Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 20/07/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μετά από αυτό το υπέροχο ΣΚ, έφτασε και το σήμερα, που είναι γεμάτο από απίστευτα συναισθήματα. Έντονα πολύ μπορώ να πω, ο καθένας κρύβει μέσα του και από ένα
θησαυρό και βλέπω ένα σύννεφο, έτσι ξαφνικά, να σηκώνεται στον ουρανό, αφού προς το μεσημεράκι παίζει να συμβούν τα απίστευτα!

Παράπονα, θυμός, γκρίνια, πονηρία, τεμπελιά, από όλα αυτά θα έχει ο μπαξές διαλέξτε και πάρτε! Απρόβλεπτη μέρα, χαοτική, που αλλιώς μπορεί να ξεκινήσει και σίγουρα αλλιώς θα καταλήξει..

Υπομονή .. μπορούμε να τα βάλουμε με το σύμπαν;

Καλή συνέχεια σε όλους!


Κριός
Μεταξύ μας τώρα έχετε ηρεμήσει αρκετά και νιώθετε καλύτερα από ποτέ! Σήμερα λοιπόν, θα το ρίξετε στο φαγητό! Μια τα άγχη σας, μια η διατροφή για ένα καλύτερο σώμα, ε θα τη κάνετε τη ζαβολιά σας και μια βουτιά σε ένα πιάτο γεμάτο από θερμίδες όχι μόνο δε θα την αποφύγετε, μπορεί να ζητήσετε και άλλο! Απολαύστε το αυτό και μετά;;; Μη σας πιάσουν τα ψυχαναγκαστικά σας και πάτε για τρέξιμο.. Ύπνο καλύτερα!

Ταύρος
Τα άστρα σήμερα σας επιφυλάσσουν μια έκπληξη! Μπορεί να είναι δυσάρεστη, μπορεί και όχι, πάντως κάτι το απρόβλεπτο θα συμβεί και θα ανεβάσετε πίεση κανονικά! Ένα νέο θα μάθετε, μια πληροφορία θα φτάσει στα αυτιά σας και θα φουντώσετε σε σημείο απίστευτο! Κουδουνίζετε κανονικά και ενώ έχετε τον τρόπο να το αντιμετωπίσετε, δε θα τα καταφέρετε αφού.. ο ψυχικός σας κόσμος θα βρίσκεται αλλού για αλλού..

Δίδυμος
Ξαφνικά σας έχουν κατηγορήσει πως εσείς κρατάτε τα λεφτά σας στην άκρη και όλο οι άλλοι ξοδεύονται για εσάς. Φυσιολογικό το βρίσκω, ιδιαίτερα αν δεν έχετε ένα μόνιμο εισόδημα, γιατί εκ του ασφαλούς ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει. Κρατήστε χαρακτήρα γιατί κατά βάθος, έχετε ανάγκη να καλύψετε το συναισθηματικό το μέρος και να μην νιώθετε ανασφάλεια. Συνεχίστε έτσι και να γίνετε και λίγο σπάγκοι, δε πειράζει..

Καρκίνος
Δε πρέπει να έχετε παράπονο. Σίγουρα έγινε το δικό σας τις ημέρες αυτές, για αυτό θα πρέπει να είστε ήρεμοι, χαμογελαστοί και ανάλαφροι. Βέβαια, τις κουβέντες που θέλατε να πείτε, δε τις ξεστομίσατε όλες και αυτό σας πνίγει. Αν δεν υπάρχει λόγος να χαλάσετε το κλίμα, μη πείτε τίποτα άλλο. Αφήστε το να περάσει. Αλλιώς βρείτε έναν άλλον τρόπο για να εκτονωθείτε, δίχως όμως να προκαλέσετε εντάσεις!

Λέων
Σήμερα θα σας τη πέσουν από παντού για να σας φορτώσουν με διάφορα. Και εσείς βρείτε τρόπο να ξεγλιστρήσετε γιατί έχετε τα δικά σας τα βάσανα για να αντιμετωπίσετε! Ευτυχώς που έχετε καλή διάθεση, είστε ξεκούραστοι και ξέρετε πώς να εξοντώσετε το κάθε τεμπέλη κακοπροαίρετο άνθρωπο! Μην ασχοληθείτε σε βάθος, ούτε να δώσετε εξηγήσεις για τη συμπεριφορά σας. Ο καθένας στο πάγκο του!

Παρθένος
Επίθεση από δικό σας άνθρωπο θα δεχθείτε σήμερα, πολύ ξαφνικά! Λεκτική θα είναι φυσικά, αλλά συγχρόνως και απρόβλεπτη! Αφήστε το να μιλήσει, να ξεδώσει, να έρθει στα ίσα του και μετά; Ανοίξτε τη πόρτα και φύγετε! Μη μπείτε καν στο κόπο να δώσετε εξηγήσεις, ή να προσπαθήσετε να καταλάβετε τι μύγα το τσίμπησε! Μπορεί να είναι μια παράξενη ημέρα, που σας θέλει να δείξετε κατανόηση και ας μην είναι έτσι.. Αποφύγετε τις εντάσεις, θα είναι εντελώς ανούσιες!

Ζυγός
Τα έχετε κάνει λίγο μπάχαλο στα ερωτικά σας ή μου φαίνεται; Σήμερα θα εξαφανιστείτε από παντού! Ούτε τηλέφωνα θα σηκώνετε, ούτε στα μηνύματα θα απαντήσετε, γιατί θα σας τη πέσουν. Το νόμιμο με το παράνομο και μετά το χάος.. Όποιος ενδιαφέρεται περισσότερο θα το δείξει και με πολύ διαφορετικό τρόπο αυτή τη φορά. Το νου σας, αν είστε σπίτι, να κλείσετε τα φώτα, να κάνετε ησυχία, γιατί μπορεί κάποιος απέξω να καραδοκεί.. χα χα !

Σκορπιός
Εντάξει πόσα κέφια να έχετε πια; Δεν είστε και χαζοχαρούμενοι, να το λέμε και αυτό. Βέβαια σήμερα ενώ σας πιάνουν τα ψυχολογικά σας ξανά, το μυαλό σας θα είναι αλλού για αλλού. Θα ονειρεύεστε όλη την ημέρα. Εκείνο το παρελθόν, εκείνες τις εποχές, εκείνες τις υπάρξεις και από τη μια θα χαμογελάτε, από την άλλη όμως όχι. Γιατί θα κάνετε τόσο μεγάλο κακό στον εαυτό σας; Τις δουλειές σας ποιος θα σας τις κάνει;

Τοξότης
Παράξενη η ημέρα σας και απρόβλεπτη πολύ! Ένα νέο θα φτάσει στα αυτιά σας και θα αναστατωθείτε πολύ! Μπορεί να είναι ευχάριστο, μπορεί και όχι, όμως μια σύγχυση θα τη τραβήξετε, μέχρι να βρείτε την απάντηση σε αυτό! Να είστε ψύχραιμοι πάνω από όλα και πριν κάνετε το οτιδήποτε, ξανά σκεφτείτε το και στη τελική αφήστε τη μπόρα να ξεσπάσει. Κάποιος λόγος θα υπάρχει. Ίσως να δείτε κάτι που σας έχει ξεφύγει..

Αιγόκερως
Το ξέρουμε πως θέλετε εσείς να έχετε τη πρώτη και τη τελευταία τη κουβέντα, αλλά καλά θα κάνετε σήμερα ειδικά να αφήσετε κάποιον άλλον να καθαρίσει για πάρτη σας. Δεν είστε και στα πολύ καλά σας, μέσα στη γκρίνια και ευτυχώς είναι παροδικό. Μέχρι το βράδυ, αφού σκάσετε γάιδαρο, θα έχετε ηρεμίσει. Κάντε πάσα τα θέματά σας σε ένα ικανό φίλο, ή σύντροφο ή συνεργάτη και εσείς ξενοιάστε..

Υδροχόος
Δε το ακούσατε το ξωτικό σας και δε ξεκουραστήκατε αρκετά και τα νεύρα σας είναι λίγο κρόσσια! Θα σας πρότεινα σήμερα, να το ρίχνατε στον ύπνο, βρείτε τον τρόπο και να μείνετε μακριά από όλους! Και επειδή είστε ανήσυχα πλάσματα εσείς, φυσικά θα κάνετε το δικό σας και μέσα σε όλο αυτό θα συμβεί και ένα λάθος και θα πάθετε δέκα εγκεφαλικά! Ποιος σας ακούει μετά; Να είστε έτοιμοι για μια παρεξήγηση που θα γίνει, κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο και μετά γκρίνιες και πάλι γκρίνιες.. Κοιμηθείτε πρώτα!

Ιχθύες
Μη μου πείτε πως αυτό ήταν; Ότι αγάπη δώσατε, πάει και τελείωσε; Σήμερα άλλη μέρα, τα βάζετε με το σύντροφό σας, φωνάζετε εκεί πέρα, παίζετε το θέατρο του παραλόγου και τι να σας πω.. Είστε σίγουροι; Ή απλά μαζέψατε τόσα μέσα στο ΣΚ, που θα γίνει το μπαμ έτσι ξαφνικά; Ξεχάστε τα πονηρά κουλά σας και ξεπεράστε τις φανταστικές τις σκέψεις που κάνετε, γιατί έτσι είναι οι σχέσεις. Μια ζέστη και μια κρύο! Ας είστε στο χλιαρό σήμερα.. δε πειράζει..

magicfariel@gmail.com