Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 01/07/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά και καλό μήνα! Η αλήθεια είναι πως ζούμε απίστευτες στιγμές, γεμάτες από άγχος, από ίντριγκα, από λόγια, ο κόσμος
σφάζεται μεταξύ του, άλλοι στο Όχι, άλλοι στο Ναι, όμως βασανίζομαι και αναρωτιέμαι. Τι είναι αυτό που αληθινά θέλουμε για τους εαυτούς μας;;;

Δε μου αρέσει καθόλου αυτή η κατάσταση, με έχει ρίξει πολύ ψυχολογικά και όχι δεν έχω ούτε εκατομμύρια, ούτε καράβια! Μια απλή ύπαρξη είμαι που θέλω να ζω όμορφα και ωραία και μόνο αυτό δε συμβαίνει. Και δουλεύω και από τα 17 μου, γιατί πάντα ήθελα να έχω λεφτά στη τσέπη, δικά μου και να είμαι ανεξάρτητη γυναίκα..
Ούτε αυτό το όνειρο δε μας αφήνουν να ζήσουμε.. Ούτε!

Όσο για την ημέρα αστρολογικά είναι πώς να το πω.. πολύ γιούχου!!! Χα χα .. έρωτες, αγάπες και λουλούδια.. και λεφτά.. μα είναι δυνατόν;;;

Καλή συνέχεια σε όλους!


Κριός
Σήμερα από το πουθενά μπορεί να έρθουν λεφτά. Όχι πολλά, αλλά θα είναι αρκετά για να χαμογελάσετε. Από την άλλη η ημέρα από μόνη της είναι άκρως ερωτική και θα σας έλεγα, να το φροντίζατε το θέμα αναλόγως. Δηλαδή άντε κλείστε εκείνο το ραντεβού ή ετοιμάστε κατάσταση για απόψε..

Ταύρος
Κάτι πολύ ευχάριστο θα σας συμβεί σήμερα και θα χαμογελάτε όλη την ημέρα. Μην ανησυχείτε για κάτι, όλα θα πάνε καλά και έρχονται λύσεις από εκεί που δε το περιμένατε. Αφιερώστε χρόνο στο σπίτι, στην οικογένειά σας, στους δικούς σας τους ανθρώπους και θα νιώσετε πολύ ωραία..

Δίδυμος
Η ημέρα σας θα είναι άκρως ρομαντική! Κανονίστε εκείνο το ραντεβού και να φύγετε για ένα ταξιδάκι τρελό και ονειρεμένο. Όλα υπο το φως του φεγγαριού, για να έχει άλλο φόντο το θέμα σας και να καταλήξετε έτσι όπως ακριβώς θέλετε. Νιώθετε μια καψάδα, ένα πράγμα, το ερωτικό σας θερμόμετρο στα ύψη.. !!!

Καρκίνος
Λεφτά θα πάρετε σήμερα, να το περιμένετε. Μπορεί κάποιος να σας τα χρωστούσε, μπορεί να είναι κάτι σα δώρο, ή μπόνους, παράξενα μας τα λένε τα άστρα, τέτοιες μέρες. Πάντως γεμίζει το πορτοφόλι σας κατά ένα μυστήριο τρόπο. Ανεξάρτητα του τι συμβαίνει, είστε μέσα στη τρελή τη χαρά και πέρα βρέχει..

Λέων
Σήμερα μπορεί και να μαλλιάσει η γλώσσα σας από το πολύ το μπούρου – μπούρου! Ευτυχώς θα είστε άκρως επικοινωνιακοί και θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις στο θέμα σας και να πάνε όλα κατ ευχή. Συζητήστε, εκφράστε τις απόψεις σας δυνατά και παίξτε μπάλα έτσι όπως ξέρετε. Πολύ ευχάριστη η ημέρα σας από όλες τις απόψεις.

Παρθένος
Τι είναι αυτό που ετοιμάζετε πάλι; Κάτι υποχθόνιο να μαντέψω. Πάντως ένας καλός ή κακός άγγελος είναι εκεί δίπλα σας και από τη μια σας βοηθάει, από την άλλη όμως σας δείχνει ένα δρόμο κάπως παράξενο για τα δικά σας τα δεδομένα. Συνεχίστε αυτό που κάνετε και μη λέτε σε κανέναν τίποτα. Μέχρι και τις 10/7 πετάει η ομάδα!

Ζυγός
Κάτι πολύ ευχάριστο θα συμβεί σήμερα στη δουλειά σας. Θα είναι απρόβλεπτο, όμως ξαφνικά θα ξυπνήσει όλο σας το είναι, θα δραστηριοποιηθείτε ξανά και μια φωτιά θα τη πάρετε που λέμε.. Κάποιος φίλος μπαίνει μπροστά, έχετε και καλούς συνεργάτες, να κάτι μαγικό θα γίνει σήμερα, το νου σας..

Σκορπιός
Και δουλειά και σεξ! Από όλα τα καλά έχει σήμερα το πρόγραμμα. Είστε ανεβασμένοι πολύ, ξαφνικά νιώθετε μια φλόγα να σας καίει τα σωθικά και πρέπει να ξεδώσετε. Κάτι ευχάριστο θα συμβεί στη δουλειά σας, που θα βγάλουν σπίθες τα μάτια σας. Και εννοείται πως θα θελήσετε να ανταμείψετε τον εαυτό σας, με έναν έρωτα όλο τρέλα..!!

Τοξότης
Και εκεί που θα είστε έτοιμοι να κάνετε τη βουτιά στα σκοτάδια σας, θα έρθει ένα χέρι και θα σας τραβήξει πάλι πάνω στα φωτεινά. Μια χαρά είστε δε χρειάζεται να απαισιοδοξείτε, για όλα υπάρχει ένα λόγος. Να είστε με τους φίλους σας σήμερα παρέα, να μιλάτε όλη την ημέρα και θα δείτε πως υπάρχει και άλλος τρόπος να γίνει αυτό που θέλετε!

Αιγόκερως
Εκεί με τα λεφτά βασανίζεστε και θα τρώγεστε όλη την ημέρα. Μέσα στα παζάρια σας βρίσκω και όλο και κάτι θα κερδίσετε εσείς, αν το παίξετε σωστά το παιχνίδι. Μέρα που δε κάνετε πίσω, ότι και αν σας λένε και εννοείται πως πρέπει να κοιτάξετε το συμφέρον σας. Ελάτε τώρα, μεταξύ μας, το αγαπημένο σας το χόμπι..

Υδροχόος
Τι έγινε πάλι; Μέσα στα χαμόγελα σας βρίσκω, φτου-φτου, αλλά μήπως έχετε πάθει κάποια παράκρουση και όλο αυτό είναι ένα τρελό ξέσπασμα;;; Δε πιστεύω να αποφασίσετε να παντρευτείτε έτσι ξαφνικά;; Πάντως σήμερα θα είστε εκφραστικοί όσο ποτέ, συναισθηματικοί και παίζει να δεσμευτείτε σοβαρά, κατά λάθος.. Το νου σας!

Ιχθύες
Κάτι πολύ ευχάριστο θα συμβεί σήμερα στη δουλειά σας και θα ξετρελαθείτε από χαρά και συγχρόνως θα γοητευτείτε. Κάποιος συνεργάτης σας, θα σας αιφνιδιάσει με τη συμπεριφορά του ή με τις ιδέες του ή θα σας μεταφέρει ένα μαντάτο ως κατόρθωμα και θα σας φτιάξει πολύ το κέφι όλο αυτό. Πάντως βαστάτε γερά, να επικοινωνείτε με τον κόσμο σας, τους δικούς σας τους ανθρώπους και όλο και κάτι καλό θα έρθει..

magicfariel@gmail.com