Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 06/07/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μια εντελώς διαφορετική ημέρα μας ξημέρωσε, ακόμα και από αστρολογικής άποψης.. Τα ζώδια που
κάνουν χαρακίρι κανονικό, είναι οι Κριοί, οι Καρκίνοι, οι Ζυγοί και οι Αιγόκεροι! Και το κακό συνεχίζεται και σήμερα ειδικά, όλα στα κόκκινα. Πολύ γκρίνια, πολύ φαγωμάρα, εντάσεις και λόγια από το πουθενά.

Η αλήθεια είναι πως οι δικοί σας οι άνθρωποι, ο σύντροφός σας, ο εργοδότης σας, ο συνάδελφός σας, θα προσπαθήσουν ο καθένας με τον τρόπο του, να σας επιβάλουν διάφορα πράγματα και εσείς θα αντιδράσετε έντονα πολύ.. ! Θα σας πρότεινα ψυχραιμία, γιατί το μπουρίνι αυτό το αστρολογικό θα κρατήσει μέχρι και αύριο!

Τα λοιπά τα ζώδια, λίγο πιο ανάλαφρα, ο καθένας με τις ανησυχίες του και έχει έρωτα απόψε..

Καλή συνέχεια σε όλους..


Κριός
Σήμερα χρυσά μου θα σας στριμώξουν στη δουλειά και κάποιος μπορεί να σας το παίξει και αφεντικό, δίχως να είναι φυσικά. Τα νεύρα σας κοτσίδες, γιατί δε σας αρέσουν τέτοιες συμπεριφορές καθόλου. Πολύ άσχημη ημέρα, δύσκολη πολύ, που ίσως να κρύβει και μερικές παγίδες. Θα ξεκινήσετε να δαγκώνεστε από το πρωί ως το βράδυ, γιατί το κακό μπορεί να συνεχιστεί και στο σπίτι. Το θέμα της ημέρας, ποιος κρατά τα μπόσικα;;

Ταύρος
Μέρα φοβερή για εσάς, πολύ θετική και απρόβλεπτα ευχάριστη. Αλλαγές έρχονται, που ναι μεν δε σας αρέσουν και τόσο, αλλά αυτή τη φορά κάτι έχετε μυριστεί και είστε προετοιμασμένοι ψυχολογικά. Αφήστε να δείξουν τα σημάδια, ακούστε με προσοχή το τι θα σας πουν και μη φοβηθείτε κάτι. Κάθε αρχή και δύσκολη, κάθε εμπόδιο για καλό..

Δίδυμος
Βασανίζεστε νομίζω λίγο άδικα. Αν σας έχουν κάνει μια νορμάλ πρόταση για δουλειά, με λίγα αλλά σταθερά χρήματα, γιατί εσείς προτιμάτε την άλλη που ούτε σίγουρη είναι, ούτε εγκρίνετε γενικώς.. ως δραστηριότητα; Αν δε κάνετε τη λαμογιά σας δε μπορείτε, θα σκάσετε! Λοιπόν, φρόνιμα, γιατί όποιος θέλει τα πολλά χάνει και τα λίγα..

Καρκίνος
Να περιμένετε γκρίνιες σήμερα παντού. Στο σπίτι, στο γραφείο, οπουδήποτε συναναστρέφεστε. Ο καθένας θα λέει το μακρύ και το κοντό του και εσείς, θα θελήσετε να πείτε δυο κουβέντες, αλλά δε νομίζω να είναι η κατάλληλη ημέρα. Όλοι θα πιστεύουν πως έχουν δίκιο, μιλάμε για μεγάλη φαγωμάρα, για αυτό καλύτερα να απομακρυνθείτε..

Λέων
Δύσκολη η ημέρα σας, αφού πολύ γκρίνια θα παίζει τριγύρω και κάποιος φοβερός συνάδελφος θα ρίξει λάδι στη φωτιά και θα σας προκαλέσει λεκτικά. Αφήστε τους να χτυπιούνται και να ανεβάζουν πίεση από μόνοι τους. Εσείς το στόχο σας, όποιος και αν είναι αυτός. Άλλωστε τα σημαντικά των άλλων, πολλές φορές σας είναι αδιάφορα.. πολύ!

Παρθένος
Καλά σήμερα θα τη κάνετε τη ζαβολιά σας και μετά θα βαράτε το κεφάλι σας στο τοίχο, αλλά δε πειράζει.. Τι εννοώ;;; Η ερωτική σας διάθεση ανεβασμένη, στα κόκκινα θα έλεγα, πρέπει να κάνετε σεξ! Εντάξει οι δεσμευμένοι, αλλά εσείς οι ελεύθεροι, θα τρέξετε στην αγκαλιά κάποιου πρώην, ή ένα φιλαράκι, θα πάρει και άλλο ρόλο.. Μετά μη κλαίτε..

Ζυγός
Σαν σήμερα θα ήσασταν σε μια παραλία. Όμως έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί τα πράγματα, άκυρα όλα! Νευράκια, ναι πολλά νευράκια, γιατί πάει το καλοκαιρινό σας το πρόγραμμα. Προς το παρόν χάλασε! Ξεχάστε λίγο αυτές τις σκέψεις και συμπαρασταθείτε σε όποιον σας χρειάζεται. Ακόμα και επαγγελματικό να είναι, δείξτε κατανόηση..

Σκορπιός
Αλλαγές έρχονται, απρόβλεπτες, όμως ευχάριστες πολύ! Μη φοβηθείτε να αρπάξετε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, γιατί μπορεί το πιο απλό, να κρύβει κάτι πολύ σπουδαίο από πίσω. Δεχθείτε ότι έρθει έτσι ξαφνικά στα χέρια σας και ας μην έχετε την εμπειρία ή τις γνώσεις.. Στη πορεία όλα θα τα μάθετε, είτε το θέλετε, είτε όχι.. Τυχερή η ημέρα σας..

Τοξότης
Χρωστάτε κάπου λεφτά και πρέπει να τα δώσετε. Σας βασανίζει μέρες τώρα η σκέψη αυτή και ξέρετε πολύ καλά πως αν το κάνετε αυτό θα σας φύγει ένα μεγάλο βάρος, θα νιώσετε πιο όμορφα με τον εαυτό σας και μπορεί να είναι και μια πολύ καλή πράξη. Δε πειράζει αν μείνετε με λιγότερα χρήματα στο τέλος. Μοιραστήκατε αυτό που δεν είχε κάποιος άλλος..

Αιγόκερως
Η μέρα σας πολύ δύσκολη και όλα στα κόκκινα! Κάτι μπορεί να σας προτείνει το αφεντικό σας και να είναι άκρως υπερβολικό και να φέρετε τις αντιρρήσεις του αιώνα. Μπορεί ακόμα και ο σύντροφός σας, να σας ζητήσει μια εξωφρενική χάρη. Πάντως δε σας αφήνουν σε ησυχία και η συμπεριφορά σας θα είναι αλλοπρόσαλλη πέρα για πέρα.. Ψυχραιμία..

Υδροχόος
Σήμερα χρυσά μου θα σας βγει όλη η κούραση των ημερών. Το μόνο που θα θελήσετε είναι να πέσετε στο κρεβάτι σας για ύπνο και να σηκωθείτε σε λίγες ημέρες.. Αν αυτό έχετε μεγάλη ανάγκη, να το κάνετε, γιατί η ημέρα σας αστρολογικά δεν είναι και πολύ ωραία, αφού πάλι εκείνα τα μαύρα τα συννεφάκια βολτάρουν στο μυαλό σας.. Απαισιόδοξες σκέψεις σας ενοχλούν!

Ιχθύες
Από κέφια δε θα έλεγα πως έχετε και πολλά, αλλά από ιδέες καταστροφικές το μυαλό σας φουλ. Και επειδή η φαντασία σας καλπάζει, υπάρχει κάποιος άνθρωπος στη ζωή σας, που κρατάει τα μπόσικα. Θα νιώσετε ένα πνιγμό, αφού δε θα σας αφήσουν να κάνετε αυτό που θέλετε, αλλά από την άλλη βρείτε τον τρόπο να ξεγλιστρήσετε.. Τι ψαράκια είστε εσείς..;;;

magicfariel@gmail.com