσεις περισσότερο χρόνο; Προσοχή στα νεύρα στις 3!
*Συγκρατήσου στις 4

Παρθένος
Ξαφνικά έχεις σύντροφο. Το διαπιστώνεις στις 29. Βρίσκεις περισσότερο χρόνο, έχεις καλή διάθεση, αποφασίζεις πως βρίσκεσαι σε σχέση. Προφανώς είναι μέρες διακοπών, καιρός να ασχοληθείς λίγο και με τον έρωτα. Άκουσε με προσοχή. Προσπάθησε στη 1 να μη το χαλάσεις αυτό. Μια μέρα υπομονή στις 28. Απέφυγε τις σοβαρές στις συζητήσεις ή εκείνες που θα σε κάνουν να αγχωθείς, που σε πληγώνουν. Στις 3 ολοκλήρωσε το έργο σου και μετά να το αποκαλύψεις.
*Έρωτας και λογική στις 4

Ζυγός
Μεγάλη προσοχή στις 29 και 30, γιατί ενώ καταφέρνεις να συναντηθείς με τους δικούς σου τους ανθρώπους, ξαφνικά προκύπτουν εντάσεις και λόγια πικρόχολα. Ευτυχώς η πανσέληνος στις 31 σε βοηθά να ξεπεράσεις ακόμα και τον εαυτό σου! Μέρες μυστήριες όμως με happy end! Μια απρόοπτη συνάντηση στις 28 σε κάνει να εκφραστείς ελεύθερα για τις ανησυχίες σου και ως δια μαγείας ακους διάφορα που σου δίνουν λύσεις. Στις 3 και 4 σε γοητεύει το παράνομο. Να προσέχεις.
* Στη 1 ακολούθησε το ένστικτό σου

Σκορπιός
Φρόντισε να αράξεις στις 28 και 29, να ξεκουραστείς, να ανανεωθείς και να το ρίξεις λίγο έξω. Τα άστρα σου επιτρέπουν να κάνεις και shopping therapy και να ανανεώσεις τη γκαρνταρόμπα σου. Η πανσέληνος στις 31 σε βγάζει από τα ρούχα σου. Μεγάλο το δίλημμα. Επίσης μαγεύεις και το πλήθος, έχεις επιχειρήματα σωστά. Στις 30 κάποιος σε αναστατώνει κάπως, αλλά προσπάθησε μόνο να ακούσεις. Αλλαγές ευχάριστες έρχονται στις 3.
* Ξοδεύεις και εντυπωσιάζεις στις 4

Τοξότης
Πρέπει να είσαι ερωτευμένη τον καιρό αυτό. Δεν εξηγείται η επανάσταση που κάνεις. Τυχερή ημέρα για αγάπες και λουλούδια στις 28. Φρόντισε να περάσεις καλά. Γιατί; Έρχεται ένα έξοδο, που θα σε πετάξει εκτός τόπου και χρόνου. Στις 3 και 4 οργάνωσε το ταξίδι σου. Μέσα στη γκρίνια στις 29 και 30, αφού ζητάς αυτή τη φορά κάποιος άλλος να πληρώσει τα σπασμένα. Έχεις και την αίσθηση της μοναξιάς. Η πανσέληνος στις 31 σε ξυπνά και βάζεις αρκετούς στη θέση τους.
* Μεγάλες αλλαγές στις 2!

Αιγόκερως
Τσακώνεσαι με όλο τον κόσμο στις 30, οι εκπλήξεις θα είναι απανωτές. Η πανσέληνος στις 31 σε κάνει τσιγκούνα και δε δίνεις φράγκο σε κανέναν. Ο καθένας στις πλάτες του! Μη λες τα μυστικά σου σε άγνωστους στις 3. Έντονες οι μέρες σου πολύ. Στις 28 θα είσαι σε υπερένταση και ίσως να τη βγάλεις κλεισμένη σε ένα γραφείο ή ακόμα και στο γυμναστήριο. Πάντως το κρεβάτι το ξεχνάς για λίγο. Πίστεψε στον εαυτό σου στις 29 και μη περιμένεις τίποτα από τους άλλους. Μια νέα πρόταση στις 4 ίσως φέρει και μια αύξηση.
* Να είσαι ψύχραιμη

Υδροχόος
Ξεκουράσου καλύτερα στις 29. Το έχεις μεγάλη ανάγκη. Στις 30 ξυπνάς άλλος άνθρωπος, αφού ξέρεις τι θα κάνεις και δε χρειάζεσαι την έγκριση κανενός. Προχώρα άφοβα ξέρεις εσύ! Η πανσέληνος στις 31 στο ζώδιό σου, είναι φάρμακο σωστό! Ξεμπλοκάρουν όλα! Πόσο μπάχαλο πια θα τα κάνεις; Ευτυχώς ηρεμείς στις 28, βρίσκεις λύσεις και τις προτείνεις σα να μην έχει συμβεί τίποτα. Μη κάνεις όμως τίποτα ακόμα. Καμία βιαστική απόφαση. Στις 3 και 4 γυρνάς σε κάτι γνώριμο. Ξανά σκέψου το.
* Κέρδισε χρόνο

Ιχθύες
Γοητεύεις και τρελαίνεις τα πλήθη. Βέβαια αφού είσαι με ένα χαμόγελο ως τα αυτιά. Εκμεταλλεύσου το αυτό για να πετύχεις τους στόχους που έχεις βάλει. Πολύ τυχερές οι μέρες μέχρι και τις 30! Υπερβολικά αισιόδοξη στις 3. Υπάρχει ένας άνθρωπος που σε στηρίζει και σου ανοίγει τα μάτια. Πίστεψε σε αυτό και κάνε αυτό που εσύ θες. Η πανσέληνος στις 31 σε αναστατώνει κάπως με οικονομικά ζητήματα. Προσπάθησε να είσαι ψύχραιμη.
*Χρήματα λαμβάνεις στις 4

magicfariel@gmail.com