Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 13/07/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Η ημέρα σήμερα είναι πολύ παράξενη αστρολογικά. Εκεί ο Ποσειδώνας με τον Ερμή έχουν ένα ραντεβού, πολύ μυστήριο θα έλεγα και εμείς εδώ κάτω, θα
πάθουμε ένα φανταστικό τραλαλά.. Τι εννοεί ο ποιητής… ;;; Ο Ποσειδώνας, αυτός ο πολύ κακός Θεός, θα μας μαγέψει με τον τρόπο του.. Σκέψεις, όνειρα, ψευδαισθήσεις, επιθυμίες, όμως όχι αληθινές, παιχνίδια, άτακτα παιχνίδια του μυαλού και της ψυχής.. Ο Ερμής θα φέρει το μαντάτο. Όμως δε θα είναι ξεκάθαρο. Θα κρύβει μια παγίδα. Το φανταστικό παιχνίδι αυτών των δυο..

Όλως τυχαίως οι Σκορπιοί και οι Ιχθύες, βρίσκονται σχετικά απογειωμένοι ψυχολογικά και δεν τους αγγίζει τίποτα! Τυχαίο;;; Δε το νομίζω!

Καλή συνέχεια σε όλους!


Κριός
Τα νεύρα σας κοτσίδες. Κάτι θέλετε να κάνετε πάρα πολύ και δε θα σας αφήσουν. Θα το παλέψετε από εδώ, θα γκρινιάξετε από εκεί, το χατίρι κανείς δε θα σας το κάνει και θα μπουν και εμπόδιο στα σημερινά σας τα σχέδια. Ετοιμάζετε κάτι κακό; Κάτι συμβαίνει, το έχετε πάρει χαμπάρι, σας ενοχλεί, όμως πρέπει να δείξετε μεγάλη υπομονή! Μη βιάζεστε. Κάτι ξέρουν που σας βαστούν..

Ταύρος
Θα σας εκνευρίσουν σήμερα, ο καθένας με το μακρύ και το κοντό του και καλά θα κάνετε να κρατήσετε το στόμα σας κλειστό. Δύσκολο πολύ αυτό, γιατί φουντώνετε μια και έξω, πρώτα τα μάτια βγάζουν φωτιές και μετά έρχεται το φαρμάκι από το στόμα. Τσάμπα σάλιο θα χαλάσετε, αφού θα είναι όλοι στο κόσμο τους και δε θα καταλάβουν γρι από αυτά που θα τους πείτε. Το μπενάκης-βγενάκης, το γνωρίζετε;;;

Δίδυμος
Κάτι θα συμβεί εκεί στο κύκλο σας, κάποιος μπορεί να πάρει και φωτιά και εσείς ως δια μαγείας, να τη σβήσετε με το πιο εύκολο τον τρόπο. Βρίσκεστε σε πολύ καλή διάθεση και πιστεύετε πως μπορείτε όλα να τα καταφέρετε. Είστε ικανοί. Βοηθήστε όποιον το έχει ανάγκη και δείξτε τα βήματα αν τα γνωρίζετε, γιατί είστε και γεμάτοι από αυτοπεποίθηση. Τώρα που οι άλλοι είναι στα πατώματα, είναι μια καλή ευκαιρία να τους εντυπωσιάσετε..

Καρκίνος
Σήμερα χρυσά μου θα βρεθείτε μέσα σε ένα ηφαίστειο το οποίο θα είναι έτοιμο να εκραγεί. Μεταφορικά πάντα, αφού όλοι γύρω σας θα σφάζονται κανονικά. Εντάσεις παντού, νεύρα πολλά και εσείς ως συνήθως στο κόσμο σας. Βέβαια το σημερινό θα σας ενοχλήσει πάρα πολύ και το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να εξαφανιστείτε. Μη βγάλετε άχνα. Είτε έχετε δίκιο, είτε γνωρίζετε, κάντε τη πάπια. Πώς αλλιώς να σας το πω;;;

Λέων
Σας έχουν βγάλει ήδη πρόγραμμα. Τα άστρα φυσικά, αλλά και οι δικοί σας οι άνθρωποι. Ξαφνικά θα σας πιέσουν να πάτε σε μια εκδήλωση, σε ένα σπίτι, σε μια δουλειά που θα σημαίνει μεγάλη αγγαρεία, πάντως, θα βογκήξετε ένα πράγμα, από βαρεμάρα και πολύ ξενέρα. Και εκεί ένα χέρι μαγικό, θα σας σώσει. Να το περιμένετε αυτό ή ακόμα καλύτερα να το προκαλέσετε αυτό, για να αποφύγετε το ζόρι. Τι λέτε;

Παρθένος
Τι ετοιμάζεστε να αγοράσετε; Ένα μηχάνημα γυμναστικής που τα κάνει όλα; Κάτι σας τσίμπησε σωστά και πρέπει να εκτονωθείτε. Μήπως ετοιμάζεστε να πάρετε νέο αμάξι; Είστε έτοιμοι να ξεπαραδιαστείτε και ενώ δείχνετε πως είστε σίγουροι όσο ποτέ, η αλήθεια είναι πως είναι απρόβλεπτο το έξοδο και πάνω σε μια φάση που ο συναισθηματικός σας ο κόσμος, δεν είναι και πολύ σώος.. Για συγκρατηθείτε εκεί πέρα και αφήστε τα παράτολμα. Το αύριο το σκεφτήκατε καθόλου;

Ζυγός
Δύσκολη μέρα στη δουλειά, όλα στα κόκκινα! Σήμερα θα σας στριμώξουν σε μια γωνιά και θα σας τα ψάλλουν, είτε φταίτε, είτε δε φταίτε. Κάτι άλλαξε ξαφνικά, κάτι δεν αρέσει στο αφεντικό, κάτι συνέβη και αν είστε εσείς το δεξί το χέρι, τότε να βρίσκεστε σε ετοιμότητα. Μήπως να του ρίχνατε τίποτα στο καφέ;;; Πάντως ότι και να κάνετε, το αστρολογικό το μαντάτο φέρνει μπουρίνια και καταιγίδες.. σε όλα τα επίπεδα!

Σκορπιός
Πολλά κέφια έχετε τώρα τελευταία, προφανώς τα έχετε βρει με τον εαυτό σας, φτου-φτου μη σας ματιάσω. Σήμερα θα ασχοληθείτε εκεί με τα ερωτικά σας, από εκείνα τα παράνομα, τα άκρως βασανιστικά. Θα παίξετε με το άλλο άτομο, θα το πειράξετε, μπορεί ακόμα και να πείτε και λόγια αγάπης. Τι έχετε στο μυαλουδάκι σας; Σεξ μήπως; Πάντως αν κάνετε όλα αυτά που σας ανέφερα, τότε έχετε ελπίδες.. Είστε και μάγοι εσείς..

Τοξότης
Χαρούμενοι πολύ θέλετε κάτι να κάνετε, μια αγορά, να κλείσετε ένα εισιτήριο ας πούμε για λίγο πιο μακριά. Είστε ξεσηκωμένοι για μια αλλαγή, για ένα ταξίδι, μια μικρή ανατροπή. Όλα παίζουν με εσάς και το δουλεύετε πολύ το πράγμα, υπογείως. Ένας έρωτας είναι η αιτία; Κάποιο άτομο θέλετε να συναντήσετε όσο ποτέ; Κινηθείτε εσείς όπως ξέρετε, με λίγη προσοχή όμως, γιατί τις επόμενες ημέρες θα χρειαστεί να δώσετε κάποιες εξηγήσεις..

Αιγόκερως
Μέσα στα νεύρα από το πρωί ως και το βράδυ. Από μόνοι σας τρώγεστε με τα ρούχα σας ένα πράγμα και όλα σας φταίνε. Τα βάζετε με το ταίρι σας, το περνάτε από δέκα γενεές και παρόλα αυτά δε θα καταφέρετε να ηρεμίσετε με τίποτα. Άλλα πράγματα θα ζητάτε εσείς, άλλα θα σας απαντούν και άλλα θα συμβαίνουν. Ναι λίγο το χάος σας κάνει κούκου, είναι αστρολογικό το φαινόμενο, για αυτό ψυχραιμία..

Υδροχόος
Δεν έχετε και πολύ τα κέφια σας, είστε και κάπως ανήσυχοι, νιώθετε και ένα βάρος και αυτό σας κάνει κάπως γκρινιάρηδες και βιαστικούς. Δώστε βάση στο αντικείμενό σας και βελτιώστε ότι δε σας αρέσει. Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά και εσείς ως τελειομανής του ζωδιακού του κύκλου, θα πρέπει να αφιερώσετε χρόνο για να γίνει εκείνο το θαύμα. Αν βαριέστε, αφήστε το για μια άλλη μέρα. Απλά δεν αφήνετε τίποτα στη μέση.. πρέπει να μπει η τελεία!

Ιχθύες
Εντάξει απολαύσατε το ΣΚ που μας πέρασε, ξεπαραδιαστήκατε κανονικά, κάνατε τη μεγάλη τη ζωή, τώρα μαζευτείτε, γιατί η μπόρα δεν έχει περάσει ακόμα. Βαστάτε τα άλογα, οργανωθείτε καλύτερα και δείτε πραγματικά μέχρι πού μπορείτε να φτάσετε. Μη ξεφεύγετε επειδή είναι καλοκαίρι. Το φθινόπωρο είναι μια ανάσα και σας θέλει έτοιμους για δράση. Και πώς θα πάτε στη μάχη δίχως φράγκα; Μαζευτείτε όσο είναι νωρίς!

magicfariel@gmail.com