Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 02/07/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Είμαι πολύ επηρεασμένη από αυτό που συμβαίνει τριγύρω μου, που ειλικρινά δεν έχω όρεξη να γράψω για αγάπες και λουλούδια. Είπαμε να είμαστε χαρωποί,
χαζοχαρούμενοι για κάποιους, αλλά εδώ καίγεται το σύμπαν όλο!

Τι βλέπω; Μια χώρα διαλύεται κάθε μέρα και πιο πολύ. Μας κάνουν ψυχολογικό πόλεμο, με τις τράπεζες, με τα ΜΜΕ, με κάθε τρόπο, για να χάσουμε την αντικειμενικότητά μας. Η ψυχραιμία είναι η λέξη κλειδί, η λογική και να παρακολουθούμε αυτά που συμβαίνουν με προσοχή μεγάλη. Εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι του μυαλού. Αινίγματα κρύβονται παντού και οι λέξεις εκείνες οι αληθινές, είναι ο στόχος. Τίποτα δεν είναι έτσι όπως φαίνεται.

Προβληματίζομαι πολύ, γιατί; Επειδή θέλω να ζήσω ελεύθερη;;;

 ..η ιστορία επαναλαμβάνεται.. ο ελληνικός λαός διχασμένος και πάλι, έχθρες, λόγια, επιθετικότητα, απόψεις ακραίες, έχω τρελαθεί..
..ξέρουν τι κάνουν.. όποιος έχει διαβάσει λίγη ελληνική ιστορία, έχει το νου του..

Καλή συνέχεια σε όλους!


Κριός
Έχει φεγγάρι απόψε και η πίεση η δική σας ανεβασμένη στα ύψη! Στρεσαρισμένοι όσοι ποτέ, οι υποχρεώσεις που έχετε βουνό και δε φτάνει μόνο αυτό, έχετε και τους δικούς σας τους ανθρώπους να σας λένε το μακρύ και το κοντό τους! Με κάποιον σίγουρα θα τσακωθείτε, αν δε προσέξετε τα λόγια σας! Δύσκολη μέρα πολύ.. Ψυχραιμία..

Ταύρος
Μέρα παράξενη για εσάς, αφού κάτι θα συμβεί και θα στεναχωρηθείτε πολύ. Ένα πρόσωπο φεύγει από τη ζωή σας, μπορεί να μετακομίσει, μπορεί να αλλάξει δουλειά, μπορεί να παντρευτεί και να αλλάξει τρόπο ζωής, πάντως τα κλάματα παίζει να τα βάλετε, έτσι ξαφνικά! Όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι, δε μπορείτε να κάνετε κάτι για αυτό!

Δίδυμος
Είναι που κάτι το θέλετε πολύ και δεν έχετε τα λεφτά να το κάνετε και θα πρέπει να τα ζητήσετε από κάποιον άλλον. Αυτό και μόνο θα σας δημιουργήσει μεγάλο εκνευρισμό και ένταση γιατί είστε και υπερήφανοι άνθρωποι εσείς. Βρείτε τουλάχιστον ένα τρόπο πιο όμορφο και αν ακούσετε εκείνο το Όχι μη στραβώσετε.. Κάποιος λόγος θα υπάρχει!

Καρκίνος
Σήμερα γλυκά μου θα την ακούσετε πολύ άσχημα με τη πάρτη σας! Μέσα στα νεύρα και το παραλογισμό, θα ζητάτε το ένα και το άλλο και δε θα ικανοποιείστε με τίποτα. Το φεγγάρι φταίει για όλα, για αυτό ξεσπάστε να σας φύγει. Προσοχή στις απαιτήσεις που έχετε, γιατί σίγουρα θα σας παρεξηγήσουν και μπορεί και μέχρι το βράδυ να μη σας κάνει κανείς παρέα!

Λέων
Λοιπόν γλυκά μου, τα σχέδια που έχετε για τις επόμενες ημέρες θα σας τα ανατρέψουν, γιατί κάποιος συνάδελφος θα σας ρίξει στη δουλειά και ξαφνικά θα πρέπει να πάρετε το πόστο του! Εδώ δε γκρινιάζουμε γιατί θα δουλέψουμε περισσότερο. Εδώ λέμε δόξα το Θεό, που έχουμε ακόμα τη δουλειά μας.. Κάπως έτσι να το έχετε στο νου σας και όλα θα πάνε καλά!

Παρθένος
Καλά τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! Απίστευτο αυτό που συμβαίνει, αλλά είστε πιο καλά από ποτέ! Τουλάχιστον ψυχολογικά και βασικά έχετε μια έντονη επιθυμία να ερωτοτροπήσετε και να παίξετε άτακτα παιχνίδια! Νομίζω η ένταση των ημερών σας χτύπησε στο σεξουαλικό το κομμάτι και η εκτόνωση πρέπει να είναι μοναδική!

Ζυγός
Σήμερα θα χωριστείτε στα δυο ένα πράγμα, αφού θα πρέπει να ασχοληθείτε και με τα επαγγελματικά σας τα ζητήματα και με το σπίτι σας. Πώς θα το καταφέρετε αυτό; Προφανώς θα σας φάει το μαύρο το σκοτάδι. Και θα τα ακούσετε και από πάνω, γιατί άλλες οι ώρες οι δικές σας, άλλες οι ώρες των άλλων. Βάλτε προτεραιότητες και στη τελική κάντε ότι σας λέει η καρδιά σας..

Σκορπιός
Εσείς χρυσά μου δε μασάτε τίποτα! Σας έχει ταρακουνήσει τόσο πολύ ο Κρόνος, που το σημερινό είναι ένα φεγγαράκι, έτσι για περίπατο.. Μια χαρά και δυο τρομάρες! Δε ξέρω τι σας συμβαίνει. Ή έχετε πάθει ολική παράκρουση, ή έχετε βρει την ευκαιρία της ζωή σας.. Πάντως εκμεταλλευθείτε το χρόνο αν σας περισσεύει για να κλείσετε καμιά τρύπα.. Μπάζει ακόμα η βάρκα..

Τοξότης
Κάντε οικονομία, κρύψτε κανά φράγκο στην άκρη, γιατί δε ξέρει κανείς τι μας ξημερώνει. Ξέρω είστε έτοιμοι για αποδράσεις, αλλά εσείς πώς το βλέπετε; Είναι εποχές για ξεσαλώματα; Το σύμπαν έχει ήδη συνωμοτήσει εναντίον σας. Λεφτά με το σταγονόμετρο, έτσι γιατί πρέπει να αλλάξετε το πλάνο σας.. Κάπου εκεί κρύβεται και μια ευχάριστη έκπληξη..

Αιγόκερως
Καλά εσείς τις κόβετε τις φλέβες μέρες τώρα! Και με το φεγγάρι εκεί ψηλά, στο ζώδιό σας, πάει θα βγάλετε δόντια και σας βλέπω βαμπιράκια. Όλο το κακό συμβαίνει πάνω στο κεφάλι σας, που σημαίνει πως πρέπει να είστε ψύχραιμοι και φυσικά να μη πάρετε καμία βιαστική απόφαση. Κάντε αυτό που εσείς θέλετε και όχι αυτό που θέλουν οι άλλοι!

Υδροχόος
Τα έχετε πάρει φουλ κρανίο με τα επαγγελματικά σας ζητήματα, γιατί αλλιώς τα υπολογίζατε και αλλιώς έχουν προκύψει και τσάμπα κόπος! Τίποτα δε πηγαίνει χαμένο και φυσικά κάποια πράγματα δε περνούν από το χέρι σας, όσο τελειομανής και αν είστε. Συμβαδίστε με το δύσκολο της εποχής και μην έχετε τρελές απαιτήσεις!

Ιχθύες
Εντάξει μια χαρά είστε, είναι όλα τακτοποιημένα, ένα άγχος όλοι το έχουμε, αλλά πού θα πάει θα περάσει και αυτό. Σήμερα σας βλέπω να λογομαχείτε εκεί με ένα πρόσωπο, που ναι μεν το αγαπάτε και το εκτιμάτε, αλλά η συμπεριφορά του δε σας αρέσει και τόσο πολύ. Έχει ένα τουπέ. Και σας ψαράκια, υποχθόνια και πονηρά, θα τη κάνετε την ανατροπή και θα σας μαζεύουν!!

magicfariel@gmail.com